- 7 Kasım 2014
- 7.516
- 13.727
- 448
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.361
Maşallah çok hızlısınBu arada kizlar ben tuum alisverisii bitirdim odasini temizledim dolaplarini sildim, perde avize falan herseyi taktikkiyafetleride yikadim utuledim cekmece ici organizerler almistim hepsini yerlestirdim uzerlerine temiz ortuler kapattim tozlanmasin diye herseyim hazir asiri heycanliyim bu konuda duramadim daha fazla simdi gidip gelip odasina bakip duruyorum sanirim almanya isinden dolayi odayi az kullanacagimdan bari yapayimda erkenden hevesimi alayim diye dusundum bu arada bebek odasina sallanan sandalye koltuk gibi biseyler bakan varmi emzirmek icin falan ben cok istiyorum ucuz yollu bisey bulursam alacagim giderken satarim en kotu icimde kalmasin eger bakanlar varsa banada haber verin kizlar cunku baktiklarim asiriii yuksek ucretli hic ucuz bisey bulamadim
Her konuda boyleyim ben bisey yapilacaksa yapiym oyle beklesin o odaya girip cikip heryer poset tozlu mobilya falan gordukce icim daraliyordu oh tertemiz duzenli oldu heryer rahatladimMaşallah çok hızlısınbizim oda takımımız bile gelmedi henüz, alalı 1 ay oldu. Gelse de bende başlasam dekorasyona, yerleştirmeye vs
Ya çok çok geçmiş olsunPazar günü en kötü günümü geçirdim sanırım. Sıfır uyku, gece boyu öksürük, sabaha da kulak ağrısı ile uyandım. Yine sürekli ateş çıkması ve düşürme çabaları derken akşam üzeri bi baktım 39,5 yazıyor. Zaten yüzümden alev topu çıkıyordu. Apar topar hastaneye gittik yine
Hastanede serum veriyorlar, ateşim düşüyor, eve geliyorum ateşim çıkıyor. Yani 36 yaşındayım ilk defa böyle oluyorum.
Bugün kendi doktoruma söylicem beni hastaneye falan yatırsın. Ben evde ateşimi düşüremiyorum demek ki. Her yerim ıslak bez, sürekli ılık duş, limonlu sular sarımsaklı yoğurtlar. Yok yani olmuyor. Bu gece de 12-3 arası uyudum sadece. O saatten beri ayaktayım, ateşimi düşürmeye çalışıyorumöksürmekten de boğazım parçalandı artık
Agresif miii, ya çok güldümMerhaba kızlar bugün kontrol günümüzdü miniğimi gördüm baya agrasifti sinirli rahatsız oldu ona bakmamızdan33 cm 930 gram olmuş çok şükür her şey yolunda dedi doktorum şeker yüklemesi yerine açlık tokluk değerlerime bakacak sizde de böyle ilerleyen oldu mu şeker yüklemesi yapmadı bakalım açlık tokluk nasıl çıkacak
Ben de bu ay bir kaç defa kramp girdiğini , biraz yürüyünce hemen ağrılarımın başaldığını falan söyledim o yüzden sanırım magnezyuma başlattı. İyi gelir inşallahAğrılarım oluyordu Kızlar kaşık agrısı kasılma rahim büyüyor yukarı doğru o yüzden normal dedi yeni magnezyuma basladı geçer sıkıntıların dedi bakalım ben çok ayakta durunca alt tarafım acıyor agrıyor ayakta durmakta zorlanıyorum ara ara karnımda sertleşiyor bunlar normalmiş
10 güne kadar ileri geri olabilir diyorlar hiç canını sıkma lütfen. Sen tabi ki beslenmene düzen ver ama bu da içini kemirmesin strese hiç gerek yok. Bi dahaki kontrolde de korktuğun gibi olmayuacak Allahın izniyle :)Doktor randevum vardı kızlar bebeğimin göbek çevresi biraz küçük çıktı. 26+4 ı'm ama kilosu 817 gr biraz az geldi banadoktor beslenme ve dikkat et dedi ilk gebeliğin gibi güzel beslenemedim açıkçası çocuk olımca biraz atıştıemalık geçiştirdim bide pek iştahım yok ama acaba beslenme ile mi alakalı yoksa gelişim geriliği mi olacak diye korku sardı. Ya bi sonraki kontrolde daha da geri çıkarsa diye korkuyorum.
Yaa maşallahh! böyle tarih konuşmalar falan, hakkaten biz ne ara geldik buralaraaa ne heyecanlııııBugün benim de kontrolüm vardı kızlar 29+3 43 cm 1500 gram. Ana, baba dolma parmak, bebemin ET gibi parmakları vardı sanırım bizim gibi hobbit olmayacakHer şey yolunda şükür, şekerin getirebileceği riskler devam ediyor elbette, 15 marttan sonra her an alınabilecek gibi plan yap dedi doktorum, mart annesi olacağım muhtemelen, ay inanmıyorum ya çanlar bizim için çalıyor kızlarrrrr zın zın zınn
Ay ben de böyleyim mağazada da, online da da. Bakmaktan yoruluyorum resmen, o kadar cok alınacak şey var ki sanki onun ağırlığı yoruyor beni. Bi de kararsızlıkAy ne güzel. Ben ne alsam içime sinmiyor sonradan. İkea dan karyola yatak aldık geçen hafta, eve geldim acaba yataş mı alsaydık diye pişman oldum. Bunun gibi kararsızlıklar yoruyor beni haklısınsuwen den hangisini aldın? Ben de şimdi trendyoldan istedim suwen gecelik ve pijama takımı. Modelin adı griss
Ben paylaşmıştım ama yüzü görünmüyordu hoş kaşık kadar yüzü vardı zaten çocuğumunEvet bu konuya katılıyorum hastaneye gelen gidene de söylemek lazım. Bazı insanlar önemsemiyorken bazısı önemsiyor. Ama biraz farkındalık oluştu gibi. Yani istemiyorum deyince anlayış gösteriliyor neyse ki
Kızkardeşim doğum yaptığında instagramda paylaşayım mı dedim, unicorn doğurmadığıma göre paylaşabilirsin dedibebenin her yerde fotosu var herkes tanıyor artık
Bense hamileliğime dair bile hiçbir kare paylaşmadığım için bebeği de doğar doğmaz paylaşmam heralde diye düşünüyorum. belli de olmaz tabii
Bendim evet, çorbalarla, çaylarla, portakallarla atlatıyorum sanırım daha iyiyim korktuğum gibi olmayacak. Sen bugün nasılsın insallah daha iyisindir?sapphire_silk sanırım sen yazmıştın geniz akıntısı ve öksürük diye. Sen nasıl oldun?
Ayy inanmıyorum tam girip çıkıp sevmelik oda olmuş maşallahBu arada kizlar ben tuum alisverisii bitirdim odasini temizledim dolaplarini sildim, perde avize falan herseyi taktikkiyafetleride yikadim utuledim cekmece ici organizerler almistim hepsini yerlestirdim uzerlerine temiz ortuler kapattim tozlanmasin diye herseyim hazir asiri heycanliyim bu konuda duramadim daha fazla simdi gidip gelip odasina bakip duruyorum sanirim almanya isinden dolayi odayi az kullanacagimdan bari yapayimda erkenden hevesimi alayim diye dusundum bu arada bebek odasina sallanan sandalye koltuk gibi biseyler bakan varmi emzirmek icin falan ben cok istiyorum ucuz yollu bisey bulursam alacagim giderken satarim en kotu icimde kalmasin eger bakanlar varsa banada haber verin kizlar cunku baktiklarim asiriii yuksek ucretli hic ucuz bisey bulamadim
Dün doktoruma karnım aşırı sert deyince artık yalancı kasılmalar başlayabilir bunlar periyodik bir sıklığa (10 dk da 1 gibi) düşmedikçe normal demişti. Kimisinin çok şiddetli de olabiliyor o zaman magnezyum verebiliyorlar.Kızlar 2 gündür hafif adet ağrısı gibi bi ağrım var kasıklarda sürekli değil ama hisettim 2 gündür uzanırken fln, normal midir, 31 hafta olacağım perşembe de sancı değildir demi bu anlarım farkını
Ben normal marketten alıyorum kızıma doğduğundan beri. Hep şu malum yıldızlı listede olan toz deterjanlardan kullandım direk çamaşırların üstüne, kazanın içine döküp kullandım 5.5 senedir hiç tıkanma falan olmadı makinamda. Bazı lekeleri önceden çitileyip güneşte bekletmek gerekiyor, kimisi hiç çıkmıyor ama zaten onları diğer deterjanlar da çıkarmıyor. bugüne kadar leke çıkarıcı hiç kullanmadım güvenemedim. En iyi leke çıkarıcı güneşBebek kıyafetleri için kullanılan detarjanlari nerden alıyoruz acaba normal marketlerden mi ?
Meme ucu mu yoksa tüm meme mi öyle? Buzlukta bişeylerin varsa biraz kompres yapıp doktoruna mı haber versen acaba normalde tüm meme öyle sıcak ve sancılı bebek uzun süre emmediğinde süt fazla geldiğinde olur ona da çare var ama şu an yanlış bişey söylemekten çekindim açıkcası.Kizlar gogsum icin lansinoh un kremini aldim fakat asla kesmiyor sizlamayi ve cok sicak goguslerim ya sanki guneslenince yanarsin ya oyle yaniyor zaman zaman boyle olan var mi hic 2 gundur tisort bile giyemiyorum
Uclari sizliyo tisort bile giyemedim ara ara da boyle guneste kalmisim gibi yaniyor komple yaMeme ucu mu yoksa tüm meme mi öyle? Buzlukta bişeylerin varsa biraz kompres yapıp doktoruna mı haber versen acaba normalde tüm meme öyle sıcak ve sancılı bebek uzun süre emmediğinde süt fazla geldiğinde olur ona da çare var ama şu an yanlış bişey söylemekten çekindim açıkcası.
Babamı ve annemi de hasta ettim bana bakmaya geldiklerinde. Babam covid pozitif çıktı. Doktora göre onda ne varsa bende de var demek. Ben de covid pozitif oluyorum yani bu durumdaAy ben de böyleyim mağazada da, online da da. Bakmaktan yoruluyorum resmen, o kadar cok alınacak şey var ki sanki onun ağırlığı yoruyor beni. Bi de kararsızlıkkızımdan kalma lohusa pijamalarım var benim de ama doğum sonrası evde giymek için normal, daha düzgün, şık duran bişeyler almak istiyorum. Bu sene için ihtiyacım vardı zaten normalde de.
Ben paylaşmıştım ama yüzü görünmüyordu hoş kaşık kadar yüzü vardı zaten çocuğumuninsan hem sevincini paylaşmak istiyor, hem sosyal medya çok ürkütücü olmaya başladı ben çok çok nadir paylaşım yapıyorum. olabildiğince yakından ve tek fotosunu paylaşmıyorum kızımın ama hiç paylaşmayanlar grubuna dahil olamadım öylesi çok daha güvenli aslında ama
Bendim evet, çorbalarla, çaylarla, portakallarla atlatıyorum sanırım daha iyiyim korktuğum gibi olmayacak. Sen bugün nasılsın insallah daha iyisindir?
Ayy inanmıyorum tam girip çıkıp sevmelik oda olmuş maşallahsağlıkla, güzel anılarla dolsun içi ben babymall ün emzirme odasındaki koltuklarına bayılmıştım aşırı konforluydu içine gömül uyu o derece. Adore’den almışlar onlar da sormuştum, niyetim var bi tane almaya malum vaktim orda geçecek fiyatı nedir şu an hiç bilmiyorum ama.
Tecrübem yok ama sancı olsa düzenli olurdu sanırım. Sürekli değilse korkma, takip et ama kendini.Kızlar 2 gündür hafif adet ağrısı gibi bi ağrım var kasıklarda sürekli değil ama hisettim 2 gündür uzanırken fln, normal midir, 31 hafta olacağım perşembe de sancı değildir demi bu anlarım farkını
Ya gerçekten fanusta falan yaşamamız lazım artık. Umarım sen kolaylamışsınız da anne baba kronik hasta değilse daha az riskli şu an, toparlarsınız umarım hemenBabamı ve annemi de hasta ettim bana bakmaya geldiklerinde. Babam covid pozitif çıktı. Doktora göre onda ne varsa bende de var demek. Ben de covid pozitif oluyorum yani bu durumda
Bir bu eksikti şu andaevi revire çevirdik. Annem babam ben hep beraber öksürüp ahlanıyorız
Amannn lekesi çıkan çıkar çıkmayan kalır ne yapalımBen normal marketten alıyorum kızıma doğduğundan beri. Hep şu malum yıldızlı listede olan toz deterjanlardan kullandım direk çamaşırların üstüne, kazanın içine döküp kullandım 5.5 senedir hiç tıkanma falan olmadı makinamda. Bazı lekeleri önceden çitileyip güneşte bekletmek gerekiyor, kimisi hiç çıkmıyor ama zaten onları diğer deterjanlar da çıkarmıyor. bugüne kadar leke çıkarıcı hiç kullanmadım güvenemedim. En iyi leke çıkarıcı güneşdaha yeni kızımın eski eşyaları için elite home’un leke çıkarıcısını aldım işe yarar umarım.
Çok geçmiş olsun ya, dediğin gibi muhtemelen senle annen de covidsinizdir. Bundan sonra rahatlamaya başlarsın insallah. ahlanma ne yapacaksın senin evladın olsa sen de ona bakıp ondan kapacaktın Allah şifa versin bi an önce toparlarsınız insallahBabamı ve annemi de hasta ettim bana bakmaya geldiklerinde. Babam covid pozitif çıktı. Doktora göre onda ne varsa bende de var demek. Ben de covid pozitif oluyorum yani bu durumda
Bir bu eksikti şu andaevi revire çevirdik. Annem babam ben hep beraber öksürüp ahlanıyorız
Hıı memenin tümünde yoksa iyi şu an değişik olurdu süt birikse boşaltamazsın da. En iyisi soğuk kompres o zaman. Demek kuruluktan değil başka bişeyden oluyor. Bu gebelikte her uzvumuz ayrı bi şakacı olmadı mı yaUclari sizliyo tisort bile giyemedim ara ara da boyle guneste kalmisim gibi yaniyor komple yaevet sut birikirse olur ama suandan sut birikmesi gibi bisey olmaz diye dusunuyorum.. valla hic kar etmedi bana kremler doktoruma sorsam o da krem kullan diyecek bence napsam bilemedim
Ay benim kafa toz dediğim granül sabun işte sabun tozuAmannn lekesi çıkan çıkar çıkmayan kalır ne yapalım
Toz mu oluyor bideayy o kadar bilmiyorum ki ben bı sabun rendesi gibi biliyorum bide sıvı olarak var diye biliyorum. Nedense sabun olan makineyi tıkar diye almam diodum. Sıvı olanlardan alırım dedim ama nerde alırım bilemedim ilaçlar gibi eczaneden mi internet mi market mi
Ay gercekteen heryerim ayri bozuldu benim napcagimi neremi toparlayacagimi sasirdimHıı memenin tümünde yoksa iyi şu an değişik olurdu süt birikse boşaltamazsın da. En iyisi soğuk kompres o zaman. Demek kuruluktan değil başka bişeyden oluyor. Bu gebelikte her uzvumuz ayrı bi şakacı olmadı mı ya
Ay benim kafa toz dediğim granül sabun işte sabun tozusıvı olanlar da carrefour, çağdaş gibi marketlerde ya da e-bebek, babymall gibi büyük bebek mağazalarında satılıyor. İnternetten de satılıyor yine kendi mağazalarından ya da e-bebekten falan alırsan güvenilir olur.
Cok gecmis olsun canimm et kaynatin duduklude guzel corba yapin suyuna filan bagisikliginiz guclensinBabamı ve annemi de hasta ettim bana bakmaya geldiklerinde. Babam covid pozitif çıktı. Doktora göre onda ne varsa bende de var demek. Ben de covid pozitif oluyorum yani bu durumda
Kiz git lcw nin pijama reyonundan al lcw dream diye magazalari var guzel modeller de oluyor yumusak kumasli duz bi sey al giyersinAy kızlar pijama deyip durmayın rica ediyorum zaten hafif kilolu hamile kaldım 4 kilo aldım ama karnım o kadar büyük ki evde bile yuvarlanarak hareket edeceğim utanmasam, pijamalar bana asla uymaz diye bakıp bakıp kapatıyorum, beğendiklerim de 1200-1800 lira civarı. Bebeğe her şeyi o kadar marka aldım ki para harcamaktan iflahım kesildi, pijamaya para vermeye kıyamıyorum keşke kapı süsü ve çikilat süsleme yaptığım gibi kartondan pijama yapabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?