- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.524
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.821
9 ocakta gittim en son.Evet çok yakınızdoktor 3 hafta 1 ay dio ama ben 2 hafta da bir gitcem yaa beklemeye gerek Yok uzun süre görmeyince merak ediyor insan
En son ne zaman muane oldun ki 31 32 ye daha var ya
Aslında 26+1 ama düzeltilmiş sat’a göre 26+6 Kızlar.Evet çok yakınızdoktor 3 hafta 1 ay dio ama ben 2 hafta da bir gitcem yaa beklemeye gerek Yok uzun süre görmeyince merak ediyor insan
En son ne zaman muane oldun ki 31 32 ye daha var ya
Maşallah maşallah. çok şükür iyi şeyler duymak rahatlatıyor insanı sen kaç haftalıktn
Teşekkür ederim
Benim artik surekli bir halde malesef canim yesem de yemesem de hep var.Hos hamileligimin basindan beri vardi ama bi kadar siddetli degildi yakmayacak seyler yemeyince olmazdii mecbur cekcez bikac ay daha bazen deliresim geliyo isyaan diye bagirmak istiyorumBenim de dün akşam başladı. Bazen arada olurdu geçerdi. Yediklerimle alakalıydı ama o yanma. Asitli bi şeyden falan. Mideme dokunan bir meyve sebzeden yani.
Ama dün başlayan tamamen bebekten. Başka açıklaması yok. Benim elimde rennie tablet var o iyi geliyor. Doktorum da kullanabilirsin dedi.
Bir de yanma nadiren oluyorsa sadece olduğunda ilaç al dedi.
Ama sürekli hale gelirse yemeklerden 2 saat önce bir tane rennie almalısın. Düzenli kullanman gerekir dedi.
Umarım sürekli hale gelmez bu yanma işi. Zor bir şey çünkü
Yok canim gitmedim dinlenince gecti cunku agrim doktor gecmezse gel demisti, ve sanirim gazdan dolayiydi yuruyus yaptikca tamamen bittiBenimde aynı senin dediğin gibi cnm demek ki normaldoktora gittin mu cnm sen
Cok sukur gaz olsun başka bisey olmasindaYok canim gitmedim dinlenince gecti cunku agrim doktor gecmezse gel demisti, ve sanirim gazdan dolayiydi yuruyus yaptikca tamamen bitti
Ohhh masallahh tosuncuk bir sey geliyor deseneBugün kontrole gittim bebeğim 1840 Gr olmuş çok şaşırdım ben daha az bekliyordm. Doktor herşey Yolunda dediboyunu sormayı unuttum ama
Ay amiin amiin cok ayakta durunca asagiya pat diye vuruyor bi o var sorunum suanlikCok sukur gaz olsun başka bisey olmasinda
Ayakları altta ise ondan öyle hissediyor olabilirsin dönmesi lazımAy amiin amiin cok ayakta durunca asagiya pat diye vuruyor bi o var sorunum suanlikyuruyunce sikinti yok ama mutfakta is yaparken hic hoslanmiyor mesela dikilme ayakta ya yat ya yuru diyo resmen el kadar boyuyla
Evet evet doktorda ayni seyi soyledi dun aradigimda ondan oyle hissediyosun diyeAyakları altta ise ondan öyle hissediyor olabilirsin dönmesi lazım
Hediyelik olarak ne düşünüyorsunuz? Ya instagramda o kadar çok alternatif var ki kayboldum resmen. Kolonya ve sabunlu setler hoşuma gidiyor bir de çikolata yaptırırsam tamam diye düşünüyorumKapi susleri cidden 1 ay suruyor kizlar benimki tam 25 gun olmustu dun geldi cok begendik simdide hediyelik islerine bakiyorum onlarda baya gec oluyormus onuda aradan cikartirsam dahada biseyim kalmiycak sanirim. Basak burcu oldugumu birkez daha belli ediyorum vallahi herseyi onceden yapip garantiye alarakya yetismezse ya erken dogarsa ya begenmezsem diye diye herseyi hallettim 26. Haftada
Ben sadece çikolata yaptıracağım. Hediyelikler çok fuzuli geliyor bana. Ayrıca kapı süsü siparişi verdim ve ona uyumlu yastık... 4 hafta sonra teslimat dedilerHediyelik olarak ne düşünüyorsunuz? Ya instagramda o kadar çok alternatif var ki kayboldum resmen. Kolonya ve sabunlu setler hoşuma gidiyor bir de çikolata yaptırırsam tamam diye düşünüyorum
Hazir olda bekliyor cocukEvet evet doktorda ayni seyi soyledi dun aradigimda ondan oyle hissediyosun diyeistiklal marsi okur gibi ne zaman acsa ultrasonu dimdik oturuyo hahahaha
Hiçbir şey düşünmüyorum banada asiri fuzuli ve gereksiz geliyor hediye ettiğimiz şeyleri alanlar saklamiyor bile onla bebeğime birsey almayı tercih ediyorum cikolata da düşünmüyorum sanırım hastalık dönemi ziyaretçi kabil etmeyeceğim bir de inşallah zaten ramazana denk geliyo oyle sadece kapı süsüHediyelik olarak ne düşünüyorsunuz? Ya instagramda o kadar çok alternatif var ki kayboldum resmen. Kolonya ve sabunlu setler hoşuma gidiyor bir de çikolata yaptırırsam tamam diye düşünüyorum
Ben sadece çikolata yaptıracağım. Hediyelikler çok fuzuli geliyor bana. Ayrıca kapı süsü siparişi verdim ve ona uyumlu yastık... 4 hafta sonra teslimat dediler
Canim kapi susu olarak ne sectin ben karar veremiyorum halaBu arada kapı süslerinin yapılma süresi oluyor 1 ay 1.5 ay sürenler var. O yüzden çok geç kalmamak gerek
Ultra airdaki desenler de çok tatlı geliyor bana
Bunu tercih etmiştim
Eki Görüntüle 3194068
Canim kapi susu olarak ne sectin ben karar veremiyorum hala
Hayirli olsun o zaman canim bende bi bakayim. Artik kafam rahatlasin istiyorum dusunup duruyorum kafamda birsuru sey var artik yapip kurtulmak istiyorummelegineli sayfasından aldım canım.
unicorn atlı model. 450 lira şu an.
erkekler için de kızlar için de modeller var. üstünde değişiklikler de yaptırabiliyorsun.
ben de çok aradım taradım baktım ki olmuyor bunu beğenince artık uzatmadan al dedim
zaman da daralıyor bir yandan çünkü.
Sen yeni gitmişin zaten9 ocakta gittim en son.
31. Haftada gidersem son muayeneden 1 ay sonra gitmiş olacağım.
32de gidersem 5 hafta sonra olacak
sık gitme ihtiyacı hissetmiyorum nedense. 1 ay ideal benim için. Doktor da öyle diyor.
İlk zamanlar ben de sürekli gitmek istiyordum. Şimdi öyle değildaha rahatım
Evet evet kilolu görünüyorOhhh masallahh tosuncuk bir sey geliyor desenebende subatin ilk haftasi gidicem insallah 27+3 gibi bir sey oluyorum sanirim bakalim kac cikcak
Banada gereksiz geliyor ya aynı şekilde. Öyle hastene de kimseyi karşılayamam çikolatayla fln doğum yapan benim onlar alıp gelsinHiçbir şey düşünmüyorum banada asiri fuzuli ve gereksiz geliyor hediye ettiğimiz şeyleri alanlar saklamiyor bile onla bebeğime birsey almayı tercih ediyorum cikolata da düşünmüyorum sanırım hastalık dönemi ziyaretçi kabil etmeyeceğim bir de inşallah zaten ramazana denk geliyo oyle sadece kapı süsü
Off o duyguyu çok iyi biliyorumEvet ara ara kaşıntı da oluyor çok rahatsız ediyor olduğu zaman
Çok doğru düşünmüşsün stresin hiç sırası değilFirma cihazda sorun olmadığını söyledi ben kanı parmağımda bekletmisim ondan öyle cikmisişte deldim parmağımi kalktım biraz gezdim sonra olctum terbiyesizler ya ve cihaz kaydetmiş o ölçümleri görmüş yani aradaki farkı ama hala inkar ediyorlar ne diyeyim eşimde uğraşmayalım dedi contour plus aldık bugun akşam üstü elimde olcak aslında normal zamanda bu firma ile uğraşırım ama gereksiz yere strese girmek bana zarar verir bu süreçte o yüzden ne halleri varsa görsünler 250 lira ile ben fakirlesmem ama onlarda zengin olmaz kul hakkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?