- 18 Ekim 2022
- 2.085
- 2.843
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.541
Kızlar yalancı kasılma nasıl oluyor? Belirtisi ne? Bir de benım popodan kasıklarıma dogru olan kaslarım bazen agırıyor erken dogm belirtisi olmaz değil mi? Bazen de yürürken gobegım kasılıyor sankı ? Bunlar normal mi :) bir de asıl sorum basur olan oldu mu? Napıyorsunuz krem vs?
Canım şeker konusu da böylee, aşı da böyle valla herkes birşey diyor, bende 2. Dozu vurulmadım korkup şimdi de tedirgin oluyorum bi sıkıntı olur mu diyeZaten sağlıklı besleniyordum. Hiç aşırı bi şeyim yok ama artık daha da özenli ve sağlıklı besleneceğim. Beslenme konusunda Bir seviye daha atlattı bu olay bana
Ben gidiyorum Canım şuan için memnunum muaynelerim güzel geçiyor Doğum ücreti olarak bundan 4 ay önce 8-9 civarıydı ama şuan ne kadar bilmiyorum biz paket aldık tam kapsamlı Batıkent’te oturuyorum ve ulaşım için orayı tercih ettim eşim yanımda olur olamaz falan kendim de gidebilmek adına ama giden arkadaslardan öğrendiğim kadarıyla memnun olanlar çokKızlar Ankara batıkent Medical park a giden var mı , memnunmusunuz, doğum ücreti ile ilgili bilginiz var mı
Bende izne ayrılacağım canım orada perinatolog gülenay diye bi hoca varmış, doğu görevi yaptığım yerdeki doktorum çok önerdi ordan devam edebilirim, ben zaten son dönemde gideceğim için doğum fiyatı önemli ama benim aileme yeri ters biraz ya Batıkent’inBen gidiyorum Canım şuan için memnunum muaynelerim güzel geçiyor Doğum ücreti olarak bundan 4 ay önce 8-9 civarıydı ama şuan ne kadar bilmiyorum biz paket aldık tam kapsamlı Batıkent’te oturuyorum ve ulaşım için orayı tercih ettim eşim yanımda olur olamaz falan kendim de gidebilmek adına ama giden arkadaslardan öğrendiğim kadarıyla memnun olanlar çok
Daha merkezi bi konumda olan medicana ya gidiyorum canim ben ayse hocaya perinatolog oda basindan beri takip ediyor beni inanilmaz memnunum istersen bi arastir hastanenin ulasimi falanda cok kolay kapisinin onunde metro istasyonu var onlarca otobus geciyor ve ankarayi biliyormusun bilmiyorum ama tam merkezi bi yerdeBende izne ayrılacağım canım orada perinatolog gülenay diye bi hoca varmış, doğu görevi yaptığım yerdeki doktorum çok önerdi ordan devam edebilirim, ben zaten son dönemde gideceğim için doğum fiyatı önemli ama benim aileme yeri ters biraz ya Batıkent’in
Ben de bu şekilde teklif ettim uygun gördü açlık tokluk baktıkAynen ben yapacak sandım da normal çıkarsa yapmayacağız dedi şimdi de aradı herşey normal şeker yüklemesi yapmayacağız dedi.
Bazi gunler cok ayakta oluyorum ama bugun ayakta durmamamama ragmen yine yasadim simdi doktoruma yazdim bakalim ne diyecek burdan sizi de bilgilendirirm :))Ben onu ilk etapta parmakları falan mı diye düşünmüştumöyle hassas şekilde hoplatiyodu ki ama akşama doğru oluyor diyorsun gün boyu nasilsin çok mu ayaktasin bilmiyorum ama yorgunluktan olabilir dediğim gibi dinlendim ben ağrım devamlı olunca normalde hareketler baya yukardaydi hiç de durmuyordu hatta bazı saatlerde iyice cosuyodu bir anda gobegim aşağıya düştü hatta annem esim karnın niye bu kadar aşağıya indi deyince korktum.. şuan uzanıyorum bol bol ağrım azaldı elektrik çarpması durdu ama yinede aşağı bölgelerde kasıklarıma doğru ama diğerinden iyidir yavaş yavaş yukarıya çıkaracağız tekrardan
herkes ayni durumdaa :) ben bu haftaya kadar cok hareketli her seyi yapabiliyodum hatta 10 gun baya yurumelo gezmeli yurtdisi tatili bile yaptimBenim de kasıklarımda ağrı oluyor, arada tekmeliyorlar mı yumrukluyorlar mı artık bilmiyorum kafalarına göre takılıyolar. Karnım semsert oluyor arada kasılma olmuyor eşliğinde ama baya rahatsızlık veriyor yatarken falan. Bugünde biraz alışverişe çıktık çok çabuk yoruluyorum dışarda, neyse ki evi hafif derleme toplama işlerini yapabiliyorum artık çok mutluyum kendi kendime yetebildiğim için
Kızlar yalancı kasılma nasıl oluyor? Belirtisi ne? Bir de benım popodan kasıklarıma dogru olan kaslarım bazen agırıyor erken dogm belirtisi olmaz değil mi? Bazen de yürürken gobegım kasılıyor sankı ? Bunlar normal mi :) bir de asıl sorum basur olan oldu mu? Napıyorsunuz krem vs?
Bana doktor gerek yok yaptırmana dedi. Yaptırmadım hiç aşıyı. Herkes bir şey diyor diye dinlenecek bir kişi seçmek lazım. Yoksa kafamız bulanıyor. Onca kafadan bir sürü ses çıkması da normal yani.Canım şeker konusu da böylee, aşı da böyle valla herkes birşey diyor, bende 2. Dozu vurulmadım korkup şimdi de tedirgin oluyorum bi sıkıntı olur mu diye
Zaten sağlıklı besleniyordum. Hiç aşırı bi şeyim yok ama artık daha da özenli ve sağlıklı besleneceğim. Beslenme konusunda Bir seviye daha atlattı bu olay bana
herkes ayni durumdaa :) ben bu haftaya kadar cok hareketli her seyi yapabiliyodum hatta 10 gun baya yurumelo gezmeli yurtdisi tatili bile yaptimbu haftaya geldim mi carpilmisa dondum bu 3 ay artik otur oturdugun yerde diyor sanriim vucudum
Ben de ayni duygular icindeyim iyice agirlastigimi hissedip agrilara sovuyorumBazen insanın kendi kendinin doktoru olması gerekiyorbi de yediklerin kadar hangi sıralamayla yediğin de çok fark ediyor önce salatadan yeşillikten falan başlarsan meyve ya da karbonhidrat yerine vücudu da kandırabiliyorsun
İyi ki zamanında yapmışsın. dün akşam iyice penguen yürüyüşüne dönmüştü benim yürüyüşümbi yandan da aşırı keyif alıyorum sona yaklaştıkça üzülüyorum bi daha aynı vücutta olamayacağız diye.
Açlık tokluk bakcaksaniz lütfen evde kendinizde takip edin bende açlık tokluk baktırdım sabah ama evde cihazla kendim ölçüm yapiyorum ve aksamları yüksek çıkıyorBen de bu şekilde teklif ettim uygun gördü açlık tokluk baktık
Canim günaydın doktora gidince haber ver muhakkakBen de ayni duygular icindeyim iyice agirlastigimi hissedip agrilara sovuyorumsonra da uzuluyorum 3 ay sonra biticek diye..Benim 3. Trimester yaklastikca hormonlarim ilk aylara dondu valla alingan ve duygusalim cok
Yazdim simdi kuzum bakiyim cagirirsa gidicem bekliyorum cevap vermesini yazarim burdanCanim günaydın doktora gidince haber ver muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?