2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Çok tatlıymış ben de bunun benzeri birşey aldım ama seneye giyer heralde. Bu arada doğumunuz nisanda olmicak mı bayram da nisanın 20sinde diye biliyorum 1 aylık bile olmaz bebek bayramda
Nisana kalmaz mecburi sezaryen nedeniyle

Bebeğimin pişik kremi, bebe yağı gibi eksiklerini aldım az önce. Anne bebek bakım çantası baktım hiçbiri içime sinmedi. Mavide hakiki deri sırt çantası gördüm biberon sığacak şekilde iç haznesi var. Biberon termos çantası alıp o şekilde kullanmayı düşünüyorum.
Gecelik ve bir adet daha pijama takımı aldım, tercihim yine suwen oldu.
Alışveriş faslını kapattım kızlar ben
Niye bu karar acele ettim derseniz eşim sömestrda tüm eksikleri tamamlayıp çantayı hazırlamak istiyor. Ben de ağırlaşmamış olurum zaten uzunnn bir süre sonra okula başlamış olacağım. Benden bu kadar

Ay bak ben bu çantadan aldım aşırı kaliteli çıktı. İç hazneleri, bölmeleri, termoslu biberon kısmı, bebek arabasına asılabilme askıları, kumaşı, boyutları filan herşeyiyle çok ideal. Öneriyorum herkese

Bu markanın başka bir modeline baktım civilde. Ama içime sinmedi dediğim şekilde yapmaya karar verdim. Bunlar çok fazla kalıp şeklinde duruyor. Daha sonra kullanabileceğim bir ürün değil

Bu markanın başka bir modeline baktım civilde. Ama içime sinmedi dediğim şekilde yapmaya karar verdim. Bunlar çok fazla kalıp şeklinde duruyor. Daha sonra kullanabileceğim bir ürün değil
Ha evet ben de sadece bebek eşyası koyma amaçlı aldım sonrasında kullanmam muhtemelen. Normal sırt çantası alırken de mutlaka bebek arabasına asılabilir olduğuna dikkat et, o çok önemli diyorlar

Geçmiş olsun

Acaba diyorum bakılsa bende de çıkar mı ki bir şeyler?
o yüzden artık bi kan idrar testi istiyorum aslında.

Peki enfeksiyon olduğuna dair bir belirti var mıydı? Yoksa sapasağlamım iyiyim derken tahlil sonucu mu açığa çıkıyor bu şeyler? Biz farkında olmadan

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun. Enfeksiyon monurolla geçecek seviyedeyse çok yüksek değildir, belirti var mıydı? Bana da sürekli enfeksiyon olmuşum gibi geliyor sürekli idrar tahlili veriyorum. Bu cuma sağlık ocağında gebelik izlemi randevum var. Sanırım yine baktırıcam diş için de ayrıca geçmiş olsun kalsiyum değerlerine baktırdın mı? Benim bir bebekle düştü değerim, seninkiler sömürüyordur

Ha evet ben de sadece bebek eşyası koyma amaçlı aldım sonrasında kullanmam muhtemelen. Normal sırt çantası alırken de mutlaka bebek arabasına asılabilir olduğuna dikkat et, o çok önemli diyorlar
İyi hatırlattın canım yanlış bilmiyorsam onun için apart oluyor araştırırım

Saç boyatan var mı? Bembeyaz oldu saçlarım... Emzirirken de boyanmamalı diye okuyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Benim de bembeyaz saçlarım. Annem boyatma çok şekil oldu diyor ama dalmaçyalı çizgi filmindeki Cruella gibiyim. Tek tarafta yoğun beyaz olduğu için orası komple beyaz diğer taraf siyah
Aslında doktorum boyatabilirsin diyor ama ben pimpirikli olduğum için boyatmak istemedim. Organik, amonyaksız boyalarla boyanabiliyor dedi bana. Zaten sezaryen olacağım için tam doğumdan 1 gün önce bakıma girer öyle çektiririm fotoğrafları falan dedim.
Emzirirken de yine aynı şekilde amonyaksız organik boyalarla boyanabiliyor diye biliyorum

Enfeksiyonla basımız belada sabada geçmiş olsun canım benimde üçüncü kez tekrarladı ve doktor antibiyotik başlattı endişelendim antibiyotik olduğu için, sürekli tekrar ediyor içeriyi temizlemek gerek dedi erken Doğum riskine yol açabilir dedi bende araştırdım korktum mecbur başladım inşallah bu son üç ayda son olur gerçekten sıkıntılarımda oluyor benim kaşık agrıları sık idrara çıkma isteği sanki çok sıkışıkmışım gibi

Geçmiş olsun çok. İnşallah monurol ile geçer
Dişe de son anda yetişmişsin. Bundan sonraki haftalarda arasan kaçıncı haftada olduğunu sorup telefonu direk yüzüne kapatabilirlerdi. Bir arkadaşıma öyle yaptılar 28 den sonra diş ile ilgili hiçbir şey yapılamıyor diye biliyorum. Köprüden önce son çıkışı yakalamışsın

Ne güzel sen rahatlamışsın darısı bana bende ne alacağım konusunu netleştirdim gibi bakalım bir ara topluca alacağım eksikler daha çok al al bitmiyor maalesef

Kasıkta ağrı ciş yaparken yanma sık sık tuvalete çıkma isteği oluyor ciddi kasık ağrım oluyor mesela

Ben de anne bebek çantası aldım ama içime sinmedi gibi. Aslında tam düşündüğüm gibi çok büyük ve dikdörtgen yapıda. Ama yüksekliği benim arabaya olmadı. Yani aslında benim arabaya gönlümden geçen hiç bir çanta olmazmış çünkü çok alçak mamas@papas ın strada modelini almıştım. Sanırım başka öantalar bakacağım. Senin alacağın nasıl bir şey acaba? Ben çok beğensem de aşağıdaki linkteki çantayı iade edeceğim galiba

Ben monurol kullandım geçmedi. Sonrasında fitil kullandım geçmedi. Doktoruma geçmiyor deyince spekulumla açıp batikonla içini temizledi. Vajina yıkama deniyor sanırım, yanılıyor da olabilirim. Ondan sonrasında rahatladım. Şu anda da var akıntım ama normal seviyede. Gün içinde yanımda iç çamaşırı taşımamı gerektirecek kadar değil

Kızlar selam,

Daha önceki sayfalarda yazıldı ama sayfayı hatırlayamadım gidemedim de okadar geri kusura bakmayın tekrarlatacağım ama benım karnıma böyle regl agrısı gibi agrılar giriyo bazen belimden de sıkışıyo baskı oluyo 1 saat 2 saat suruyo ama düzenli değil normal mi ? Sizlere de oluyor mh acaba ?

Şimdiden teşekkürler

Evet canım bende monurol kullandım iki kez ama banamısın demedi ve hayatımda hiç enfeksiyon bilmezdim bu gebelikte geldi basıma şimdi üçüncü kez yaşıyorum gerçekten yorucu zorluyor inşallah bende bu defa kurtulurum benim öyle çok akıntım hiç olmadı aslında hala olmuyor bakalım nasıl ilerleyecek artık şikayet etmek istemiyorum ama yordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…