- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.523
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.421
Ben atlet kullanan biri olmadığım içinsütyen tercih etmiştim. Ama elbette atlette muhteşem iş görür. Bazı kıyafetlerin içindede olması gerekir. Mutlaka sütyenin sıkmaya başlayacaktır. Ben emzirme sütyeni h&m den almıştım bir de normal bir iç çamaşırcıdan h&m den aldıklarım hala duruyor ama diğerleri sizlere ömür Süt doldukça ve ödemle bir göğüslerin doğuma doğru iyice şişecek sonra emzirdikçe sütünde terbiye olacak göğüslerinde yavaş yavaş eski formunda ama hafif dolgun bi şekilde olacak ben ocakta doğum yapmıştım ilk zamanlar üşüdüğüm oldu. Özellikle hastanede ameliyat sonrası baya titremiştim sonrasında ise evde aylar geçtikçe inanılmaz bir ateş basması başladı. Emzirirken de bebekle yapışık oluyorsunuz ve ortaya inanılmaz bir ısı çıkıyor. Herkesinde bünyesi farklı ama bi bakmak lazım.
46 çok düşük bir değer. 40’ın altı hipoglisemi. Ya cihaz doğru ölçmedi ya da gerçekten böyleyse regülasyonda sorun var. Diyetisyenle ya da doktorla bu durumu paylaşmak mantıklı olabilir. Çünkü diyabet demek sadece glikoz yüksekliği değildir, düşüklüğü daha ölümcül ve tehlikeli olabilir. Beslenme listesi yeniden düzenlenebilir. Yani bu dalgalanmalar bebeği çok daha fazla etkiliyormuş bizi etkilediğinden.2 gün Diyete uydum tokluk şekerim 46 olmuş
Dün 96 ve 95 çıktı.
Bende şeker falan yok. Yükleme bana iyi gelmedi bence.
Zaten listeye uysam kızım da kilo alamıcak belli ki.
Sinirim bozuldu
46 çok düşük bir değer. 40’ın altı hipoglisemi. Ya cihaz doğru ölçmedi ya da gerçekten böyleyse regülasyonda sorun var. Diyetisyenle ya da doktorla bu durumu paylaşmak mantıklı olabilir. Çünkü diyabet demek sadece glikoz yüksekliği değildir, düşüklüğü daha ölümcül ve tehlikeli olabilir. Beslenme listesi yeniden düzenlenebilir. Yani bu dalgalanmalar bebeği çok daha fazla etkiliyormuş bizi etkilediğinden.
Ben emzirme sütyeni de aldim emzirme atleti de ama cok rahatsız edici ve gereksiz olduğuna karar verdim. Birsuru almıştım ama kullanmayi düşünmüyorum. Dikişsiz normal sütyen ile devam etmeyi düşünüyorum normal sutyenlerimin büyük bedenlerini alarak konfora kavustum bugünArkadaşlar hem emzirme sütyeni hem de emzirme atleti mi alınıyor? Bi de göğüs ucu ve göğüs kalkanı alınacak mı?
Evet diyet listesinden ziyade bazı şeyleri çıkartmak daha mantıklı olabilirCihazla 2 kez ölçtüm ben de yanlışlık var sanıp. Sonuç değişmedi.
Bir daha diyetisyene gitmeyeceğim. En azından bu gittiğim şahsa gitmem.
Bu akşam da kafama göre yiyip bir ölçüm yapıcam artış olacak mı diye. Normal düzenimde yediğim bir yemek olacak. Fırında bir yemek yapacağım. Tam buğday ekmeği ve salatayla.
Zaten diyeti 2 gün yaptım dün gündüz saatlerce bebeğim hareket etmedi. Çok korktum. O da etkilendi belli ki. Sabah çok hareketliydi şükür.
Bugün şekerin düştüğünü görünce tatlı yedim ve yine hareketlendi.
Birkaç gün ölçerek ilerleyeceğim bakalım nolcak.
Evet h&m i hem bebek giyimde hemde iç çamaşırı konusunda beğeniyorum bende biraz fiyatları yükselmiş onlarında . Yani atlet giyen çokta sütyen kullanmayan için belki daha rahat olur en azından o sütyen hissi olmaz. Evet mutlaka örtü almalısın ben o örtüyle her yerde emzirdim. Önlüğümü boynuma taktım ohh misssH&m iç çamaşırlarımı giyiyorum ben de hala. Yeni bir şey almama gerek kalmadı henüz.
Kalıpları kaliteleri mükemmel. Emzirme sütyenlerine de bakayım o zaman.
Atlet daha rahat diyorlardı o yüzden sordum ama o da kişisel bi mesele demek ki.
Bu arada dün bir yerde bebek doğum günü kutlaması vardı. Kadının biri bebeğini emziriyordu aynı masada. Emzirme örtüsüyle. Bence o da çok kullanışlı. Almam diye düşünüyordum ama almaya karar verdim. Dışarda kullanabilirim bu şekilde.
Zaten bir yerden sonra alışıyorsun şak diye açmayaBen emzirme sütyeni de aldim emzirme atleti de ama cok rahatsız edici ve gereksiz olduğuna karar verdim. Birsuru almıştım ama kullanmayi düşünmüyorum. Dikişsiz normal sütyen ile devam etmeyi düşünüyorum normal sutyenlerimin büyük bedenlerini alarak konfora kavustum bugün
Geçmiş olsun ben böyle bir durum yaşamadım ama devam ederse doktorunuza söyleyin muhakkakSol tarafım inanılmaz ağıriyor böbrek mi desem ordaki kemikler mi kırılıyor desem emin olamadim sabah da sol böbregim ağır geliyordu o tarafım ağıriyordu bı türlü anliyamadim aranızda bunu yasayan var mı
Teşekkürler yok aslında hep uzandım hatta sabah uyandığımda da vardı sonra durdu şuan daha şiddetli devam ediyorGeçmiş olsun ben böyle bir durum yaşamadım ama devam ederse doktorunuza söyleyin muhakkakyoruldunuz mu bugün acaba?
Eğer daha da şidddetlenirse doktorunuza haber verin. Nasıl oldunuz?Teşekkürler yok aslında hep uzandım hatta sabah uyandığımda da vardı sonra durdu şuan daha şiddetli devam ediyor
Kullandığınız magnezyum ve kalsiyum ilaçlarının adları nedir ben osteocare i yutamıyorum sorun oluyor. Bir muadil arıyorum
Evet ben de ikiye bölüyorum fakat yine sorun yaşıyorum. Osteocare dışında başka vitamin alıyor musunuz? Bir de demir ilacı?Ben önce magnezyum için magnezinc, kalsiyum için zentius kullanıyordum. Ama kalsiyum için olan çiğneme tableti, çiğneme tableti mide bulantımı artırdığı için ikisi için de osteocare’e geçtim. Doktor bana osteocare’i yutamazsam ikiye bölüp yarım yarım yutabileceğimi, sakıncası olmadığını söylemişti , eğer ilaç ile ilgili tek sıkıntınız büyüklüğü ise aklınızda bulunsun.
Regenesis max multivitamin takviyesi kullanıyorum, d vitamini ve demir ilacı da kullanıyorum haricinde.Evet ben de ikiye bölüyorum fakat yine sorun yaşıyorum. Osteocare dışında başka vitamin alıyor musunuz? Bir de demir ilacı?
Bu vitamin takviyeleri benim çok kafamı karıştırıyor .
Osteocarede de d vitamini var. Fazla almış oluyorsunuz isterseniz bir danışın doktorunuza yine.Regenesis max multivitamin takviyesi kullanıyorum, d vitamini ve demir ilacı da kullanıyorum haricinde.
Evet evet osteocare’e başladıktan sonra d vitamini dozumu düşürdüler. Çinko, magnezyum ve kalsiyumum da son tahlillerimde epey düşmüş, bir süre sonra ben de dönüşümlü kullanmaya başlayacağımOsteocarede de d vitamini var. Fazla almış oluyorsunuz isterseniz bir danışın doktorunuza yine.
Benim dr da regenesis ve osteocarei dönüşümlü içmemi söyledi. Bir gün birini bir gün birini .... İçerdikleri bazı mineraller aynı çünkü ...
Şimdi siz söyleyince baktım bende decavit ve ocean 1000 lik kullanıyorum. Decavittede varOsteocarede de d vitamini var. Fazla almış oluyorsunuz isterseniz bir danışın doktorunuza yine.
Benim dr da regenesis ve osteocarei dönüşümlü içmemi söyledi. Bir gün birini bir gün birini .... İçerdikleri bazı mineraller aynı çünkü ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?