- 7 Kasım 2014
- 7.515
- 13.718
- 448
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #22.141
Kiz inan bugun ben sinir krizi geçirdim kendi öz annem ve babam ipek ismini duydu ve bu ton laf ettiler o nasıl isim diye tüm gün basim ağrıdı valla takmamamiz lazim bosver bu hayatta en güzel şey kiz evlatYa elbetteki benim için en güzel bebekama insanlar okadar saçma spaan konuşuyor ki, biz eşimle hep kız bebek istiyorduk şimdi kız olduğunu duyanlar, olsun diyorlar. Bende olsun derken? Zaten biz kız istiyorduk diyorum. Sanki erkeğin bir artısı var gibi saçma sapan cahil insan düşünceleri okadar yaygın ki
Düzelicez ins ne zaman mezara girince bu replik geldi aklıma neyse pozitif düşünelim duzelicez insallahAhahahah İnan benne yapalım kuzularımız iyi olsun analar çeker ben inanıyorum son aylar iyi olacağız biz yanı inşallah
Kusur bulmadıkları birşey var mı ki acaba? Bende Deniz düşünüyorum diyorum bön bön bakıyorlar, ya güzel bir isim hayırlı olsun demek bu kadar mı zor?Kiz inan bugun ben sinir krizi geçirdim kendi öz annem ve babam ipek ismini duydu ve bu ton laf ettiler o nasıl isim diye tüm gün basim ağrıdı valla takmamamiz lazim bosver bu hayatta en güzel şey kiz evlat
Ben yaptırmadım daha doğrusu doktor yapmadı. Perşembe günü randevum vardı hazırlıklı gittim. Gider gitmez açlık şekerime baktı kan verdim. Sonuç çıktı hemen normal dedi her hangi bir şeye gerek duymadı.Selam kızlar. Şeker yükleme testi yaptırmayan var mı?
Gyno Ferro bende de kabızlık yaptı canım1. Sorunun cevabını bilmiyorum. 2. Soru için de ben ferro sanol duodenal kullanıyorum. Gyno ferro olan bende kabızlık yaptı.
Bende geçenlerde acillik oldum vertigodan gece 4te açlık baktılar 80 geldi cuma perinatologa söyledim gebelik şekeri olanlarda açlık 90 ve üstü çıkıyor genelde dedi şimdi açlık tokluk ve 3 aylık şeker baktircam cuma günü benimxe kolesterolüm 200 lerde hicbisey demediler gebelikte kolesterol yüksek olurmuş zatenKızlar şeker yükleme yaptıran var mı? Öncesinde rutin tahlillerimi yaptırdım, aç karnına şekerim 69 çıkınca şeker yüklemeye gerek yok dedi doktorum. Bir diğer konu ise kolesterolüm 232 çıktı, biraz yürüyüşe başlamayı düşünüyorum.
Ya Allahtan absürt isimler dusinmemisiz demek ki absürt bisey koysak ne olcakti acaba yani bu kimseyi alakadar etmez kimsenin yorumuna da açık değil ama kırıcı olduklarının farkında değillerKusur bulmadıkları birşey var mı ki acaba? Bende Deniz düşünüyorum diyorum bön bön bakıyorlar, ya güzel bir isim hayırlı olsun demek bu kadar mı zor?
Ben de poyraz ve ruzgar ikisinden biri dedim hemen basladi yok poyrazlar ruzgarlar yaramaz oluyor sizin de yaramaz olur bilmem ne bidi bidi bomboş konustu yaKusur bulmadıkları birşey var mı ki acaba? Bende Deniz düşünüyorum diyorum bön bön bakıyorlar, ya güzel bir isim hayırlı olsun demek bu kadar mı zor?
Benim çevremdekilerde ailem dahil bebeğin adını öğrenince bi tuhaf karşıladılar malesef ama sonradan herkes kabullendi ve alıştı hatta sevdiler bileKiz inan bugun ben sinir krizi geçirdim kendi öz annem ve babam ipek ismini duydu ve bu ton laf ettiler o nasıl isim diye tüm gün basim ağrıdı valla takmamamiz lazim bosver bu hayatta en güzel şey kiz evlat
Benim çevremde kimse gebeligomo daha bilmiyor ismini bi annemle babama söyledim olay oldu bu saatten sonra kimseye de demicemBenim çevremdekilerde ailem dahil bebeğin adını öğrenince bi tuhaf karşıladılar malesef ama sonradan herkes kabullendi ve alıştı hatta sevdiler bile
Vücut yapınla alakalı Canım kalabilir ben ilk gebeliğimden çok zayıftım ve büyümediler sütle birlikte büyüdüler ben süt bitince tekrar zayıfladığımdan belki de küçüldüler yağ dokum yok onla alakalı sanırım şimdi ikinci gebeliğim ve artık ideal kilomdaydım ve göğüslerim büyüdü sütle daha d büyür sanırım gittikçe kalır diye umut ediyorumMerak ettiğim bir konu da bu.benim ilk göğüslerim şişti. Çok da acıyordu ilk zamanlarda. Regl dönemlerinde bile acımazdı böyle. Oradan anladım bi haller olduğunu ve hamileliğimi öğrendim.
Şimdi de dolgun ve çok hoşuma gidiyor.
Ama hep öyle kalsa keşke diyordum.
Kalmayacak mı yanisönecek mi o silikonlu gibi hali
Boşver kim ne derse desinBenim çevremde kimse gebeligomo daha bilmiyor ismini bi annemle babama söyledim olay oldu bu saatten sonra kimseye de demicem
Ipek’in neyini beğenmediler anlamadım :/ demode mi bulmuşlar?Ya Allahtan absürt isimler dusinmemisiz demek ki absürt bisey koysak ne olcakti acaba yani bu kimseyi alakadar etmez kimsenin yorumuna da açık değil ama kırıcı olduklarının farkında değiller
Çirkin ne demek resmen melek gibi gülmüş burda bebekAy ben pek benzetemiyorum yine de baya fark var. Şimdi detaylı ve geçen gittiğim kontroldeki resimleri ekleyeyim ikisi birbirinden çok farklı... Sanırım son zamanlardaki ultrasonlarda daha benzer görüntüler çıkıyordur. Son ultrasona bakınca çirkinnn dedilerterslesem de kafaya taktım biraz
Kalpleri kötü diyebiliyorum sadece, ne diyeyim Allah ıslah eylesinÇirkin ne demek resmen melek gibi gülmüş burda bebekdünya güzeli bi bebeğin var maşallah Allah bağışlasın bir bebeğe nasıl çirkin denilir anlamıyorum ya eşek, salak, ooyy aptal diye seslenenleri de anlamıyorum bebek bebektir, mis kokuludur, dünya güzelidir. Benim çevremde de vardı tuvalet terliğiyle vurasım geliyodu ağızlarına, bu sefer de derlerse gerçekten vururum belki
3 aylık şeker dediğin ne tam olarak canım? Şu parmaktan evde kan alıp ölçüm cihazı işi mi?Bende geçenlerde acillik oldum vertigodan gece 4te açlık baktılar 80 geldi cuma perinatologa söyledim gebelik şekeri olanlarda açlık 90 ve üstü çıkıyor genelde dedi şimdi açlık tokluk ve 3 aylık şeker baktircam cuma günü benimxe kolesterolüm 200 lerde hicbisey demediler gebelikte kolesterol yüksek olurmuş zaten
Hemde insanların tonlarca para harcadığı görüntüBi sureligine de olsa dusledigimiz goguslere sahip olacagiz desenesagol canim valla icimi rahatlattin
Aman ya keşke hayırlı olsun deyip kenara çekilseler. Kendi çocuklarına istedikleri isimleri koymuşlar işte torunlara karışmasınlarKiz inan bugun ben sinir krizi geçirdim kendi öz annem ve babam ipek ismini duydu ve bu ton laf ettiler o nasıl isim diye tüm gün basim ağrıdı valla takmamamiz lazim bosver bu hayatta en güzel şey kiz evlat
Aynen öyle hayırlı olsun de geç nedir yani isim ona olan sevgilerini mi değiştirecek sanki. Çok abartılıyorKusur bulmadıkları birşey var mı ki acaba? Bende Deniz düşünüyorum diyorum bön bön bakıyorlar, ya güzel bir isim hayırlı olsun demek bu kadar mı zor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?