- 7 Temmuz 2021
- 1.267
- 1.023
- 63
- 35
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.101
Ara ara bende de oluyor. Çok hareket ettiğim zamanlar haricinde sadece uzanırken bile bazen nefesimin yetmediği oluyor. Öğünlerden sonra da nabız yükseliyor çarpıntı başlıyor. Tansiyon ya da kilo problemim olmadığı halde zaman zaman yaşıyorum ben de böyle şeylerNefes darlığı yaşayan var mı? 28. Haftayı bitirdik. Bugün nefes darlığı hissettim baya o yüzden sürekli nefesime odaklanıyorum tam nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum
1500. denemede sanırım oldu ucundan azıcık, yıldızın orantısız kollarında hamileliğimin vermiş olduğu iç çalkantılarımı sanatıma yansıtmaya çalıştımNe kadar güzel el emeği göz nuru
Punchı da yaparsın önce küçük küçük parçalarla başka istersen
yok artık gerçekten Eylül sonu ekim bası 8.5 9 arasıydı bu fiyat iyice abartılar gerçekten suyunu çıkardılarBatıkent medical park sadece doğuma 18.500 fiyat verdi ya
Kilo alımına bağlı olarak değişir bu durum ama biz 1 numara 2 paket ,2 numara 2 paket alalım dedim çok fazla stok yapmak riskli maalesef 1 az kullanılır ama 2 yine de kullanılır diye düşünüyorum 6 kilo ya kadar diyor hemen o kiloya gelmez bebek ilk zamanlar çok değişiyor yeni doğduğunda gidişata göre hemen ekleriz artıkKızlar sleepy bio natural 1 numara aldım 1 paket 128 tane var. 2 numara da alayım diyorum. 204 tane çok mu gelir? Daha az olandan mı alayım?Hemen 3 numaraya geçiliyor mu? Özellikle deneyimli anneler bilgi verebilir misiniz?
El emeği herşey bana çok değerli ve güzel geliyor ellerine sağlık.1500. denemede sanırım oldu ucundan azıcık, yıldızın orantısız kollarında hamileliğimin vermiş olduğu iç çalkantılarımı sanatıma yansıtmaya çalıştım
Molfix 160 adet 1 numara aldım sleepy 30 adet 0 almak istiyorum kendisini toparlayana kadar Molfix tercihim sonrası fark etmiyor bende marka.Zaten herşeye hergun zam geliyor.Birde bebişin ne zaman ne kadar büyüyeceğini kestiremiyorsun.İlk zamanlar 1 bile büyük olabiliyor bir anda 3e de atlayabiliyor.Zamana bırakılmasını tavsiye ederim.Kızlar sleepy bio natural 1 numara aldım 1 paket 128 tane var. 2 numara da alayım diyorum. 204 tane çok mu gelir? Daha az olandan mı alayım?Hemen 3 numaraya geçiliyor mu? Özellikle deneyimli anneler bilgi verebilir misiniz?
Biz doğduğu andan itibaren koymuştuk gündüz genelde yanımda olması ıcın hep ona yatırdım üç kademeli oluyor uyanıkken de durabilir gece besıgınde bir sorun yaşamadık ve artık hareketlenene kadar yattı tabi en fazla 4-5 ay sonra güvenli olmaz başta çok kurtarıcı oldu bizde ben tiny love kullandım kızımda şimdi yine onu kullanacağım inşallahDeneyimli arkadaşlara bir sorum olacak. Bu ana kucağını kaçıncı aydan itibaren ve kaçıncı aya kadar kullanabiliyoruz?
Bebek onda sadece uyanıkken mi kalmalı, uyur pozisyonda bebeğin vücut yapısına olumsuz etki eder mi?
Yani acaba babynest yerine alsam kullanışlı olur mu diye düşünüyorum
cok ucmus fiyatlar canim ben paketi 14 e almistimBatıkent medical park sadece doğuma 18.500 fiyat verdi ya
Benim ilk zamanlar asiri kalca agrim vardi canim doktor bana da hormonlardan kaynakli demisti malesefKizlar bu genital bolgeyle kalca arasindaki kisim inanilmaz agriyo artik yururken zorlaniyorum kasigima ve sag bacagima da vuruyor otururken sorun yok ama ayaktayken ve yatarken artik durulmaz hale geldi normalmi bu doktor hormonlar yapiyor diyo ama kimseden duymadim baska benim hormonlar farklimi calisiyo anlamadimki
Bende kulllandım fakat kullandığım modeli artık üretilmiyor sanırım. 2019 da almıştım ortası oyuktu yanında verilen kiraz çekirdeği torbasını yerleştirmek için . Acaba o oyuntudan mı bahsediyorsunuz? Bir de benim kullandığımın baya pofuduk kılıfı vardı çıkıp yıkanabilen.
Bende kulllandım fakat kullandığım modeli artık üretilmiyor sanırım. 2019 da almıştım ortası oyuktu yanında verilen kiraz çekirdeği torbasını yerleştirmek için . Acaba o oyuntudan mı bahsediyorsunuz? Bir de benim kullandığımın baya pofuduk kılıfı vardı çıkıp yıkanabilen.
Canım kumaşın etuval gardenya mı acaba sert bir kumaş mı bu seni zorlar. Bir de pofuduklar ince göründü bana, ipin kasnağın altından geri mi çekiliyor? İğne ucu ve ip uyumlu olmalı. İp, iğne fotoğrafı atabilir misin sana zahmet1500. denemede sanırım oldu ucundan azıcık, yıldızın orantısız kollarında hamileliğimin vermiş olduğu iç çalkantılarımı sanatıma yansıtmaya çalıştım
Bebeğin sağlığı için sorun yoksa ben de alıştırmak isterim ama bazıları iskelet sistemi için zararlı demiş o nedenle aklıma takıldı.Biz doğduğu andan itibaren koymuştuk gündüz genelde yanımda olması ıcın hep ona yatırdım üç kademeli oluyor uyanıkken de durabilir gece besıgınde bir sorun yaşamadık ve artık hareketlenene kadar yattı tabi en fazla 4-5 ay sonra güvenli olmaz başta çok kurtarıcı oldu bizde ben tiny love kullandım kızımda şimdi yine onu kullanacağım inşallah
Ay sen ne diyorsun bir aydır vajinamı bıçakla kesip atmamak için kendimi zor tutuyorumKizlar bu genital bolgeyle kalca arasindaki kisim inanilmaz agriyo artik yururken zorlaniyorum kasigima ve sag bacagima da vuruyor otururken sorun yok ama ayaktayken ve yatarken artik durulmaz hale geldi normalmi bu doktor hormonlar yapiyor diyo ama kimseden duymadim baska benim hormonlar farklimi calisiyo anlamadimki
Canım tam nereyi diyorsun anlamadım ama benim de 1 Aydır kalçam ağrıyor , doktor bel ora dedi omuriliğin sonu gibi düşün benim ağrıyan yeri ama yanlardada ağrı var sağa yatıyorum sağ uyuşuyor sola yatıyorum sol ilk kalkınca zor basıyorum, hormonlardan dediler valla bi çaresi yok yürü dedi , çekmeye devam ediyorum bende.Kizlar bu genital bolgeyle kalca arasindaki kisim inanilmaz agriyo artik yururken zorlaniyorum kasigima ve sag bacagima da vuruyor otururken sorun yok ama ayaktayken ve yatarken artik durulmaz hale geldi normalmi bu doktor hormonlar yapiyor diyo ama kimseden duymadim baska benim hormonlar farklimi calisiyo anlamadimki
Valla Canım ben kızımda tadını çıkarttık hiç bir zararını da görmedim ama tabi sen yinede araştır içine sinerse alırsın evet ben sanırım orta karar bi anayım çok pimpiriklenmiyorum ve tecrübeli olduğumdan olabilir bilmiyorumCanım kumaşın etuval gardenya mı acaba sert bir kumaş mı bu seni zorlar. Bir de pofuduklar ince göründü bana, ipin kasnağın altından geri mi çekiliyor? İğne ucu ve ip uyumlu olmalı. İp, iğne fotoğrafı atabilir misin sana zahmet
Bebeğin sağlığı için sorun yoksa ben de alıştırmak isterim ama bazıları iskelet sistemi için zararlı demiş o nedenle aklıma takıldı.
Eskiden bebekler pusette uyurdu evin içinde bile, şimdi biz mi pimpirikliyiz anlamıyorum
Ana kucağı, babynest, reflü yatağı derken her biri hatrı sayılır paraya ulaşıyor canım o yüzden iyice araştırıp almak istiyorum. Çünkü sadece birkaç ay kullanacağım bir şeye çok paralar vermek istemiyorum. Sonrasında onları evde depolamak var satmaya kalksan öyle kolay kolay da satılmıyor valla.Valla Canım ben kızımda tadını çıkarttık hiç bir zararını da görmedim ama tabi sen yinede araştır içine sinerse alırsın evet ben sanırım orta karar bi anayım çok pimpiriklenmiyorum ve tecrübeli olduğumdan olabilir bilmiyorum
Evet hepsini almakta mantıklı değil Canım ihtiyaç dahilinde almak daha mantıklı bence biz mesela reflü yatağına hiç ihtiyaç duymadık satmak evet zor gerçektenAna kucağı, babynest, reflü yatağı derken her biri hatrı sayılır paraya ulaşıyor canım o yüzden iyice araştırıp almak istiyorum. Çünkü sadece birkaç ay kullanacağım bir şeye çok paralar vermek istemiyorum. Sonrasında onları evde depolamak var satmaya kalksan öyle kolay kolay da satılmıyor valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?