2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Olur öyle ya Granül mu iyi sıvı olan mi acaba. Bana yakın e bebek yok malasef. Carrefour var oda çok yakın sayılmaz ama en azından gidip bakıp alma imkanim daha kolay. Bide önerebileceginiz bi marka var mı
Ben bu işaretlediğim üçlüden hangisi denk geldiyse onu aldım kullandım, kızımın kıyafetlerini hala ekstra durulama yaparak yıkatıyorum öylesi daha çok içime siniyor. Bu sefer sıvı olanlardan da bi denemek istiyorum.

Eklentiler

• A8C28B6B-626C-4874-BE52-3E5861B66C54.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 65
Aynen canım ben de ilk zamanların bezini, ıslak mendilini, pamuğunu, alt açmasını falan ayarladım. Şuan kendi eksiklerim var. Bir de kapı süsüydü çikolataydı onlarla rahat rahat uğraşmak istiyorum
Ne güzel çoğu bitmiş sayılır. Ben yeni başlıyorm desem yalan olmaz iyi yapmışsn dediğin gibi kafan rahat rahat uğraşır bakarsın

Evet işte sabun kalıyor gibi geliyor ekstra durulama mantıklı olmuş bende sıvı bakcam su green olanı alır denerim ilk belki üstte ki arkadaş melodim baya bakmış araştırmış sağolsun

Sıvı da alsan çift durulama yap yine canım

Ya evet insan hastanede düzgün temiz bir şey giyinmek istiyor. Alışveriş de yük vallahi billahi yük. Erkekler hiçbir şey almayı bilmediği için her şeyi biz alıyoruz

Kiz git lcw nin pijama reyonundan al lcw dream diye magazalari var guzel modeller de oluyor yumusak kumasli duz bi sey al giyersin
Olmaz şekerim olmazzzz hastanede çekim falan olacak, içerisinde bulunduğum sektörde maalesef ki herkes acayip marka takıntılı herkes göreceği için şeklimden ödün veremem, yoksa evde gri dizlenmiş haşortman, çamaşır suyu lekeli tshirtle geziyoruz kim bilecek

Hahahaha o zaman fotograf cekimi icin al ilk dogumdan sonra giycegini duz normal bir sey al bari biyerden tasarruf etmis olursun hemde marka giymis olursun :)

Ah ya ne çıktı sonuç?geçmiş olsun çok

Canım ben trendyoldan alıyorum genekde. Google a yazıp alışveriş e basıp nerede uygun ona bakıyorum bezdede , deterjandada
Google ne kadar güvenilir ki o şekilde hiç güvenmem tarihi silip değiştiriyorlar gibi şeyler duymuştum. Trendyol biraz daha güvenilir tâbi

Google ne kadar güvenilir ki o şekilde hiç güvenmem tarihi silip değiştiriyorlar gibi şeyler duymuştum. Trendyol biraz daha güvenilir tâbi
Kuzum google dan alışveriş yapmıyorum alacağım bir şey olduğunda arama motoruna alacağım şeyin adını yazıyorum. Atıyorum sleepy 5 beden cırtlı bez sonra üstte tümü, görseller, haberler, alışveriş var oradan alışverişi seçiyorum internette nerde varsaa o aradığım fiyatlar çıkıyor bende karşılaştırmamı yapıp en uygununu alıyorum

Ayy pardon yanlış anlamışım evet öyle yapmak da iyiymiş bende deneyeyim

Ya gerçekten fanusta falan yaşamamız lazım artık. Umarım sen kolaylamışsınız da anne baba kronik hasta değilse daha az riskli şu an, toparlarsınız umarım hemen
Cok gecmis olsun canimm et kaynatin duduklude guzel corba yapin suyuna filan bagisikliginiz guclensin umarim kisa zamanda atlatacaksiniz senin ki bitmek uzeredir bence kac gun oldu? 3 gun pik yapiyor sonra yavas yavas azaliyor cunku
Çok teşekkürler
Babam by pass lı annem de tansiyon hastası ben en kötü günümü atlattım pazar günü bence. Umarım toparlayacağım

Evde antijen testi vardı. Kendime yapayım dedim ve daha 15. Saniyede pozitifi gördüm. Ben de pozitifim yani kelle paça süper fikir hemen yarın söyleyeyim! Bu çok iyi oldu. Ben hamileyim diye içemem de en azından onlar içsinler

Evet hemen kemikli et söyledim migros tan. Yarın sabah gelir gelmez düdüklüye atıp yapıcaz. Benim pazar günü pik yaptı bence. Bundan sonra azalır gibi. Annemlerin yarın pik yapacak gibi hissediyorum ve korkuyorum kocam da evi terk eyledi. Gelme sen dedik ona. Bari o kurtarsın kendisini

Canim cok geçmiş olsun doktorunun bilgisi vardır muhakkak diye düşünüyorum ama soylemediysen belirt igne verebiliyor ins en kısa zamanda anlatın bu süreci
Ne iğnesi acaba? Sürekli iletişimdeyiz. Söyledim covid i de. Sadece kan sulandırıcı verirdim ama onu da zaten vuruyorlar sana dedi

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bizim topik hastalıklardan iyi çekti vallahi

Merak ettim, beğendiniz pijama takımları ne marka

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bizim topik hastalıklardan iyi çekti vallahi
Evet yaaa bir de ben en dikkat edenlerdenim. Bugüne kadar da hiç covid olmamıştım. Annemle babam da keza öyle. Eşim 2 defa geçirdi, 2sinde de bana bulaşmamıştı bile. Bu nasıl oldu anlamadım. Hala düşünüyorum nereden almış olabilirim diye ama bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…