- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #21.941
Onu ilk zamanlarda sabah afedersiniz safra kusmadan rahat edemezdim midem öyle kasılıyordu ki kusarken altıma kaçırıyordumBazenleri bir kaç saatte bir kaçırdığım bile oluyor
Çok teşekkür ederim desteğin içinAblan geliyorsa yardımcı olur aslında sana. Ne güzel eğlenmek için çağırmışsın, hiç strese girme en kötü dışarıdan söylersin bir şeyler ne olacak ki? Bebek odasının kapısını kapalı tutarsan dağınıklık orada kalırşu yılbaşı bir atlasın sonrasında dolap siparişi de verilir, tüm düzen de kurulur aceleye hiç gerek yok
Bazen insana yetersizlik hissi çöküyor; her şeyi yetiştirebilmek için günün 24 saatten fazla olmasını istiyor. Aynı zamanda enerjisinin de sınırsız olmasını. Ama geçici bu duygular. Zaman zaman her birimize oluyor. Geçecektir eminim
Ama toz vs olmaz mı?Kızlar çok ta son zamana bırakmayın herşeyi planlayamıyoruz maalesef yavaştan yıkayıp ütüleyin yerleştirme imkanı olmayanlarda hurclarda saklayabilirsiniz ani Doğum vs durumlarını unutmayın
Canımcım bu bazen bende de oluyor. Daha çok nasıl bakacağım, nasıl büyüteceğim, yemeklerimi sevecek mi, dışarıya karşı koruyabilecek miyim vs tarzı kaygılar oluyor bendeKızlar selamlar. Dünden beri özellikle geceleri bir mutsuzluk çöküyor bana. Her iş gözümde büyüyor. Yapılması gerekenler falan aklıma geldikçe daralıyorum. Hiçbir şeyi yapamıcam yetiştiremicem gibi geliyor ve aşırı bir isteksizlik var. Yarın ablam eşi çocuğu ve bir çift arkadaşım gelecek. Gözümde büyüyor her şey. Ben sadece koltukta yatmak istiyorum, niye çağırdım diye üzülüyorum şimdi. Bebeğin eşyalarının olduğu oda karmakarışık. Dolap yaptırmamız lazım ama ben gelen kargoları ancak açabiliyorum. E bi de evin alışverişi yemek iş derken, aşırı bunaldım. Biliyorum geçici ama Mutsuzum kısacası. Size de oluyor mu?
Evet bebeklere boğmaca aşısı 2 aylıkken yapılıyormuş o sebeple ilk 2 ay boğmacaya karşı tehlike altında olduklarından annenin bu aşıyı olması bebeği de koruyacağından boğmaca aşısı tavsiye ediliyorKozlar bu konuyla ilgili Dr Cemal ünlü YouTube da videosu var tetanoz çok gerekli değil ama bu 3 lünün bence olunması gerekiyor diyor, sanırım içinde boğmaca ve difteri de var o aşının
Nasıl büyüteceğim kısmına giremedim bile henüz. Girersem sonu depresyon olur heraldeCanımcım bu bazen bende de oluyor. Daha çok nasıl bakacağım, nasıl büyüteceğim, yemeklerimi sevecek mi, dışarıya karşı koruyabilecek miyim vs tarzı kaygılar oluyor bendeçocuk daha doğmamış neleri düşünüyorum.
Evle ilgili de senin dediklerini yaşıyorum eşim sağ olsun yardım ediyor. Çok takıntılı bir insanım normalde, mesela misafirin önüne illa ikram koymam lazım. Halbuki hem ameliyatlıyım hem gebeyim gelen kişi de bunu biliyor
Bir de ne aldın o kadar çok ki kargolarına anca açabiliyorum yazmışsınannem bana bir şey aldırmıyor ya
Oooo kuzum sen otur doğumu bekleNasıl büyüteceğim kısmına giremedim bile henüz. Girersem sonu depresyon olur heraldesorma ya ben de takıntılıyım. Birisine yap diyene kadar kendim kalkıp yapıyorum senin daha çok dikkat etmen lazım.
Bebek bezi almıştım 10 paket, zaten onlar bir sürü yer kaplıyor. Kıyafetler (bazıları seneye giymesi için, indirimde bulunca aldım), uyku seti, nevresimler, mont ayakkabı, crocs, bebek arabası, puset, anakucağı, emzirme yastığı, biberonlar, göğüs ürünleri, güvenlik kilitleri, alt temizleme pamuğu(baya çok aldım 25 tane falan) oyuncaklar, oyun halısı, kulak çöpü bile almışım bir kaç taneev de küçük olunca yer kalmadı resmen. Bugün ablam sıkıştırdı baya dolaplara, kendisi iyi bir istifçi rahatladım biraz.
1 bardak su içsem en geç yarım saate tuvaletteyimKızlar günde kaç kez tuvalete gidiyorsunuz :)
Merhaba siz ben misiniz acaba?1 bardak su içsem en geç yarım saate tuvaletteyim
Canim ben alerji durumumdan dolayi bundan almistim ama cok kucuk odalar icinmis bizim odamizda hic ise yaramadi iade ettim weewell marka aldim cok memnunumBen bugün nem makinası aldım çok para harcadım ama dayanamadım uzun zamandır istiyordum bebeğim olacak diye simardim Eki Görüntüle 3185019 benim ki bilmiyor artık ay sonu öğrenir yanında 12li esansta aldım indirimdeydi birazcık.
Aynı fiyata 2lt vardı ama görüntüsünu beğendim evim 80 m yetmezmi kiCanim ben alerji durumumdan dolayi bundan almistim ama cok kucuk odalar icinmis bizim odamizda hic ise yaramadi iade ettim weewell marka aldim cok memnunum
Kızıma hamileyken 3 Mayıs tahmini idi ben Mayıs grubundayım tabi bizim kız aceleci çıktı 19 Nisan da geldiCanımm Nisan anneleri çoğumuz belki de Mart annesi olacağız hiç belli olmazhepinize bebislerinizle, eşinizle nice güzel musmutlu, sağlık dolu seneler diliyorum
İnşallah her seneniz bir öncekinden daha güzel olur
Ben kızım doğduğunda ona göre kıyafetleri nasıl ayarlayacağım sürekli büyüyecek nasıl anlayacağım diyordumCanımcım bu bazen bende de oluyor. Daha çok nasıl bakacağım, nasıl büyüteceğim, yemeklerimi sevecek mi, dışarıya karşı koruyabilecek miyim vs tarzı kaygılar oluyor bendeçocuk daha doğmamış neleri düşünüyorum.
Evle ilgili de senin dediklerini yaşıyorum eşim sağ olsun yardım ediyor. Çok takıntılı bir insanım normalde, mesela misafirin önüne illa ikram koymam lazım. Halbuki hem ameliyatlıyım hem gebeyim gelen kişi de bunu biliyor
Bir de ne aldın o kadar çok ki kargolarına anca açabiliyorum yazmışsınannem bana bir şey aldırmıyor ya
Benim 3u de 38+2,38+1,37+6 oldu bu 11 Mayıs görünüyor bence Nisan 20 lerde gelicek.Gelisimini sağlıkla tamamladığı zaman gelsin kuzularimiz.Kızıma hamileyken 3 Mayıs tahmini idi ben Mayıs grubundayım tabi bizim kız aceleci çıktı 19 Nisan da geldiyine aynı hataya düşmüşüm Mayıs grubundaydım tahmini 10 Mayıs diye baktım 30 Nisan dedi doktor neyse bu defa da Mart Olurmuş
Bebeğiniz doğduktan sonra gun geçtikçe onunla birlikte büyüyor ve degisiyorsunuz.Ozelikle de doğduğu günden itibaren başkası sevmese bile sizin yemekleriniz ve davranışlariniz onların vazgeçilmezi oluyor.Dusunsenize kimseyi tanımıyor ilk sizin oluyor ilk yemek ilk sevgi ilk tartışmalar.İciniz rahat olsun siz çok güzel bir anne olacaksınız.Canımcım bu bazen bende de oluyor. Daha çok nasıl bakacağım, nasıl büyüteceğim, yemeklerimi sevecek mi, dışarıya karşı koruyabilecek miyim vs tarzı kaygılar oluyor bendeçocuk daha doğmamış neleri düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?