- 12 Ekim 2022
- 842
- 1.558
- 43
- 36
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.541
Bende yaşadm bunu nette baktım normal yazıyordu saldım ArtkKızlar şimdi fark ettim baktım sol göğsümden azıcık sütyenim ıslanmış böyle minicik daha önce böyle bir şey yaşayan var mı korkmalı mıyım ilk gebeliğimde böyle birşey basıma gelmedi
Bende bu Ara bol bol kasılma enfeksiyon kasık ağrısı yaşayınca üstüne birde bu allah dedimBende yaşadm bunu nette baktım normal yazıyordu saldım Artk
Benim beğendiğim deri klasik sırt çantası canım, anne bebek çantası değil yani yanlış anlaşılma olmasın.Ben de anne bebek çantası aldım ama içime sinmedi gibi. Aslında tam düşündüğüm gibi çok büyük ve dikdörtgen yapıda. Ama yüksekliği benim arabaya olmadı. Yani aslında benim arabaya gönlümden geçen hiç bir çanta olmazmış çünkü çok alçakmamas@papas ın strada modelini almıştım. Sanırım başka öantalar bakacağım. Senin alacağın nasıl bir şey acaba? Ben çok beğensem de aşağıdaki linkteki çantayı iade edeceğim galiba
Milk & Moo Milk&moo Anne Bebek Bakım Çantası Jungle Friends - Fiyatı, Yorumları
Milk & Moo Milk&moo Anne Bebek Bakım Çantası Jungle Friends yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bütün bu belirtiler gayet normal şeyler aslında. Üst üste gelince insan tedirgin olur hak veriyorum size. içiniz rahat etmiyecekse bı doktora danışın.Bende bu Ara bol bol kasılma enfeksiyon kasık ağrısı yaşayınca üstüne birde bu allah dedim
Ben doğuda küçük bir ilçede yaşıyorum en gelişmiş alışveriş merkezleri bim, a101, şokNe güzel sen rahatlamışsın darısı bana bende ne alacağım konusunu netleştirdim gibi bakalım bir ara topluca alacağım eksikler daha çok al al bitmiyor maalesef
“Püsküllü beta enfeksiyonu” diye okudum, Allahım o nasıl bir enfeksiyon türü acaba diye düşündüm ismi korkutucu geldiÇok geçmiş olsun, galiba gebeliğin en belalı ortak sorunu idrar yolu enfeksiyonu ve dişler, neyse ki tedavisi olan şeyler bununla gelmiş geçmiş olur inşallah
Çok geçmiş olsun. Enfeksiyon monurolla geçecek seviyedeyse çok yüksek değildir, belirti var mıydı? Bana da sürekli enfeksiyon olmuşum gibi geliyorsürekli idrar tahlili veriyorum. Bu cuma sağlık ocağında gebelik izlemi randevum var. Sanırım yine baktırıcam diş için de ayrıca geçmiş olsun kalsiyum değerlerine baktırdın mı? Benim bir bebekle düştü değerim, seninkiler sömürüyordur
Geçmiş olsun
Acaba diyorum bakılsa bende de çıkar mı ki bir şeyler?
o yüzden artık bi kan idrar testi istiyorum aslında.
Peki enfeksiyon olduğuna dair bir belirti var mıydı? Yoksa sapasağlamım iyiyim derken tahlil sonucu mu açığa çıkıyor bu şeyler? Biz farkında olmadan
Enfeksiyonla basımız belada sabada geçmiş olsun canım benimde üçüncü kez tekrarladı ve doktor antibiyotik başlattı endişelendim antibiyotik olduğu için, sürekli tekrar ediyor içeriyi temizlemek gerek dedi erken Doğum riskine yol açabilir dedi bende araştırdım korktum mecbur başladım inşallah bu son üç ayda son olur gerçekten sıkıntılarımda oluyor benim kaşık agrıları sık idrara çıkma isteği sanki çok sıkışıkmışım gibi
Geçmiş olsun çok. İnşallah monurol ile geçer
Dişe de son anda yetişmişsin. Bundan sonraki haftalarda arasan kaçıncı haftada olduğunu sorup telefonu direk yüzüne kapatabilirlerdi. Bir arkadaşıma öyle yaptılar28 den sonra diş ile ilgili hiçbir şey yapılamıyor diye biliyorum. Köprüden önce son çıkışı yakalamışsın
Kızlar şimdi fark ettim baktım sol göğsümden azıcık sütyenim ıslanmış böyle minicik daha önce böyle bir şey yaşayan var mı korkmalı mıyım ilk gebeliğimde böyle birşey basıma gelmedi
Kızlar şimdi fark ettim baktım sol göğsümden azıcık sütyenim ıslanmış böyle minicik daha önce böyle bir şey yaşayan var mı korkmalı mıyım ilk gebeliğimde böyle birşey basıma gelmedi
Kızlar selam,
Daha önceki sayfalarda yazıldı ama sayfayı hatırlayamadım gidemedim de okadar geri kusura bakmayın tekrarlatacağım ama benım karnıma böyle regl agrısı gibi agrılar giriyo bazen belimden de sıkışıyo baskı oluyo 1 saat 2 saat suruyo ama düzenli değil normal mi ? Sizlere de oluyor mh acaba ?
Şimdiden teşekkürler
Benim ilk aldığım şeylerden biri heralde bebek bakım çantası olduBen de anne bebek çantası aldım ama içime sinmedi gibi. Aslında tam düşündüğüm gibi çok büyük ve dikdörtgen yapıda. Ama yüksekliği benim arabaya olmadı. Yani aslında benim arabaya gönlümden geçen hiç bir çanta olmazmış çünkü çok alçakmamas@papas ın strada modelini almıştım. Sanırım başka öantalar bakacağım. Senin alacağın nasıl bir şey acaba? Ben çok beğensem de aşağıdaki linkteki çantayı iade edeceğim galiba
Milk & Moo Milk&moo Anne Bebek Bakım Çantası Jungle Friends - Fiyatı, Yorumları
Milk & Moo Milk&moo Anne Bebek Bakım Çantası Jungle Friends yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok teşekkürlerDün ben sormuştum. Benim de regl ağrısı gibi ağrım oluyor. Enfeksiyon durumunda da böyle bir ağrı olduğu için tahlil istedim ama temiz çıktı. Başka yaşayanlar da varmış, rahim genişlemesinden olduğunu söylemiş doktor. Ağrı sancı artarsa doktora gitmek gerekliymiş. Siz de isterseniz öncelikle bir tahlil yaptırın ne olur ne olmaz
Benim de ayni bu şekilde iki gün önce dolgulu dişim düştü yemek yerken ben de oynayıp duruyorum.Pazartesi doktora gitmiştim rutin kan idrar bakalım demişti, püsküllü belam enfeksiyonum varmış yine monurol yazmış iki gece kullancam. Bir de durduk yere dişim kırıldı bugünazı dişi kanallı dişti zaten, ortası düştü kenarı diş eti tutuyor dilimle oynayıp duruyorum doktorum her tedaviyi yaptırabilirsin dedi yarın gidip çektircem gece kendim oynaya oynaya düşürmezsem tabi doğum sonrası yoğun bir diş yaptırma sürecine gireceğimi biliyordum ama dişlerimin şimdiden bu kadar fire vereceğini düşünmemiştim.
Biz iyiye gidiyoruz gibi. En azından ateş faslı bitti görünüyor. Bendeki kulak ağrısı devam. Bir de hepimizde öksürük var. Senfoni orkestrası gibiyiz sırayla öksürmeceçok teşekkür ederim
Teşekkür ederimAy afedersin iki-üç gündür alt tarafım dudakları falan şişkindi zaten bu ne be balon gibi olmuş demiştim hormonlardan sanmıştım çünkü bi kez böyle olduğunda enfeksiyon falan yoktu. Bugün de idrarda yanma basladı ki doktor yazdı. 2 doz vermiş insallah geçer bakalım. Kalsiyum bi sağlık ocağında bakmışlar normal cıkmıstı, doktorum özellikle baktı mı bilmiyorum d vitaminine falan bakmıştı ama özelde yaptırıyor testi e nabızdan da göremiyorum. Dişlerim zaten normalde de çok sorunlu benim bıdıklar da iyi sömürmüşler demek o tekmelerin güçlenmesinden anlamalıydım
Valla arada baktırmak lazım şişkinlik vardı ama o geçen yine olmuştu enfeksiyon yoktu o zaman, yanma da bugün başladı daha. Ama 2 doz yazacak kadar varmış ki çok da su içiyorum.
Kar- zarar dengesi işte monuroller işe yaramazsa ben de paşa paşa farklı bi antibiyotik içerim ne yapacaksın
Diş hekimi kuzenimin eşi kapıdan kovsa bacadan girerim evine gider kapısına dayanırımama haklısın doktorum gerekli her türlü tedaviyi yaptırabilirsin dedi ama diş hekimi sadece sallanan yeri alırım gerisini doğumdan sonra hallederiz demiş. Şimdi bile risk almak istemiyor o küçük parçayı alsa yeter. 36 yaşımda çocuk gibi sallanan dişimle oynuyorum inşallah gece diş perisi gelir bari diyorum eşime, kızım gelir anne kesin gelir diyor beklemedeyim bu arada sen nasıl oldun, anne baba nasıl insallah daha iyisinizdir bugün?
Ayy sütün gelmiişolabilir kiminin önceden başlayabiliyor az az çok normal
Fiyatlar yeni indi ben de hemen aldım. Ama işte benim arabaya çok uygun değilmişBenim ilk aldığım şeylerden biri heralde bebek bakım çantası oldumilk and moo ları çok beğenmiştim ama Kasım ayında bu fiyatlar epey fazla gelmişti bana çanta için. Bakıyorum pek bir artış olmamış. Öyle olunca da okiedog markaya yöneldim. Gerçi onun bazı çantaları daha pahalı ama ben bir modelini uyguna almıştım. Kalitesi çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim
Yoo yani şöyle havalar güzel olursa açık Java okey ama soğuk olursa avm tarzı yerlere yenidogan götürmem şahsen ee her yerde yok ınfluenza covid salgını var yenidoganlarda cok hassas o yüzden ben boyle düşündüm ama boyle deyip her gün fink finkte gezebilirim neyi söylersem tersini yapabilme kabiliyetim yüksekYaaa 2 ay evde mi oturucaz???? Mübalağa yaptın değil mi canım?
Hahha maksimum 1 hafta dururum sanirim benYaaa 2 ay evde mi oturucaz???? Mübalağa yaptın değil mi canım?
Bende standart anne cantalarini cok agir buldum biyle bisey aldim baya kaliteli bisey cikti 4-5 yasindan sonra oglusum kendi kullanir diye dusundumBenim beğendiğim deri klasik sırt çantası canım, anne bebek çantası değil yani yanlış anlaşılma olmasın.
Her marka modele baktım bu anne bebek çantaları hiç benlik değil. Arabaya uyumunu vs düşünmedim açıkçası. Kaç kişide gördüm sepet kısmına koyuyorlar çantayı. Fiyatlar da hep 350-500 bandında. Onun yerine her zaman kullanabileceğim bir sırt çantası almayı tercih ettim. Henüz almadım başka modellere de bakacağım. Mavide gördüğüm aşağıdaki.
Eki Görüntüle 3197449
Botanic aldım vegan boya, arkadaşım önermiştiSizin aldığınız marka neydi?
normal olabilir. ben sütyenimde değilde meme ucunda sanki biraz süt gelmişte orda kurumuş gibi beyazımsı kuruluklar gördüm bikaç kere. mesela bebek emmeye başladığı zamanlar gün içinde memeye süt iner ve o anı hissederiz. ilk gebeliğimde bilmiyordum tabi emzirmeye bağladığımda o hissi anladım. şuan hamileliğimde bazen gün içinde o his geliyor. böyle dipten uca doğru birşeyler oluyor iç gıdıklanması gibi :) hatta annem bebek acıktığında göğsüne süt iner sende hissedersin derdi. daha şimdiden oluyormuş demekki :)Kızlar şimdi fark ettim baktım sol göğsümden azıcık sütyenim ıslanmış böyle minicik daha önce böyle bir şey yaşayan var mı korkmalı mıyım ilk gebeliğimde böyle birşey basıma gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?