2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben ikinci dönemin sonunda gitmem gerekmesin diye 33'te ayrılmayı planlıyorum, ilk üç haftaya denk geliyor o da. Sonrasında rapor vs uğraşmak istemiyorum temiz hallolsun. Üç haftada bir üniteyi de bitiririm oh mis
Doğru belki rica etsem verir 32 raporunu, iki tur gitmemiş olurum

Vajinanın içi dudak içleri falan kaşınıyor. Ayrıca beyaz pamukçuk görüntüsü oluşabilir, silerken anlarsın. Akıntı rengi sarı yeşile dönükse enfeksiyon olabilir. Ama mantar genelde beyaz sarımtrak kesik akıntı yapar. Yeşil akıntı mantardan ziyade vajinal enfeksiyon olduğunu gösterir.

Bende bende valla bakıyorum Doğum tecrübesi konu belli hemen geçiyorum ebem bana ilk Doğumun bile bitti bu başka o başka ayni olamaz hepsinin hikayesi farklı olacak demişti unut seni üzen herkesten uzak dur enerjini emenlerle görüşme dedi öyle net konuştu düşün kim tutar beni eşime diyorum kızım çok sakin bi bebekti. Hala öyle eşim yanımda yoktu sıfır stres geçirdin hamilelikte bak diyorum beni şakın üzme benimle kavga etme bebeğimiz stresli doğar korkutuyor bence onu tembihliyorum

prime primium care kullanmıştım kızımda şuna o çok gereksiz pahalı o yüzden sleepy de karar kıldım şampuan Nivea pişik kremi Nivea yağ işen hakiki zeytin yağı kullanıcam kuzımda bunları kullanyordum şimdi tekrar baştan ıslak mendil bir yaşına kadar kullanmadım sıcak su pamuk ile temziledim bakalım bunda ne yaparım

Ben gebelikten önce yaşamıştım ama öyle bi belirti yoktu görsel olarak sadece bol kaşıntı

Ne güzel seni güzel haberlerle tekrar aramızda görmek isim de çok güzel olmuş hem ailenize hem kendisine hem ülkemize umut olsun içimi ısıttı evlilik kimseninki dört dörtlük ama dilerim bundan sonrası güllük gülistanlık geçsin hep

Herkesin beklentisi, önceliği farklı olduğu için beğeni durumu da değişiyor. Aynı doktor aynı kurumda doğum yapanlar tamamen farklı görüşlerde olabiliyor. Sen doktordan ne bekliyorsun önceliklerin neler yorumlara buna göre yaklaşırsan belki işin kolaylaşır yoksa zor iş. Dilersen benim doktorumun bilgilerini de paylaşabilirim ben çok memnunum kendisinden.
Haklısın bende öyle yapacağım şuandan itibaren haftaya randevu vaktim geliyor zaten amaaan herşey olacağına varır

Yaa takılırız hep beraber damdan düşenin halinden damdan düşen anlar hem insanın çok ihtiyacı oluyor kendini anlayan birileriyle iletişimde olmaya ya
Buralarda takılırız artık bütün gece sabahlar olmasınnnnn

Ben de merak ediyordum. Acaba boşanma oldu mu naptı dedim. Çok güzel bir haberle geldin. bundan sonra yepyeni bir sayfa ile huzur dolu bir hayatınız olur umarım
teşekkür ederim hatırlanmak güzel. Bundan sonrası hepimiz için iyi olsun inşallah, su gibi aksın zaman saglıkla zamanında kavusalm artık bebişlerimize sabırsızlanıyoruz

Kızlar şuna gerek var mı çok övüyorlar gittikçede pahalanıyor, alsam mı dedim
İlk oglumda almıstım hatta aynısını, benimkinin hiç dikkatini çekmedi hiç durmadı orda , zaten biraz hareketliydi benimki, bende sonrasında bi arkadasa verdim o yüzden, bu seferde duruma göre ihtyac olursa alayım diyorum canım, bebişin hareket durumuna göre, kargoyla şimdi alsan 3 güne geliyo zaten

Şampuan kızıma hala mustela kullanıyorum o da tamamen temiz değilmiş ama bez molfix pure&soft almayı planlıyorum, pişik kremi azı dişlerini çıkarırken ve cok nadir kullanmıştım. önceden mor desitinin içeriği temizdi sonradan bozmuş diyorlar, arada kullanmak içinse en iyi hakiki kırmızı kantaron yağından fayda görmüştüm. Yine ondan alacağım. Çanta içinse Nike’ın büyükçe bi sırt çantasını almıştım çok memnun kalmıştım. Ben de bu hafta baya bi eksiltmeliyim alınacaklar listemi iyice ağırlaşıyorum çünkü vakit kalmayacak yoksa alışveriş yapacak. Ben online yapamıyorum nedense her aldığımda bi sıkıntı çıkıyor

Ne güzel dua ettin canım aminnn inşallah herkese Umut olan bi yaşama merhaba der sağlıkla, evlilik konusu evet dört dörtlük olmuyo maalesef biraz da hamileleik hormonlarıyla bu durumux5 yapınca ben içinden zor çıkılası bir halaldı, ama şükür toparladık, Allah hepimize bu dönemde huzur ve sağlık versin, en cok bu ikisine ihtyacımız var çünkü

Bez olarak ilk aylar molfix (1 aldım 0 alicam ins.) çok konforlu geliyor bana sonra çok kaliteli olmamasi açısından sleepy soffia gibi markalar kullanıyorum bezden ayırmak ve pişik konusunda yardimci oluyor.Pisik kremi sudocream,bebek yağı jhonsans baby uygun olduğu için aldım ve Dalin ile doğal kabak lifi.Bebek yıkama kovası var birde bende şu katlanan sepetlerden vardı icine abisinde kullandığım köpük dolu yikama yatağı var bunları kullanacagim inşaallah.

Ne güzel eben varmış canım ya benimki felaket tellalı gibi. Onu bile duymuyorum hahahha

Kızlar en son suwen den gelen lohusa pijamalarını da geri gönderdikten sonra bunu buldum. Aşırı rahat, belindeki lastik de incecik, esnek. Tchibo dan sabahlık aldım bi de, iki tane gelecek, birini beğenip diğerini göndericem. Bu pijama biraz koldan ve paçadan uzun oldu sadece, onu da terzide yaptırırım diye düşündüm. O kadar parayı bilmediğim markaya verip 2-3 defa kullanmak yerine, böyle sade ve sonra da giyilebileceğim bir şey olsun istedim. Yarıca lohusa yakınları tarzıma hiç uymuyor. Hala arayanlara fikir olabilir

Eklentiler

• F23BD648-D914-4988-8C2B-FC834A350DD7.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 79
Kesinlikle lohusa takımı yerine böyle çok mantıklı bende bu tarz 2 tane pijama takımı aldim birde güzel bir sabahlik aldim hic pişman da değilim lohusa takımları hem asiri kullanisssiz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…