2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
İnşallah biraz insanı bir "bindirim" yapmışlardır . sezaryen 12den 18 oluvermiş bizde :) Neyse evet şansımı deneyeceğim bi. Çok umudum yok ama biraz faydası olurum umarım.

hiç canını sıkma canım.istediği kadar tasın sana kafayı.işten çıkaramaz.sabret biraz az kaldı
Tesekkur ederim kizlar birde normal lab degil fizik laboratuvari her deney mekanik ve gercekten guc gerektiren seyler surekli agirlik kaldirip indirmek falan gerekiyor oyle bi vicdansizki bunlari yapmami bekliyo benden iki gundur cok uzuldum ama yeni yeni akillaniyorum iatedigini soylesin isterse isten cikartsin canima minnet ben yapacaklarimi biliyorum kendisi kaybeder oyle bi cahilki neler yapacagimdan kanundan nizamdan hic haberi yok tek vasfi parasinin olmasi igrenc insan

Canım aman sakın pes etme bilerek yapıyor mobbing uyguluyor şuan kendin istifa et git diye malesef çevremde 2 arkadaşıma da böyle yapılmış kızlar senelerin emeğini bırakıp gitmişler ama asla pes etmezdim ben olsam. seni şuan asla çıkaramaz yasak sen kendin git diye uğraşıyor şeref yoksunu. umursama bile bu saatten sonra hiç yapmaaa nasıl olsa dönmeyeceksin geri. hiç canını sıkma kuzum hatta ters cevap ver bana bakın mobbing uyguladığınızın farkındayım sizi şikyet etmemek için zor duruyorum bence ben doğurana kadar kendi işinizle ilgilenin zaten sizin suratınızı bir daha görmeyeceğim de.

Kizlar agrilarim icin doktora danistim sabahtan beri regl sancisi gibi cok hafif vardi.Parol icip bugun dinlenmemi soyledi eger gecmezse ve artis olursa yarin tekrar haber ver bana dedi..Ictim uzaniyorum ogleden beri fakat ayaga kalkinca az az vuruyor yine bakalim gecmezse yarin gidicem heralde bi gozukmeye.Vajinaya baskisida normal dedi zaten bu aylarda artik

Cok gergin geçiriyorum günleri arada kasılmalarım oluyor ve ufaklık çok yoruyor.Birde 9 yaşındaki oğlum stres yapmaya başladı arada bı kavga çıkartıyor.Hafta sonu onunda benimde sınavım var birde onun gerginliği sanırım üstümüzde.

Asla yapma canım sen ve bebeğin önemli , zaten minnetin yokmuş en kötü kovsun tazminatını al

Calistigin arkadaslarinin bir sikayeti yoksa iste aksama yoksa diyebilcegi bir sey yok canim sikma canini strese sokma kendini bosu bosuna..Sanki keyfinden yapiyosun insanlar mecbur calisiyor hamilelikte gecim derdi vs sanki keyfi calisiyosun valla sinir oldum asiri.Isten cikaramaz zaten az kaldi sabret biraz daha

Benim geçen gün yaşadığımın aynısı sanırım sizdeki. Özellikle yürümek ayakta olmak zorluyordu baskı hissinden dolayı. Uzun sürmüştü ama bi süre dinlenince azalarak geçmişti benimki, umarım aynı şekilde geçer

Benim de önceki haftalarda vajinaya vurduğu oluyordu. Hatta arka kısma da vuruyordu Ben hiç sormadım doktoruma çünkü regl sancısı gibi bir şey yoktu bende.
Seninki de olağan bir durumdur. Farklı bir şey çıkmaz.

Hayırlısı olsun Canım inşallah bende bakalım burayı ilk deneyimleyeceğim ama arkadasım çok memnun kalmış inşallah bizde memnun kalırız

Bir sorum var bilenlere.

9 ocakta gitmiştim doktoruma en son.
Verdiği ultrason bilgilerine baktım da beklenen doğum tarihi 7 Nisan olarak görünüyor.
EDD(AUA) 07.04.2023 yazıyor.
Aslında normalde 13 Nisan sata göre.

Acaba ultrasondaki bilgi ne kadar doğru?
Ultrasonda görünen tahmini hesaplar doğum vaktine kadar değişir değil mi?

Yani bu tarih de değişebilir?

Bebeklerin %89 u beklenen günden iki hafta önce doğuyor bundan olabilir yada bebiş biraz ileride gözüküyorsa hafta hesaplama yapıyor ya otomatik ondan da öyle yazabilir sanırım

Ben de oyle dusunuyorum canim doktorum da oyle dedi zaten biraz dinlenince gecer sanirim :))
daha once hic agri yasamadigim icin korktum ama bende kotu bir sey cikcagini dusunmuyorum zaten dinlenmem gerekiyor sanirim artik normal bu haftalarda :)

Canim 40. Haftayi bekleyecegini dusunmuyorum zaten tam sat tarihine bakma bence :) doktorda bana tam gununu dolduran bebek cok olmuyor demisti gelisimsel olarak 6 gun onde demekki seninki

Canim sen yarın git bir nst gir

Tabi kii. Ultrason şuanki ölçüm haftana göre tarih veriyor. O tarihin sonrasında olmuyor doğum, hatta öncesinde oluyor genelde

Bebeğiniz 6 gün önde gidiyormuş o ultrasonda.

Bebeğiniz 6 gün önde gidiyormuş o ultrasonda.

Doktor haftasıyla uyumlu dedi. Önde demedi aslında ama ben kağıda bakıp 7 nisanı görünce şaşırdım. Daha yeni inceledim.
Mart sonu nisan başı gelecek gibi. Herkesin dediği de o 40 haftayı tamamlayan bebek az zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…