2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
En onemli sey hemlich manevrasi onu ogrenmek istiyorum asil o yuzden bence de yuzyuze olmali online olarak youtubeda bile mevcut zaten.Ama fiyati cok yuksek degilmis degerlendirilebilirr en azindan bi ozguven kazanirsak sogukkanli oluruz daha

Oh oh masallahh ne mutlu sana darisi basima gelirse artik mobilyalarimm. ben aldim sallanan koltuk odayi aldigim yerden aldim 3bine filan geldi normalde ne kadar bilmiyorum hic.Ama oturma odamin koltuk rengine uycak sekilde sectim rengini sonu orasi olacak cunku

Ah bi rahat bıraksa seni artık keşke şu hastalık

Çok teşekkür ederim canım
Rica ederimm
Çok çok geçmiş olsun ya inşallah tez vakitte gider bu hastalık
MelodiminEsi şunlara baksana 3üz bebek sahibi bir annenin hesabı. Ana kucağını kesin almalıyım diye bir daha ikna oldum
Bunlar olmasa anne napardı kim bilir 3 bebekle
Eki Görüntüle 3196406
Ay maşAllah SubhanAllah ne kadar tatlılar Ana kucağı fikrim dediğim gibi mamma en çok aklıma yatan, şuan her an doğurabilirim kafasıyla lohusa takımı arıyorum

Kızlar günaydın. Yazışmaları geç görüyorum. Aranızda en hazır olmayan benim sanırım daha bebek odam sıfırda duruyor. Şifonyerini eşim yapacak halısını aldım gelmedi beşiğini hala sipariş vermedik. Sadece bebek arabası ve kıyafetlerinin bi kısmı aldım doktora da epeydir gitmedim bu cumartesi gideceğiz tam 28+0 olmuş olacak. Hasta olanlara çok geçmiş olsun. Ateşli bi salgın dolanıyor etrafta çoğu kişiden duyuyorum sallanan sandalye sormuştu biri ben ikeadan aldım. Bi sürü yerden baktım en uygunu buydu sanırım. Emzirme için uygun mu bilemedim ama çok rahat oturma odamda duruyor şimdilik sürekli üstündeyim

Annemle ablam geldi hallettiler herseyi ivir zivir dekoratif seyler var bi hosuma giden bisey olursa alacagim artik. Bende vivense de 3500 e begendim bi tane sanirim onu alacagim daha ucuz yollu bisey bulamadim icime sinen.

Annemle ablam geldi hallettiler herseyi ivir zivir dekoratif seyler var bi hosuma giden bisey olursa alacagim artik. Bende vivense de 3500 e begendim bi tane sanirim onu alacagim daha ucuz yollu bisey bulamadim icime sinen.
En ucuzu o fiyatlar zaten emin oll al gitsin ( malesef bulamadim bende bakindim da hep fiyatlar o civar sade bir renk al satmasi da kolay olur sana zaten gidiceksin :))

Çok teşekkür ederim canım
Rica ederim canım
Çok üzgünüm inşAllah tez vakitte atlatırsın canım
Ne güzel canım ben de bu konuda çok heyecanlıyım. Tatilde bu işlerimi bitirmek istiyorum

Ay kızlar pijama deyip durmayın rica ediyorum zaten hafif kilolu hamile kaldım 4 kilo aldım ama karnım o kadar büyük ki evde bile yuvarlanarak hareket edeceğim utanmasam, pijamalar bana asla uymaz diye bakıp bakıp kapatıyorum, beğendiklerim de 1200-1800 lira civarı. Bebeğe her şeyi o kadar marka aldım ki para harcamaktan iflahım kesildi, pijamaya para vermeye kıyamıyorum keşke kapı süsü ve çikilat süsleme yaptığım gibi kartondan pijama yapabilsem

Dikiş bilen hamarat hatunlardan olaydım ah ah

Beta cok tehlikeli bi virus benim kalp hastaligim beta yuzunden olustu oradaki virusler kalbime inip kapakcigima zarar vermisler antibiyotik kullanimina cok dikkat edilmeli betada
Ay Allah korusun kardeşime depo penisilin fln vurdular ya gerçekten kötüydü şimdi iyi gibi antibiyotik kullanılmamalı mı

Ay Allah korusun kardeşime depo penisilin fln vurdular ya gerçekten kötüydü şimdi iyi gibi antibiyotik kullanılmamalı mı
Kesinlikle kullanilmali canim ben 12 sene boyunca heray koruma amacli deposilin vuruldum dusun ne kadar illet bisey yeni kurtuldum vallahi ama tabi olan oldu kalbime donusu yok suan beta diye birini duydugumda dunyanin en kotu hastaligina sahipmis gibi kaciyorum yanindan kalici etkileri cok buyuk malesef ilacsiz kendi kendine gecer dediigmiz icin beler geldi basima

Antibiyotik vermişler canım da o yüzden sordum biliyo musun kardeşimde öyle oldu yaklaşık 1-2 Aydır 3. Hastalanışı fln, iyileşiyor bir hafta sonra tekrar böyle böyle 3 oldu ve antibiyotik 3 kutu bitirdi bende hatta yanında maskeyle durdum , kıyamam çocuk zayıflamıştı yani, şimdi iyice korktum

geçen ay oğlumda yaşadık düşmeyen ateşi. influenza çıktı. zaten düşüremediğim için başka birşeyi olduğunu tahmin etmiştim

bu pijama takımını almıştım. bugün geldi çok beğendim kumaşını dizde yapmaz . 2 pijama takım 1 gecelik götürücem bende 2 gece kalacağımız düşünürsek yeter bence :)

Eklentiler

• Adsız.webp
    95,1 KB · Görüntüleme: 66
Valla bravo bu tezcanlılığa
Ben bakmadım ama uygun bişi arasam ikea daki sallanır koltuklardan alırdım heralde. Bir de kardeşim şuradan almıştı

Saydığın eksikler aslında çok zor parçalar değildi. Bir de bu tür ürünler için doğumdan önce alınmaması önerilmişti bana. Belki de hiç ihtiyaç olmaz denilerek. Yani şimdiden almasan da dertlenme
Airfryer da hayırlı olsun. Benim elim ayağım resmen. Hatta şimdi köfte yapıcam kendime onda
Lohusa pijaması benim de tarzım değil. Kardeşim kendi doğumunda giydiğini verdi, almak zorunda kalmayacağım sayesinde sabahlığı da arkadaşım kendisine almış, hiç giymemiş. O verdi. O işi de öyle kapatmış oldum koalalıyı evde giymelik almıştım ben. Şu anda da giymeye başladım zaten çok tatlış bişi. pank ın mesajını görür görmez atmıştım sepete, iyi ki atmışım
İçini gösteren pijamayı sabahlıkla kapatırsın aslında. Zaten çoğunlukla yatakta yatar vaziyette karşılıyorsun ya insanları, kimse bir yerini göremez üzerinde çarşaf vs de olacak. Yine sen bilirsin tabi ama ben içimi gösterse de dertlenmem yani. Sabahlığı çek üzerine olsun bitsin?

Ah bi rahat bıraksa seni artık keşke şu hastalık
Beni bıraksa da annemle babamda başlıyor süreç. Babamı götürdüm az önce hastaneye. 17li solunum enfeksiyon paneli için sürüntü aldılar. Bakalım ne çıkaccak. Onda ne çıkarsa bende ve annemde de ondan var kesin. Ve eğer burada da yazıldığı gibi virütik bir şey ise boşu boşuna antibiyotik içiyorum demektir

Ben de tatilde avmlere koştum tam tersi. Çalışırken bi şekilde vakit kalmadı pek gitmedim son aylarda. Bugün ikeaya gelip çocuğuma oyuncak aldım 2 tane. Dün de zeka kartları almıştım 0-12 ay için.
Yani alacak bir şey olmasa oyuncağa yöneliyorum. İlla ki bi şey alıyorum. ama kıyafet almayı ketim şimdilik.
Bir de ben bu tatilde mümkün olduğunca telefondan uzak, bol bol okuma izleme dinleme yapmaya ayırmak istiyorum. Vakit daralıyor ve kendimle baş başa kalmak istiyorum bu süreçte. Ağırlık artmadan daha rahat hareket edebiliyorken. Bu süreç bir nimet bize izne çıkınca ne halde olunur bilmediğim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…