2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benim de en çok aklıma yatan o açıkçası. Favorilere ekledim şubatta indirime girerse alırım girmezse yine alıcam galiba düşün düşün sonu gelmiyor

30 hafta en son artı 13, son bir kaç gündür tartılmıyorum, yarışırız tontiklikle, ayağımda şişmeye başladı ve çok acıkıyorum
Ayy 30lara giriyoruz artık şaka gibi. Maşallah bence siz gayet güzel gelmişsiniz 13 çok da fazla değil 30’da. 4-5 kiloyla kapatırsanız kalan kısmı az sıyrıklarla atlatılmış olur bu süreç. Bu şişlikler mutlaka olacak sanırım ama az tuz kullanıp, bol su iç diye her gittiğimde doktor yineliyor. Açlığı da salatalık, marulla geçiştiricez artık.

Aynen ya max 20 alırım toplamda inşallah diyorum paketli tüketmiyorum ama acıkıyorum ya resmen hacmim de midem de büyüdü benim sodyum düşük çıktı canım ya dedi ki doktor tuzu çok mu kısıyorsun bende şaşırdım ama suyu iyi hatırlattın bugün az içtim mesela

Memorial 33 diye duydum

Ben 5 yıl büyütülmüş istiyorum . Evin küçük abisi ömrümü yedi birazcık

Bence de mantikli gayet canim hic oyle dusunmemistim.Pendik bana cok cok uzak malesef buralarda bakayim ben aslinda ilkyardim istiyorum daha cok bence ogrenmemiz gereken en onemli sey o
A evet atakent acıbadem e gidiyordum sanırım. Burası uzak kalırmış.
Şirketteyken almıştım o eğitimleri (siemens te çalışıyordum ağustos ta ayrıldım) hem ilkyardım sertifikam var hem de evde yaşanabilecek kazalara karşı bir eğitim verilmişti. Tekrar etsem faydalı olabilir. Bakayım internetten ben de. İyi oldu konusu açıldığı

Kesinlikle bence bebek bakimindansa o cok cok daha onemli bende guzel bir seminer tarzi bir sey bulup katilmak istiyorum muhakkak dogumdan once

Sling benim de çok hoşuma gidiyor. Yiğenimi de sling de ve kanguruda taşımaya bayılıyordum

Nefes darlığı yaşayan var mı? 28. Haftayı bitirdik. Bugün nefes darlığı hissettim baya o yüzden sürekli nefesime odaklanıyorum tam nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum

Yok o da ana kucagi ben babybjorn almistim ilk ogrendigimde arkadaslarim hep tavsiye etti diye.Kac kgye kadar bilmiyorum ama emeklemeye baslayinca zaten durmazlar uzerlerinde
Aynen yA 6-7 aydan sonra durmuyorlar . İlk kızımda baby nest dikmiştim . İkincide manuel kullandım şimdi de otomatik olan joie Serina 2in 1 aldım . İnşallah yatar içinde . Herkes çok memnunmuş .

Tamamdiir canim arastiriyim biraz bulursam soylerim sana da
Bir tane do-um.com diye bir sitede geçen hafta online yapılmış kaçırmışız ama mail attım tekrarlayacak mısınız diye. Belki geri dönerler

Şimdi bir tane daha yer buldum, on site eğitim ve nişantaşında. Fiyatı 4000 küsüre geliyor. Kısa araştırmayla bunları bulabildim bakalım başka da bulursak haberleşelim

Bak bu dogum akademesi iyimis hemde eve geliyolar mis digeri donsun bakalim bende biraz arastirmaya duseyim bu gecee bulurum farkli belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…