- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.801
Yari oturur pozisyonda hissetmiyormusun canim benimkinin en kipir kipir oldugu pozisyon o arkama yastik alip koltukta ayaklarimi uzatinca hic durmuyor ayakta falanken bende hissetmiyorumKizlar bi de bisey sorcam ben otururken ya da ayakta iken hic hareket filan hissetmiyorum normal mi zaten tembel bir kız onu kabullendim de bu normal mi acaba
Normal oturma pozisyonunda pek hissetmiyorum cnmYari oturur pozisyonda hissetmiyormusun canim benimkinin en kipir kipir oldugu pozisyon o arkama yastik alip koltukta ayaklarimi uzatinca hic durmuyor ayakta falanken bende hissetmiyorum
Bende Ramazan'a kadar herşeyi halletmek ıstiyorum nişanın başında hediyeyi de alırım inşaallah acaba sukulent ve kaktüsler ne kadar sürede zayıflar oldu ki balamazsam yani taze taze vereyim istiyorum.Yikamayi yerleştirmeyi de Mart'ta yaparım inşaallah.Kendime de en sevdiğim meyve ve çikolatalar dan getirtmeyi düşünüyorum Nisan'daKizlar dogum kaygisi cok normal ama bence cahillik mutlulukturcok okumayin cok arastirmayin surece ve akisa guvenim sadece her sey olacagina variyor.Tadini cikarin insanligin en dogal ve en guzel olayi geliyor basimiza oyle dusunun herkes yaptiysa biz de yapariz :)))
Bana ilacta kar etmiyor canimBu aylarda midem yandığını unutmuşum doğuma kadar yanar şimdi boğazıma düğüm düğüm oluyor yaİlaçsız çözümü yok mu?
Aynen kuzum bebiş nasıl gelmek isterse öyle gelecek sen naparsan yap. ben olayın sonuna güzelliğine odaklanmak istiyorum. sabırla heyecanla beklediğim bebişim saatler sonra dünyaya gelecek ve nasıl gelmesi gerekiyorsa ben tüm ağrı ve acılara razıyım yeterki sağlıklı gelsin ikimizde sağlıklı olalım istiyorum. eşimle arkadaşlarımla gülerek eğlenerek geçirmek istiyorum o süreyi elimden geldiğince. ne kadar mümkün olur bilemem ilk gebeliğim ancak ben 7 senede 7 kere böbrek taşı düşürdüm ve hepsi minimum 4 gün kesintisiz sancılı geçti onlara dayanabildiysem normal doğuma da dayanırım inşallah diyorumAy sana maşallah canım en güzel senin düşüncen öyle olmak lazım ya aslında elimizde olmayan şeyler için kaygılanmanın hiç bir yararı yok doğum süreci de ne kadar en iyi doktor en iyi ebeyide bulsak bence de elimizde değil
çok güzel canım yaa bende alayım artık çok heyecanlandım görünce sende buralara ne ara geldik bee en son detaylı ultrasona gün alıyordukkKapi susleri cidden 1 ay suruyor kizlar benimki tam 25 gun olmustu dun geldi cok begendik simdide hediyelik islerine bakiyorum onlarda baya gec oluyormus onuda aradan cikartirsam dahada biseyim kalmiycak sanirim. Basak burcu oldugumu birkez daha belli ediyorum vallahi herseyi onceden yapip garantiye alarakya yetismezse ya erken dogarsa ya begenmezsem diye diye herseyi hallettim 26. Haftada
Otururken ben de pek hissetmiyorum uzaninca ancak ama gunduz degil aksam basliyoNormal oturma pozisyonunda pek hissetmiyorum cnm
Benimde aynı senin dediğin gibi cnm demek ki normalOtururken ben de pek hissetmiyorum uzaninca ancak ama gunduz degil aksam basliyonormal gayet bazi gun cok bazi gun az hareket ediyo kafasina gore
Bana ilacta kar etmiyor canimgaviscon iciyorum ama gecirme suresi max 15 dakika sonra geri basliyor son 1 haftadir daha fena istah mistah kalmadi
gerçekten Allah yardımcımız olsun ya, çok zor işimiz hele biraz evhamlıysak (ki ben aşırı evhamlıyım) resmen işkence oluyor :) Mesela batma oluyor vajına üstüne 10 kere falan eyvah dıyorum cok kotu bısı hahaha sonra unutuyorum ama gerçekten kafayı yiceem :)Aynısı aynısı gerçektenhele ki en büyük korkum doğum gelirse anlamazsam geç kalırsam Artk rüyalarıma giriyor
demek ki herkeste oluyor ve olan birşey en azından burada boyle bırbırımıze sormak ıcımı rahatlatıyor tek bana olsa daha kotuydu :) Bende cok oturunca popo kemıklerımde agırmaya baslıyor artık malesef batıyo resmenTıpatıp aynısını iki gündür yaşıyorum benim sol kasıkta tam bacağın vücuda birleştiği yerde kemik iliği ödemi var zaten ağrısını hissettiriyordu. Salı günü otobüse yetişmek için biraz koştum ondan beri mahvoldum neredeyse koltuk değnek verseler de öyle yürüsem diyecek hale geldim. Adım atacağım sıra tek ayak üstünde kalmak işkenceydi dün de çok kötüydüm bugün biraz daha hafiflemiş çok şükür. Ve bahsettiğiniz kısım da ağrıyordu resmen yatakta dönmeyi geçtim hareket etmek bile işkenceydi bir an evvel geçer inşaaallah
Ayy yok ben o kadar evhamlı değilimgerçekten Allah yardımcımız olsun ya, çok zor işimiz hele biraz evhamlıysak (ki ben aşırı evhamlıyım) resmen işkence oluyor :) Mesela batma oluyor vajına üstüne 10 kere falan eyvah dıyorum cok kotu bısı hahaha sonra unutuyorum ama gerçekten kafayı yiceem :)
Kaçıncı haftadasın tam olarak?Bugün kontrole gittim bebeğim 1840 Gr olmuş çok şaşırdım ben daha az bekliyordm. Doktor herşey Yolunda dediboyunu sormayı unuttum ama
Bugün kontrole gittim bebeğim 1840 Gr olmuş çok şaşırdım ben daha az bekliyordm. Doktor herşey Yolunda dediboyunu sormayı unuttum ama
28+3 teyim. Sizin kontorl nasıl geçtiKaçıncı haftadasın tam olarak?
Yok tam haftasıyla uyumlu dedi. Çok şaşırdım ama bu kiloya fazla gibi geldi normal mi dedim evet gayet normal herşey dedi. Evet 28+3Bebeğin önde olduğunu söyledi mi peki?
Aramızda 3 gün vardı sanırım28+3 müydün
28+3 teyim. Sizin kontorl nasıl geçti
Yok tam haftasıyla uyumlu dedi. Çok şaşırdım ama bu kiloya fazla gibi geldi normal mi dedim evet gayet normal herşey dedi. Evet 28+3
Gözün aydın, maşallah bebişe28+3 teyim. Sizin kontorl nasıl geçti
Yok tam haftasıyla uyumlu dedi. Çok şaşırdım ama bu kiloya fazla gibi geldi normal mi dedim evet gayet normal herşey dedi. Evet 28+3
Gözün aydın, maşallah bebişebenim de iyi geçti, her şey normal şükürler olsun 1137 gr olmuş bizimki de
Masallah minnoslaraaBugün kontrole gittim bebeğim 1840 Gr olmuş çok şaşırdım ben daha az bekliyordm. Doktor herşey Yolunda dediboyunu sormayı unuttum ama
Evet çok yakınızÇünkü ben 28+0 oldumdemek ki yakın zamanlarda doğuracağız
Dr randevum da 31.ya da rapor işine göre 32.haftada olacak
Bir dahaki muayene 1 ay sonra mı?
Gözün aydın, maşallah bebişebenim de iyi geçti, her şey normal şükürler olsun 1137 gr olmuş bizimki de
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?