2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bu kapı süslerini beğeniyorum ancak fiyatlar ederinden çok fazla geldi bana yapmak istiyorum liste çıkarınca yarı fiyatına mal oluyor sizinde fikirlerinizi almak istedim ablamızın da gönlü olsun diye orta bir renk istiyorum ikisininde ismini yazmak istiyorum odalarına asmak için süs nasıl ve hangisi sizce renkler ve şekil konusunda fikir verebilir misiniz 400 500 civarında ben malzemeleri alıp yaparsam 200 e ancak mal olacak

Eklentiler

• 9E6C7F31-2689-4BC7-9D76-414C3092403F.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 95
  • A5D09100-AC68-4B70-9F7F-A18765BDC56D.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 59
  • 9A5DA78A-6221-4852-ADB5-3952D9C82973.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 95
Üçüncü beyaz zeminli bulutu beğendim. Toplar beyaz ve yeşil olabilir daha canlı görünür yani birincinin topları üçüncünün zemini
Malzemeleri netten mi alacaksın yerel mağazalardan mı?

Bulutlu griyi beğendim canım

Üçüncü beyaz zeminli bulutu beğendim. Toplar beyaz ve yeşil olabilir daha canlı görünür yani birincinin topları üçüncünün zemini
Malzemeleri netten mi alacaksın yerel mağazalardan mı?
İkisi arasında kaldım bak öyle de mantıklı Canım bakayım toplarla kombin güzel yapabilirim inşallah renk çok önemli, tüm malzemeleri İpekhobiden baktım buldum internetten ,ama boya bulamadım boyayı olmazsa netten bakmam daha uygun bulurum sanırım

Kizlar goguslerim felaket halde kuruluktan ucu filan sizlamaya basladi artik elime bephantol gecti onu surdum briaz simdi baska ne surebilirim simdiden baslasam mi gogus kremlerine acaba

Ben de bir bakayım siteye, anahtarlık veya mumluk için malzeme var mı diye

Kizlar goguslerim felaket halde kuruluktan ucu filan sizlamaya basladi artik elime bephantol gecti onu surdum briaz simdi baska ne surebilirim simdiden baslasam mi gogus kremlerine acaba
Ben doktoruma sormuştum lansinoh sürebilirsin demişti. Sipariş verdim ama o gelene kadar niveanın vücut sütü vardı ondan sürdüm çok şükür rahatladım.
Şimdi de ara ara lansinoh sürüyorum yoksa beter bir halim vardı.

Bende netten almak istiyorum hangi siteden aldın Canım ben şimdi sürmüyorum doğunca henüz sorunum yokta hazır edeyim dedim

Evet hepsini almakta mantıklı değil Canım ihtiyaç dahilinde almak daha mantıklı bence biz mesela reflü yatağına hiç ihtiyaç duymadık satmak evet zor gerçekten
Bu benimde aklıma takılıyor kızımin bebekken reflü olduğunu buradan öğrendim hortum gibi kusuyordu çok korkuyordum birşey olacak diye her seferinde.Ama bu yatakları almakda istemiyorum altına benzer şekilde yorganlarla aynı şekli veririm minik yastıklarla da desteklerim diye düşündüm bebek yorganı çeşit ve fazlaca var diğerlerinden kalma.

Aklından geçeni yaz hemen çıkıyor Hobi malzemesi satan sayfalar oradan yönlendirir seni kesin vardır
Araştırıyorum canım
Bende netten almak istiyorum hangi siteden aldın Canım ben şimdi sürmüyorum doğunca henüz sorunum yokta hazır edeyim dedim
Trendyoldan lansinoh satıcısından aldım canım. Normalde bu tarz ürünleri dermoeczanem den alırdım ama orada bulamadım. Acil lazım olunca da sipariş oluşturdum. Ben sorduğumda 23 haftalık falandım. Doktorum kullanabilirsin dedi gerçekten de rahatladım yani şuan sıkıntım yok çok şükür

İhtiyaç olursa alırsın bence inşallah gerek kalmazda tek ama çok seçenek var insan hangi birini alabilir ki ben biraz daha temkinli ilerliyorum almayacağım anakucagımız var gerekli olursa diğerlerini o zaman düşünürüm daha mantıklı

Bakayım bende internette böyle şeylere güvenemiyorum da o yüzden tedirgin oldum fiyatlarda ucmus 200lerden bahsediyor

Lansinoh kreme başlayabilirsin genelde önceden öneriyorlar zaten
Baslayayim bari bugun hemen alip gercekten tisort degince bile acitiyor canimi tesekkur ederim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…