2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245

Bende oluyor kasılmalar. Gelip geçiciyse doktorum endişe etme dedi. Kasılma düzenliyse ve artarak devam ederse sıkıntı sanırım.

Kızlar Ankara batıkent Medical park a giden var mı , memnunmusunuz, doğum ücreti ile ilgili bilginiz var mı

Zaten sağlıklı besleniyordum. Hiç aşırı bi şeyim yok ama artık daha da özenli ve sağlıklı besleneceğim. Beslenme konusunda Bir seviye daha atlattı bu olay bana
Canım şeker konusu da böylee, aşı da böyle valla herkes birşey diyor, bende 2. Dozu vurulmadım korkup şimdi de tedirgin oluyorum bi sıkıntı olur mu diye

Kızlar Ankara batıkent Medical park a giden var mı , memnunmusunuz, doğum ücreti ile ilgili bilginiz var mı
Ben gidiyorum Canım şuan için memnunum muaynelerim güzel geçiyor Doğum ücreti olarak bundan 4 ay önce 8-9 civarıydı ama şuan ne kadar bilmiyorum biz paket aldık tam kapsamlı Batıkent’te oturuyorum ve ulaşım için orayı tercih ettim eşim yanımda olur olamaz falan kendim de gidebilmek adına ama giden arkadaslardan öğrendiğim kadarıyla memnun olanlar çok

Hareketler artık çok yönlü olmaya başladı sanırım Kızlar küçük pıt pıtlar yavaş yavaş kendini daha sert güçlü hareketlere bıraktı aynı anda hem alt kısımda kasıgımdan hissederken diğer tarafta yukardan hareketler oluyor allahım yicem diyorum ellerini ayakları kıpır kıpır oluyor içimde yüreğim de bi hoşş tabi acayip güzel bi duygu

Bende izne ayrılacağım canım orada perinatolog gülenay diye bi hoca varmış, doğu görevi yaptığım yerdeki doktorum çok önerdi ordan devam edebilirim, ben zaten son dönemde gideceğim için doğum fiyatı önemli ama benim aileme yeri ters biraz ya Batıkent’in

Daha merkezi bi konumda olan medicana ya gidiyorum canim ben ayse hocaya perinatolog oda basindan beri takip ediyor beni inanilmaz memnunum istersen bi arastir hastanenin ulasimi falanda cok kolay kapisinin onunde metro istasyonu var onlarca otobus geciyor ve ankarayi biliyormusun bilmiyorum ama tam merkezi bi yerde

Bazi gunler cok ayakta oluyorum ama bugun ayakta durmamamama ragmen yine yasadim simdi doktoruma yazdim bakalim ne diyecek burdan sizi de bilgilendirirm :))
herkes ayni durumdaa :) ben bu haftaya kadar cok hareketli her seyi yapabiliyodum hatta 10 gun baya yurumelo gezmeli yurtdisi tatili bile yaptim bu haftaya geldim mi carpilmisa dondum bu 3 ay artik otur oturdugun yerde diyor sanriim vucudum

Böyle konularda bizden ilerde olan anne gruplarını okumanızı da öneririm. Mesela ocak anneleri şubat anneleri. Onlar doğuma yakın diye kasılmalarını paylaşıyorlar. Yalancısı ne doğrusu ne bir sürü paylaşım var. Ben epeyce şey öğrenmiştim. Kasılma olayına çok dikkat etmedim ama çok yazılmıştı

Canım şeker konusu da böylee, aşı da böyle valla herkes birşey diyor, bende 2. Dozu vurulmadım korkup şimdi de tedirgin oluyorum bi sıkıntı olur mu diye
Bana doktor gerek yok yaptırmana dedi. Yaptırmadım hiç aşıyı. Herkes bir şey diyor diye dinlenecek bir kişi seçmek lazım. Yoksa kafamız bulanıyor. Onca kafadan bir sürü ses çıkması da normal yani.

Bazen insanın kendi kendinin doktoru olması gerekiyor bi de yediklerin kadar hangi sıralamayla yediğin de çok fark ediyor önce salatadan yeşillikten falan başlarsan meyve ya da karbonhidrat yerine vücudu da kandırabiliyorsun
Zaten sağlıklı besleniyordum. Hiç aşırı bi şeyim yok ama artık daha da özenli ve sağlıklı besleneceğim. Beslenme konusunda Bir seviye daha atlattı bu olay bana

İyi ki zamanında yapmışsın. dün akşam iyice penguen yürüyüşüne dönmüştü benim yürüyüşüm bi yandan da aşırı keyif alıyorum sona yaklaştıkça üzülüyorum bi daha aynı vücutta olamayacağız diye.
herkes ayni durumdaa :) ben bu haftaya kadar cok hareketli her seyi yapabiliyodum hatta 10 gun baya yurumelo gezmeli yurtdisi tatili bile yaptim bu haftaya geldim mi carpilmisa dondum bu 3 ay artik otur oturdugun yerde diyor sanriim vucudum

Ben de ayni duygular icindeyim iyice agirlastigimi hissedip agrilara sovuyorum sonra da uzuluyorum 3 ay sonra biticek diye..Benim 3. Trimester yaklastikca hormonlarim ilk aylara dondu valla alingan ve duygusalim cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…