- 12 Ekim 2022
- 842
- 1.558
- 43
- 36
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.321
İşte bilmiyorum bi açıp kurmamız gerek yıllar önce kv dem onlara gidince kullanırız diye hevesle kızıma aldı ama pek kullanmak nasip olmadı oda kutusuna kaldırdı kısmet bugüneymiş sen mağazadan mı aldın ben de kurdurayım bakayım bi yataş mantıklı geldi bana daBiz 70x110 aldık
Genelde 60x120 oluyor beşik ölçüleri. Yani bizimkine uygun varsa diğerleri de vardır bence. Sizinkinin ölçüsünü biliyor musun?
Evet canım mağazadan aldım. Birçok çeşit var, ölçüsüne göre alırsınİşte bilmiyorum bi açıp kurmamız gerek yıllar önce kv dem onlara gidince kullanırız diye hevesle kızıma aldı ama pek kullanmak nasip olmadı oda kutusuna kaldırdı kısmet bugüneymiş sen mağazadan mı aldın ben de kurdurayım bakayım bi yataş mantıklı geldi bana da
Çok teşekkür ederim canımEvet canım mağazadan aldım. Birçok çeşit var, ölçüsüne göre alırsın
Eki Görüntüle 3196365
Ohooo böyle alışverişe başlamayanlar da var bkz:benKızlar ben alışveriş yapmaktan yoruldum. Bir bıkkınlık var. Sadece bebek için değil ev için, kendim için, eşim için de sürekli bir şeyler alıyorum. Kapı süsü, hediyelik, lohusa pijama takımı, göğüs kalkanı almam lazım. 3-4 tane pijama takımı, gecelik vs aldım ama hiç biri içime sinmedi, geri gönderdim. Sizde durumlar nasıl?
Evet bu konuya katılıyorum hastaneye gelen gidene de söylemek lazım. Bazı insanlar önemsemiyorken bazısı önemsiyor. Ama biraz farkındalık oluştu gibi. Yani istemiyorum deyince anlayış gösteriliyor neyse kiBenim mesela kendi teyze ve kuzenlerimin, eşimin kuzenlerinin (onlar baska şehirdeler), en yakın 2 arkadas grubumun olduğu 4 grup var, 1 grup da eşimin, çok kalabalık değil kendim oraya atarım böylelikle elden ele dolaşmasına bi nebze engel olurum diye düşünüyorum. En yakınlardan bahsediyorum ben onlarla paylaşmakta bi mahsur görmüyorum ama kimsenin de bi yerde paylasmasına izin veremem ben de okuluna bile izin vermedim. Diğer potansiyel meraklı akrabalar içinse “önceden” nazikçe ben bebeğimin fotoğrafını sosyal ortamlarda paylasmayı ve baskasının paylasmasını hiç dogru bulmuyorum diye açıkça söylemek gerek. Kimisi başka türlü anlamıyor çünkü
Bunun kırmızısını da ben aldım çok tatlış gerçektenSuwenden aldim canim daha oncede paylasmistim belki hatirlarsiniz koalali biseytrendyol milladan krem rengi meshur takimi almistim baya klasik bide boyle minnos bisey olsun istedim baya guzel oldu ama uzerime giyince
Sanki daha iyiye gidiyorum gibi ama ateşim sürekli olarak oynak devam ediyor. Parol u günde 4 olarak alıyorum. Gece zaten bir uyanıyorum ki ateşim evlere şenlik hemen parol atıp geri uyuyorumCanım maalesef detaylı bilgim yok, okuldaki öğrencilerin durumlarından biliyorum ben. Bir de acilde iğne vurulmaya gittiğim zaman böyle bir bebek vardı ateşini düşüremiyorlardı.
Şuan nasılsın hâlâ aynı sıkıntı devam mı?
Yok bademciklerim beyaz değil, geniz akıntım da yok. Gittiğim hiçbir doktor tahlil yapma gereği hissetmeden faranjit dedi zaten. Covid bile bakmadılar ki ben demiştim ilkinde bakalım diyeCanım beta virüsü varmış bademcikte onun tahlilini yaptılar mı , boğazı bembeyaz yapıyormuş oda geniz akıntısı yapıyormuş
Evet evet ateş çok korkutucu diye doktorumla cumadan beri iletişimdeyiz. Yazmayı geçtim kadını pazar pazar bile kaç defa aradım bilmiyorum
Evet canim ici belli oluyor uzerine sabahlik gibi bisey gitmek lazim ama kesimi falan guzel sezeryan icin ozellikle yuksek bel baya dikise falan denk gelmez hicO klasik rakımı hatırlıyorum atmıştın buraya da. Kumaşı duruşu falan nasıl? Ben üç tane denedim beyaz hepsinin de içi belli oluyordu. Onda da aynı problem var mı?
Ne kusuru canim ne demekŞimdi hatırladım yordum seni kusura bakma. Çok minnoşmuş güzel günlerde giy inşallahbende şimdi bi bakınayım
Şimdi baktım çok güzelmişAy ne güzel. Ben ne alsam içime sinmiyor sonradan. İkea dan karyola yatak aldık geçen hafta, eve geldim acaba yataş mı alsaydık diye pişman oldum. Bunun gibi kararsızlıklar yoruyor beni haklısınsuwen den hangisini aldın? Ben de şimdi trendyoldan istedim suwen gecelik ve pijama takımı. Modelin adı griss
Yok bademciklerim beyaz değil, geniz akıntım da yok. Gittiğim hiçbir doktor tahlil yapma gereği hissetmeden faranjit dedi zaten. Covid bile bakmadılar ki ben demiştim ilkinde bakalım diye
Beta cok tehlikeli bi virus benim kalp hastaligim beta yuzunden olustu oradaki virusler kalbime inip kapakcigima zarar vermisler antibiyotik kullanimina cok dikkat edilmeli betadaCanım beta virüsü varmış bademcikte onun tahlilini yaptılar mı , boğazı bembeyaz yapıyormuş oda geniz akıntısı yapıyormuş
Kızlar ben alışveriş yapmaktan yoruldum. Bir bıkkınlık var. Sadece bebek için değil ev için, kendim için, eşim için de sürekli bir şeyler alıyorum. Kapı süsü, hediyelik, lohusa pijama takımı, göğüs kalkanı almam lazım. 3-4 tane pijama takımı, gecelik vs aldım ama hiç biri içime sinmedi, geri gönderdim. Sizde durumlar nasıl?
Şu an sömestre tatilinden dolayı evdeyim aslında. Ama inanki bir avm ye gidip bakasım bile gelmiyor. Airfryer aldım günlerdir orda duruyor kutuda. Resmen Hevesimiz kalmamıştırOhooo böyle alışverişe başlamayanlar da var bkz:benbelki kendini daha iyi hissedersin böyle söyleyince. Hiçbir şeye geç kalmadık, acele etmene gerek yok ki
Biraz ara ver istersen. Mesela bi 10 gün falan almasan ne olur? Sonrasında alışverişe tam gaz devam edersin
Eğer çalışıyorsan doğum iznine çıkınca daha da çok vaktin olacak. Geniş geniş bakarsın olmaz mı?
Ya evet sabahlık lazım bi de di mi? Ona da bakayım. Tarz olarak lohusa pijamalarının hiçbiri benim tarzım değil ama napalım giyicez artıkŞimdi baktım çok güzelmişgüle güle giy inşallah
Üzerine sabahlık gibi bir şey düşünüyor muydun? Genelde öyle giyiliyor diye sordum, sonra neden sabahlıksız takım aldım diye pişman olma lütfen
Ben de normalde bayılırım alışverişe. Hatta kendime değil başkasına bakmak bile hoşuma gider ama dediğin gibi bu aralar böyleBen alışveriş işini seviyorum ama dediğin gibi bir ruh haline girdim dünden beri. Moralim bozuk resmen. Acaba diyorum hormonlardan mı
Dün büyük bir babymall mağazasına girdim. Bakındım. Fiyatlar çok fenaydı.
Daha alınacak bi sürü şey var. Ki ben çoğu ürünü aldım bitirdim kasım indirimlerinde ama hala bi sürü şey çıkıyor.
Kapı süsünü sipariş edince çok rahatlamıştım ama. O büyük bir yük gibiydi
Bende de pijama olayı yok.
Bir tane aldım sadece. hamile pijaması ama o. Lohusa için de değil. Ona ayrıca bakmam gerek. Hastane için götürülecekler konusu ayrı bir mesele.
Hepsini tamamlarız neticede tadını çıkarıp her günümüze şükretmemiz lazım aslında ama ben de anlamadım kafam başka duygularım başka telden çalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?