2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canim e bebekte trendyoldan daha ucuz artik internete guvenmiyorum ben valla
Bakıyım Canım oraya geçen baktım kalmamıştı 10 ml çok küçük 40 ml alayım olmazsa başka e bebeğe bakmalı kızımda çok rahat etmiştim hiç yara olmadı büyük rahatlık bu krem

Çok güzel olmuş malzemeleri nereden aldın Canım valla satılanlara taş çıkarır hazır gibi
Cok tesekkur ederim cok da hizli oldu hemde silikonumun bozuk olmasina ragmen ben carsidan boyle hediyelik malzeme yapan yerden aldim ama eger coklu yapmayi dusunursen trendyol baya uyguna geliyo. Ben kutunun tanesi 3 mumun tanesi 3.5 dan aldim. Trendyolda indirim denk getirirsen 2.5 liraya denk geliyo ikisi de

Benim de en çok aklıma yatan o açıkçası. Favorilere ekledim şubatta indirime girerse alırım girmezse yine alıcam galiba düşün düşün sonu gelmiyor

Şimdi de trendyolda merfbaby markasına baktım tekrar. 950 tl ve yorumları iyi orada.
Hepsiburada sitesinde kötü yorumlar vardı. Ama en çok alınan ve en fazla yorumu olan muadil o.
Şubatta karar vericem ben de.

Oğlum doğduğunda bir arkadaşım chicco nun sallanan bir anakucağını vermişti çook eahat etmiştim. İlk aylarda hep onda yattı diyebilirim. Bende şimdi joie serina alacağım onda karar kıldım öne arkaya sağa sola sallanma ve titreşim modu var yorumlarıda güzel

Benim doktorumda acıbadem atakent ile çalışıyor. Geçen hafta fiyat aldım. 22 bin dedi. Siz direk hastaneye mi gidiyorsunuz kontrole yoksa dışardan mı gelecek doktorunuz

Kızlar iyi günler. Ne çok yazışmışsınız hepsini okuyamadım okuduklarımdan ben bebek bezi konusunda emin olamıyorum ya pişik yaparsa diye sadece bi paket sleepy bio natunal yeni doğan almıştım hastane çantasına koymak için. Ana kucağını da etrafımdaki kimse önermedi bi işe yaramıyo dediler ama ben yine de alacağım pahalı bişey düşünmüyorum zaten bi kaç ay kullanılacak sanırım. Göğüsler için arkadaşım lansinoh önerdi. Şu an göğüslerimde bi çatlama vs yok karnımda hala çok gergin değil. O yüzden karnım için sadece badem yağı sürüyorum ara ara. Bebek odası için sallanan sandalye almıştım emzirirken otururum diye ikeadan istediğim gibi sallanmıyor ama çok rahat en azından dinlenmek için kullanırım diyorum hatta şimdiden kullanıyorum hastane fiyatı sormadık daha haftaya gideceğiz o zaman soracağım ama eşim 25 bin diyorlar dedi samsun medical

Kızlar dolapta babybjorn buldum fiyatlar sıfır mamma kadar yeni kılıf alıp kullanmayı duusndum sonucta değer kaybetmeyen bir ürün
Mantıklı canım çünkü ben de aynısını yaptım çok çok uyguna buldum bikaç ay oluyor ben alalı kılıfı çok yıpranmış kullanılmayacak durumdaydı mekanizması sağlamdı. Aldım onu kılıfı atıp yeni kılıf aldım indirim deydi o da uyguna geldi baya hem de yepyeni gibi oldu

Şuan tatildeyim otelde hollanda da yaşayan biriyle tanıştım. Oğlu 2 yaşında. Burda uyuturken cok zorlanmış ayrı oda olmadığı için nasıl yani dedim Bebkliğinden beri odasında beşiğe bırakıp çıkıyormuş. Böyle alıştığı için gece bile hiç uyanmıyormuş. Biz hep boyle yapıyoruz dedi. Benim oğlum 5 yaşında hala bile yanında uzanıyorum öyle uyuyor gece ya o bizim yatak uyanıyor. Ya ben onun yatakta. Bu sefer ağlaymadan deneyeceğim bu beşikte bırak uyusun modelini. İnşallah yapabilirim. Oğlumda cok zorlanmıştım uyku konusunda çünkü

Ben de Stok yapmıcam bez konusunda Sleepy bio natural düşünüyorum ben de. Paketi açtınız mı nasıl ince bi bez mı ben ince bez arıyorum prima sadece ince geliyor ama onun da içeriğini beğenmiyorum. Ben Lansioh krem bebek bezi bebek şampuanı gibi ürünleri mart ayında almayı planlıyorum nasılsa netten alımca bikaç güne geliyor bunlar son kullanma tarihi olan ürünler olduğu için erken almak istemiyorum. Hastane fiyatı kpnusında da gerçeğ çok pahalılar. Hele normal doğum olacaksa biz kendi kendimize doğuruyoruz zaten.sancısını çekip bide üstüne para veriyoruz doktorların ebelerin yaptıgı şimdi ıkın sakın ol daha güçlü ıkın anca bu ben de yarın gidicem doktora gitmişken doğum fiyatı neymiş öğrenicem benim hastanem o kadar pahalı değildir çok lüks bi hastane değil ama bi 10 bin tahmin ediyorum

Kapi susunu de bu sekilde isikli yapmak istiyorum simdilik boyle bi denedim isim belli olunca tamamlayacagim insallah
Çok güzel olmus. Güle kç güle kullanın inşallah. Ben de oğlumda herseyı elimle yapmıştım ben elimden gelir bu işler hem de severim. Ama ikincide hiç fırsatım yok hazır sipariş verdim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…