2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bu vajinal mantar yaşayanlar dışardan görünen bir şey mi? Bir de tam olarak vajina mı kaşınıyor. Benim vajina anüs arasındaki bölge çok kaşınıyo bu ara bir de sarı akıntı oluyor bazen acaba mantar mı var enfeksiyon falan mı anlamadım. Bir de bu şikayetle gidince doktor bakarak mı anlıyor yoksa idrar testi vs mi istiyor

Bebek çantası olarak ne aldınız kızlar? Görsel atabilir misiniz fikir olsun henüz almamış olanlara
Ben milk and moo dan almıştım ama iade edeceğim çünkü arabama çok büyük geldi yoksa bayılmıştım çok güzel bir deseni var ve tam istediğim gibi dikdörtgen formda ve geniş bir çantaydı. Sanırım istemeye istemeye sırt çantalarına falan bakacağım aldığımı da etiketleyeyim belki senin arabanın altı yüksektir

Benim de son 10 günde 2 kez oldu, uykudan büyük bir acıyla uyandım. Baldırıma kramp giriyor Magnezyum içiyorum, şu son birkaç gündür her gün 200 ml süt ve 200 ml kadar yoğurt tüketiyorum. Henüz olmadı, faydası var mıdır bilmiyorum.

Yaaaa çok sevindim, merakta kalmıştık hayırlı olsun
Kötü günler geride kalsın hepsi hafızalardan silinsin Bebeğiniz de UMUT olsun sizlere

Bez konusunda neye karar verdiniz canlar. Oğlum 7 yaşında unuttum her şeyi. Okul bitsin alayım her şeyi dedim. Hastalanınca kaldı her şey. Şimdi almam lazım. Şampuan vs de mustela mı aldınız? Başka tavsiyesi olan var mı? Çantaşarınızı takip ediyorum.

Her gün bir kase ev yoğurdu yiyorum. Çökelek de yemeye başladım, omlete koyuyorum. İki kaseye çıkarayım yoğurdu, teşekkürler

Canım salatana da lor peyniri dene çok lezzetli oluyor. Bana diyetisyen dedi. 3 kaşık lorla ye salatanı diye. 1 ara öğün için. Omlette de harika olur tabii ki.
Ayrıca muz maden suyu falan da iyi geliyor o ağrılara.

Yaaaa çok sevindim, merakta kalmıştık hayırlı olsun
Kötü günler geride kalsın hepsi hafızalardan silinsin Bebeğiniz de UMUT olsun sizlere
Beni merak etmeniz de cok mutlu etti beni gerçekten, burda küçük bi aile olmusuz dertlermzi mutlulklarımız paylaştgımız, bana da geri dönmek iyi geldi teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Hepimize güzel günler dilerim inşallah

Ben de merak ediyordum. Acaba boşanma oldu mu naptı dedim. Çok güzel bir haberle geldin. bundan sonra yepyeni bir sayfa ile huzur dolu bir hayatınız olur umarım

Bu arada bugün diyetisyenimle şeker düşmesini konuştum. Düştüğü sayıları söyledim. Tedirgin oldum çok sakıncalı, Olmaması lazımdı böyle dedi. Verdiğim listeye tam uymalı ve mutlaka ara öğünlerini yapmalısın dedi falan. Zaten dengeye girdi gibi.

Ayrıca 32+0’da çalışabilir raporu almak için muayeneye gitmek şartmış.
Ben de üst üste rapor alacağım için muayene hakkımı heba etmemek adına randevumu erteledim.
9 ocaktı son randevum.
9 şubatta gidecektim bi sonrakine.
16 şubata aldırdım bugün.
Eskiden olsa bu kadar bekleyemezdim.
Şu an çok rahatım. Halbuki 31 ve 32.hafta kritik diyorlar ama neyse.
32+0da gitmiş olacağım

Bebek çantası olarak ne aldınız kızlar? Görsel atabilir misiniz fikir olsun henüz almamış olanlara
Ben şuradan aldım, beğendim de geleni, çok bölmeli, biberon kısmında yine soğuk sıcak tutma özelliği var.

Enee ben muayene günümde 31+4 oluyorum, kaçıyor mı 3 günle Bu raporu aldıktan sonra izne çıkmak için ekstra bir şey almamıza gerek yok değil mi, çalışabilir raporundan sonra istediğimiz zaman ayrılabiliyoruz?

Kızlar şuna gerek var mı çok övüyorlar gittikçede pahalanıyor, alsam mı dedim

Eklentiler

• D0C04611-4669-4667-9BED-160C7328F7BD.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 100
Canım gel sana kocaman bir sarılayım nolursun vücuduna haksızlık etme. Ben normalde vücudum konusunda hiç özgüvenli değilimdir, beğenmem kendisini ama hiç hamileykenki kadar da dişi hissetmemiştim kendimi Allahın hikmeti vücudumda bir can şekilleniyor daha ne olsun. Ha bunun kocama ne hayrı var hiç yok yapacak bişey yok kırılganlığını anlıyorum insan hamileyken lohusayken kalbi camdan gibi oluyor, bak o da anlamış gördüğünü üstü kapalı gönlünü almaya çalışıyor. Şu zamanda kadınların keşfetine bile neler düşüyor denk geldiyse bakması çok çok masumane bir hareket artık. Neyse bazen bi ağlayıp boşalması gerekiyor insanın.

Canım salatana da lor peyniri dene çok lezzetli oluyor. Bana diyetisyen dedi. 3 kaşık lorla ye salatanı diye. 1 ara öğün için. Omlette de harika olur tabii ki.
Ayrıca muz maden suyu falan da iyi geliyor o ağrılara.
Evet lor da deneyeyim, teşekkürler. Bu marketlerdeki böreklik lorlardan değil de kahvaltılık lor almak lazım. Besin değeri daha iyiymiş

Evet , raporu çalıştığımız kuruma veriyoruz. Sonra gereken zamanda ayrılabiliriz. Benim de 31 oluyor okul açıldığı hafta... Bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz. 1 hafta okula gitmem çocuklara yazık. Birileri başlasa daha iyi olur benim yerime, zaman kaybı olmaz. 32 de ayrılacağım zaten dönem ortası çocukları bırakmak zor olur diye. Siz o an söylersiniz doktorunuza olmadı 32 hemen rapor yazıp verir. Ben de az önce 31+3 de randevu aldığımı fark ettim

Kibarca kötüyse etkilenmemek adına anlatmamalarını rica etsem de ne yapalım onlar anlamıyorsa biz öğreteceğiz
Ben de sinir olurum şöyle konuşmalara yahu insanı germenin anlamı nedir. Seninki öyle oldu diye benimki de mi öyle olacak Konuştukları zaman susturuyorum herkes bir olmaz diyerek.
Burda birisi paylaşmıştı duvarında ay doğumum çok zor oldu diye başlayan yazının devamını okumadım mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…