2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Off evet ya geçen sene çocuğu nasıl giydireceğimi şaşırmıştım parka inerken hırkayı sweatshirtü bi giydir bi çıkar. Bi terler bi rüzgar çıkar üşütür mü diye korkarsın. Bu sene daha güzel gider insallah bebişlerimizin şansına

Canım bu aldığım takım uzun kollu ama inceciiik sabahlığıda öyle bi bak istersen

Ya bence mevsimler kaydı, mart Nisan gayet soğuk olacak , yaz geç gelecek bence…

Canım bu aldığım takım uzun kollu ama inceciiik sabahlığıda öyle bi bak istersen
Onu favorilere eklemiştim zaten canım, daha içime sinen bir şey bulamazsam değerlendiririm mutlaka.
Bugün yerel mağazaları gezdim, beğendiklerimin bedeni yok almış almış tüketmişler sanki şaka gibi
Bir de hamileliğe özel değil sonrasında da kullanabileceğim bir şeyler arıyorum biraz daha bakınayım ama bir iki haftaya bu işi de kapatacağım mutlaka

Saç boyatan var mı? Bembeyaz oldu saçlarım... Emzirirken de boyanmamalı diye okuyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ben :) doktoruma sordum hiç birşey olmaz boyat dedi, çok ayrıntıcı birisi ve perinatolog olduğu için güvendim, ekstra önemli gidiyoruz çünkü, 23. Haftada boyadık evde amonyaksız bir boya ile...

Ben :) doktoruma sordum hiç birşey olmaz boyat dedi, çok ayrıntıcı birisi ve perinatolog olduğu için güvendim, ekstra önemli gidiyoruz çünkü, 23. Haftada boyadık evde amonyaksız bir boya ile...
Amonyaksız derken bitkisel falan mı? Normalde kuaförde boyatıyordum. Kuaförde ç amonyaksız olur mu?

İnşallah En azından daha öngörülebilir olsa ona da razıyım

Eklentiler

• IMG_20221230_165551.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 66
Pazartesi doktora gitmiştim rutin kan idrar bakalım demişti, püsküllü belam enfeksiyonum varmış yine monurol yazmış iki gece kullancam. Bir de durduk yere dişim kırıldı bugün azı dişi kanallı dişti zaten, ortası düştü kenarı diş eti tutuyor dilimle oynayıp duruyorum doktorum her tedaviyi yaptırabilirsin dedi yarın gidip çektircem gece kendim oynaya oynaya düşürmezsem tabi doğum sonrası yoğun bir diş yaptırma sürecine gireceğimi biliyordum ama dişlerimin şimdiden bu kadar fire vereceğini düşünmemiştim.

“Püsküllü beta enfeksiyonu” diye okudum, Allahım o nasıl bir enfeksiyon türü acaba diye düşündüm ismi korkutucu geldi Çok geçmiş olsun, galiba gebeliğin en belalı ortak sorunu idrar yolu enfeksiyonu ve dişler, neyse ki tedavisi olan şeyler bununla gelmiş geçmiş olur inşallah

Kızlar böyle bir şeyi ilk zamanlar giyemezler değil mi? Ben bebeğime bayramlık bakmaya başladım Tahminen 1 aylık olacağı için bunlardan giyemez ama içim gidiyor bunlara Eki Görüntüle 3197005
Çok tatlıymış ben de bunun benzeri birşey aldım ama seneye giyer heralde. Bu arada doğumunuz nisanda olmicak mı bayram da nisanın 20sinde diye biliyorum 1 aylık bile olmaz bebek bayramda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…