2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Evet çok yakınız doktor 3 hafta 1 ay dio ama ben 2 hafta da bir gitcem yaa beklemeye gerek Yok uzun süre görmeyince merak ediyor insan
En son ne zaman muane oldun ki 31 32 ye daha var ya
9 ocakta gittim en son.
31. Haftada gidersem son muayeneden 1 ay sonra gitmiş olacağım.
32de gidersem 5 hafta sonra olacak
sık gitme ihtiyacı hissetmiyorum nedense. 1 ay ideal benim için. Doktor da öyle diyor.
İlk zamanlar ben de sürekli gitmek istiyordum. Şimdi öyle değil daha rahatım

Masallah minnoslaraa D destinaa88 seninki kc haftalikti canim

Aslında 26+1 ama düzeltilmiş sat’a göre 26+6 Kızlar.

Benim artik surekli bir halde malesef canim yesem de yemesem de hep var.Hos hamileligimin basindan beri vardi ama bi kadar siddetli degildi yakmayacak seyler yemeyince olmazdii mecbur cekcez bikac ay daha bazen deliresim geliyo isyaan diye bagirmak istiyorum

Ay amiin amiin cok ayakta durunca asagiya pat diye vuruyor bi o var sorunum suanlikyuruyunce sikinti yok ama mutfakta is yaparken hic hoslanmiyor mesela dikilme ayakta ya yat ya yuru diyo resmen el kadar boyuyla
Ayakları altta ise ondan öyle hissediyor olabilirsin dönmesi lazım

Hediyelik olarak ne düşünüyorsunuz? Ya instagramda o kadar çok alternatif var ki kayboldum resmen. Kolonya ve sabunlu setler hoşuma gidiyor bir de çikolata yaptırırsam tamam diye düşünüyorum

Hediyelik olarak ne düşünüyorsunuz? Ya instagramda o kadar çok alternatif var ki kayboldum resmen. Kolonya ve sabunlu setler hoşuma gidiyor bir de çikolata yaptırırsam tamam diye düşünüyorum
Ben sadece çikolata yaptıracağım. Hediyelikler çok fuzuli geliyor bana. Ayrıca kapı süsü siparişi verdim ve ona uyumlu yastık... 4 hafta sonra teslimat dediler

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-14-12-19-40-264_com.instagram.android.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2023-01-14-12-18-04-375_com.instagram.android.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 65
Hiçbir şey düşünmüyorum banada asiri fuzuli ve gereksiz geliyor hediye ettiğimiz şeyleri alanlar saklamiyor bile onla bebeğime birsey almayı tercih ediyorum cikolata da düşünmüyorum sanırım hastalık dönemi ziyaretçi kabil etmeyeceğim bir de inşallah zaten ramazana denk geliyo oyle sadece kapı süsü

Ben sadece çikolata yaptıracağım. Hediyelikler çok fuzuli geliyor bana. Ayrıca kapı süsü siparişi verdim ve ona uyumlu yastık... 4 hafta sonra teslimat dediler

Harika
Ben de burdan sipariş verdim sayende
Başka sayfalar da paylaşıldı. Onlar da çok güzeldi ama bu en içime sineni oldu.
Benimki Unicorn at olan model. Pembeli.
Uzun pembe saçlı, başında taç olan kız var. Kızımın adı da seçtiğim renklerden yapılacak üstüne. 430 liraydı benim aldığım. Geçen hafta aldım. Şimdi 450 olmuş
Yastık sipariş etmedim.
Çikolata konusunda kararsızım hala. Ama yaptırırsam pelit marka çikolatayla yapılan bir kutu seçerim. Annemler hiç gerek yok çikolata alıp dağıtırız kendimiz diyorlar. Kararsızım.

Canim kapi susu olarak ne sectin ben karar veremiyorum hala

melegineli sayfasından aldım canım.
unicorn atlı model. 450 lira şu an.
erkekler için de kızlar için de modeller var. üstünde değişiklikler de yaptırabiliyorsun.
ben de çok aradım taradım baktım ki olmuyor bunu beğenince artık uzatmadan al dedim
zaman da daralıyor bir yandan çünkü.

Hayirli olsun o zaman canim bende bi bakayim. Artik kafam rahatlasin istiyorum dusunup duruyorum kafamda birsuru sey var artik yapip kurtulmak istiyorum

Sen yeni gitmişin zaten ben en son 23 26 Aralık gibi birşeydi gittim ayim dolacak nerdeyse hadi hayırlısı olsun inşallah
Bende ilk zamanlara göre rahatım hareketli ya o yüzden acaba birşey oldu mu şu bu gibi düşüncelerim yok artık. Ama bugün o kiloyu duyunca şaşırdım acaba çok mu geç gelip kontrole giriyorum diye düşündüm.
Ohhh masallahh tosuncuk bir sey geliyor desene bende subatin ilk haftasi gidicem insallah 27+3 gibi bir sey oluyorum sanirim bakalim kac cikcak
Evet evet kilolu görünüyor sizinde o zaman birin üstü olur zaten. Bide kilosu arttıkça gelmesi de yaklaşıyor yaa insan daha bi heyacan yapıyor.
Banada gereksiz geliyor ya aynı şekilde. Öyle hastene de kimseyi karşılayamam çikolatayla fln doğum yapan benim onlar alıp gelsin
Mevlüt verirsem o zaman millete dağıtacak birşeyler ayarlarım.

Evet ara ara kaşıntı da oluyor çok rahatsız ediyor olduğu zaman
Off o duyguyu çok iyi biliyorum
Hamileyken kaşıntı başıma gelmedi ama öncesinde olsa cranberry alırdım solgar ın. O beni hemen düzlüğe çıkarıyordu. Bir de bol yoğurt ve kefir. Vajina florasının değişmesinden kaynaklı oluyormuş mantar diye biliyorum. Doğal haline geri döndürmek için yapılabilecekler arasında ne varsa deneyip ennson bunlarda buldum çareyi.
İsterseniz doktorunuza bir danışın cranberry yi önerir mi bilemedim. Sonuçta eczaneden alınan bir takviye o

Çok doğru düşünmüşsün stresin hiç sırası değil
Bak bakalım bu seferki nasıl ölçecek? Almak isteyenler için de tecrübe olmuş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…