- 7 Kasım 2014
- 7.515
- 13.718
- 448
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #22.121
Ay evet gerçekten siyah beyazda çok net, tatlışım benim ama renkli de çok farklı bir görüntü verdi. Daha erken bence de, nerden baksan 3 ayımız varEvet gerçekten farklı olmuşdudakları renkli ultrasonda net değil. Ama siyah beyazda daha belirgin.
Burnu da tam tersi renklide daha belirgin olmuş.
Bende de renkli ultrasonda ağzı net değil. Burnu ve yanak yapısı biraz belli geri kalanı hep çukur çukur. Zaten dr da beğenmedi. Olmadı iyi poz yakalayamadık dedi.
O yüzden netleştiremiyoruz. Yine de babasına benzettik biz bakınca. Ailem de öyle.
Bu arada ben 26+4 olunca randevuya gideceğim doktora. Umarım siyah beyaz görüntü verir böyle bana da.Tabii yüzü gözükürse.
Ya elbetteki benim için en güzel bebekYa bu nasıl bir zihniyet anne karnında günahsız masum bir bebek nasil çirkin olabilir bu insanlardan midem bulaniyor artik lutfen takma kafana su içinde oldukları için görüntüler net olmuyor küçükken ayrıca çirkin ya da değil kimseyi ilgilendirmez senin için dünya güzeli sonuçta
Ay evet gerçekten siyah beyazda çok net, tatlışım benim ama renkli de çok farklı bir görüntü verdi. Daha erken bence de, nerden baksan 3 ayımız var
Cahil insanlardan bıktım.Renklide çok farklı bi görüntü çıkmış.Açı bi değişik ayrıca hareket ederken bi anda yakalıyorlar yüzü gözü kayıyo, ağzı burnu net olmuyor falan.
Bu tatlışa çirkin diyenler kendi tipine baksın önce
Ahahahah İnan benKuzum hep boyle geçiyor günlerim bebeğe zararı olmasında çekeyim ama psikolojik olarak insan yıpraniyor Allah büyük Rabbim beterinden korusun benimde surekli belim ağrıyor o dursa kasiklarim agriyor o dursa yanma başlıyor enfeksiyon oluyor o dursa akinti oluyor mantar oluyor surekli boyle
Benim ilk gebeliğimde göğüslerim hiç büyümedi ve dediğin gibi küçüklerde Canım Doğumdan sonra süt gelince büyüdü , süt gelince büyüyecek merak etme benim öyle oldu.ikinci gebelikte durumlar değişti küçük ama bu ikinci gebelikte büyüdü meselaYa kizlar ben 27. Haftamdayim benim goguslerim miniciklerdi zaten cok hafif bi dolgunluk disinda hic buyumedi bu beni dusunduruyo normal mi
Yok artık. Hala böyle insanlar var mı? Ben de kız dediğimde millet havalara uçuyor, çok seviniyor.Ya elbetteki benim için en güzel bebekama insanlar okadar saçma spaan konuşuyor ki, biz eşimle hep kız bebek istiyorduk şimdi kız olduğunu duyanlar, olsun diyorlar. Bende olsun derken? Zaten biz kız istiyorduk diyorum. Sanki erkeğin bir artısı var gibi saçma sapan cahil insan düşünceleri okadar yaygın ki
Tulum icin bilgim yok fakat gyno ferro kullaniyorum kabizlik yapmadi bende sahsenn gece yatmadan iciyorum gunduz tiroid hapimi kullandigim icin o yuzden mideme dokunmuyor sanirim :) kullandigim multivitaminde de folik asit var halen neden istemiyorsun kullanilmamali mi daha acaba
Var tabi başta benim kayınvalidemYok artık. Hala böyle insanlar var mı? Ben de kız dediğimde millet havalara uçuyor, çok seviniyor.
Tesekkur ederim canim simdiden acaba benim sutum mu olmucak diye dusunmeye baslamistimBenim ilk gebeliğimde göğüslerim hiç büyümedi ve dediğin gibi küçüklerde Canım Doğumdan sonra süt gelince büyüdü , süt gelince büyüyecek merak etme benim öyle oldu.ikinci gebelikte durumlar değişti küçük ama bu ikinci gebelikte büyüdü mesela
Ben nefret ettiğim zihniyet kurban olsunlar kız evlada şükürler olsun ki bi kız evladım var rabbime ne kadar şükretsek az evlat kızı erkeği mi olur anlamıyorum biz hatta ikincide bile kızıma yoldaş olur diye kız hevesiyleydik rabbım erkek nasip etti ikisi de farksız benim için ultrason görüntüsü bire bir olabiliyor ama öyle bir değişiyorlar ki kızlar inanamazsınız kızım ilk dogudunda çok güzeldi sonra kara kuru bi kuzucuk oldu derken şimdi maşallahı varYa elbetteki benim için en güzel bebekama insanlar okadar saçma spaan konuşuyor ki, biz eşimle hep kız bebek istiyorduk şimdi kız olduğunu duyanlar, olsun diyorlar. Bende olsun derken? Zaten biz kız istiyorduk diyorum. Sanki erkeğin bir artısı var gibi saçma sapan cahil insan düşünceleri okadar yaygın ki
Bana 50mg ilac yeterli geldi canim en basindan beri oyle kullaniyorum gecen ay gittim en son yine normalde doktorum 3. Trimesterda goruselim bir daha dedi doguma yakin giderim tekrardan :) benimde gebelikten once yoktu umarim dogumdan sonra kalici olmazTroid değerlerin nasıl gidiyor bende kullanıyorum geçen gün iki ay sonra baktırdıgımda arttış olmuş doktor endokrin uzmanına görünmemi istedi 3.5 dam 5.5 çıkmış şimdi iki tane ıcıyorum sabah gebelikten önce yoktu gebelikle birlikte arttı
Seni en iyi ben anlarım bu konu benim hassas noktamdır zaten en güzel zamanını da süt gelince yaşadım pek güzel olmuştular silikon gibiTesekkur ederim canim simdiden acaba benim sutum mu olmucak diye dusunmeye baslamistim
Gebeliğimi ilk öğrendiğimde azıcık var dedi sonra hızla arttı 25 mg kullanıyordum işte geçen kontrolde artmış epey yükselmiş dedi doktor hemen iki adete çıkardı on gün sonra dahiliye dedi bakalım Çarşamba gideceğim artmamıştır inşalalh biraz üzüldüm açıkcası öyle de dikkat ediyordum ilaca inşallah Canım arkadasım söyledi bu ilacı kullanınca benek doğduğunda ona da baktırmak gerekiyormuş anneden geçebilirmiş aklında olsun o kullanmış baktırmayı unutmayalımBana 50mg ilac yeterli geldi canim en basindan beri oyle kullaniyorum gecen ay gittim en son yine normalde doktorum 3. Trimesterda goruselim bir daha dedi doguma yakin giderim tekrardan :) benimde gebelikten once yoktu umarim dogumdan sonra kalici olmaz
Seni en iyi ben anlarım bu konu benim hassas noktamdır zaten en güzel zamanını da süt gelince yaşadım pek güzel olmuştular silikon gibisüt gidince beni terkte ettiler ama olsun
Bi sureligine de olsa dusledigimiz goguslere sahip olacagiz deseneSeni en iyi ben anlarım bu konu benim hassas noktamdır zaten en güzel zamanını da süt gelince yaşadım pek güzel olmuştular silikon gibisüt gidince beni terkte ettiler ama olsun
Ben de kullanıyorum 25 mg, bebeğe de baktırmak gerektiğini yeni duydumGebeliğimi ilk öğrendiğimde azıcık var dedi sonra hızla arttı 25 mg kullanıyordum işte geçen kontrolde artmış epey yükselmiş dedi doktor hemen iki adete çıkardı on gün sonra dahiliye dedi bakalım Çarşamba gideceğim artmamıştır inşalalh biraz üzüldüm açıkcası öyle de dikkat ediyordum ilaca inşallah Canım arkadasım söyledi bu ilacı kullanınca benek doğduğunda ona da baktırmak gerekiyormuş anneden geçebilirmiş aklında olsun o kullanmış baktırmayı unutmayalım
Benim arkadaşımın göğüsleri doğumdan sonra da hiç dolgun olmadı canım hatta tam tersi çok sönüktü, sütü yok diye düşünüyorduk ama bebeği lıkır lıkır içiyordu vallaBi sureligine de olsa dusledigimiz goguslere sahip olacagiz desenesagol canim valla icimi rahatlattin
1. Sorunun cevabını bilmiyorum. 2. Soru için de ben ferro sanol duodenal kullanıyorum. Gyno ferro olan bende kabızlık yaptı.Kızlar iki sorum var biri gözden kaçtı kimse cevap vermedi.
Birincisi uyku tulumu kaçıncı aydan itibaren kullanılmaya başlanıyor? Sizler aldınız mı?
İkincisi kullandığım demir hapı eczanelerde bulunmadığı için doktorum ilacı değiştirdi ama yeni yazdığının içeriğinde folik asit var ve kullanmak istemiyorum. Siz neler kullanıyorsunuz özellikle dışı kapsül şeklinde olmamalı midemi rahatsız ediyor yoksa. Bir de kabızlık yapmaz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?