- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.341
En onemli sey hemlich manevrasi onu ogrenmek istiyorum asil o yuzden bence de yuzyuze olmali online olarak youtubeda bile mevcut zaten.Ama fiyati cok yuksek degilmis degerlendirilebilirr en azindan bi ozguven kazanirsak sogukkanli oluruz dahaB bilemegec daha önce mail attığım siteden cevap gelmiş paylaşayım hemen belki katılmak isteyen olur. Ben bu tip eğitimlerin online dan ziyade on site olması gerektiğini düşünürüm ama yüz yüze olmazsa bu da bir seçenek tabii. Hem vakit de varmış daha;
Merhaba Gamze Hanım,
21 Şubat'ta gerçekleşecek Bebekler ve Çocuklar İçin Online İlk Yardım Eğitimi ile ilgili ayrıntılı bilgiye Bebekler & Çocuklar için Online İlk Yardım Eğitimi ulaşabilirsiniz.
Kaydınızı kesinleştirmek için eğitim ücreti 500 TL'nı yatıracağınız banka hesap bilgilerini aşağıda yazıyoruz.
Oh oh masallahh ne mutlu sana darisi basima gelirse artik mobilyalarimm.Bu arada kizlar ben tuum alisverisii bitirdim odasini temizledim dolaplarini sildim, perde avize falan herseyi taktikkiyafetleride yikadim utuledim cekmece ici organizerler almistim hepsini yerlestirdim uzerlerine temiz ortuler kapattim tozlanmasin diye herseyim hazir asiri heycanliyim bu konuda duramadim daha fazla simdi gidip gelip odasina bakip duruyorum sanirim almanya isinden dolayi odayi az kullanacagimdan bari yapayimda erkenden hevesimi alayim diye dusundum bu arada bebek odasina sallanan sandalye koltuk gibi biseyler bakan varmi emzirmek icin falan ben cok istiyorum ucuz yollu bisey bulursam alacagim giderken satarim en kotu icimde kalmasin eger bakanlar varsa banada haber verin kizlar cunku baktiklarim asiriii yuksek ucretli hic ucuz bisey bulamadim
Ah bi rahat bıraksa seni artık keşke şu hastalıkEvet evet ateş çok korkutucu diye doktorumla cumadan beri iletişimdeyiz. Yazmayı geçtim kadını pazar pazar bile kaç defa aradım bilmiyorum
Onun da hep söylediği ateşin yükselmemesi gerektiği. Süreç şöyle ilerliyor bende; parolu 6 saatte 1 alıyorum. Zaten vücut öyle bir tetikte ki parolu aldıktan sonraki 5. Saatte başlıyor ateşi artırmaya. Islak bezler duşlar falan filan derken zar zor 6 saati tamamlayıp yeni parolu alıyorum. Bu nedir nasıl bir şeydir ben anlamadım gitti
Rica ederimmÇok teşekkür ederim canım
Çok çok geçmiş olsun ya inşallah tez vakitte gider bu hastalıkSanki daha iyiye gidiyorum gibi ama ateşim sürekli olarak oynak devam ediyor. Parol u günde 4 olarak alıyorum. Gece zaten bir uyanıyorum ki ateşim evlere şenlik hemen parol atıp geri uyuyorum
Antibiyotiğin 3. Günü bitti. Bu saatten sonra etkisini iyice göstermesi gerekiyor bence. Ama işte virütik bir şeyse boşuna da içiyor olabilirim diye korkuyorum
Annemle babama da bulaştırmasam iyiydi. Bu gece bizde kaldılar; gece boyu öksürüklerini duydum
Ay maşAllah SubhanAllah ne kadar tatlılarMelodiminEsi şunlara baksana 3üz bebek sahibi bir annenin hesabı. Ana kucağını kesin almalıyım diye bir daha ikna oldum
Bunlar olmasa anne napardı kim bilir 3 bebekle
Eki Görüntüle 3196406
Annemle ablam geldi hallettiler herseyi ivir zivir dekoratif seyler var bi hosuma giden bisey olursa alacagim artik. Bende vivense de 3500 e begendim bi tane sanirim onu alacagim daha ucuz yollu bisey bulamadim icime sinen.Oh oh masallahh ne mutlu sana darisi basima gelirse artik mobilyalarimm.ben aldim sallanan koltuk odayi aldigim yerden aldim 3bine filan geldi normalde ne kadar bilmiyorum hic.Ama oturma odamin koltuk rengine uycak sekilde sectim rengini sonu orasi olacak cunku
En ucuzu o fiyatlar zaten emin oll al gitsinAnnemle ablam geldi hallettiler herseyi ivir zivir dekoratif seyler var bi hosuma giden bisey olursa alacagim artik. Bende vivense de 3500 e begendim bi tane sanirim onu alacagim daha ucuz yollu bisey bulamadim icime sinen.
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim canım
Çok üzgünüm inşAllah tez vakitte atlatırsın canımSanki daha iyiye gidiyorum gibi ama ateşim sürekli olarak oynak devam ediyor. Parol u günde 4 olarak alıyorum. Gece zaten bir uyanıyorum ki ateşim evlere şenlik hemen parol atıp geri uyuyorum
Antibiyotiğin 3. Günü bitti. Bu saatten sonra etkisini iyice göstermesi gerekiyor bence. Ama işte virütik bir şeyse boşuna da içiyor olabilirim diye korkuyorum
Annemle babama da bulaştırmasam iyiydi. Bu gece bizde kaldılar; gece boyu öksürüklerini duydum
Ne güzel canım ben de bu konuda çok heyecanlıyım. Tatilde bu işlerimi bitirmek istiyorumBu arada kizlar ben tuum alisverisii bitirdim odasini temizledim dolaplarini sildim, perde avize falan herseyi taktikkiyafetleride yikadim utuledim cekmece ici organizerler almistim hepsini yerlestirdim uzerlerine temiz ortuler kapattim tozlanmasin diye herseyim hazir asiri heycanliyim bu konuda duramadim daha fazla simdi gidip gelip odasina bakip duruyorum sanirim almanya isinden dolayi odayi az kullanacagimdan bari yapayimda erkenden hevesimi alayim diye dusundum bu arada bebek odasina sallanan sandalye koltuk gibi biseyler bakan varmi emzirmek icin falan ben cok istiyorum ucuz yollu bisey bulursam alacagim giderken satarim en kotu icimde kalmasin eger bakanlar varsa banada haber verin kizlar cunku baktiklarim asiriii yuksek ucretli hic ucuz bisey bulamadim
Dikiş bilen hamarat hatunlardan olaydım ah ahAy kızlar pijama deyip durmayın rica ediyorum zaten hafif kilolu hamile kaldım 4 kilo aldım ama karnım o kadar büyük ki evde bile yuvarlanarak hareket edeceğim utanmasam, pijamalar bana asla uymaz diye bakıp bakıp kapatıyorum, beğendiklerim de 1200-1800 lira civarı. Bebeğe her şeyi o kadar marka aldım ki para harcamaktan iflahım kesildi, pijamaya para vermeye kıyamıyorum keşke kapı süsü ve çikilat süsleme yaptığım gibi kartondan pijama yapabilsem
Ay Allah korusun kardeşime depo penisilin fln vurdular ya gerçekten kötüydü şimdi iyi gibi antibiyotik kullanılmamalı mıBeta cok tehlikeli bi virus benim kalp hastaligim beta yuzunden olustu oradaki virusler kalbime inip kapakcigima zarar vermisler antibiyotik kullanimina cok dikkat edilmeli betada
Kesinlikle kullanilmali canim ben 12 sene boyunca heray koruma amacli deposilin vuruldum dusun ne kadar illet bisey yeni kurtuldum vallahi ama tabi olan oldu kalbime donusu yok suan beta diye birini duydugumda dunyanin en kotu hastaligina sahipmis gibi kaciyorum yanindan kalici etkileri cok buyuk malesef ilacsiz kendi kendine gecer dediigmiz icin beler geldi basimaAy Allah korusun kardeşime depo penisilin fln vurdular ya gerçekten kötüydü şimdi iyi gibi antibiyotik kullanılmamalı mı
Antibiyotik vermişler canım da o yüzden sordum biliyo musun kardeşimde öyle oldu yaklaşık 1-2 Aydır 3. Hastalanışı fln, iyileşiyor bir hafta sonra tekrar böyle böyle 3 oldu ve antibiyotik 3 kutu bitirdi bende hatta yanında maskeyle durdum , kıyamam çocuk zayıflamıştı yani, şimdi iyice korktumKesinlikle kullanilmali canim ben 12 sene boyunca heray koruma amacli deposilin vuruldum dusun ne kadar illet bisey yeni kurtuldum vallahi ama tabi olan oldu kalbime donusu yok suan beta diye birini duydugumda dunyanin en kotu hastaligina sahipmis gibi kaciyorum yanindan kalici etkileri cok buyuk malesef ilacsiz kendi kendine gecer dediigmiz icin beler geldi basima
geçen ay oğlumda yaşadık düşmeyen ateşi. influenza çıktı. zaten düşüremediğim için başka birşeyi olduğunu tahmin etmiştimGerçekten düşmeyen ateş diye bir şey var mı? Ben ilk defa kendimde gördüm. O zaman bir yerden virüs kaptım öyleyse. Yani söylendiği gibi sadece bir faranjitten bahsetmiyoruz? Zaten kronik faranjit hastası olarak daha önce ateşle pek karşılaşmamıştım. Seyri farklı gidiyordu bu sefer.
Peki bu düşmeyen ateşe sahip olan kişilerin tanısı nedir? Çünkü eğer virütik bir şeyden bahsediyorsak boşu boşuna antibiyotik içiyorum demektir
Valla bravo bu tezcanlılığaBu arada kizlar ben tuum alisverisii bitirdim odasini temizledim dolaplarini sildim, perde avize falan herseyi taktikkiyafetleride yikadim utuledim cekmece ici organizerler almistim hepsini yerlestirdim uzerlerine temiz ortuler kapattim tozlanmasin diye herseyim hazir asiri heycanliyim bu konuda duramadim daha fazla simdi gidip gelip odasina bakip duruyorum sanirim almanya isinden dolayi odayi az kullanacagimdan bari yapayimda erkenden hevesimi alayim diye dusundum bu arada bebek odasina sallanan sandalye koltuk gibi biseyler bakan varmi emzirmek icin falan ben cok istiyorum ucuz yollu bisey bulursam alacagim giderken satarim en kotu icimde kalmasin eger bakanlar varsa banada haber verin kizlar cunku baktiklarim asiriii yuksek ucretli hic ucuz bisey bulamadim
Saydığın eksikler aslında çok zor parçalar değildi. Bir de bu tür ürünler için doğumdan önce alınmaması önerilmişti bana. Belki de hiç ihtiyaç olmaz denilerek. Yani şimdiden almasan da dertlenmeŞu an sömestre tatilinden dolayı evdeyim aslında. Ama inanki bir avm ye gidip bakasım bile gelmiyor. Airfryer aldım günlerdir orda duruyor kutuda. Resmen Hevesimiz kalmamıştırbugün iadelerim için zara ya gideyim bari. Tersine işlem yaparsam hafiflemiş hissederim belki
Ya evet sabahlık lazım bi de di mi? Ona da bakayım. Tarz olarak lohusa pijamalarının hiçbiri benim tarzım değil ama napalım giyicez artıkbimde magic formun beyaz bendeki olan takımını beğendim, istedim geldi ama içimi çok gösteriyor, rahat edememekten korktum. Gelen giden olacak neticede. sizin şu koalina gecelikler de güzel aslında. Onlara da bakabilirim. Sen de güle güle kullan
Beni bıraksa da annemle babamda başlıyor süreç. Babamı götürdüm az önce hastaneye. 17li solunum enfeksiyon paneli için sürüntü aldılar. Bakalım ne çıkaccak. Onda ne çıkarsa bende ve annemde de ondan var kesin. Ve eğer burada da yazıldığı gibi virütik bir şey ise boşu boşuna antibiyotik içiyorum demektirAh bi rahat bıraksa seni artık keşke şu hastalık
Şu an sömestre tatilinden dolayı evdeyim aslında. Ama inanki bir avm ye gidip bakasım bile gelmiyor. Airfryer aldım günlerdir orda duruyor kutuda. Resmen Hevesimiz kalmamıştırbugün iadelerim için zara ya gideyim bari. Tersine işlem yaparsam hafiflemiş hissederim belki
Ya evet sabahlık lazım bi de di mi? Ona da bakayım. Tarz olarak lohusa pijamalarının hiçbiri benim tarzım değil ama napalım giyicez artıkbimde magic formun beyaz bendeki olan takımını beğendim, istedim geldi ama içimi çok gösteriyor, rahat edememekten korktum. Gelen giden olacak neticede. sizin şu koalina gecelikler de güzel aslında. Onlara da bakabilirim. Sen de güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?