- 18 Ekim 2022
- 2.085
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.841
Bu sorunun cevabı bana da lazım. Acıbadem ataşehir veya altunizade de yapmayı planlıyorum. Dün bir doğuma hazırlık eğitimine katılmıştım. Orada hastane çantası konuşulurken listelerde bulunan bazı ürünlerin hastane tarafından da verilebileceği söylendi. O yüzden hastane ile görüşüp ona göre hazırlayın ve çok eşya götürmeyin dendi. O yüzden hastanenin vereceklerini iyi bilmek lazım. Sigortanın kapsamına göre de değişiyor. Yoksa en yakın 2 arkadaşımdan biri altunizade de diğeri ataşehir de doğum yaptı 2 ay önce. Ama sigortalarımız farklıHastanenin dogum paketinde oda susleme var benim sanirim acaba onlar mi yapcaklar yoksa benkm mi yaptirmam lazim yaAcibadem de daha once dogum yapan var mi kizlar nasil oluyor daha kontrolume 2-3 hafta var anca o zaman sorablcem cunku
Ayakta iken nadiren hissediyorum. Zaten konsantre olmayınca hissetmesi zor. En iyi akşamları yoğurt yedikten sonra tv karşısında hissediyorum ben. Bazen dürtüklüyorum hatta “şşşttt kız minnoş napiyosun” falan diye. İlla ki cevap veriyorKizlar bi de bisey sorcam ben otururken ya da ayakta iken hic hareket filan hissetmiyorum normal mi zaten tembel bir kız onu kabullendim de bu normal mi acaba
Sukkulent çok güzel bir hediyelik bence de ama onu nasıl org ettireceğiz? Ne kadar zaman önce sip vermek lazım mesela? İnsanlara verene kadar ölüp gitmeselerBende Ramazan'a kadar herşeyi halletmek ıstiyorum nişanın başında hediyeyi de alırım inşaallah acaba sukulent ve kaktüsler ne kadar sürede zayıflar oldu ki balamazsam yani taze taze vereyim istiyorum.Yikamayi yerleştirmeyi de Mart'ta yaparım inşaallah.Kendime de en sevdiğim meyve ve çikolatalar dan getirtmeyi düşünüyorum Nisan'da
Bana süt veya ayva iyi geliyor. Ama tabi ki en yakın arkadaşım gavisconBu aylarda midem yandığını unutmuşum doğuma kadar yanar şimdi boğazıma düğüm düğüm oluyor yaİlaçsız çözümü yok mu?
Bakalim simdi geldi cihaz akşam yemeği sonrası ölçüm yapacağım buraya yazarım cnmÇok doğru düşünmüşsün stresin hiç sırası değil
Bak bakalım bu seferki nasıl ölçecek? Almak isteyenler için de tecrübe olmuş olur
Kızlar bugün kontrolümüz vardı. Bebeğim 1137 gr olmuş, boyunu sormayı unuttum, ultrason kağıdında da yazmıyorkiloyu geçtiğini duyunca çok şaşırdım, boy gitti aklımdan ne ara 1 kiloyu geçtik hala inanamıyorum. 50 gr şeker yüklemesi yapıldı, baya gazoz gibi içtim, tadı güzeldi açlık 79, 1. Saat tokluk 101 çıktı. Şükür bunu da atlattık Doktorum gayet normal dedi. İdrar, tam kan sayımı ve tsh bakıldı. Bir dahaki randevu 30. Haftada
Benimde gün içinde sessiz diyorum umarım doğunca da böyle olurAyakta iken nadiren hissediyorum. Zaten konsantre olmayınca hissetmesi zor. En iyi akşamları yoğurt yedikten sonra tv karşısında hissediyorum ben. Bazen dürtüklüyorum hatta “şşşttt kız minnoş napiyosun” falan diye. İlla ki cevap veriyor
İnşallah diyelimBenimde gün içinde sessiz diyorum umarım doğunca da böyle olur
Saglikla gelsinler inşallah miniklerİnşallah diyelim
Gün içinde bir çok şeyle muhattap olduğumuz için unutuyoruz bile. Ben çoğunlukla hamile olduğumu unutuyorum mesela
Akşam eve gelince yorgunlukla koltuğa yığıldığımda başlıyor benimki
Valla sanırım aynı Ağrı’dan ben de yaşıyorum. Ben de kanama filan yoksa normal diyorum kendime .Kızlar Selam,
Geçen cuma günü pilateste biraz kasıklarımı zorladım ve kas ağrısı yaşamıştım. Şimdi pelvis kaslarım ağırmaya başlaıd yürürken bacaklarmı oynatırken tek ayak üstünde dururken falan sizlerde de oluyor mu? Doktor normal dedi ama internette birsuru sey yazıyoerken dogum vs belirtisi mi ya da olumsuz birşey mi anlamıyorum. Yaşayan var mı? Tam vajina ve anüs arasındakı iki kemik anlatmak gerekşrse yerini.
Teşekkür ederimMaşallah canım bebişe
Şeker olmaması da harika.
Yalnız Benim doktor hiç kan testi falan istemiyor.
Herhalde bir sorun sıkıntı olmasını mı bekliyor neden hiç yapmıyor acaba
Şeker yüklemesinde belirtiye gerek yok yaptırman lazım diyen adam kana baktırmıyor.
Sana genel bir tarama olsun diye baktırıyor değil mi? Kontrol amaçlı yani?
Ben onu 1 ay önce hissetmiştim. Hatta etrafımdakilere sordum, normal dediler. Geçti sonra, şu an yok.Kizlar sizde de oluyor mu ben biraz iş yapayim evin içinde ayakta dikileyim alta baskı hissi oliyor va vajina da zonklwma hissi oluşuyor
Bende korktum yaBen onu 1 ay önce hissetmiştim. Hatta etrafımdakilere sordum, normal dediler. Geçti sonra, şu an yok.
kan vermenin önemini ben anladım geçen ay Kızlar tsh değerim ilaç kullanmama rağmen düşmemişti ve sağ olsun doktor kan falan baktırmamıştı iyi ki kendim akıl ettim diyorum tedbir iyidir.
Fazla ayakta durduğumda yamuluyorum alt kısmım kasılıyor ve agrıyor uzanınca dinlenince geçiyoryorulmaya gelmiyor artık Sağa yatıyorum sağ taraftaki kaburgalar batıyor sola dönüyorum sol artık böyle böyle dinlenerek dalmaya çalışıyorum uykuya ayaktaysan hareketlere odaklanmayınca sanırım pek hissedemiyoruz , oturduğumda uzandığımda daha net ama ben dikkat ettim kızlar özellikle gece daha hareketli birde sabah namaza kalkıyorum mesela kıpır kıpır bazen de biz uyurken de hareket ediyor olabilirler bugün göbek deliğimin yanında bir agrıyla uyandım basına geleni varımı tüm gün devam etti şiddetli değildi ama uzun sürünce biraz endişelendim ama hareketlerini ara ara hissedince de rahatladım sanırım birde size ne soracağım bazen benim kuzu hıçkırıyor sanırım onu hissediyorum sizler hissediyor musunuz bu tip ses
Saçmalamış bence, o kadar doç prof bu ilişkiyi bilimsel çalışmalarla ortaya koyamamış ama bu doktor bey neyiyle ilişki kurmuş, anlamadımEki Görüntüle 3194296
Burda ne demek istiyor bu doktor kizlar multivitamin almamalı miyiz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?