2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canim cok geçmiş olsun doktorunun bilgisi vardır muhakkak diye düşünüyorum ama soylemediysen belirt igne verebiliyor ins en kısa zamanda anlatın bu süreci

28 bitti cnm cok beğenmedim icim karardı desem yeridir acile gittim cuma günü nst için dogum katına ciktim ruhum daraldı
Hahaha sen bide diger hastaneleri gor o zaman taksime de yesilkoye de gitmistim hepsi ic karartici genel olarak hastanelerin takilma bosver acil durum icin mi nst ye bagladilar seni yoksa 28 de doktor mu istiyor artik onun icin sordum haftani

Hahaha sen bide diger hastaneleri gor o zaman taksime de yesilkoye de gitmistim hepsi ic karartici genel olarak hastanelerin takilma bosver acil durum icin mi nst ye bagladilar seni yoksa 28 de doktor mu istiyor artik onun icin sordum haftani
Agri ile gittim nst çektiler taksimi bilmem ama maslakta cok ruh daralticiydi modumu düşürdü

Genel butun hastaneler oyle asko bosver otel konforu var sonucta hizmetlerinde oyle dusun kalacagimiz 1-2 gece bi sey artik katlanicazz
Konfor filan değilde ben zaten depresifim beter oldum yenidogan bölümü hakkında bilgin var mı Aytaç hoca çok iyi ama cocuk doktorları hemşireleri hakkında bilgim yok

Konfor filan değilde ben zaten depresifim beter oldum yenidogan bölümü hakkında bilgin var mı Aytaç hoca çok iyi ama cocuk doktorları hemşireleri hakkında bilgim yok
Sordum ben canim baska acibadem de yapabilir miyiz dogumu hani diye istedigin hepsinde yapariz ama yenidogan bolumu en iyi burasi universife hastanesi oldugu icin.Yenidogan yogun bakimi da en iyi koc hastanesi ve bu acibadem demislerdi bana zaten.Bir de hocanin kendi ekibi burada zaten o yuzden burda yaparim diye dusundum..icim rahat o yuzden doktora guvendigim ve kendi yillardir ayni kisilerle calistigi icin sen de meraklanma hiic halledecezz Cik o depresiflikten hemen cok az kaldi guzel gunler gorecegiz bahar geliyor

Aa süper demek sordun yoğun bakım en iyi buradaymis mi yani

Olur öyle ya Granül mu iyi sıvı olan mi acaba. Bana yakın e bebek yok malasef. Carrefour var oda çok yakın sayılmaz ama en azından gidip bakıp alma imkanim daha kolay. Bide önerebileceginiz bi marka var mı

Rprnn ben bu alttaki seti aldım canım kendi sitesinden. e-bebekte siveno, minoris, baby me bunların da içerikleri temiz iki üç farklı sayfadan teyit ettim.
Bizzat gidip içeriklerini de okudum. Bebeğin vücudu neye tepki verecek bilemeyiz o yüzden stok yapmayı doğru bulmuyorum. Bu set ile başlayacağım memnun kalırsam devam ederim yoksa diğerlerini denerim

Ahh evet her seçenek de var içinde. Ekran görüntüsü aldım Canm teşekkür ederim
Olmasa bende dediğin gibi yaparım önce denerim duruma göre de neyi kullanacağıma karar veririm
Bende bu tarz şeyler de stoğu doğru bulmuyorum yaa.
Hayırlısıyla bı iki haftaya bez şampuan detarjan kremler bu tarz ihtiyaçları alıp köşeye koycam zamanı geldi artk. Marta birşey kalmasn ne olacağı hiç belli olmaz bı bakarsın erken gelir bebiş

Aynen canım ben de ilk zamanların bezini, ıslak mendilini, pamuğunu, alt açmasını falan ayarladım. Şuan kendi eksiklerim var. Bir de kapı süsüydü çikolataydı onlarla rahat rahat uğraşmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…