- 30 Temmuz 2022
- 414
- 1.277
- 33
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.401
Yok ya niçin kötü niyetle yazayım arada esiyorlar işte bana da malum hepimizin başındaki hamilelikHamilelik hassas bir dönem oluyor ben de yazdım bi şeyler canınızı çektirdiysem kusura bakmayın. Ama takılmayın da böyle şeylere. Çünkü sonuçta sağa dönsek restoran, sola dönsek cafe, tv - sosyal medya yiyecek içecek reklamı dolu. Ki yorum yapan hiçbir arkadaşın da fotoğraf vs paylaştığını görmedim.Kötü niyetli yazdığınızı da düşünmüyorum, şöyle düşünelim az kaldı 2-3 ay sonra her şeyi yemek serbest.
Teşekkür ederim öksürük devamÇok geçmiş olsun cnm tez vakitte ileşirsin inşallah şimdi nasılsın
Çok teşekkür ederim, aslında benim de öyle ama kullandığım spreyler geniz akıntısı kesmiyor, ne kullanmıştın acaba ?? Benim dr nasorinse verdi sadecesinop_e çok geçmiş olsun, bu seneki nasıl bir illet yapıştı mı gitmiyor benim öksürüğüme sadece burun spreyleri iyi geliyor hep çünkü ciğerler temiz ama geniz akıntısı mahvediyor beni. İnsallah en kısa zamanda çaresini bulursun can bırakmaz insanda bu kadar öksürük
Ay şuan ikisi de baya indirimde ebebekte. Ben emzirme sütyenini süngersiz, emzirme atletini süngerli aldım ucunu belli etmesin diyeArkadaşlar hem emzirme sütyeni hem de emzirme atleti mi alınıyor? Bi de göğüs ucu ve göğüs kalkanı alınacak mı?
Geçen hafta ebebekte tüm montlarda %30 vardı. 200 tl lik içi yumuş gökkuşağı renkleri 1 yaş montu 140 liraya aldım keşke o fiyata bulmuşken bi de 2 yaş alsaymışım pişman oldum sonradanKızlar vaktiniz varsa bence bi zara kidse gidin. Ben avmye geldim çocuğuma mont aldım 9-12 ay bedende. Kışa geliyor zaten. 450 liraya hem de. Lcw’de bile 600tl. İçi de kürklü çok tatlı.
Çok güzel indirimli ürünler var. Ztn kasa sırası almış başını gitmiş. Ben bilmeden uğradım eşim ve kardeşim istedi diye öylesine girince gördük.
Başka markalarda da vardır muhtemelen.
Geçen hafta ebebekte tüm montlarda %30 vardı. 200 tl lik içi yumuş gökkuşağı renkleri 1 yaş montu 140 liraya aldım keşke o fiyata bulmuşken bi de 2 yaş alsaymışım pişman oldum sonradan
Atlet kullanıyorsanız emzirme atleti de alın. Havalar sıcak olacak yavaş yavaş ama yinede ihtiyaç duyarım derseniz. Ben emzirme sütyeni kullandım. Bir müddet sonrada profesyonelleşince normal sütyenlerimin de açıp kullanabildim emzirirkenArkadaşlar hem emzirme sütyeni hem de emzirme atleti mi alınıyor? Bi de göğüs ucu ve göğüs kalkanı alınacak mı?
Atlet kullanıyorsanız emzirme atleti de alın. Havalar sıcak olacak yavaş yavaş ama yinede ihtiyaç duyarım derseniz. Ben emzirme sütyeni kullandım. Bir müddet sonrada profesyonelleşince normal sütyenlerimin de açıp kullanabildim emzirirken. Göğüs ucu kalkanı , gümüş kapak bunlar bende hiç işe yaramadı ne yazık ki o yüzden o konuda yorum yapamayacağım.
Ben atlet kullanan biri olmadığım içinEmzirme atleti daha kullanışlı diyorlar ama sütyen de almalı herhalde. Lcw marka çok iyi demişlerdi sanki buralarda okumuştum.
Ama sütyen atlet falan son ayda almak daha mantıklı sanırım. Yani doğuma yakınken. Çünkü göğüsler şişebilir kilo artabilir belli olmuyormuş diyorlar. Ben hala eski sütyenlerimi kullanıyorum şu an arkasına aparat takarak. Ama 2 ay sonra olmayacaktır bu şekilde bile.
Sence de öyle mi?
Bir de ocak annelerinde doğum yapanlar hep üşüdüklerini söylemişler ev içinde bile .Lohusalarda ekstra bi üşüme hali oluyor denmiş. Bu doğru mu?
Ben de günde en az 3 kere ölçüyorum. Denemeler yapıyorum mesela patates salatası yiyip ölçüyorım sabah börek yiyip ölçtüm filan ..denemeler yapıyorum böyle kendimce. Ama her gün çok severek yediğiö çikolataları henüz hüpletmeye cesaret edemedim. Çok canım çekerse yarım yiyip ona da bakmayı düşünüyorum. Böyle hayat gerçekten zor. Allah tüm hastalara şifa ve sabır versin.2 gün Diyete uydum tokluk şekerim 46 olmuş
Dün 96 ve 95 çıktı.
Bende şeker falan yok. Yükleme bana iyi gelmedi bence.
Zaten listeye uysam kızım da kilo alamıcak belli ki.
Sinirim bozuldu
Canım bunları anneler göğüsleri acıdığında yara olduğunda, ya da göğüs ucu olmayan anneler kullanıyorlar ama mümkünse kullanmanı tavsiye etmem çünkü buna alışınca meme reddi yaşanabiliyor bir olasılık tabi. Sürekli kullanılacak bir şey değil.Eki Görüntüle 3191835
Göğüs ucu dediğim bu. Kelebek mi ne deniyor? Lazım mı ki? Kullanan oldu mu kıZlar?
Baya baya düşük2 gün Diyete uydum tokluk şekerim 46 olmuş
Dün 96 ve 95 çıktı.
Bende şeker falan yok. Yükleme bana iyi gelmedi bence.
Zaten listeye uysam kızım da kilo alamıcak belli ki.
Sinirim bozuldu
Şekeri tatlı şeyler yükseltiyor diye düşünmeyin o da kişiden kişiye değişiyor mesela benimkini azıcık pirinç, yarım dilim börek ya da unlu herhangi bir şey veya 5-6 dilim kızarmış patates fırlatırken iki kare çikolata hiç etki etmiyor. Rahmetli babannem de 3-4 dilim baklava yerdi bana mısın demezdi meselaBen de günde en az 3 kere ölçüyorum. Denemeler yapıyorum mesela patates salatası yiyip ölçüyorım sabah börek yiyip ölçtüm filan ..denemeler yapıyorum böyle kendimce. Ama her gün çok severek yediğiö çikolataları henüz hüpletmeye cesaret edemedim. Çok canım çekerse yarım yiyip ona da bakmayı düşünüyorum. Böyle hayat gerçekten zor. Allah tüm hastalara şifa ve sabır versin.
Ben de günde en az 3 kere ölçüyorum. Denemeler yapıyorum mesela patates salatası yiyip ölçüyorım sabah börek yiyip ölçtüm filan ..denemeler yapıyorum böyle kendimce. Ama her gün çok severek yediğiö çikolataları henüz hüpletmeye cesaret edemedim. Çok canım çekerse yarım yiyip ona da bakmayı düşünüyorum. Böyle hayat gerçekten zor. Allah tüm hastalara şifa ve sabır versin.
Ben az yemek için kasmıyorum. Kilo sorunum yok. Hiç çok yiyen bir insan değilimdir.Baya baya düşükbu yükleme bozdu bizi çok mu az listedeki yiyecekler
Şekeri tatlı şeyler yükseltiyor diye düşünmeyin o da kişiden kişiye değişiyor mesela benimkini azıcık pirinç, yarım dilim börek ya da unlu herhangi bir şey veya 5-6 dilim kızarmış patates fırlatırken iki kare çikolata hiç etki etmiyor. Rahmetli babannem de 3-4 dilim baklava yerdi bana mısın demezdi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?