2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Acaba bugün kendini yoracak bir iş mi yaptın? Bebekler büyüyor, rahim büyüyor açıkçası bu ağrılar bana normal geliyor. Tabi aralıksız değilse ve bebeğin hareketleri normalse

Ben de ayniyim canim erken yatiyorum cokk aksam olsa da uyusak kafasindayim hep

Kizlar benim sorunum hep sirt ustu uyaniyorum geceleri sirtimin belimin agrisini gectim bebek icin cok zarari oluyor mu ya nasi aliscam yan yatmaya
Canım korkutmak gibi olmasın ama benim doktorum bu konuda o kadar katı ki bana sırtüstü uyumak erken doğum sebebi demişti direk. Bebek yukarıda kaldığı için damarlardan bebeğe olan kan akışında sıkıntı oluyormuş sırt üstü yatarken. Zaten bizim için de rahatsız edici bir durum iç organlara acayip baskı yapıyor

Dr verdiyse içmek lazım bence, ben laf dinleyen uslu bir hasta olarak herşeyi yapıyorum :)) riskli gebe olunca korkuyorum da sanırım
Benim doktor da magnezyuma aşırı takık. Ben ise orta şekerli bir hastayım bir gün içiyorum bir gün içmiyorum

Kaşık ağrılarının çeşitli sebepleri oluyor bebek baskı yapabilir rahim büyüdüğü için ve enfeksiyona dayalı canım benim şiddetli ağrıdığında artık anlıyorum kesin enfeksiyon oluyor bi takip et bakalım
Ay ben magnezyumu hic duzenli icmiyorum ondanmi acaba icsem gecermiki sonucta kramlara kaslara etki eden bisey
Bende yeni başladım bakalım takipteyim umarım faydası olur doktor yeni başlattı
Benim doktor da magnezyuma aşırı takık. Ben ise orta şekerli bir hastayım bir gün içiyorum bir gün içmiyorum
Bu ay başlattı doktor magnezyumu bende aslında sen gibi içmek istemiyorum ama dur bakalım bi deneyim dedim alt taraf kasılmalarım ağrılarım karnımda kasılmalar mevcut düzenli içiyorum eder faydasınız görürsem devam edeceğim bende merak ediyorum sıkıntılarım geçmezse o zaman içmem sanırım

Ben gebeliğin 20.haftasından beri kullanıyorum aslında bazen kullanıyorum bazen kullanmıyorum ama doktorumun bundan haberi yok

Benimkide oyle canim yogunlasan suyu damliyor camindan o yuzden surekli bi ses oluyor benide asil rahatsiz eden isigi bende uzerine tsort geciriyorum

Ben 1 haftadan sonra her gün sitenin bahçesine çıkarmayı planlıyorum. Avm de işi yok bebenin ya. Açıkhava en iyisi. Atarım arabaya sahile falan götürürüm diye düşünüyorum. 2 ay deyince çok korktum

Acaba bugün kendini yoracak bir iş mi yaptın? Bebekler büyüyor, rahim büyüyor açıkçası bu ağrılar bana normal geliyor. Tabi aralıksız değilse ve bebeğin hareketleri normalse
Sanirim benim minnos döndü o yuzden oluyor cunku bugun diger gunlerden farkli hissediyorum hareketlerini. Onceden sag sol taraflardaydi bugun tam vajina ustunde ve mideme yakin kisimda hareket ediyor o yuzden diye dusunuyorum. Magnezyumu ictim bakalim umarim ise yarar bana kalp hastasi oldugum icin carlintidan dolayi 10. Haftada vermislerdi ama ara ara kullandim hic duzenli kullanmadim

Yaa istemsiz oluyor ama iste gece uyanip donuyorum sonra bi uyaniyorum yine sirt ustuyum yanima yastik koyucam bu gece biraz oyle deneyeyim

Bugun oyle deniycem canim guzel bir fikirr
ay benim sirtim oyle agriyo ki sirt ustu olmak cok rahat ettiriyo yan yatsam bile istemsiz uyandigimda sirt ustu buluveriyorum kendimi

Canimm gecen gun ben de oyleydim doktorum parol ic uzan dinlen gecmezse haber ver demisti ben o gun dinlenince ertesi azaldi aksama dogru da bitti sen de bir dene istersen

Bebiçlerimiz enerjimizi çekiyor heralde diyelim feda olsun onlara

Benimkide oyle canim yogunlasan suyu damliyor camindan o yuzden surekli bi ses oluyor benide asil rahatsiz eden isigi bende uzerine tsort geciriyorum
Bizimki de weewell su sesi duyulmuyor ama çalışırken derinden mekanik bir ses çıkarıyor bizimki de. Bir de modeller farklı mı bilmiyorum ama ışığını kapatma modu var bizimkinde, sizinkinde de olabilir acaba onu görmemiş olabilir misiniz?

Kesinlikle kızım doğduğunda bir dişim çekildi kaç kanal kaç dolgu yapıldı zaten normalde de dişlerim çok kötü benim. Sana da geçmiş olsun enfeksiyon artık gebeliğin promosyonu gibi direk yapışıyor insana

Daha iyi olmanıza sevindim öksürük zaten sağolsun bi girdi mi bünyeden çıkmak bilmiyor, yormadan gider o da insallah diş perisi de gelmemiş yaş ayrımcılığı yapıyo sanki çok acımasız
Biz iyiye gidiyoruz gibi. En azından ateş faslı bitti görünüyor. Bendeki kulak ağrısı devam. Bir de hepimizde öksürük var. Senfoni orkestrası gibiyiz sırayla öksürmece

Diş perisi gelmiş mi?

Akıntı hep var neredeyse saydama yakın bazen beyaz, nadiren üç-dört damla su gibi ama insan çiş kaçırmış gibi hissediyor.

Benim arkadaşım hep sırt üstü yatıyormuş. Hiç sağa sola dönemiyormuş. Çok şişmiş vücudu çünkü. Son ayı hep öyle geçmiş. 39+ bi haftasında doğurmuş.
En rahat pozisyon sırt üstü diyordu.
Ben 29+0’ım beni de rahatsız etmiyor sırt üstü yatmak. Hatta çok rahat geliyor. Ama ben de riske atmamak için mümkünse hep sola dönmeye çalışıyorum.

Aranızda benim gibi iştahsızlık yaşayan var mı?
Gün boyu yemek yemeden durabilirim.

O derece iştahım yok. zorla yemek yiyorum.
Çocuğum haftasında geriye bile düşebilir böyle gidersem.
Neden olabilir acaba. Doktoruma söylicem bir dahaki muayenede tabii ki psikolojik mi fizyolojik mi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…