- 17 Ağustos 2022
- 174
- 155
- 23
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.581
Yaa çok geçmiş olsuun, ben de aynı şekilde en başından beri çevremdki onca pozıtıfe rağmen covid olmayıp hamilelikte yakalanmıştımNur topu gibi bir covid imiz olduteşekkürler
Hava nemlendiricimle ask yasiyorum bende inanilmaz etkiledi uykumu28+2 den bildiriyorum
+10 kg ile artık göbeğim hiçbir şeye sığmaz oldu. Yeni tayt ve tshirtler aldım.
Yürüyüş çok iyi geliyor, babyplus hamile destek yastığı ve weewell hava nemlendirici uyku kalitemi bayağı artırdı.
beyazlık vardı temizledim ama sıkmaya cesaret edemedim valla korktumDün ben de duşta beyazlıklar gördüm göğüs uçlarında temizlerken şöyle bi sıktım ve beyaz bişey çıktıbirazcık şok yaşadım
Birkaçtır bunu bende yaşıyorum 26 haftadan sonra uygun görmüyorlar bebek için sırt üstü yatmayı bende bir uyanıyorum ve baya da her yerim ağrıyarak uyanıyorum öyle uyanırsam sanırım iyi gelmiyor bana da mecbur alışmak zorundayız en önemlisi sağ sol yatım ben birde normalde sırt üstü hiç sevmezdim şaka gibi ama kaçtır öyle uyanıyorumBen de ayniyim canim erken yatiyorum cokk aksam olsa da uyusak kafasindayim hep
Kizlar benim sorunum hep sirt ustu uyaniyorum geceleri sirtimin belimin agrisini gectim bebek icin cok zarari oluyor mu ya nasi aliscam yan yatmaya
Sen hangi marka kullanıyorsun? Gerçekten çok iyi geliyorHava nemlendiricimle ask yasiyorum bende inanilmaz etkiledi uykumu
Sıkmayın evet ben de hata etmişim zaten daha ellemembeyazlık vardı temizledim ama sıkmaya cesaret edemedim valla korktum
Weewell canim benimde. İcine surekli kaynamis sogumus su koymaya calisiyorum kirec olusmasin diye o zorluyor beni biraz aritma yok evde cunkuSen hangi marka kullanıyorsun? Gerçekten çok iyi geliyor
ben 2 yıldır weewell kullanıyorum. içme suyu koyuyorum hiç kireçlenme olmadıWeewell canim benimde. İcine surekli kaynamis sogumus su koymaya calisiyorum kirec olusmasin diye o zorluyor beni biraz aritma yok evde cunku
Benim hamileliğin başlarında daha fazlaydı diye hatırlıyorum. Beyaz akıntı ise sorun değil ama direkt bildiğimiz su kıvamında mı?Kızlar bişey soracağımakıntı durumunuz nedir? Yarın doktor randevum var doktoruma da soracağım ama size de bi danışayım dedim. Hamileliğimin başından beri afedersiniz beyaz akıntım vardı hep ama son bi kaç gündür daha sulu bi akıntım oluyor. Biraz tedirgin etti beni.
Yanlış oldu galiba kusura bakmayınArkadaşı etiketleyecekken beni etiketlediniz sanırım.
Benim de öyleydi başlarda şu an azaldı yine beyaz akıntı ama bu seferde daha sulu. Az az oluyor ama yine de bi tedirginlik oluşturuyor. Yarın sorayım en iyisi.Benim hamileliğin başlarında daha fazlaydı diye hatırlıyorum. Beyaz akıntı ise sorun değil ama direkt bildiğimiz su kıvamında mı?
benim 6 martta doğum günüm ondan önce boyatacağım bekliyorum doğuma da yeter heraldeSaç boyatan var mı? Bembeyaz oldu saçlarım... Emzirirken de boyanmamalı diye okuyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
ben 1 aydır nerdeyse mahvoluyorum uyku diye iş yerinde her öğle arasında 1 saat uyuyorum eğitim odasında bugün asla dayanamadım 10 da bi gittim 11:30 a kadar uyumuşum şuan yine gözlerim kapanıyoorBu haftanın başından beri günde 9-10 saat uyumaya başladım son trimester için normal bi durum mu acaba? İşten gelip akşam yemeği vs derken 21.30 gibi tv karşısında sızıp kalıyorum, gece de çok derin uyuyorum sizler de öyle misiniz ya?
EstağfurullahYanlış oldu galiba kusura bakmayın
Yine en iyi doktor bilir canım mutlaka sorBenim de öyleydi başlarda şu an azaldı yine beyaz akıntı ama bu seferde daha sulu. Az az oluyor ama yine de bi tedirginlik oluşturuyor. Yarın sorayım en iyisi.
Ya ben de buna takılıyorum şartlamışım kendimi her dönüşte uyanıyorum, genellikle sola yatmaya çalışıyorum eziliyor gibi bacaklarım hangi tarafa yatsamBirkaçtır bunu bende yaşıyorum 26 haftadan sonra uygun görmüyorlar bebek için sırt üstü yatmayı bende bir uyanıyorum ve baya da her yerim ağrıyarak uyanıyorum öyle uyanırsam sanırım iyi gelmiyor bana da mecbur alışmak zorundayız en önemlisi sağ sol yatım ben birde normalde sırt üstü hiç sevmezdim şaka gibi ama kaçtır öyle uyanıyorum
Bende yok canım, doktorum koku konusunda uyarmıştı, hoş bende akıntı olmadan idrar yolu enfeksiyonu da saptandı idrar testi verdiğimde, bugün bu haftalarda akıntı artışı olabileceğini okumuştumKızlar bişey soracağımakıntı durumunuz nedir? Yarın doktor randevum var doktoruma da soracağım ama size de bi danışayım dedim. Hamileliğimin başından beri afedersiniz beyaz akıntım vardı hep ama son bi kaç gündür daha sulu bi akıntım oluyor. Biraz tedirgin etti beni.
Benim de ağrıdan çok sertlik oluyor, dr tek başına sertleşme sorun değil demişti, magnezyum 2ye çıkarttı bendeKizlar benim bugun sabahtan beri regl olcakmis gibi kasiklarimda ve belimde agri var cok siddetli degil ama rahatsiz edici bi agri sizdede oluyormu rahim buyudugu icin oluyor diye kendimi oyaliyorum ama bi taraftanda korkuyorum aslinda, bebegimin hareketlerini kontrol ediyorum surekli
Ay ben magnezyumu hic duzenli icmiyorum ondanmi acaba icsem gecermiki sonucta kramlara kaslara etki eden biseyYa ben de buna takılıyorum şartlamışım kendimi her dönüşte uyanıyorum, genellikle sola yatmaya çalışıyorum eziliyor gibi bacaklarım hangi tarafa yatsam
Bende yok canım, doktorum koku konusunda uyarmıştı, hoş bende akıntı olmadan idrar yolu enfeksiyonu da saptandı idrar testi verdiğimde, bugün bu haftalarda akıntı artışı olabileceğini okumuştum
Benim de ağrıdan çok sertlik oluyor, dr tek başına sertleşme sorun değil demişti, magnezyum 2ye çıkarttı bende
Dr verdiyse içmek lazım bence, ben laf dinleyen uslu bir hasta olarak herşeyi yapıyorum :)) riskli gebe olunca korkuyorum da sanırımAy ben magnezyumu hic duzenli icmiyorum ondanmi acaba icsem gecermiki sonucta kramlara kaslara etki eden bisey
Ben arıtma kullanıyorum.Weewell canim benimde. İcine surekli kaynamis sogumus su koymaya calisiyorum kirec olusmasin diye o zorluyor beni biraz aritma yok evde cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?