2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Maşallah çok hızlısın bizim oda takımımız bile gelmedi henüz, alalı 1 ay oldu. Gelse de bende başlasam dekorasyona, yerleştirmeye vs

Maşallah çok hızlısın bizim oda takımımız bile gelmedi henüz, alalı 1 ay oldu. Gelse de bende başlasam dekorasyona, yerleştirmeye vs
Her konuda boyleyim ben bisey yapilacaksa yapiym oyle beklesin o odaya girip cikip heryer poset tozlu mobilya falan gordukce icim daraliyordu oh tertemiz duzenli oldu heryer rahatladim

Ya çok çok geçmiş olsun Bu düşmeyen ateş çok fena, influenza çıktı çevredekilerin çoğu ama umarım artık kurtulursun. Hastanede olmak daha iyi olabilirdi dediğin gibi. Ateş çok yorucu inşallah artık terkeder vücudunu...
Agresif miii, ya çok güldüm Maşallah herşeyin yolunda olmasına çok sevindiim, maşallah
Ben de bu ay bir kaç defa kramp girdiğini , biraz yürüyünce hemen ağrılarımın başaldığını falan söyledim o yüzden sanırım magnezyuma başlattı. İyi gelir inşallah
10 güne kadar ileri geri olabilir diyorlar hiç canını sıkma lütfen. Sen tabi ki beslenmene düzen ver ama bu da içini kemirmesin strese hiç gerek yok. Bi dahaki kontrolde de korktuğun gibi olmayuacak Allahın izniyle :)
Yaa maşallahh! böyle tarih konuşmalar falan, hakkaten biz ne ara geldik buralaraaa ne heyecanlıııı
Ay sağlıkla gelsin inşallah hepsi

Bu arada ben de geçen cuma 28+0 da gittim kontrole bizim kız 1095 gr, 38 olmuştu. kg olarak duyunca tuhaf geldi :)
Yüzünü göremedik bi türlü inatla dönmedi bize doğru kafasını, plesantaya dayamış duruyordu öyle :)

Pijamalar gecelikler konuşulmuş, ben şöyle bir pijama takımı aldım sade olsun istediğim için, geceliğim de geçeb seferden kalma var ondan daha çok beğendiğim bişey çıkmadı karşıma ve bir kez giymiştim diye almayayım dedim ama (yedekte bir takımım daha var hatta kısa kollu bişey pudramsı bi renkte )

Kızlar 2 gündür hafif adet ağrısı gibi bi ağrım var kasıklarda sürekli değil ama hisettim 2 gündür uzanırken fln, normal midir, 31 hafta olacağım perşembe de sancı değildir demi bu anlarım farkını

Ay ben de böyleyim mağazada da, online da da. Bakmaktan yoruluyorum resmen, o kadar cok alınacak şey var ki sanki onun ağırlığı yoruyor beni. Bi de kararsızlık kızımdan kalma lohusa pijamalarım var benim de ama doğum sonrası evde giymek için normal, daha düzgün, şık duran bişeyler almak istiyorum. Bu sene için ihtiyacım vardı zaten normalde de.
Ben paylaşmıştım ama yüzü görünmüyordu hoş kaşık kadar yüzü vardı zaten çocuğumun insan hem sevincini paylaşmak istiyor, hem sosyal medya çok ürkütücü olmaya başladı ben çok çok nadir paylaşım yapıyorum. olabildiğince yakından ve tek fotosunu paylaşmıyorum kızımın ama hiç paylaşmayanlar grubuna dahil olamadım öylesi çok daha güvenli aslında ama
sapphire_silk sanırım sen yazmıştın geniz akıntısı ve öksürük diye. Sen nasıl oldun?
Bendim evet, çorbalarla, çaylarla, portakallarla atlatıyorum sanırım daha iyiyim korktuğum gibi olmayacak. Sen bugün nasılsın insallah daha iyisindir?
Ayy inanmıyorum tam girip çıkıp sevmelik oda olmuş maşallah sağlıkla, güzel anılarla dolsun içi ben babymall ün emzirme odasındaki koltuklarına bayılmıştım aşırı konforluydu içine gömül uyu o derece. Adore’den almışlar onlar da sormuştum, niyetim var bi tane almaya malum vaktim orda geçecek fiyatı nedir şu an hiç bilmiyorum ama.

Kizlar gogsum icin lansinoh un kremini aldim fakat asla kesmiyor sizlamayi ve cok sicak goguslerim ya sanki guneslenince yanarsin ya oyle yaniyor zaman zaman boyle olan var mi hic 2 gundur tisort bile giyemiyorum

Dün doktoruma karnım aşırı sert deyince artık yalancı kasılmalar başlayabilir bunlar periyodik bir sıklığa (10 dk da 1 gibi) düşmedikçe normal demişti. Kimisinin çok şiddetli de olabiliyor o zaman magnezyum verebiliyorlar.
Bebek kıyafetleri için kullanılan detarjanlari nerden alıyoruz acaba normal marketlerden mi ?
Ben normal marketten alıyorum kızıma doğduğundan beri. Hep şu malum yıldızlı listede olan toz deterjanlardan kullandım direk çamaşırların üstüne, kazanın içine döküp kullandım 5.5 senedir hiç tıkanma falan olmadı makinamda. Bazı lekeleri önceden çitileyip güneşte bekletmek gerekiyor, kimisi hiç çıkmıyor ama zaten onları diğer deterjanlar da çıkarmıyor. bugüne kadar leke çıkarıcı hiç kullanmadım güvenemedim. En iyi leke çıkarıcı güneş daha yeni kızımın eski eşyaları için elite home’un leke çıkarıcısını aldım işe yarar umarım.

Kizlar gogsum icin lansinoh un kremini aldim fakat asla kesmiyor sizlamayi ve cok sicak goguslerim ya sanki guneslenince yanarsin ya oyle yaniyor zaman zaman boyle olan var mi hic 2 gundur tisort bile giyemiyorum
Meme ucu mu yoksa tüm meme mi öyle? Buzlukta bişeylerin varsa biraz kompres yapıp doktoruna mı haber versen acaba normalde tüm meme öyle sıcak ve sancılı bebek uzun süre emmediğinde süt fazla geldiğinde olur ona da çare var ama şu an yanlış bişey söylemekten çekindim açıkcası.

Uclari sizliyo tisort bile giyemedim ara ara da boyle guneste kalmisim gibi yaniyor komple ya evet sut birikirse olur ama suandan sut birikmesi gibi bisey olmaz diye dusunuyorum.. valla hic kar etmedi bana kremler doktoruma sorsam o da krem kullan diyecek bence napsam bilemedim

Babamı ve annemi de hasta ettim bana bakmaya geldiklerinde. Babam covid pozitif çıktı. Doktora göre onda ne varsa bende de var demek. Ben de covid pozitif oluyorum yani bu durumda
Bir bu eksikti şu anda evi revire çevirdik. Annem babam ben hep beraber öksürüp ahlanıyorız

Tecrübem yok ama sancı olsa düzenli olurdu sanırım. Sürekli değilse korkma, takip et ama kendini.

Ya gerçekten fanusta falan yaşamamız lazım artık. Umarım sen kolaylamışsınız da anne baba kronik hasta değilse daha az riskli şu an, toparlarsınız umarım hemen

Amannn lekesi çıkan çıkar çıkmayan kalır ne yapalım
Toz mu oluyor bide ayy o kadar bilmiyorum ki ben bı sabun rendesi gibi biliyorum bide sıvı olarak var diye biliyorum. Nedense sabun olan makineyi tıkar diye almam diodum. Sıvı olanlardan alırım dedim ama nerde alırım bilemedim ilaçlar gibi eczaneden mi internet mi market mi

Çok geçmiş olsun ya, dediğin gibi muhtemelen senle annen de covidsinizdir. Bundan sonra rahatlamaya başlarsın insallah. ahlanma ne yapacaksın senin evladın olsa sen de ona bakıp ondan kapacaktın Allah şifa versin bi an önce toparlarsınız insallah anne baba için kelle paça çok iyi olur aslında sen bilmiyorum içiyor musun ama

Hıı memenin tümünde yoksa iyi şu an değişik olurdu süt birikse boşaltamazsın da. En iyisi soğuk kompres o zaman. Demek kuruluktan değil başka bişeyden oluyor. Bu gebelikte her uzvumuz ayrı bi şakacı olmadı mı ya

Ay benim kafa toz dediğim granül sabun işte sabun tozu sıvı olanlar da carrefour, çağdaş gibi marketlerde ya da e-bebek, babymall gibi büyük bebek mağazalarında satılıyor. İnternetten de satılıyor yine kendi mağazalarından ya da e-bebekten falan alırsan güvenilir olur.

Ay gercekteen heryerim ayri bozuldu benim napcagimi neremi toparlayacagimi sasirdim

Cok gecmis olsun canimm et kaynatin duduklude guzel corba yapin suyuna filan bagisikliginiz guclensin umarim kisa zamanda atlatacaksiniz senin ki bitmek uzeredir bence kac gun oldu? 3 gun pik yapiyor sonra yavas yavas azaliyor cunku

Kiz git lcw nin pijama reyonundan al lcw dream diye magazalari var guzel modeller de oluyor yumusak kumasli duz bi sey al giyersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…