2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Biz 70x110 aldık
Genelde 60x120 oluyor beşik ölçüleri. Yani bizimkine uygun varsa diğerleri de vardır bence. Sizinkinin ölçüsünü biliyor musun?
İşte bilmiyorum bi açıp kurmamız gerek yıllar önce kv dem onlara gidince kullanırız diye hevesle kızıma aldı ama pek kullanmak nasip olmadı oda kutusuna kaldırdı kısmet bugüneymiş sen mağazadan mı aldın ben de kurdurayım bakayım bi yataş mantıklı geldi bana da

Evet canım mağazadan aldım. Birçok çeşit var, ölçüsüne göre alırsın

Ohooo böyle alışverişe başlamayanlar da var bkz:ben belki kendini daha iyi hissedersin böyle söyleyince. Hiçbir şeye geç kalmadık, acele etmene gerek yok ki
Biraz ara ver istersen. Mesela bi 10 gün falan almasan ne olur? Sonrasında alışverişe tam gaz devam edersin
Eğer çalışıyorsan doğum iznine çıkınca daha da çok vaktin olacak. Geniş geniş bakarsın olmaz mı?

Evet bu konuya katılıyorum hastaneye gelen gidene de söylemek lazım. Bazı insanlar önemsemiyorken bazısı önemsiyor. Ama biraz farkındalık oluştu gibi. Yani istemiyorum deyince anlayış gösteriliyor neyse ki

Kızkardeşim doğum yaptığında instagramda paylaşayım mı dedim, unicorn doğurmadığıma göre paylaşabilirsin dedi bebenin her yerde fotosu var herkes tanıyor artık

Bense hamileliğime dair bile hiçbir kare paylaşmadığım için bebeği de doğar doğmaz paylaşmam heralde diye düşünüyorum. belli de olmaz tabii

Bu
Suwenden aldim canim daha oncede paylasmistim belki hatirlarsiniz koalali bisey trendyol milladan krem rengi meshur takimi almistim baya klasik bide boyle minnos bisey olsun istedim baya guzel oldu ama uzerime giyince
Bunun kırmızısını da ben aldım çok tatlış gerçekten

Sanki daha iyiye gidiyorum gibi ama ateşim sürekli olarak oynak devam ediyor. Parol u günde 4 olarak alıyorum. Gece zaten bir uyanıyorum ki ateşim evlere şenlik hemen parol atıp geri uyuyorum
Antibiyotiğin 3. Günü bitti. Bu saatten sonra etkisini iyice göstermesi gerekiyor bence. Ama işte virütik bir şeyse boşuna da içiyor olabilirim diye korkuyorum
Annemle babama da bulaştırmasam iyiydi. Bu gece bizde kaldılar; gece boyu öksürüklerini duydum

Canım beta virüsü varmış bademcikte onun tahlilini yaptılar mı , boğazı bembeyaz yapıyormuş oda geniz akıntısı yapıyormuş
Yok bademciklerim beyaz değil, geniz akıntım da yok. Gittiğim hiçbir doktor tahlil yapma gereği hissetmeden faranjit dedi zaten. Covid bile bakmadılar ki ben demiştim ilkinde bakalım diye

N nail art canım korkutmak istemem ama gebelikte genelde ateşi hoş karşılamaz doktorlar ve olsun istemezler senin kronikleşmiş bi durumun varsa doktorunla paylaş muhakkak.
Evet evet ateş çok korkutucu diye doktorumla cumadan beri iletişimdeyiz. Yazmayı geçtim kadını pazar pazar bile kaç defa aradım bilmiyorum
Onun da hep söylediği ateşin yükselmemesi gerektiği. Süreç şöyle ilerliyor bende; parolu 6 saatte 1 alıyorum. Zaten vücut öyle bir tetikte ki parolu aldıktan sonraki 5. Saatte başlıyor ateşi artırmaya. Islak bezler duşlar falan filan derken zar zor 6 saati tamamlayıp yeni parolu alıyorum. Bu nedir nasıl bir şeydir ben anlamadım gitti

O klasik rakımı hatırlıyorum atmıştın buraya da. Kumaşı duruşu falan nasıl? Ben üç tane denedim beyaz hepsinin de içi belli oluyordu. Onda da aynı problem var mı?
Evet canim ici belli oluyor uzerine sabahlik gibi bisey gitmek lazim ama kesimi falan guzel sezeryan icin ozellikle yuksek bel baya dikise falan denk gelmez hic
Şimdi hatırladım yordum seni kusura bakma. Çok minnoşmuş güzel günlerde giy inşallah bende şimdi bi bakınayım
Ne kusuru canim ne demek

Şimdi baktım çok güzelmiş güle güle giy inşallah
Üzerine sabahlık gibi bir şey düşünüyor muydun? Genelde öyle giyiliyor diye sordum, sonra neden sabahlıksız takım aldım diye pişman olma lütfen

Yok bademciklerim beyaz değil, geniz akıntım da yok. Gittiğim hiçbir doktor tahlil yapma gereği hissetmeden faranjit dedi zaten. Covid bile bakmadılar ki ben demiştim ilkinde bakalım diye
sapphire_silk sanırım sen yazmıştın geniz akıntısı ve öksürük diye. Sen nasıl oldun?

B bilemegec daha önce mail attığım siteden cevap gelmiş paylaşayım hemen belki katılmak isteyen olur. Ben bu tip eğitimlerin online dan ziyade on site olması gerektiğini düşünürüm ama yüz yüze olmazsa bu da bir seçenek tabii. Hem vakit de varmış daha;

Merhaba Gamze Hanım,

21 Şubat'ta gerçekleşecek Bebekler ve Çocuklar İçin Online İlk Yardım Eğitimi ile ilgili ayrıntılı bilgiye Bebekler & Çocuklar için Online İlk Yardım Eğitimi ulaşabilirsiniz.

Kaydınızı kesinleştirmek için eğitim ücreti 500 TL'nı yatıracağınız banka hesap bilgilerini aşağıda yazıyoruz.

Canım beta virüsü varmış bademcikte onun tahlilini yaptılar mı , boğazı bembeyaz yapıyormuş oda geniz akıntısı yapıyormuş
Beta cok tehlikeli bi virus benim kalp hastaligim beta yuzunden olustu oradaki virusler kalbime inip kapakcigima zarar vermisler antibiyotik kullanimina cok dikkat edilmeli betada

Bu arada kizlar ben tuum alisverisii bitirdim odasini temizledim dolaplarini sildim, perde avize falan herseyi taktik kiyafetleride yikadim utuledim cekmece ici organizerler almistim hepsini yerlestirdim uzerlerine temiz ortuler kapattim tozlanmasin diye herseyim hazir asiri heycanliyim bu konuda duramadim daha fazla simdi gidip gelip odasina bakip duruyorum sanirim almanya isinden dolayi odayi az kullanacagimdan bari yapayimda erkenden hevesimi alayim diye dusundum bu arada bebek odasina sallanan sandalye koltuk gibi biseyler bakan varmi emzirmek icin falan ben cok istiyorum ucuz yollu bisey bulursam alacagim giderken satarim en kotu icimde kalmasin eger bakanlar varsa banada haber verin kizlar cunku baktiklarim asiriii yuksek ucretli hic ucuz bisey bulamadim

Ben alışveriş işini seviyorum ama dediğin gibi bir ruh haline girdim dünden beri. Moralim bozuk resmen. Acaba diyorum hormonlardan mı

Dün büyük bir babymall mağazasına girdim. Bakındım. Fiyatlar çok fenaydı.

Daha alınacak bi sürü şey var. Ki ben çoğu ürünü aldım bitirdim kasım indirimlerinde ama hala bi sürü şey çıkıyor.

Kapı süsünü sipariş edince çok rahatlamıştım ama. O büyük bir yük gibiydi
Bende de pijama olayı yok.
Bir tane aldım sadece. hamile pijaması ama o. Lohusa için de değil. Ona ayrıca bakmam gerek. Hastane için götürülecekler konusu ayrı bir mesele.
Hepsini tamamlarız neticede tadını çıkarıp her günümüze şükretmemiz lazım aslında ama ben de anlamadım kafam başka duygularım başka telden çalıyor

Şu an sömestre tatilinden dolayı evdeyim aslında. Ama inanki bir avm ye gidip bakasım bile gelmiyor. Airfryer aldım günlerdir orda duruyor kutuda. Resmen Hevesimiz kalmamıştır bugün iadelerim için zara ya gideyim bari. Tersine işlem yaparsam hafiflemiş hissederim belki
Ya evet sabahlık lazım bi de di mi? Ona da bakayım. Tarz olarak lohusa pijamalarının hiçbiri benim tarzım değil ama napalım giyicez artık bimde magic formun beyaz bendeki olan takımını beğendim, istedim geldi ama içimi çok gösteriyor, rahat edememekten korktum. Gelen giden olacak neticede. sizin şu koalina gecelikler de güzel aslında. Onlara da bakabilirim. Sen de güle güle kullan

Ben de normalde bayılırım alışverişe. Hatta kendime değil başkasına bakmak bile hoşuma gider ama dediğin gibi bu aralar böyle neyse toparlanır da yaparız hepsini inşallah

Kızlar düz sevenler için annem internetten bu pijamayı aldı. Kumaşı kaliteli. İnce değil. Başka renkleri de var. Ama interlok yazması gerekiyor, mevsimlik yazanlat ince. Yedek olsun diye suwenden siyahı da ben aldım. İnce ama.

Eklentiler

• 0AC23676-E74F-4061-89E7-8100B3FD9D35.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 84
  • 8EF599E3-EC17-4A0B-B235-28D292DF7632.webp
    26 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…