2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlar bi de bisey sorcam ben otururken ya da ayakta iken hic hareket filan hissetmiyorum normal mi zaten tembel bir kız onu kabullendim de bu normal mi acaba
Yari oturur pozisyonda hissetmiyormusun canim benimkinin en kipir kipir oldugu pozisyon o arkama yastik alip koltukta ayaklarimi uzatinca hic durmuyor ayakta falanken bende hissetmiyorum

Bende Ramazan'a kadar herşeyi halletmek ıstiyorum nişanın başında hediyeyi de alırım inşaallah acaba sukulent ve kaktüsler ne kadar sürede zayıflar oldu ki balamazsam yani taze taze vereyim istiyorum.Yikamayi yerleştirmeyi de Mart'ta yaparım inşaallah.Kendime de en sevdiğim meyve ve çikolatalar dan getirtmeyi düşünüyorum Nisan'da

Bu aylarda midem yandığını unutmuşum doğuma kadar yanar şimdi boğazıma düğüm düğüm oluyor yaİlaçsız çözümü yok mu?

Aynen kuzum bebiş nasıl gelmek isterse öyle gelecek sen naparsan yap. ben olayın sonuna güzelliğine odaklanmak istiyorum. sabırla heyecanla beklediğim bebişim saatler sonra dünyaya gelecek ve nasıl gelmesi gerekiyorsa ben tüm ağrı ve acılara razıyım yeterki sağlıklı gelsin ikimizde sağlıklı olalım istiyorum. eşimle arkadaşlarımla gülerek eğlenerek geçirmek istiyorum o süreyi elimden geldiğince. ne kadar mümkün olur bilemem ilk gebeliğim ancak ben 7 senede 7 kere böbrek taşı düşürdüm ve hepsi minimum 4 gün kesintisiz sancılı geçti onlara dayanabildiysem normal doğuma da dayanırım inşallah diyorum
çok güzel canım yaa bende alayım artık çok heyecanlandım görünce sende buralara ne ara geldik bee en son detaylı ultrasona gün alıyordukk

Bana ilacta kar etmiyor canim gaviscon iciyorum ama gecirme suresi max 15 dakika sonra geri basliyor son 1 haftadir daha fena istah mistah kalmadi

Benim de dün akşam başladı. Bazen arada olurdu geçerdi. Yediklerimle alakalıydı ama o yanma. Asitli bi şeyden falan. Mideme dokunan bir meyve sebzeden yani.
Ama dün başlayan tamamen bebekten. Başka açıklaması yok. Benim elimde rennie tablet var o iyi geliyor. Doktorum da kullanabilirsin dedi.
Bir de yanma nadiren oluyorsa sadece olduğunda ilaç al dedi.
Ama sürekli hale gelirse yemeklerden 2 saat önce bir tane rennie almalısın. Düzenli kullanman gerekir dedi.
Umarım sürekli hale gelmez bu yanma işi. Zor bir şey çünkü

Aynısı aynısı gerçekten hele ki en büyük korkum doğum gelirse anlamazsam geç kalırsam Artk rüyalarıma giriyor
gerçekten Allah yardımcımız olsun ya, çok zor işimiz hele biraz evhamlıysak (ki ben aşırı evhamlıyım) resmen işkence oluyor :) Mesela batma oluyor vajına üstüne 10 kere falan eyvah dıyorum cok kotu bısı hahaha sonra unutuyorum ama gerçekten kafayı yiceem :)

demek ki herkeste oluyor ve olan birşey en azından burada boyle bırbırımıze sormak ıcımı rahatlatıyor tek bana olsa daha kotuydu :) Bende cok oturunca popo kemıklerımde agırmaya baslıyor artık malesef batıyo resmen

Ayy yok ben o kadar evhamlı değilim bı kaç aya biter bu endişeler inşallah

28+3 teyim. Sizin kontorl nasıl geçti

Yok tam haftasıyla uyumlu dedi. Çok şaşırdım ama bu kiloya fazla gibi geldi normal mi dedim evet gayet normal herşey dedi. Evet 28+3

Çünkü ben 28+0 oldum demek ki yakın zamanlarda doğuracağız
Dr randevum da 31.ya da rapor işine göre 32.haftada olacak
Bir dahaki muayene 1 ay sonra mı?

28+3 teyim. Sizin kontorl nasıl geçti

Yok tam haftasıyla uyumlu dedi. Çok şaşırdım ama bu kiloya fazla gibi geldi normal mi dedim evet gayet normal herşey dedi. Evet 28+3
Gözün aydın, maşallah bebişe benim de iyi geçti, her şey normal şükürler olsun 1137 gr olmuş bizimki de

Çünkü ben 28+0 oldum demek ki yakın zamanlarda doğuracağız
Dr randevum da 31.ya da rapor işine göre 32.haftada olacak
Bir dahaki muayene 1 ay sonra mı?
Evet çok yakınız doktor 3 hafta 1 ay dio ama ben 2 hafta da bir gitcem yaa beklemeye gerek Yok uzun süre görmeyince merak ediyor insan
En son ne zaman muane oldun ki 31 32 ye daha var ya

Gözün aydın, maşallah bebişe benim de iyi geçti, her şey normal şükürler olsun 1137 gr olmuş bizimki de
Maşallah maşallah. çok şükür iyi şeyler duymak rahatlatıyor insanı sen kaç haftalıktn
Masallah minnoslaraa D destinaa88 seninki kc haftalikti canim
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…