2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ay evet gerçekten siyah beyazda çok net, tatlışım benim ama renkli de çok farklı bir görüntü verdi. Daha erken bence de, nerden baksan 3 ayımız var

Ya elbetteki benim için en güzel bebek ama insanlar okadar saçma spaan konuşuyor ki, biz eşimle hep kız bebek istiyorduk şimdi kız olduğunu duyanlar, olsun diyorlar. Bende olsun derken? Zaten biz kız istiyorduk diyorum. Sanki erkeğin bir artısı var gibi saçma sapan cahil insan düşünceleri okadar yaygın ki

Ay evet gerçekten siyah beyazda çok net, tatlışım benim ama renkli de çok farklı bir görüntü verdi. Daha erken bence de, nerden baksan 3 ayımız var

Renklide çok farklı bi görüntü çıkmış. Açı bi değişik ayrıca hareket ederken bi anda yakalıyorlar yüzü gözü kayıyo, ağzı burnu net olmuyor falan.
Bu tatlışa çirkin diyenler kendi tipine baksın önce

Ahahahah İnan ben ne yapalım kuzularımız iyi olsun analar çeker ben inanıyorum son aylar iyi olacağız biz yanı inşallah

Ya kizlar ben 27. Haftamdayim benim goguslerim miniciklerdi zaten cok hafif bi dolgunluk disinda hic buyumedi bu beni dusunduruyo normal mi
Benim ilk gebeliğimde göğüslerim hiç büyümedi ve dediğin gibi küçüklerde Canım Doğumdan sonra süt gelince büyüdü , süt gelince büyüyecek merak etme benim öyle oldu.ikinci gebelikte durumlar değişti küçük ama bu ikinci gebelikte büyüdü mesela

Yok artık. Hala böyle insanlar var mı? Ben de kız dediğimde millet havalara uçuyor, çok seviniyor.

Troid değerlerin nasıl gidiyor bende kullanıyorum geçen gün iki ay sonra baktırdıgımda arttış olmuş doktor endokrin uzmanına görünmemi istedi 3.5 dam 5.5 çıkmış şimdi iki tane ıcıyorum sabah gebelikten önce yoktu gebelikle birlikte arttı

Tesekkur ederim canim simdiden acaba benim sutum mu olmucak diye dusunmeye baslamistim

Ben nefret ettiğim zihniyet kurban olsunlar kız evlada şükürler olsun ki bi kız evladım var rabbime ne kadar şükretsek az evlat kızı erkeği mi olur anlamıyorum biz hatta ikincide bile kızıma yoldaş olur diye kız hevesiyleydik rabbım erkek nasip etti ikisi de farksız benim için ultrason görüntüsü bire bir olabiliyor ama öyle bir değişiyorlar ki kızlar inanamazsınız kızım ilk dogudunda çok güzeldi sonra kara kuru bi kuzucuk oldu derken şimdi maşallahı var

Bana 50mg ilac yeterli geldi canim en basindan beri oyle kullaniyorum gecen ay gittim en son yine normalde doktorum 3. Trimesterda goruselim bir daha dedi doguma yakin giderim tekrardan :) benimde gebelikten once yoktu umarim dogumdan sonra kalici olmaz

Tesekkur ederim canim simdiden acaba benim sutum mu olmucak diye dusunmeye baslamistim
Seni en iyi ben anlarım bu konu benim hassas noktamdır zaten en güzel zamanını da süt gelince yaşadım pek güzel olmuştular silikon gibi süt gidince beni terkte ettiler ama olsun

Benim doktorum 5D ultrason kullanıyor en ince ayrıntısına kadar görüyoruz kuzumu gören herkes de babasına benzetiyor ağız yapısı bana benziyor sadece
Geçenlerde bir doktorun sayfasında gördüm ultrason görüntüsü ile birebir bebekler
Şu erkek bebek kız bebek mevzusu kadar saçma bir şey daha yok. Eli ayağı düzgün olsun, sağlıklı olsun, hayırlı evlat olsun
Ne evlatlar görüyoruz duyuyoruz arkadaşlar, iyi insan olsun çocuklarımız

Gebeliğimi ilk öğrendiğimde azıcık var dedi sonra hızla arttı 25 mg kullanıyordum işte geçen kontrolde artmış epey yükselmiş dedi doktor hemen iki adete çıkardı on gün sonra dahiliye dedi bakalım Çarşamba gideceğim artmamıştır inşalalh biraz üzüldüm açıkcası öyle de dikkat ediyordum ilaca inşallah Canım arkadasım söyledi bu ilacı kullanınca benek doğduğunda ona da baktırmak gerekiyormuş anneden geçebilirmiş aklında olsun o kullanmış baktırmayı unutmayalım

Seni en iyi ben anlarım bu konu benim hassas noktamdır zaten en güzel zamanını da süt gelince yaşadım pek güzel olmuştular silikon gibi süt gidince beni terkte ettiler ama olsun

Merak ettiğim bir konu da bu. benim ilk göğüslerim şişti. Çok da acıyordu ilk zamanlarda. Regl dönemlerinde bile acımazdı böyle. Oradan anladım bi haller olduğunu ve hamileliğimi öğrendim.
Şimdi de dolgun ve çok hoşuma gidiyor.
Ama hep öyle kalsa keşke diyordum.
Kalmayacak mı yani sönecek mi o silikonlu gibi hali

Bi sureligine de olsa dusledigimiz goguslere sahip olacagiz desene sagol canim valla icimi rahatlattin

Ben de kullanıyorum 25 mg, bebeğe de baktırmak gerektiğini yeni duydum

Bi sureligine de olsa dusledigimiz goguslere sahip olacagiz desene sagol canim valla icimi rahatlattin
Benim arkadaşımın göğüsleri doğumdan sonra da hiç dolgun olmadı canım hatta tam tersi çok sönüktü, sütü yok diye düşünüyorduk ama bebeği lıkır lıkır içiyordu valla tontiş de bir kız bebek olarak büyüdü

1. Sorunun cevabını bilmiyorum. 2. Soru için de ben ferro sanol duodenal kullanıyorum. Gyno ferro olan bende kabızlık yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…