- 24 Kasım 2013
- 789
- 1.022
- 313
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.561
ya ben 1 kere organik boyayla boyadım saç dibimi koyu kumral aldığım halde bildiğin elçin sangu turuncusu oldu kafamBotanic aldım vegan boya, arkadaşım önermişti
Benim saçlarım siyah olduğu için risksiz renkya ben 1 kere organik boyayla boyadım saç dibimi koyu kumral aldığım halde bildiğin elçin sangu turuncusu oldu kafamorganiklerde böylemi oluyor acaba
Dün ben de duşta beyazlıklar gördüm göğüs uçlarında temizlerken şöyle bi sıktım ve beyaz bişey çıktıKızlar şimdi fark ettim baktım sol göğsümden azıcık sütyenim ıslanmış böyle minicik daha önce böyle bir şey yaşayan var mı korkmalı mıyım ilk gebeliğimde böyle birşey basıma gelmedi
Benim de uykum arttı son günlerde. Vücudumun rahat olmasına bağlıyorum. Geçici de olabilirBu haftanın başından beri günde 9-10 saat uyumaya başladım son trimester için normal bi durum mu acaba? İşten gelip akşam yemeği vs derken 21.30 gibi tv karşısında sızıp kalıyorum, gece de çok derin uyuyorum sizler de öyle misiniz ya?
Ben de ayniyim canim erken yatiyorum cokk aksam olsa da uyusak kafasindayim hepBu haftanın başından beri günde 9-10 saat uyumaya başladım son trimester için normal bi durum mu acaba? İşten gelip akşam yemeği vs derken 21.30 gibi tv karşısında sızıp kalıyorum, gece de çok derin uyuyorum sizler de öyle misiniz ya?
sola yatmayı öneriyorlar genelde. sırt üstü yatınca bebek hareketleniyormu rahatsız olup ? ben mesela sırt üstü dönünce hemen tekmeler başlıyor annee sıkıştım dön diyor sankiBen de ayniyim canim erken yatiyorum cokk aksam olsa da uyusak kafasindayim hep
Kizlar benim sorunum hep sirt ustu uyaniyorum geceleri sirtimin belimin agrisini gectim bebek icin cok zarari oluyor mu ya nasi aliscam yan yatmaya
Hahaha valla oyle uyumus oluyorum bir sure sonra uyaniyorum ama hareketten degil sirtimin agrisindansola yatmayı öneriyorlar genelde. sırt üstü yatınca bebek hareketleniyormu rahatsız olup ? ben mesela sırt üstü dönünce hemen tekmeler başlıyor annee sıkıştım dön diyor sanki
Evet haklısın canım bu ara yine sıkıntılı bi dönemdeydim hepsi üst üste geldi devam ederse sorayım olmadı doktora çok azdı zaten bakalım bir daha olacak mıBütün bu belirtiler gayet normal şeyler aslında. Üst üste gelince insan tedirgin olur hak veriyorum size. içiniz rahat etmiyecekse bı doktora danışın.
Ama yani bende bi kaç hafta öncesinde 2 kere yaşadım bu durumu sonrasında kesildi.
Küçük yerde yaşamanın zorluğunu çok iyi bilirim haklısın o zaman çok iyi yapmışsın canım şimdi keyfini sürme zamanı inşallah senin içinBen doğuda küçük bir ilçede yaşıyorum en gelişmiş alışveriş merkezleri bim, a101, şoko nedenle sömestr benim için bir fırsat oldu canım.
Alacağını kafanda netleştirince gerisi kolay oluyor
İlk gebelikte böyle bir şey yaşamayınca şaşırıyorum korkuyorum ama anladığım kadarıyla korkulacak bir şey yokmuş kızımda göğüslerim büyümemişti bile hamileyken bunda biraz daha dolgunlastı pek büyümesedeçok teşekkür ederim
Teşekkür ederimAy afedersin iki-üç gündür alt tarafım dudakları falan şişkindi zaten bu ne be balon gibi olmuş demiştim hormonlardan sanmıştım çünkü bi kez böyle olduğunda enfeksiyon falan yoktu. Bugün de idrarda yanma basladı ki doktor yazdı. 2 doz vermiş insallah geçer bakalım. Kalsiyum bi sağlık ocağında bakmışlar normal cıkmıstı, doktorum özellikle baktı mı bilmiyorum d vitaminine falan bakmıştı ama özelde yaptırıyor testi e nabızdan da göremiyorum. Dişlerim zaten normalde de çok sorunlu benim bıdıklar da iyi sömürmüşler demek o tekmelerin güçlenmesinden anlamalıydım
Valla arada baktırmak lazım şişkinlik vardı ama o geçen yine olmuştu enfeksiyon yoktu o zaman, yanma da bugün başladı daha. Ama 2 doz yazacak kadar varmış ki çok da su içiyorum.
Kar- zarar dengesi işte monuroller işe yaramazsa ben de paşa paşa farklı bi antibiyotik içerim ne yapacaksın
Diş hekimi kuzenimin eşi kapıdan kovsa bacadan girerim evine gider kapısına dayanırımama haklısın doktorum gerekli her türlü tedaviyi yaptırabilirsin dedi ama diş hekimi sadece sallanan yeri alırım gerisini doğumdan sonra hallederiz demiş. Şimdi bile risk almak istemiyor o küçük parçayı alsa yeter. 36 yaşımda çocuk gibi sallanan dişimle oynuyorum inşallah gece diş perisi gelir bari diyorum eşime, kızım gelir anne kesin gelir diyor beklemedeyim bu arada sen nasıl oldun, anne baba nasıl insallah daha iyisinizdir bugün?
Ayy sütün gelmiişolabilir kiminin önceden başlayabiliyor az az çok normal
Benim ilk kez oluyor daha önce göğüslerim büyümemişti bile ilk gebelikte yaşamamıştım böyle birşey bakalım bir daha olacak mıSüt gelmiş olabilir mi? Benim 22. haftadan beri ara ara süt geliyor. Genellikle sağdan bazen her ikisinden de. Haftada 2-3 kez oluyor. Biraz araştırdım normalmiş olabiliyormuş
Dün bir yerde okudum sırt üstü yatıyorsanız sağ tarafınıza bir yastıkla yükselti yapın sola meyilli yatın diyordu. Sağda bir damar varmış ona olan baskıyı azaltmak bebeğe giden damarda sıkıntı olmasını engelliyormuş aklında olsunBen de ayniyim canim erken yatiyorum cokk aksam olsa da uyusak kafasindayim hep
Kizlar benim sorunum hep sirt ustu uyaniyorum geceleri sirtimin belimin agrisini gectim bebek icin cok zarari oluyor mu ya nasi aliscam yan yatmaya
Güle güle kullan canım, insan kendi ihtiyacını bilip ona göre almalı kesinlikleBende standart anne cantalarini cok agir buldum biyle bisey aldim baya kaliteli bisey cikti 4-5 yasindan sonra oglusum kendi kullanir diye dusundum
Kız niye sıkıyorsun süt geliyor bellikiDün ben de duşta beyazlıklar gördüm göğüs uçlarında temizlerken şöyle bi sıktım ve beyaz bişey çıktıbirazcık şok yaşadım
Ayse merhaba nasılsın kesin hamile olduğum çıktımı tekrar doktora gittin mi merak ettim bende 13 haftalık hamileyim 7 yıldan sonra tüp bebege başvuru yaptım tam tedavi göreceğimiz Zaman hamile olduğumu öğrendim inşallah sende hamile sındırAllah'ım 6 yıl sonra POZITIF görmemi nasip etti
2 aşılama + 1 tüp bebek denemesi yaptım,hepsinde negatif sonuç aldım o anlar yıkıldım. Sonra tekrar toparlandım Asla pes etmedim.
Ve ilk defa doxtinex kullanırken normal yolla hamile kaldım
Bugün adetime 2-3 gün varken beta HCG 35 çıktı dünyalar benim oldu
İnşallah hepimizin hamileliği sorunsuz ilerler
inşallah Hepimiz Evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alırız
Kız niye sıkıyorsun süt geliyor belliki
Çocuğun mamasını boşa harcama
Yapma yapmazaten ayyyy deyip bıraktım hemen. İnternetten baktım uyarmamak gerekiyormuş göğüs uçlarını zaten bi daha yapmam asla
Göğüsleri uyarmamamak lazım. uyarmak doğumun başlamasına neden olabiliyorKız niye sıkıyorsun süt geliyor belliki
Çocuğun mamasını boşa harcama
Arkadaşı etiketleyecekken beni etiketlediniz sanırım.Göğüsleri uyarmamamak lazım. uyarmak doğumun başlamasına neden olabiliyor
Merhaba canım, evet o mesajı yazdığımda hamileydim canım şükür doğuma Allahın izniyle 7-8 hafta kaldıAyse merhaba nasılsın kesin hamile olduğum çıktımı tekrar doktora gittin mi merak ettim bende 13 haftalık hamileyim 7 yıldan sonra tüp bebege başvuru yaptım tam tedavi göreceğimiz Zaman hamile olduğumu öğrendim inşallah sende hamile sındır
Kuzu korunmasız ilişki enfeksiyona sebep olur, bunun için en azından sen önlemini almalısın. Biter bitmez hemen duşa gir, özel bölgeni suyla yıka, banyonu yap.Bende eşimle yaklaşmak istemiyorum çünkü hamikeyim diye birşey kullanmıyor ve sonrasında öyle fena akıntı oluyor ki sanki altıma kaçırıyorumzaten yapamayacağız diyor sonra onu da anlıyorum ama ben ne olucam diye de deliriyorum
Ben de şöyle birşey aldım, eğer kanama falan fazla olursa diye bir tane de mor alt üst önü düğmeli pijama takımı aldımBende gecelikte kararsızım canım, takımı da tavsiye ederim incecik yumuşak bi kumaşı var , sabahlıklı flnda hoşuma gitti, hatta direk bunun geceliğini mi alsam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?