2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yok ya niçin kötü niyetle yazayım arada esiyorlar işte bana da malum hepimizin başındaki hamilelik özür dilenecek bir şey yok buradaki herkes ponçik birer anne arada olur böyle şeyler siz bakmayın bana

Arkadaşlar hem emzirme sütyeni hem de emzirme atleti mi alınıyor? Bi de göğüs ucu ve göğüs kalkanı alınacak mı?

Çok geçmiş olsun cnm tez vakitte ileşirsin inşallah şimdi nasılsın
Teşekkür ederim öksürük devam
Çok teşekkür ederim, aslında benim de öyle ama kullandığım spreyler geniz akıntısı kesmiyor, ne kullanmıştın acaba ?? Benim dr nasorinse verdi sadece

Arkadaşlar hem emzirme sütyeni hem de emzirme atleti mi alınıyor? Bi de göğüs ucu ve göğüs kalkanı alınacak mı?
Ay şuan ikisi de baya indirimde ebebekte. Ben emzirme sütyenini süngersiz, emzirme atletini süngerli aldım ucunu belli etmesin diye

Geçen hafta ebebekte tüm montlarda %30 vardı. 200 tl lik içi yumuş gökkuşağı renkleri 1 yaş montu 140 liraya aldım keşke o fiyata bulmuşken bi de 2 yaş alsaymışım pişman oldum sonradan

Geçen hafta ebebekte tüm montlarda %30 vardı. 200 tl lik içi yumuş gökkuşağı renkleri 1 yaş montu 140 liraya aldım keşke o fiyata bulmuşken bi de 2 yaş alsaymışım pişman oldum sonradan

Ebebekteki kıyafetleri sevemedim bi türlü. Genelde ordan 0-3 ay ya da yenidoğan tulum ve takım aldım. Onda da bebbek markası çok iyi oluyor. Çok kaliteli.
Ama uygun bulunca kaçırmamak lazım beğendiğimiz şeyleri.
Benim aklım h&m çoraplarında. Minicik bebek çorapları var mükemmeller. Ama 110 lira 3 tanesi.
İndirim olmazsa bile onu alıcam bi ara. Her seferinde gidip bakıyorum. Çünkü istediğim gibi çorap bulamadım. Hem kaliteli hem minnacık bir arada yok. Genelde hep büyükler.

Atlet kullanıyorsanız emzirme atleti de alın. Havalar sıcak olacak yavaş yavaş ama yinede ihtiyaç duyarım derseniz. Ben emzirme sütyeni kullandım. Bir müddet sonrada profesyonelleşince normal sütyenlerimin de açıp kullanabildim emzirirken. Göğüs ucu kalkanı , gümüş kapak bunlar bende hiç işe yaramadı ne yazık ki o yüzden o konuda yorum yapamayacağım.

Emzirme atleti daha kullanışlı diyorlar ama sütyen de almalı herhalde. Lcw marka çok iyi demişlerdi sanki buralarda okumuştum.
Ama sütyen atlet falan son ayda almak daha mantıklı sanırım. Yani doğuma yakınken. Çünkü göğüsler şişebilir kilo artabilir belli olmuyormuş diyorlar. Ben hala eski sütyenlerimi kullanıyorum şu an arkasına aparat takarak. Ama 2 ay sonra olmayacaktır bu şekilde bile.
Sence de öyle mi?
Bir de ocak annelerinde doğum yapanlar hep üşüdüklerini söylemişler ev içinde bile .Lohusalarda ekstra bi üşüme hali oluyor denmiş. Bu doğru mu?

Ben atlet kullanan biri olmadığım için sütyen tercih etmiştim. Ama elbette atlette muhteşem iş görür. Bazı kıyafetlerin içindede olması gerekir. Mutlaka sütyenin sıkmaya başlayacaktır. Ben emzirme sütyeni h&m den almıştım bir de normal bir iç çamaşırcıdan h&m den aldıklarım hala duruyor ama diğerleri sizlere ömür Süt doldukça ve ödemle bir göğüslerin doğuma doğru iyice şişecek sonra emzirdikçe sütünde terbiye olacak göğüslerinde yavaş yavaş eski formunda ama hafif dolgun bi şekilde olacak ben ocakta doğum yapmıştım ilk zamanlar üşüdüğüm oldu. Özellikle hastanede ameliyat sonrası baya titremiştim sonrasında ise evde aylar geçtikçe inanılmaz bir ateş basması başladı. Emzirirken de bebekle yapışık oluyorsunuz ve ortaya inanılmaz bir ısı çıkıyor. Herkesinde bünyesi farklı ama bi bakmak lazım.

Kizlar bebegine yatak alan var mi? Sunger yatak oneriliyor diye okudum yayli yataklar iyi degilmis omurgalari icin.Aldiysaniz nereden aldiniz?

2 gün Diyete uydum tokluk şekerim 46 olmuş
Dün 96 ve 95 çıktı.
Bende şeker falan yok. Yükleme bana iyi gelmedi bence.
Zaten listeye uysam kızım da kilo alamıcak belli ki.
Sinirim bozuldu

2 gün Diyete uydum tokluk şekerim 46 olmuş
Dün 96 ve 95 çıktı.
Bende şeker falan yok. Yükleme bana iyi gelmedi bence.
Zaten listeye uysam kızım da kilo alamıcak belli ki.
Sinirim bozuldu
Ben de günde en az 3 kere ölçüyorum. Denemeler yapıyorum mesela patates salatası yiyip ölçüyorım sabah börek yiyip ölçtüm filan ..denemeler yapıyorum böyle kendimce. Ama her gün çok severek yediğiö çikolataları henüz hüpletmeye cesaret edemedim. Çok canım çekerse yarım yiyip ona da bakmayı düşünüyorum. Böyle hayat gerçekten zor. Allah tüm hastalara şifa ve sabır versin.

Göğüs ucu dediğim bu. Kelebek mi ne deniyor? Lazım mı ki? Kullanan oldu mu kıZlar?

Eki Görüntüle 3191835
Göğüs ucu dediğim bu. Kelebek mi ne deniyor? Lazım mı ki? Kullanan oldu mu kıZlar?
Canım bunları anneler göğüsleri acıdığında yara olduğunda, ya da göğüs ucu olmayan anneler kullanıyorlar ama mümkünse kullanmanı tavsiye etmem çünkü buna alışınca meme reddi yaşanabiliyor bir olasılık tabi. Sürekli kullanılacak bir şey değil.

Şekeri tatlı şeyler yükseltiyor diye düşünmeyin o da kişiden kişiye değişiyor mesela benimkini azıcık pirinç, yarım dilim börek ya da unlu herhangi bir şey veya 5-6 dilim kızarmış patates fırlatırken iki kare çikolata hiç etki etmiyor. Rahmetli babannem de 3-4 dilim baklava yerdi bana mısın demezdi mesela

Ben diyetisyenden aldığım paketin iadesini isticem bakalım olacak mı. Bir de hiç memnun kalmadığımı söylicem.
Çok erken davrandım benim hatam oldu. Doktor da fazla panikledi bence ki normalde böyle bir adam değildir.
Azıcık dikkatle her şey halloluyor oysa. çünkü ben diyabet hastası değilim.
Zaten her zaman çok özenliyim yeme içme konusunda ve iştahı az bir insanım. Her gün ölçüm yapmayı da bırakıcam kısa sürede.
Birkaç deneme yaparım ben de o kadar.

Baya baya düşükbu yükleme bozdu bizi çok mu az listedeki yiyecekler
Ben az yemek için kasmıyorum. Kilo sorunum yok. Hiç çok yiyen bir insan değilimdir.
Diyetteki sorun günde sadece 1 porsiyon meyve olması. Başka hiç şeker yok. Böyle beslenmek benim gibi birine hiç uygun değil.

O yüzden bu salak diyetisyeni şikayet etmeyi düşünüyorum beceriksiz. Kilo verme amacım yok diye de üstüne basa basa söyledim yine o kıt beyni idrak edemedi.

Amaç şekere dikkat etmek ama bir porsiyon meyve ile aldığım şeker yetersiz geliyor. Diyabetli olmadığımı idrak edemedi tam o. Ben de para verip de konuşmadan anlayamadım bu kadar beceriksiz olduğunu maalesef.

Eski sistemde devam edicem ben hayatıma. Sadece beyaz ekmek az yerim. Pilav makarna sınırlı olur ya da hiç yemem. O kadar. Her gün tatlı yiyen tatlı için ölüp biten bi tip de değilim.
Çok kızgınım bu yüzden şu an.

Pirinç börek unlu her şey zaten şeker içerikli. Ama bitter çikolata daha masumdur mesela. Baklavayı bilemedim. Meyveden de etkilenen çok. Bana 1 porsiyon az geldi. Daha çok yiyebilirim ve yicem. Yazık olur yoksa bana da kızıma da. Her bünye başka.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…