2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben de 10 kiloyla burdayım valla bu ay 2-3 daha eklerim heralde

20 yi gecermiyiz ki gecmesek bari ya ben asiri zor kilo veren bi insanim cunku bi taraftan takmiyorum cok ama bi taraftanda 36 beden pantolonlarimi gordukce icim gidiyo
Veririz gibime geliyor ya emzirme döneminde aşırı yiyip içmeyince o yeni düzen karmaşası, yorgunluk, emzirme alır götürür hepsini jdhdhdhd (züğürt tesellisi deyince de ben shgshsh)

Ben de 10 kiloyla burdayım valla bu ay 2-3 daha eklerim heralde
Ben asıl son ayı merak ediyorum. Şu an bebek de çok kilo almıyor ya gram gram, diyorum aynı anda alınca ne olacak acaba. Gerçi 10 iyi diye düşünüyorum ben tospalak bi şey olucam bu gidişle, canımız evlatlarımız kadir kıymet bilir inşallah anneleri onlar için vücutlarını feda ediyor resmen.

Hamilelik hassas bir dönem oluyor ben de yazdım bi şeyler canınızı çektirdiysem kusura bakmayın. Ama takılmayın da böyle şeylere. Çünkü sonuçta sağa dönsek restoran, sola dönsek cafe, tv - sosyal medya yiyecek içecek reklamı dolu. Ki yorum yapan hiçbir arkadaşın da fotoğraf vs paylaştığını görmedim. Kötü niyetli yazdığınızı da düşünmüyorum, şöyle düşünelim az kaldı 2-3 ay sonra her şeyi yemek serbest.

Kızlar iyi akşamlar. Doana marka bebek arabasını bilen var mı? Ben pierre cardin twist bebek arabası almıştım ama geçen yürüyüş yaparken gördüm çok hoşuma gitti aşırı pratik ve kullanışlı geldi gözüme. Ama artık çok geç sanırım

Kızlar karnımın altı ile kasıklarımın tam başlangıcı arasında kas ağrısı gibi bir sızı başladı, yürüyünce rahatlıyorum ama otururken özellikle baya hissediyorum, sizlerde de var mı ? 2 gündür sürüyor bir türlü geçmedi

Ben aldım, ana kucağı yerine geçiyor, çok pratik bir şey ama maksimum 6-7 aya kadar kullanılıyor.

Evet bende yumurta yedim pişmediği şuan idrar kültürümde çıktı ne yapacağımı bilmiyorum daha önce yaşan varmı bu durumu

İdrar kültüründe mi çıkıyor salmonella
Evet ben idrar kültürü verdim çıktı dediler ama üroloji Dr. Şaşırdı gaitada çıkar dedi gaita yaptık gizli kan yaptık çıkmadı idrar kültüründe çıktı dr. Tekrar istedi dün yaptık sonuç pazartesi günü çıkar dedi bakalım inşallah çıkmaz

Insallah cnm

oyy maşallah benim kızım da 5 yaşında beni sevmiyor musunuz demedi hiç ama bazen dogumdan sonra kendisiyle ilgimizin sevgimizin ne derecede olacağını baya baya sorguluyor. Ben isterse bi de okulda değilse doktora götürüyorum sorduğu sorulara yaşına uygun olabildiğince açık cevap veriyorum hep. İstemezse bişey yok. Bebekler hareket edince ya da onlarla ilgili bişey konuştuğumuzda sonrasında sana hamileyken de söyleydi böyleydi seni nasıl heyecanla bekledik nasıl cok sevdik anlatamam diyorum yağlıyorum ballıyorum. Bebekler gelince de istediği kadar yardım etmesine izin vericem insallah biraz evhamlı bi tipim nasıl olacaksa

Canım arkadaşım gel sarılalım. Doğum sonrası hastane odasında ne söylemek istersin? Bunun planını yapalım
Oo ben yaptım eşime söyledim tek tek. Ben doğumdan sonra afedersin narkozu çıkarıp hastane yemeğine yumulmuştum direk ohh mide rahatsızlığı duymadan yemek ne güzel diye
Ben de kelle çorbası içtim bi defa evde yapılmıştı ama, ablam da hamileyken yemiş bol bol. Riski nedir bilmiyorum ama yine de kısıtlamakta fayda olabilir. Diğeri için de afiyet olsun
Sakatat özellikle dışarıda enfeksiyon riskinden ötürü yasak diye biliyorum benim evde yapıp yiyen adanalı arkadasım vardı. ama mesela ciğerde a vitamini çok fazla var ve çok miktarda yenmesi zararlı. Çok çok canımız çektiyse nefsimizi köreltmek anlamında yenilebilir sanırım ben çoğunu sevmem de zaten kimisi gözümün önünde uçuşuyor şu an
Kızlar 25 haftada 3 kilo aldım. Doktor bir şey demiyor ama üzülüyorum. Bebek 800 gram. Besleniyor mudur?
Canıım ben de 69 küsürle hamile kaldım şimdi çok şükür 72.2 olabilmişim. İki bebekten mideme yer kalmadı vücudumda az az yiyebiliyorum önceden bol ekmekle yerken şimdi yemiyorum falan. Önceki hafta kendimi zorladım birisi yine normal haftasında gelişmiş birisi biraz daha tombik bu sefer bu niye tombik diye taktım. Bebeğinin haftasına göre kilosu gayet normal görünüyor doktorun anormal bişey olsa söylerdi zaten içini ferah tut. Bu tamamen bünye meselesi. Bir de önemli olan bizim aldığımız kilo değil bebeğin ihtiyaç duyduklarını alabilmesi, genetik doğum ağırlığı denilen bişey var ne kadar yersen ye bebeğin kilosuna çok da etki edemiyorsun.

Çok geçmiş olsun cnm tez vakitte ileşirsin inşallah şimdi nasılsın

sinop_e çok geçmiş olsun, bu seneki nasıl bir illet yapıştı mı gitmiyor benim öksürüğüme sadece burun spreyleri iyi geliyor hep çünkü ciğerler temiz ama geniz akıntısı mahvediyor beni. İnsallah en kısa zamanda çaresini bulursun can bırakmaz insanda bu kadar öksürük

Ayy arkadaşlar ben ayaklanıp iki ev işi yapınca kendimi iyiyim sandım dün için misafir çağırdım ama öldüm öldüm benden geçmiş hayır temizlik de yapmadım eşim yaptı, fazla çeşit de yapmadım annem sağolsun yardımcı oldu misafir de kek yapmış getirmiş sağolsun. Ev toparladım ben ne bileyim 2-3 çeşit bişi yaptım ama misafir gelmeden bitmiştim neyse ki tabakları beraber hazırladık çay servislerini falan da eşim yaptı onlar gelince baya oturduk hoş sohbet muhabbet iyi oldu ilaç gibi geldi. Çok özlemişim evime birilerinin gelmesini. Tabi yorgunluk ve karbonhidratlar biraraya gelince bugün çarpıntı patır kütür mahvetti beni anca kendime gelebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…