- 14 Aralık 2021
- 2.477
- 2.789
- 83
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.141
Bakıyım Canım oraya geçen baktım kalmamıştı 10 ml çok küçük 40 ml alayım olmazsa başka e bebeğe bakmalı kızımda çok rahat etmiştim hiç yara olmadı büyük rahatlık bu kremCanim e bebekte trendyoldan daha ucuz artik internete guvenmiyorum ben valla
Çok güzel olmuş ışık takınca da tamamlanır ellerine sağlık bende ilk fırsatta yapmak için hevesleniyorum bakalımKapi susunu de bu sekilde isikli yapmak istiyorum simdilik boyle bi denedim isim belli olunca tamamlayacagim insallah
Çok güzel olmuş malzemeleri nereden aldın Canım valla satılanlara taş çıkarır hazır gibiBoyle yaptim kizlar isim belli olunca etiket ekliycem bakip bakip duruyorum kendin biseyler yapmak gercekten cok iyi hissettiriyoinsallah hayirlisiyla bunlari dagittigim gunler gelsin
Cok tesekkur ederim cok da hizli oldu hemde silikonumun bozuk olmasina ragmenÇok güzel olmuş malzemeleri nereden aldın Canım valla satılanlara taş çıkarır hazır gibi
Tesekkur ederim canim cok da zevkli oluyo kendin yapmak hem de daha ekonomikÇok güzel olmuş ışık takınca da tamamlanır ellerine sağlık bende ilk fırsatta yapmak için hevesleniyorum bakalım
Benim de en çok aklıma yatan o açıkçası. Favorilere ekledim şubatta indirime girerse alırım girmezse yine alıcam galibadüşün düşün sonu gelmiyor
Oğlum doğduğunda bir arkadaşım chicco nun sallanan bir anakucağını vermişti çook eahat etmiştim. İlk aylarda hep onda yattı diyebilirim. Bende şimdi joie serina alacağım onda karar kıldım öne arkaya sağa sola sallanma ve titreşim modu var yorumlarıda güzelDeneyimli arkadaşlara bir sorum olacak. Bu ana kucağını kaçıncı aydan itibaren ve kaçıncı aya kadar kullanabiliyoruz?
Bebek onda sadece uyanıkken mi kalmalı, uyur pozisyonda bebeğin vücut yapısına olumsuz etki eder mi?
Yani acaba babynest yerine alsam kullanışlı olur mu diye düşünüyorum
Benim doktorumda acıbadem atakent ile çalışıyor. Geçen hafta fiyat aldım. 22 bin dedi. Siz direk hastaneye mi gidiyorsunuz kontrole yoksa dışardan mı gelecek doktorunuzAtakent henuz fiyat almadim ama bir sonraki kontrolumde sorucam :)
bebis icin endiselenme canim etkilenmiyor onlar gayet korunakli sen kendini iyilestirmeye bak :) malesef bu seneki bu iller hastalik antibiyotiksiz gecmiyor.Bol corba vitaminli seyler yemeye calis iiylesme surecini hizlandirir.Gecmis olsun cok
Geçmiş olsun, hemencecik geçip gitsinSevgili anneler, Vertigo atağı geçiriyorum. İlk defa başıma geldi. nasıl geçer bilmiyorum.Bana dua ediniz.
Gecmis olsun ben bu gebelikte tam 3 defa geçirdim en sonuncusunda serum aldim cok zor birsey bisey yapmadan geçmesini beklemekten başka bi çare yokSevgili anneler, Vertigo atağı geçiriyorum. İlk defa başıma geldi. nasıl geçer bilmiyorum.Bana dua ediniz.
Mantıklı canım çünkü ben de aynısını yaptımKızlar dolapta babybjorn buldum fiyatlar sıfır mamma kadar yeni kılıf alıp kullanmayı duusndum sonucta değer kaybetmeyen bir ürün
Şuan tatildeyim otelde hollanda da yaşayan biriyle tanıştım. Oğlu 2 yaşında. Burda uyuturken cok zorlanmış ayrı oda olmadığı için nasıl yani dedim Bebkliğinden beri odasında beşiğe bırakıp çıkıyormuş. Böyle alıştığı için gece bile hiç uyanmıyormuş. Biz hep boyle yapıyoruz dedi. Benim oğlum 5 yaşında hala bile yanında uzanıyorum öyle uyuyor gece ya o bizim yatak uyanıyor. Ya ben onun yatakta. Bu sefer ağlaymadan deneyeceğim bu beşikte bırak uyusun modelini. İnşallah yapabilirim. Oğlumda cok zorlanmıştım uyku konusunda çünküSizi korkutmak istemem ama Genelde yeni model bebeklerin hepsi böyle temas seviyorlaranne ile sling almanız ilk zamanlarda o sizin koynunuzda uyurken rahatça ev işi yapmanızı ya da yürüyüş yapmanızı sağlayacaktır. Ana kucağı da şans işi inşallah sevsin miniğin uslu uslu dinlensin seni izlesinnn
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah biran önce geçerSevgili anneler, Vertigo atağı geçiriyorum. İlk defa başıma geldi. nasıl geçer bilmiyorum.Bana dua ediniz.
Ben de Stok yapmıcam bez konusunda Sleepy bio natural düşünüyorum ben de. Paketi açtınız mı nasıl ince bi bez mı ben ince bez arıyorum prima sadece ince geliyor ama onun da içeriğini beğenmiyorum. Ben Lansioh krem bebek bezi bebek şampuanı gibi ürünleri mart ayında almayı planlıyorum nasılsa netten alımca bikaç güne geliyor bunlar son kullanma tarihi olan ürünler olduğu için erken almak istemiyorum. Hastane fiyatı kpnusında da gerçeğ çok pahalılar. Hele normal doğum olacaksa biz kendi kendimize doğuruyoruz zaten.sancısını çekip bide üstüne para veriyoruz doktorların ebelerin yaptıgı şimdi ıkın sakın ol daha güçlü ıkın anca buKızlar iyi günler. Ne çok yazışmışsınız hepsini okuyamadımokuduklarımdan ben bebek bezi konusunda emin olamıyorum ya pişik yaparsa diye sadece bi paket sleepy bio natunal yeni doğan almıştım hastane çantasına koymak için. Ana kucağını da etrafımdaki kimse önermedi bi işe yaramıyo dediler ama ben yine de alacağım pahalı bişey düşünmüyorum zaten bi kaç ay kullanılacak sanırım. Göğüsler için arkadaşım lansinoh önerdi. Şu an göğüslerimde bi çatlama vs yok karnımda hala çok gergin değil. O yüzden karnım için sadece badem yağı sürüyorum ara ara. Bebek odası için sallanan sandalye almıştım emzirirken otururum diye ikeadan istediğim gibi sallanmıyor ama çok rahat en azından dinlenmek için kullanırım diyorum hatta şimdiden kullanıyorum hastane fiyatı sormadık daha haftaya gideceğiz o zaman soracağım ama eşim 25 bin diyorlar dedi samsun medical
Çok güzel olmus. Güle kç güle kullanın inşallah. Ben de oğlumda herseyı elimle yapmıştım ben elimden gelir bu işler hem de severim. Ama ikincide hiç fırsatım yok hazır sipariş verdim vallaKapi susunu de bu sekilde isikli yapmak istiyorum simdilik boyle bi denedim isim belli olunca tamamlayacagim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?