2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar şimdi fark ettim baktım sol göğsümden azıcık sütyenim ıslanmış böyle minicik daha önce böyle bir şey yaşayan var mı korkmalı mıyım ilk gebeliğimde böyle birşey basıma gelmedi

Benim beğendiğim deri klasik sırt çantası canım, anne bebek çantası değil yani yanlış anlaşılma olmasın.
Her marka modele baktım bu anne bebek çantaları hiç benlik değil. Arabaya uyumunu vs düşünmedim açıkçası. Kaç kişide gördüm sepet kısmına koyuyorlar çantayı. Fiyatlar da hep 350-500 bandında. Onun yerine her zaman kullanabileceğim bir sırt çantası almayı tercih ettim. Henüz almadım başka modellere de bakacağım. Mavide gördüğüm aşağıdaki.

Bende bu Ara bol bol kasılma enfeksiyon kasık ağrısı yaşayınca üstüne birde bu allah dedim
Bütün bu belirtiler gayet normal şeyler aslında. Üst üste gelince insan tedirgin olur hak veriyorum size. içiniz rahat etmiyecekse bı doktora danışın.
Ama yani bende bi kaç hafta öncesinde 2 kere yaşadım bu durumu sonrasında kesildi.

Ne güzel sen rahatlamışsın darısı bana bende ne alacağım konusunu netleştirdim gibi bakalım bir ara topluca alacağım eksikler daha çok al al bitmiyor maalesef
Ben doğuda küçük bir ilçede yaşıyorum en gelişmiş alışveriş merkezleri bim, a101, şok o nedenle sömestr benim için bir fırsat oldu canım.
Alacağını kafanda netleştirince gerisi kolay oluyor

çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim Ay afedersin iki-üç gündür alt tarafım dudakları falan şişkindi zaten bu ne be balon gibi olmuş demiştim hormonlardan sanmıştım çünkü bi kez böyle olduğunda enfeksiyon falan yoktu. Bugün de idrarda yanma basladı ki doktor yazdı. 2 doz vermiş insallah geçer bakalım. Kalsiyum bi sağlık ocağında bakmışlar normal cıkmıstı, doktorum özellikle baktı mı bilmiyorum d vitaminine falan bakmıştı ama özelde yaptırıyor testi e nabızdan da göremiyorum. Dişlerim zaten normalde de çok sorunlu benim bıdıklar da iyi sömürmüşler demek o tekmelerin güçlenmesinden anlamalıydım

Valla arada baktırmak lazım şişkinlik vardı ama o geçen yine olmuştu enfeksiyon yoktu o zaman, yanma da bugün başladı daha. Ama 2 doz yazacak kadar varmış ki çok da su içiyorum.

Kar- zarar dengesi işte monuroller işe yaramazsa ben de paşa paşa farklı bi antibiyotik içerim ne yapacaksın

Diş hekimi kuzenimin eşi kapıdan kovsa bacadan girerim evine gider kapısına dayanırım ama haklısın doktorum gerekli her türlü tedaviyi yaptırabilirsin dedi ama diş hekimi sadece sallanan yeri alırım gerisini doğumdan sonra hallederiz demiş. Şimdi bile risk almak istemiyor o küçük parçayı alsa yeter. 36 yaşımda çocuk gibi sallanan dişimle oynuyorum inşallah gece diş perisi gelir bari diyorum eşime, kızım gelir anne kesin gelir diyor beklemedeyim bu arada sen nasıl oldun, anne baba nasıl insallah daha iyisinizdir bugün?

Ayy sütün gelmiiş olabilir kiminin önceden başlayabiliyor az az çok normal

Süt gelmiş olabilir mi? Benim 22. haftadan beri ara ara süt geliyor. Genellikle sağdan bazen her ikisinden de. Haftada 2-3 kez oluyor. Biraz araştırdım normalmiş olabiliyormuş

Dün ben sormuştum. Benim de regl ağrısı gibi ağrım oluyor. Enfeksiyon durumunda da böyle bir ağrı olduğu için tahlil istedim ama temiz çıktı. Başka yaşayanlar da varmış, rahim genişlemesinden olduğunu söylemiş doktor. Ağrı sancı artarsa doktora gitmek gerekliymiş. Siz de isterseniz öncelikle bir tahlil yaptırın ne olur ne olmaz

Benim ilk aldığım şeylerden biri heralde bebek bakım çantası oldu milk and moo ları çok beğenmiştim ama Kasım ayında bu fiyatlar epey fazla gelmişti bana çanta için. Bakıyorum pek bir artış olmamış. Öyle olunca da okiedog markaya yöneldim. Gerçi onun bazı çantaları daha pahalı ama ben bir modelini uyguna almıştım. Kalitesi çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim

Çok teşekkürler ara ara girip çıkıyo valla yıldım heryerimi dinlemekten sürekli bir enfeksiyon riski hahah

Benim de ayni bu şekilde iki gün önce dolgulu dişim düştü yemek yerken ben de oynayıp duruyorum.

Annem her dogumda bir dişim gider derdi çocuk kalsiyum vs ne varsa vücuttan emdiği için.

Enfeksiyon bende de çok çıkıyor hep Crp 16_20 civari. Vajinal akintim da oluyor ara sıra. Hep bir koku var. Hamilelikte de arttı koku işi. Çamaşırı surekli değişiyorum hep nemli sanki.

Biz iyiye gidiyoruz gibi. En azından ateş faslı bitti görünüyor. Bendeki kulak ağrısı devam. Bir de hepimizde öksürük var. Senfoni orkestrası gibiyiz sırayla öksürmece

Diş perisi gelmiş mi?

Bu haftanın başından beri günde 9-10 saat uyumaya başladım son trimester için normal bi durum mu acaba? İşten gelip akşam yemeği vs derken 21.30 gibi tv karşısında sızıp kalıyorum, gece de çok derin uyuyorum sizler de öyle misiniz ya?

Fiyatlar yeni indi ben de hemen aldım. Ama işte benim arabaya çok uygun değilmiş
Okiedog a ben de kasım gibi bakmıştım ama almamıştım. Sırt çantası pek sevmiyorum. O yüzden bana böylesi lazım. Sanırım okiedog u yatay olarak da koyabilirim arabanın altına. Joker veya welcome baby lerde vardı sanki. Bir gidip bakarım karantinam bitince. Teşekkürler

Yaaa 2 ay evde mi oturucaz???? Mübalağa yaptın değil mi canım?
Yoo yani şöyle havalar güzel olursa açık Java okey ama soğuk olursa avm tarzı yerlere yenidogan götürmem şahsen ee her yerde yok ınfluenza covid salgını var yenidoganlarda cok hassas o yüzden ben boyle düşündüm ama boyle deyip her gün fink finkte gezebilirim neyi söylersem tersini yapabilme kabiliyetim yüksek

Bende standart anne cantalarini cok agir buldum biyle bisey aldim baya kaliteli bisey cikti 4-5 yasindan sonra oglusum kendi kullanir diye dusundum

Eklentiler

• D8BBF758-AA40-418C-AC31-4C23A6CD2BF0.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 88
normal olabilir. ben sütyenimde değilde meme ucunda sanki biraz süt gelmişte orda kurumuş gibi beyazımsı kuruluklar gördüm bikaç kere. mesela bebek emmeye başladığı zamanlar gün içinde memeye süt iner ve o anı hissederiz. ilk gebeliğimde bilmiyordum tabi emzirmeye bağladığımda o hissi anladım. şuan hamileliğimde bazen gün içinde o his geliyor. böyle dipten uca doğru birşeyler oluyor iç gıdıklanması gibi :) hatta annem bebek acıktığında göğsüne süt iner sende hissedersin derdi. daha şimdiden oluyormuş demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…