- 15 Ağustos 2022
- 312
- 606
- 23
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.721
Ben ikinci dönemin sonunda gitmem gerekmesin diye 33'te ayrılmayı planlıyorum, ilk üç haftaya denk geliyor o da. Sonrasında rapor vs uğraşmak istemiyorum temiz hallolsun.Evet , raporu çalıştığımız kuruma veriyoruz. Sonra gereken zamanda ayrılabiliriz. Benim de 31 oluyor okul açıldığı hafta... Bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz. 1 hafta okula gitmem çocuklara yazık. Birileri başlasa daha iyi olur benim yerime, zaman kaybı olmaz. 32 de ayrılacağım zaten dönem ortası çocukları bırakmak zor olur diye. Siz o an söylersiniz doktorunuza olmadı 32 hemen rapor yazıp verir. Ben de az önce 31+3 de randevu aldığımı fark ettim
Vajinanın içi dudak içleri falan kaşınıyor. Ayrıca beyaz pamukçuk görüntüsü oluşabilir, silerken anlarsın. Akıntı rengi sarı yeşile dönükse enfeksiyon olabilir. Ama mantar genelde beyaz sarımtrak kesik akıntı yapar. Yeşil akıntı mantardan ziyade vajinal enfeksiyon olduğunu gösterir.Kızlar bu vajinal mantar yaşayanlar dışardan görünen bir şey mi? Bir de tam olarak vajina mı kaşınıyor. Benim vajina anüs arasındaki bölge çok kaşınıyo bu ara bir de sarı akıntı oluyor bazen acaba mantar mı var enfeksiyon falan mı anlamadım. Bir de bu şikayetle gidince doktor bakarak mı anlıyor yoksa idrar testi vs mi istiyor
Bende bende valla bakıyorum Doğum tecrübesi konu belli hemen geçiyorumBen de sinir olurum şöyle konuşmalara yahu insanı germenin anlamı nedir. Seninki öyle oldu diye benimki de mi öyle olacakKonuştukları zaman susturuyorum herkes bir olmaz diyerek.
Burda birisi paylaşmıştı duvarında ay doğumum çok zor oldu diye başlayan yazının devamını okumadım mesela
prime primium care kullanmıştım kızımda şuna o çok gereksiz pahalı o yüzden sleepy de karar kıldım şampuan Nivea pişik kremi Nivea yağ işen hakiki zeytin yağı kullanıcam kuzımda bunları kullanyordum şimdi tekrar baştan ıslak mendil bir yaşına kadar kullanmadım sıcak su pamuk ile temziledim bakalım bunda ne yaparımBez konusunda neye karar verdiniz canlar. Oğlum 7 yaşındaunuttum her şeyi. Okul bitsin alayım her şeyi dedim. Hastalanınca kaldı her şey. Şimdi almam lazım. Şampuan vs de mustela mı aldınız? Başka tavsiyesi olan var mı? Çantaşarınızı takip ediyorum.
Ben gebelikten önce yaşamıştım ama öyle bi belirti yoktu görsel olarak sadece bol kaşıntıKızlar bu vajinal mantar yaşayanlar dışardan görünen bir şey mi? Bir de tam olarak vajina mı kaşınıyor. Benim vajina anüs arasındaki bölge çok kaşınıyo bu ara bir de sarı akıntı oluyor bazen acaba mantar mı var enfeksiyon falan mı anlamadım. Bir de bu şikayetle gidince doktor bakarak mı anlıyor yoksa idrar testi vs mi istiyor
Kızımda almamıştım çok elzem değil yanı hevesle alınabilir ilgileri çabuk değişiyor bizde de ablası taktı kafaya kardeşime alacağım diyeKızlar şuna gerek var mı çok övüyorlar gittikçede pahalanıyor, alsam mı dedim
Kızlar merhabaaa uzun bir aradan sonra döndüm sağ salim şükür. çok fazla mesaj var hepsini okuyamadım tabi ama genel bi göz gezdirdm ,beni merak edip ara ara yazanlar olmuş onlarda cok sağolsun. En son boşanmak üzere ayrılmıstım forumdan sizleri kötü etkilememk için. Çok zor günler geçirdim ama şükür bitti hepsi, boşanma kararından vazgeçtik ailelerin çevreminde katkılarıyla. Bu yavrum umarım sağlıkla doğar bu kadar stres dolu 2 bucuk ay sonunda. Tek umudumuz o. İsim konusunda da ortak karara sonunda bu barışmayla ulaştık ve adını UMUT koymaya karar verdik, umarım o bizim hayatımzn da umudu olacak. Bebeğim son kontrolde iyiydi şükür her şey yolunda, benim de sizler gibi bol kramplı ağrılı akşamlarım oluyor, az kaldı direnelim bakalım yavrularımız için değer bu sıkıntıya.
Haklısın bende öyle yapacağım şuandan itibaren haftaya randevu vaktim geliyor zaten amaaan herşey olacağına varır
Buralarda takılırız artıkbütün gece sabahlar olmasınnnnn
Ben de merak ediyordum. Acaba boşanma oldu mu naptı dedim. Çok güzel bir haberle geldin.bundan sonra yepyeni bir sayfa ile huzur dolu bir hayatınız olur umarım
Ben çok gereksiz buluyorum yaa bebekelr 4. Aydan sonra yuvarlanmaya faln başlar bi anlamı kalmaz gibi. İlk 1 buçuk ayda ne olduğunu anlmaaz satenKızlar şuna gerek var mı çok övüyorlar gittikçede pahalanıyor, alsam mı dedim
İlk oglumda almıstım hatta aynısını, benimkinin hiç dikkatini çekmedi hiç durmadı orda , zaten biraz hareketliydi benimki, bende sonrasında bi arkadasa verdim o yüzden, bu seferde duruma göre ihtyac olursa alayım diyorum canım, bebişin hareket durumuna göre, kargoyla şimdi alsan 3 güne geliyo zatenKızlar şuna gerek var mı çok övüyorlar gittikçede pahalanıyor, alsam mı dedim
Bez konusunda neye karar verdiniz canlar. Oğlum 7 yaşındaunuttum her şeyi. Okul bitsin alayım her şeyi dedim. Hastalanınca kaldı her şey. Şimdi almam lazım. Şampuan vs de mustela mı aldınız? Başka tavsiyesi olan var mı? Çantaşarınızı takip ediyorum.
Ne güzel dua ettin canım aminnnNe güzel seni güzel haberlerle tekrar aramızda görmekisim de çok güzel olmuş hem ailenize hem kendisine hem ülkemize umut olsun içimi ısıttı evlilik kimseninki dört dörtlük ama dilerim bundan sonrası güllük gülistanlık geçsin hep
Herkesin beklentisi, önceliği farklı olduğu için beğeni durumu da değişiyor. Aynı doktor aynı kurumda doğum yapanlar tamamen farklı görüşlerde olabiliyor. Sen doktordan ne bekliyorsun önceliklerin neler yorumlara buna göre yaklaşırsan belki işin kolaylaşır yoksa zor iş. Dilersen benim doktorumun bilgilerini de paylaşabilirim ben çok memnunum kendisinden.
Yaa takılırız hep beraber damdan düşenin halinden damdan düşen anlarhem insanın çok ihtiyacı oluyor kendini anlayan birileriyle iletişimde olmaya ya
Bez olarak ilk aylar molfix (1 aldım 0 alicam ins.) çok konforlu geliyor bana sonra çok kaliteli olmamasi açısından sleepy soffia gibi markalar kullanıyorum bezden ayırmak ve pişik konusunda yardimci oluyor.Pisik kremi sudocream,bebek yağı jhonsans baby uygun olduğu için aldım ve Dalin ile doğal kabak lifi.Bebek yıkama kovası var birde bende şu katlanan sepetlerden vardı icine abisinde kullandığım köpük dolu yikama yatağı var bunları kullanacagim inşaallah.Bez konusunda neye karar verdiniz canlar. Oğlum 7 yaşındaunuttum her şeyi. Okul bitsin alayım her şeyi dedim. Hastalanınca kaldı her şey. Şimdi almam lazım. Şampuan vs de mustela mı aldınız? Başka tavsiyesi olan var mı? Çantaşarınızı takip ediyorum.
Ne güzel eben varmış canım ya benimki felaket tellalı gibi. Onu bile duymuyorum hahahhaBende bende valla bakıyorum Doğum tecrübesi konu belli hemen geçiyorumebem bana ilk Doğumun bile bitti bu başka o başka ayni olamaz hepsinin hikayesi farklı olacak demişti unut seni üzen herkesten uzak dur enerjini emenlerle görüşme dedi öyle net konuştu düşün kim tutar beni eşime diyorum kızım çok sakin bi bebekti. Hala öyle eşim yanımda yoktu sıfır stres geçirdin hamilelikte bak diyorum beni şakın üzme benimle kavga etme bebeğimiz stresli doğar korkutuyor bence onu tembihliyorum
Kesinlikle lohusa takımı yerine böyle çok mantıklı bende bu tarz 2 tane pijama takımı aldim birde güzel bir sabahlik aldim hic pişman da değilim lohusa takımları hem asiri kullanisssiz oluyorKızlar en son suwen den gelen lohusa pijamalarını da geri gönderdikten sonra bunu buldum. Aşırı rahat, belindeki lastik de incecik, esnek. Tchibo dan sabahlık aldım bi de, iki tane gelecek, birini beğenip diğerini göndericem. Bu pijama biraz koldan ve paçadan uzun oldu sadece, onu da terzide yaptırırım diye düşündüm. O kadar parayı bilmediğim markaya verip 2-3 defa kullanmak yerine, böyle sade ve sonra da giyilebileceğim bir şey olsun istedim. Yarıca lohusa yakınları tarzıma hiç uymuyor. Hala arayanlara fikir olabilir
Güle güle kullan hayırlısıylaKesinlikle lohusa takımı yerine böyle çok mantıklı bende bu tarz 2 tane pijama takımı aldim birde güzel bir sabahlik aldim hic pişman da değilim lohusa takımları hem asiri kullanisssiz oluyor
InsallahGüle güle kullan hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?