- 20 Mart 2011
- 13.949
- 32.547
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.601
Acaba bugün kendini yoracak bir iş mi yaptın? Bebekler büyüyor, rahim büyüyor açıkçası bu ağrılar bana normal geliyor. Tabi aralıksız değilse ve bebeğin hareketleri normalseKizlar benim bugun sabahtan beri regl olcakmis gibi kasiklarimda ve belimde agri var cok siddetli degil ama rahatsiz edici bi agri sizdede oluyormu rahim buyudugu icin oluyor diye kendimi oyaliyorum ama bi taraftanda korkuyorum aslinda, bebegimin hareketlerini kontrol ediyorum surekli
Canım korkutmak gibi olmasın ama benim doktorum bu konuda o kadar katı ki bana sırtüstü uyumak erken doğum sebebi demişti direk. Bebek yukarıda kaldığı için damarlardan bebeğe olan kan akışında sıkıntı oluyormuş sırt üstü yatarken. Zaten bizim için de rahatsız edici bir durum iç organlara acayip baskı yapıyorBen de ayniyim canim erken yatiyorum cokk aksam olsa da uyusak kafasindayim hep
Kizlar benim sorunum hep sirt ustu uyaniyorum geceleri sirtimin belimin agrisini gectim bebek icin cok zarari oluyor mu ya nasi aliscam yan yatmaya
Benim doktor da magnezyuma aşırı takık. Ben ise orta şekerli bir hastayımDr verdiyse içmek lazım bence, ben laf dinleyen uslu bir hasta olarak herşeyi yapıyorum :)) riskli gebe olunca korkuyorum da sanırım
Kesinlikle ondan gecen hafta bu ağrılar yuzunden acile gittim ksc gün çektim düzenli almaya başlayınca hafifledi magnezyumuAy ben magnezyumu hic duzenli icmiyorum ondanmi acaba icsem gecermiki sonucta kramlara kaslara etki eden bisey
Prego Mios aldık biz, satış görevlisi anlata anlata bitirememişti fonksiyonlarınıKızlaaarr. Ben hala bebek arabası almadım. Şöyle güzel kullanışlı bi öneriniz varsa alayım lütfenn
Kaşık ağrılarının çeşitli sebepleri oluyor bebek baskı yapabilir rahim büyüdüğü için ve enfeksiyona dayalı canım benim şiddetli ağrıdığında artık anlıyorum kesin enfeksiyon oluyor bi takip et bakalımKizlar benim bugun sabahtan beri regl olcakmis gibi kasiklarimda ve belimde agri var cok siddetli degil ama rahatsiz edici bi agri sizdede oluyormu rahim buyudugu icin oluyor diye kendimi oyaliyorum ama bi taraftanda korkuyorum aslinda, bebegimin hareketlerini kontrol ediyorum surekli
Bende yeni başladım bakalım takipteyim umarım faydası olur doktor yeni başlattıAy ben magnezyumu hic duzenli icmiyorum ondanmi acaba icsem gecermiki sonucta kramlara kaslara etki eden bisey
Bu ay başlattı doktor magnezyumu bende aslında sen gibi içmek istemiyorum ama dur bakalım bi deneyim dedimBenim doktor da magnezyuma aşırı takık. Ben ise orta şekerli bir hastayımbir gün içiyorum bir gün içmiyorum
Ben gebeliğin 20.haftasından beri kullanıyorumKaşık ağrılarının çeşitli sebepleri oluyor bebek baskı yapabilir rahim büyüdüğü için ve enfeksiyona dayalı canım benim şiddetli ağrıdığında artık anlıyorum kesin enfeksiyon oluyor bi takip et bakalım
Bende yeni başladım bakalım takipteyim umarım faydası olur doktor yeni başlattı
Bu ay başlattı doktor magnezyumu alt taraf kasılmalarım ağrılarım karnımda kasılmalar mevcut düzenli içiyorum eder faydasınız görürsem devam edeceğim bende merak ediyorum sıkıntılarım geçmezse o zaman içmem sanırım
Benimkide oyle canim yogunlasan suyu damliyor camindan o yuzden surekli bi ses oluyor benide asil rahatsiz eden isigi bende uzerine tsort geciriyorumBen arıtma kullanıyorum.
Weewell'in sesi biraz rahatsız ediyor ama uykuya daldıktan sonra duymuyorum.
Sürekli bir su sesi var, sanki borudan akarmış gibi... Seninki de öyle mi? Eşim bebekle konuşmuş, getirin garantiye yollayalım demişler daha 2 gün oldu alalı
Ben 1 haftadan sonra her gün sitenin bahçesine çıkarmayı planlıyorum. Avm de işi yok bebenin ya. Açıkhava en iyisi. Atarım arabaya sahile falan götürürüm diye düşünüyorum. 2 ay deyince çok korktumYoo yani şöyle havalar güzel olursa açık Java okey ama soğuk olursa avm tarzı yerlere yenidogan götürmem şahsen ee her yerde yok ınfluenza covid salgını var yenidoganlarda cok hassas o yüzden ben boyle düşündüm ama boyle deyip her gün fink finkte gezebilirim neyi söylersem tersini yapabilme kabiliyetim yüksek
Acaba bugün kendini yoracak bir iş mi yaptın? Bebekler büyüyor, rahim büyüyor açıkçası bu ağrılar bana normal geliyor. Tabi aralıksız değilse ve bebeğin hareketleri normalse
Sanirim benim minnos döndü o yuzden oluyor cunku bugun diger gunlerden farkli hissediyorum hareketlerini. Onceden sag sol taraflardaydi bugun tam vajina ustunde ve mideme yakin kisimda hareket ediyor o yuzden diye dusunuyorum. Magnezyumu ictim bakalim umarim ise yarar bana kalp hastasi oldugum icin carlintidan dolayi 10. Haftada vermislerdi ama ara ara kullandim hic duzenli kullanmadimKaşık ağrılarının çeşitli sebepleri oluyor bebek baskı yapabilir rahim büyüdüğü için ve enfeksiyona dayalı canım benim şiddetli ağrıdığında artık anlıyorum kesin enfeksiyon oluyor bi takip et bakalım
Bende yeni başladım bakalım takipteyim umarım faydası olur doktor yeni başlattı
Bu ay başlattı doktor magnezyumu bende aslında sen gibi içmek istemiyorum ama dur bakalım bi deneyim dedimalt taraf kasılmalarım ağrılarım karnımda kasılmalar mevcut düzenli içiyorum eder faydasınız görürsem devam edeceğim bende merak ediyorum sıkıntılarım geçmezse o zaman içmem sanırım
Yaa istemsiz oluyor ama iste gece uyanip donuyorum sonra bi uyaniyorum yine sirt ustuyumCanım korkutmak gibi olmasın ama benim doktorum bu konuda o kadar katı ki bana sırtüstü uyumak erken doğum sebebi demişti direk. Bebek yukarıda kaldığı için damarlardan bebeğe olan kan akışında sıkıntı oluyormuş sırt üstü yatarken. Zaten bizim için de rahatsız edici bir durum iç organlara acayip baskı yapıyor
Bugun oyle deniycem canim guzel bir fikirrDün bir yerde okudum sırt üstü yatıyorsanız sağ tarafınıza bir yastıkla yükselti yapın sola meyilli yatın diyordu. Sağda bir damar varmış ona olan baskıyı azaltmak bebeğe giden damarda sıkıntı olmasını engelliyormuş aklında olsun
ay benim sirtim oyle agriyo ki sirt ustu olmak cok rahat ettiriyo yan yatsam bile istemsiz uyandigimda sirt ustu buluveriyorum kendimiBirkaçtır bunu bende yaşıyorum 26 haftadan sonra uygun görmüyorlar bebek için sırt üstü yatmayı bende bir uyanıyorum ve baya da her yerim ağrıyarak uyanıyorum öyle uyanırsam sanırım iyi gelmiyor bana da mecbur alışmak zorundayız en önemlisi sağ sol yatım ben birde normalde sırt üstü hiç sevmezdim şaka gibi ama kaçtır öyle uyanıyorum
Canimm gecen gun ben de oyleydim doktorum parol ic uzan dinlen gecmezse haber ver demisti ben o gun dinlenince ertesi azaldi aksama dogru da bitti sen de bir dene istersenKizlar benim bugun sabahtan beri regl olcakmis gibi kasiklarimda ve belimde agri var cok siddetli degil ama rahatsiz edici bi agri sizdede oluyormu rahim buyudugu icin oluyor diye kendimi oyaliyorum ama bi taraftanda korkuyorum aslinda, bebegimin hareketlerini kontrol ediyorum surekli
Bebiçlerimiz enerjimizi çekiyor heralde diyelim feda olsun onlarabenim 6 martta doğum günüm ondan önce boyatacağım bekliyorum doğuma da yeter heraldedoktor 3. aydan sonra onay verdi zaten amonyaksız boyatabileceğiz.
ben 1 aydır nerdeyse mahvoluyorum uyku diye iş yerinde her öğle arasında 1 saat uyuyorum eğitim odasında bugün asla dayanamadım 10 da bi gittim 11:30 a kadar uyumuşum şuan yine gözlerim kapanıyoor
Onlar süt birikintisinden kalan yağlar canımbeyazlık vardı temizledim ama sıkmaya cesaret edemedim valla korktum
Bizimki de weewell su sesi duyulmuyor ama çalışırken derinden mekanik bir ses çıkarıyor bizimki de. Bir de modeller farklı mı bilmiyorum ama ışığını kapatma modu var bizimkinde, sizinkinde de olabilir acaba onu görmemiş olabilir misiniz?Benimkide oyle canim yogunlasan suyu damliyor camindan o yuzden surekli bi ses oluyor benide asil rahatsiz eden isigi bende uzerine tsort geciriyorum
Benim de ayni bu şekilde iki gün önce dolgulu dişim düştü yemek yerken ben de oynayıp duruyorum.
Annem her dogumda bir dişim gider derdi çocuk kalsiyum vs ne varsa vücuttan emdiği için.
Enfeksiyon bende de çok çıkıyor hep Crp 16_20 civari. Vajinal akintim da oluyor ara sıra. Hep bir koku var. Hamilelikte de arttı koku işi. Çamaşırı surekli değişiyorum hep nemli sanki.
Biz iyiye gidiyoruz gibi. En azından ateş faslı bitti görünüyor. Bendeki kulak ağrısı devam. Bir de hepimizde öksürük var. Senfoni orkestrası gibiyiz sırayla öksürmece
Diş perisi gelmiş mi?
Kızlar bişey soracağımakıntı durumunuz nedir? Yarın doktor randevum var doktoruma da soracağım ama size de bi danışayım dedim. Hamileliğimin başından beri afedersiniz beyaz akıntım vardı hep ama son bi kaç gündür daha sulu bi akıntım oluyor. Biraz tedirgin etti beni.
Canım korkutmak gibi olmasın ama benim doktorum bu konuda o kadar katı ki bana sırtüstü uyumak erken doğum sebebi demişti direk. Bebek yukarıda kaldığı için damarlardan bebeğe olan kan akışında sıkıntı oluyormuş sırt üstü yatarken. Zaten bizim için de rahatsız edici bir durum iç organlara acayip baskı yapıyor
İlk kez yasıyorum canım korktum bir anOnlar süt birikintisinden kalan yağlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?