- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.081
Benim de en çok aklıma yatan o açıkçası. Favorilere ekledim şubatta indirime girerse alırım girmezse yine alıcam galibaİyiyse şehir hastanesi neden olmasın ki aslında
Önemli olan nasıl davranıyorlar annenin dilinden ruhundan anlıyorlar mı ve temiz mi bunları bilsen olabilir
Bir tek onu inceledim iyi yorumu olanlardan. 1400 trendyolda şu an. Diğerleri içime sinmedi. Onu alırım diye düşündüm. Ama görmediğim markalar da vardır. Hepsiburada da 1600 küsurdu herhalde. Premium olan model
Ayy 30lara giriyoruz artık şaka gibi. Maşallah bence siz gayet güzel gelmişsiniz 13 çok da fazla değil 30’da. 4-5 kiloyla kapatırsanız kalan kısmı az sıyrıklarla atlatılmış olur bu süreç.30 hafta en son artı 13, son bir kaç gündür tartılmıyorum, yarışırız tontiklikle, ayağımda şişmeye başladı ve çok acıkıyorum
Aynen ya max 20 alırım toplamda inşallah diyorum paketli tüketmiyorum ama acıkıyorum ya resmen hacmim de midem de büyüdüAyy 30lara giriyoruz artık şaka gibi. Maşallah bence siz gayet güzel gelmişsiniz 13 çok da fazla değil 30’da. 4-5 kiloyla kapatırsanız kalan kısmı az sıyrıklarla atlatılmış olur bu süreç.Bu şişlikler mutlaka olacak sanırım ama az tuz kullanıp, bol su iç diye her gittiğimde doktor yineliyor. Açlığı da salatalık, marulla geçiştiricez artık.
Evet öyle gerçekte hiç beklemiyordum bu kiloda. Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım inşallahMaşallah 2 kilo olmuş neredeyse sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Memorial 33 diye duydumMedical park oyleyse eger medicana, memorial, liv,tobb 25 binden asagi degildirKafayi yemisler max 2 gece kaliniyor zaten bunlar cok gereksiz ucretler allahtan saglik sigortasi yaptirmisim 8500 tl ye hem muayeneler hem dogum hemde baska hastaliklarimda kullaniyorum
Ona da anne dizi diyor bazı markalar :)Ya evet keşke ona başka isim verselerdi. Evde sallanan zımbırtıdan bahsediyorum ben. 4moms olan. Başka bir adı var mı acaba onun?
Evet cok sansa denk geldi zaten seyahatimiz iyi denk gelmis oldu :))Ne büyük şans ordan alabilmiş olman. Maşallah canım. İyi ki almışsın.
Ben 5 yıl büyütülmüş istiyorumAy pişmanım valla şu doğum geçsin yaptıracağım bende inanılmaz ya normal yapsan yatacağın 1 gece sadece, Recep İvedik gibi oldum ben bu parayı verdikten sonra zaten psikolojim bozulur psikoloğa bu kadar para verilir mi diyordu yaben bu fiyatlara çocuğada 1 yıl bakıp büyütülmüş isterim
A evet atakent acıbadem e gidiyordum sanırım. Burası uzak kalırmış.Bence de mantikli gayet canim hic oyle dusunmemistim.Pendik bana cok cok uzak malesef buralarda bakayim ben aslinda ilkyardim istiyorum daha cok bence ogrenmemiz gereken en onemli sey o
Kesinlikle bence bebek bakimindansa o cok cok daha onemli bende guzel bir seminer tarzi bir sey bulup katilmak istiyorum muhakkak dogumdan onceA evet atakent acıbadem e gidiyordum sanırım. Burası uzak kalırmış.
Şirketteyken almıştım o eğitimleri (siemens te çalışıyordum ağustos ta ayrıldım) hem ilkyardım sertifikam var hem de evde yaşanabilecek kazalara karşı bir eğitim verilmişti. Tekrar etsem faydalı olabilir. Bakayım internetten ben de. İyi oldu konusu açıldığı
Cok tesekkur ederimmYaaa çok güzeller maşallah ne yetenek sizdeki de. Daha önce de babynest örmüştünüz hatırlıyorum
Ben seçemiyorum, ikisi de çok iyi çünkü
Sling benim de çok hoşuma gidiyor. Yiğenimi de sling de ve kanguruda taşımaya bayılıyordumSizi korkutmak istemem ama Genelde yeni model bebeklerin hepsi böyle temas seviyorlaranne ile sling almanız ilk zamanlarda o sizin koynunuzda uyurken rahatça ev işi yapmanızı ya da yürüyüş yapmanızı sağlayacaktır. Ana kucağı da şans işi inşallah sevsin miniğin uslu uslu dinlensin seni izlesinnn
Aaaa ne terimler var ya. Ben daha puset, port bebe ve ana kucağını yeni öğrenmiştim bir de ana dizi çıktıOna da anne dizi diyor bazı markalar :)
Ben de kendimi biraz toparlayınca bakıcam, eğer görürsen haberleşelim olur mu?Kesinlikle bence bebek bakimindansa o cok cok daha onemli bende guzel bir seminer tarzi bir sey bulup katilmak istiyorum muhakkak dogumdan once
Tamamdiir canim arastiriyim biraz bulursam soylerim sana daBen de kendimi biraz toparlayınca bakıcam, eğer görürsen haberleşelim olur mu?
Aynen yA 6-7 aydan sonra durmuyorlar . İlk kızımda baby nest dikmiştim . İkincide manuel kullandım şimdi de otomatik olan joie Serina 2in 1 aldım . İnşallah yatar içinde . Herkes çok memnunmuş .Yok o da ana kucagiben babybjorn almistim ilk ogrendigimde arkadaslarim hep tavsiye etti diye.Kac kgye kadar bilmiyorum ama emeklemeye baslayinca zaten durmazlar uzerlerinde
Bir tane do-um.com diye bir sitede geçen hafta online yapılmış kaçırmışızTamamdiir canim arastiriyim biraz bulursam soylerim sana da
Bak bu dogum akademesi iyimis hemde eve geliyolar misBir tane do-um.com diye bir sitede geçen hafta online yapılmış kaçırmışızama mail attım tekrarlayacak mısınız diye. Belki geri dönerler
Şimdi bir tane daha yer buldum, on site eğitim ve nişantaşında. Fiyatı 4000 küsüre geliyor. Kısa araştırmayla bunları bulabildim bakalım başka da bulursak haberleşelim
İlk Yardım Eğitimi (0-8 yaş) - Eğitim ve Hizmetler | İstanbul Doğum Akademisi
İlk Yardım Eğitimi (0-8 yaş)www.dogumakademisi.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?