- 20 Ağustos 2020
- 599
- 803
- 33
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.701
Ben milk and moo dan almıştım ama iade edeceğim çünkü arabama çok büyük geldiBebek çantası olarak ne aldınız kızlar? Görsel atabilir misiniz fikir olsun henüz almamış olanlara
Benim de son 10 günde 2 kez oldu, uykudan büyük bir acıyla uyandım. Baldırıma kramp giriyorkızlarr yandım vallahi her akşam kramplarla ağlayarak bağırarak eşimi uyandırmakla geçiyorbacaklarıma çok kramp girmeye başladı ve bugün geçmedi de şuan iş yerinde sağ bacağımı sürüyerek geziyorum çok canım yanıyor. doktoruma yazdım bakalım magnezyum zaten kullanıyorum kalsiyum mu vericek napıcak.. birde sol gözümde 1 aydır geçmeyen bir seğirme var o da deli ediyor beni onla da alakası var mı bilmiyorum. son olarak her ağrıyla uyanışımda sırtüstü yatarken buluyorum kendimi onunla da alakası var mı acaba bilemiyorum ama kötüyüm
Yaaaa çok sevindim, merakta kalmıştıkKızlar merhabaaa uzun bir aradan sonra döndüm sağ salim şükür. çok fazla mesaj var hepsini okuyamadım tabi ama genel bi göz gezdirdm ,beni merak edip ara ara yazanlar olmuş onlarda cok sağolsun. En son boşanmak üzere ayrılmıstım forumdan sizleri kötü etkilememk için. Çok zor günler geçirdim ama şükür bitti hepsi, boşanma kararından vazgeçtik ailelerin çevreminde katkılarıyla. Bu yavrum umarım sağlıkla doğar bu kadar stres dolu 2 bucuk ay sonunda. Tek umudumuz o. İsim konusunda da ortak karara sonunda bu barışmayla ulaştık ve adını UMUT koymaya karar verdik, umarım o bizim hayatımzn da umudu olacak. Bebeğim son kontrolde iyiydi şükür her şey yolunda, benim de sizler gibi bol kramplı ağrılı akşamlarım oluyor, az kaldı direnelim bakalım yavrularımız için değer bu sıkıntıya.
Her gün bir kase ev yoğurdu yiyorum. Çökelek de yemeye başladım, omlete koyuyorum. İki kaseye çıkarayım yoğurdu, teşekkürler
Beni merak etmeniz de cok mutlu etti beni gerçekten, burda küçük bi aile olmusuz dertlermzi mutlulklarımız paylaştgımız, bana da geri dönmek iyi geldi teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinYaaaa çok sevindim, merakta kalmıştıkhayırlı olsun
Kötü günler geride kalsın hepsi hafızalardan silinsinBebeğiniz de UMUT olsun sizlere
Beni merak etmeniz de cok mutlu etti beni gerçekten, burda küçük bi aile olmusuz dertlermzi mutlulklarımız paylaştgımız, bana da geri dönmek iyi geldi teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinHepimize güzel günler dilerim inşallah
Kibarca kötüyse etkilenmemek adına anlatmamalarını rica etsem deAy ben dinlemiyorum da herkes anlatıyor bide herkesin hikayesi bilhassa ilk doğum kötükorkma ama deyip analtıveriyorlar
Ben şuradan aldım, beğendim de geleni, çok bölmeli, biberon kısmında yine soğuk sıcak tutma özelliği var.Bebek çantası olarak ne aldınız kızlar? Görsel atabilir misiniz fikir olsun henüz almamış olanlara
Enee ben muayene günümde 31+4 oluyorum, kaçıyor mı 3 günleAyrıca 32+0’da çalışabilir raporu almak için muayeneye gitmek şartmış.
Ben de üst üste rapor alacağım için muayene hakkımı heba etmemek adına randevumu erteledim.
9 ocaktı son randevum.
9 şubatta gidecektim bi sonrakine.
16 şubata aldırdım bugün.
Eskiden olsa bu kadar bekleyemezdim.
Şu an çok rahatım. Halbuki 31 ve 32.hafta kritik diyorlar ama neyse.
32+0da gitmiş olacağım
Benimkide buBebek çantası olarak ne aldınız kızlar? Görsel atabilir misiniz fikir olsun henüz almamış olanlara
Herkese gunaydin kizlar, dun gece neredeyse hic uyumadim gece boyunca sessiz sessiz yorganin altinda agladim sabaha kadar. Hormonlardanmi bu kadar etkilendim yoksa normal zamandada boyle bi tepki verirmiydim bilmiyorum. Dun aksam 10 gibi esim koltukta uyuyakaldi benimde telefonumun sarji bitmisti esime tekefonunu versene biraz bakinayim dedim oda verdi. Benim hesaplarimda girili onun telefonunda oyle bakinirken arka planda twitteri acik kalmis dikkatimi cekti baktim. Bi tane garip bi hesap kismetse olurdaki kizlar varya orasini burasini acan onlar gibi kizlarin resimlerini paylasmis memeler popolar falan hep ortada baya baya guzel kizlar. Esimde bu hesabi takip etmemis ama incelemis belli 7-8 fotograf asagida kalmis hesap bakinmis yani baya bi. Bi anda gorunce beynimden vuruldum sanki sesimide cikartamadim. Sadece aklimdan suan cok kilo aldim, cirkinlestim, esim zaten dogru durust yanima yanasmiyor gidip boyle seylere bakiyo diye oturdum sessiz sessiz saatlerce agladim. Bu arada esim aslinda hamile olmadan once bile inanilmaz yardimci biridir suanda bile cizmemin fermuarina kadar o acip kapatiyor istemesem bile. Hep icimden allahim ne kadar sansliyim her isime yardimci beni nasil guzel idare ediyor diye geciririm. Hic ama hic beklemedigim bi anda gorunce ne hissedecegimi de sasirdim. Bu arada kendimi ovmek gibi olmasin lutfen yanlis anlamayin ama birkac kez makyaj ve gelinbasi yapan studyolarda yüz mankenligi yaptim. Guzel kadinim diye dusunuyorum 36 bedendim benimde incelik belim bacaklarim vardi zaten suanda inanilmaz kilolari goruyorum ve aynaya bile bazen bakmak istemiyorum birde boyle biseyle karsilasinca butun icimdeki ozguvenim herseyim kayboldu. Ben bebegimiz icin bu hale gelmisken acipta boyle kadin fotograflarina bakmasi beni cok uzdu. Kalktim ise geldim hic bisey yokmus gibi küs veya tripli degilim yalnizca kalbim cok kirildi. Birinede anlatmak istemedim acikcasi buraya doktum icimi. Oyle iste kizlar hep derler ya erkek milleti diye sanirim gercekten haklilar.
Evet lor da deneyeyim, teşekkürlerCanım salatana da lor peyniri dene çok lezzetli oluyor. Bana diyetisyen dedi. 3 kaşık lorla ye salatanı diye. 1 ara öğün için. Omlette de harika olur tabii ki.
Ayrıca muz maden suyu falan da iyi geliyor o ağrılara.
Ben almıştım aynısından. Bence oyun halısı gerekli gelişim açısındanKızlar şuna gerek var mı çok övüyorlar gittikçede pahalanıyor, alsam mı dedim
Evet , raporu çalıştığımız kuruma veriyoruz. Sonra gereken zamanda ayrılabiliriz. Benim de 31 oluyor okul açıldığı hafta... Bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz. 1 hafta okula gitmem çocuklara yazık. Birileri başlasa daha iyi olur benim yerime, zaman kaybı olmaz. 32 de ayrılacağım zaten dönem ortası çocukları bırakmak zor olur diye. Siz o an söylersiniz doktorunuza olmadı 32 hemen rapor yazıp verir. Ben de az önce 31+3 de randevu aldığımı fark ettimEnee ben muayene günümde 31+4 oluyorum, kaçıyor mı 3 günleBu raporu aldıktan sonra izne çıkmak için ekstra bir şey almamıza gerek yok değil mi, çalışabilir raporundan sonra istediğimiz zaman ayrılabiliyoruz?
Ben de sinir olurum şöyle konuşmalara yahu insanı germenin anlamı nedir. Seninki öyle oldu diye benimki de mi öyle olacakKibarca kötüyse etkilenmemek adına anlatmamalarını rica etsem dene yapalım onlar anlamıyorsa biz öğreteceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?