- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.381
Sadece onu denedim, bugün alacağız canım teşekkür ederimsinop_e siyah turp bal kürünü yapmış mıydın canım?
Ben de 10 kiloyla burdayım valla bu ay 2-3 daha eklerim heraldeKızlar ben de iflah olmaz bi hamburger aşığıyım ya.Ama size önerim içiniz rahat rahat yemek isterseniz evde yapın. Ben köftesini, ekmeğini Migros’lardan alıyorum köftesi pişmeye yakın üzerine bir dilim hamburger peyniri arasına sevdiğiniz malzemeler, muazzam lezzet. (Mammamia ile yemek tariflerimiz burada sona ermiştir teşekkür ederiz jdhdhdh) Bu arada herhalde en çok kilo alan benim (boyum 1.72i 64le başladım şu an 78im ) ama asla takılmıyorum kilo verilir ya canınızı sıkmayın hiç sağlıkla alakalı bir sorun yoksa. Doktorum çok takılıyordu artık o da baktı benden hayır yok saldı sanırım. Haftaya şeker yüklemem var son güzel günlerim tadını çıkartıyorum. Haftaya gelir burada ağlarım teşekkürler kdhdjdk
Veririz gibime geliyor ya emzirme döneminde aşırı yiyip içmeyince o yeni düzen karmaşası, yorgunluk, emzirme alır götürür hepsini jdhdhdhd (züğürt tesellisi deyince de ben shgshsh)20 yi gecermiyiz ki gecmesek bari yaben asiri zor kilo veren bi insanim cunku bi taraftan takmiyorum cok ama bi taraftanda 36 beden pantolonlarimi gordukce icim gidiyo
Ben asıl son ayı merak ediyorum. Şu an bebek de çok kilo almıyor ya gram gram, diyorum aynı anda alınca ne olacak acaba.Ben de 10 kiloyla burdayım valla bu ay 2-3 daha eklerim heralde
Hamilelik hassas bir dönem oluyor ben de yazdım bi şeyler canınızı çektirdiysem kusura bakmayın. Ama takılmayın da böyle şeylere. Çünkü sonuçta sağa dönsek restoran, sola dönsek cafe, tv - sosyal medya yiyecek içecek reklamı dolu. Ki yorum yapan hiçbir arkadaşın da fotoğraf vs paylaştığını görmedim.Niçin üzülüyorsun ben 28. haftadayım sürekli diyetle devam etmek zorunda kaldım 4 kg aldım toplamda bebiş de 1130 gram. Normal yani bebişin. Bebeğin beslenmesi aldığın kilo ile alakasız ne kadar sağlıklı beslendiğin ile alakalı. Burası da yine bugün ne yesem programına dönmüş, gereksiz bir şekilde tarifler havalarda uçuşuyor. Keşke birçok şeyi yiyemeyen hamişleri düşünüp biraz daha hassas olabilsek kimseyi ilgilendirmeyen yediklerimiz yerine faydalı paylaşımlarla devam etsek
Ben aldım, ana kucağı yerine geçiyor, çok pratik bir şey ama maksimum 6-7 aya kadar kullanılıyor.Kızlar iyi akşamlar. Doana marka bebek arabasını bilen var mı? Ben pierre cardin twist bebek arabası almıştım ama geçen yürüyüş yaparken gördüm çok hoşuma gitti aşırı pratik ve kullanışlı geldi gözüme. Ama artık çok geç sanırım
Ne yaptınız idrar kültürü verdiniz mi herhangi birşey çıktı mı sizde merak ediyorum daKizlar ya kaynanam ıslak kek yapmış sosuna çiğ yumurta varmış bi çatal aldim tukurdum geri cok gerildim salmonella filan kapar miyim ya
Evet bende yumurta yedim pişmediği şuan idrar kültürümde çıktı ne yapacağımı bilmiyorum daha önce yaşan varmı bu durumuinternette şöyle diyor canım:
"Hamilelikte yumurtayı tam pişirmeniz gerekir. Az pişmiş veya kayısı kıvamında pişirilmiş yumurta faydadan çok zararlı olabilmektedir. Yumurtada bazen salmonella isminde bir bakteri türü bulunabiliyor."
Kültür mu verecektim o dönem hstirlayamadimNe yaptınız idrar kültürü verdiniz mi herhangi birşey çıktı mı sizde merak ediyorum da
İdrar kültüründe mi çıkıyor salmonellaEvet bende yumurta yedim pişmediği şuan idrar kültürümde çıktı ne yapacağımı bilmiyorum daha önce yaşan varmı bu durumu
Evet ben idrar kültürü verdim çıktı dediler ama üroloji Dr. Şaşırdı gaitada çıkar dedi gaita yaptık gizli kan yaptık çıkmadı idrar kültüründe çıktı dr. Tekrar istedi dün yaptık sonuç pazartesi günü çıkar dedi bakalım inşallah çıkmazİdrar kültüründe mi çıkıyor salmonella
Insallah cnmEvet ben idrar kültürü verdim çıktı dediler ama üroloji Dr. Şaşırdı gaitada çıkar dedi gaita yaptık gizli kan yaptık çıkmadı idrar kültüründe çıktı dr. Tekrar istedi dün yaptık sonuç pazartesi günü çıkar dedi bakalım inşallah çıkmaz
benimde dün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür720 gram olmuş minicik şey ya :)
kontrolden çıkınca bebişten konuşurken 5 yaşındaki oğlum durup siz beni artık sevmiyor musunuz dedi. ilk defa bunu söyledi çok üzüldüm nasıl toparlayacağımı şaşırdımbundan sonra onunda etkilenmemesi için daha dikkatli olmalıyız sanırım. acaba kontrollere onu götürmem mi daha sağlıklı yoksa götürmesem daha mı iyi olur.
Oo ben yaptım eşime söyledim tek tek. Ben doğumdan sonra afedersin narkozu çıkarıp hastane yemeğine yumulmuştum direkCanım arkadaşım gel sarılalım. Doğum sonrası hastane odasında ne söylemek istersin? Bunun planını yapalım
Sakatat özellikle dışarıda enfeksiyon riskinden ötürü yasak diye biliyorum benim evde yapıp yiyen adanalı arkadasım vardı. ama mesela ciğerde a vitamini çok fazla var ve çok miktarda yenmesi zararlı. Çok çok canımız çektiyse nefsimizi köreltmek anlamında yenilebilir sanırım ben çoğunu sevmem de zaten kimisi gözümün önünde uçuşuyor şu anBen de kelle çorbası içtim bi defa evde yapılmıştı ama, ablam da hamileyken yemiş bol bol. Riski nedir bilmiyorum ama yine de kısıtlamakta fayda olabilir. Diğeri için de afiyet olsun
Canıım ben de 69 küsürle hamile kaldım şimdi çok şükür 72.2 olabilmişim. İki bebekten mideme yer kalmadı vücudumda az az yiyebiliyorum önceden bol ekmekle yerken şimdi yemiyorum falan. Önceki hafta kendimi zorladım birisi yine normal haftasında gelişmiş birisi biraz daha tombik bu sefer bu niye tombik diye taktım. Bebeğinin haftasına göre kilosu gayet normal görünüyor doktorun anormal bişey olsa söylerdi zaten içini ferah tut. Bu tamamen bünye meselesi. Bir de önemli olan bizim aldığımız kilo değil bebeğin ihtiyaç duyduklarını alabilmesi, genetik doğum ağırlığı denilen bişey var ne kadar yersen ye bebeğin kilosuna çok da etki edemiyorsun.Kızlar 25 haftada 3 kilo aldım. Doktor bir şey demiyor ama üzülüyorum. Bebek 800 gram. Besleniyor mudur?
Çok geçmiş olsun cnm tez vakitte ileşirsin inşallah şimdi nasılsınGünaydın kızlar, çok hastayım moralim o kadar bozuk ki, kbb göğüs tüm doktorlara gittim öksürük kesilmiyor, ciğerimde olmaması en güzeli ama yok böyle birşey öksürmekten boğulacak gibi oluyorum, bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum şiddetli olduğu zamanlarda, çok çok zor, herşeyi denedim 5 gün şurup içtim kesmiyor, Grintuss kullanan vardı sanırım hekim onayı ile? Var mı bu bitkisel şurup ile ilgili bilginiz. son çare onu da alacağım sanırım..ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?