2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Dün ben de duşta beyazlıklar gördüm göğüs uçlarında temizlerken şöyle bi sıktım ve beyaz bişey çıktı birazcık şok yaşadım

Benim de uykum arttı son günlerde. Vücudumun rahat olmasına bağlıyorum. Geçici de olabilir

Ben de ayniyim canim erken yatiyorum cokk aksam olsa da uyusak kafasindayim hep

Kizlar benim sorunum hep sirt ustu uyaniyorum geceleri sirtimin belimin agrisini gectim bebek icin cok zarari oluyor mu ya nasi aliscam yan yatmaya

Kizlar benim sorunum hep sirt ustu uyaniyorum geceleri sirtimin belimin agrisini gectim bebek icin cok zarari oluyor mu ya nasi aliscam yan yatmaya
sola yatmayı öneriyorlar genelde. sırt üstü yatınca bebek hareketleniyormu rahatsız olup ? ben mesela sırt üstü dönünce hemen tekmeler başlıyor annee sıkıştım dön diyor sanki

sola yatmayı öneriyorlar genelde. sırt üstü yatınca bebek hareketleniyormu rahatsız olup ? ben mesela sırt üstü dönünce hemen tekmeler başlıyor annee sıkıştım dön diyor sanki
Hahaha valla oyle uyumus oluyorum bir sure sonra uyaniyorum ama hareketten degil sirtimin agrisindan oyle yatinca hareketlenmiyor bence o da seviyo

Evet haklısın canım bu ara yine sıkıntılı bi dönemdeydim hepsi üst üste geldi devam ederse sorayım olmadı doktora çok azdı zaten bakalım bir daha olacak mı
Küçük yerde yaşamanın zorluğunu çok iyi bilirim haklısın o zaman çok iyi yapmışsın canım şimdi keyfini sürme zamanı inşallah senin için
İlk gebelikte böyle bir şey yaşamayınca şaşırıyorum korkuyorum ama anladığım kadarıyla korkulacak bir şey yokmuş kızımda göğüslerim büyümemişti bile hamileyken bunda biraz daha dolgunlastı pek büyümesede
Süt gelmiş olabilir mi? Benim 22. haftadan beri ara ara süt geliyor. Genellikle sağdan bazen her ikisinden de. Haftada 2-3 kez oluyor. Biraz araştırdım normalmiş olabiliyormuş
Benim ilk kez oluyor daha önce göğüslerim büyümemişti bile ilk gebelikte yaşamamıştım böyle birşey bakalım bir daha olacak mı

Dün bir yerde okudum sırt üstü yatıyorsanız sağ tarafınıza bir yastıkla yükselti yapın sola meyilli yatın diyordu. Sağda bir damar varmış ona olan baskıyı azaltmak bebeğe giden damarda sıkıntı olmasını engelliyormuş aklında olsun

Ayse merhaba nasılsın kesin hamile olduğum çıktımı tekrar doktora gittin mi merak ettim bende 13 haftalık hamileyim 7 yıldan sonra tüp bebege başvuru yaptım tam tedavi göreceğimiz Zaman hamile olduğumu öğrendim inşallah sende hamile sındır

Merhaba canım, evet o mesajı yazdığımda hamileydim canım şükür doğuma Allahın izniyle 7-8 hafta kaldı
Seni tebrik ederim, güzel sürpriz olmuş sanadasağlıcakla kucağımıza alırız inşallah

Kuzu korunmasız ilişki enfeksiyona sebep olur, bunun için en azından sen önlemini almalısın. Biter bitmez hemen duşa gir, özel bölgeni suyla yıka, banyonu yap.

Bende gecelikte kararsızım canım, takımı da tavsiye ederim incecik yumuşak bi kumaşı var , sabahlıklı flnda hoşuma gitti, hatta direk bunun geceliğini mi alsam dedim
Ben de şöyle birşey aldım, eğer kanama falan fazla olursa diye bir tane de mor alt üst önü düğmeli pijama takımı aldım

Eklentiler

• Screenshot_20230126-131802_Gallery.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…