- 24 Kasım 2021
- 5.230
- 6.431
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.761
Canım normal ya , bebek var suyu var göğüslerin var, bende 14 aldım , olabilir kiloyu takma ya veririzkizlar aldigim kilo 10 olmus ustelik ekstra bir istahim da yok yemememe ragmen kilo almisimdun modum oyle dustu ki oturup agladim artik,yiyen almaz ben niye aliyorum diye.Zayif hamile kaldim,yag oranim cok dusuktu yillardir spor yaptigim icin herkes vucudun yaglandirmistir kendini sut icin o yuzden fazla aldin diyor ama aklima yatmiyor bir turlu Baktiginizda sadece gobegim var bacagim filan hala ince ama cok moralim bozuldu bilmiyorum belki de hormonal olarak duygusallastim son 3 ay daha ne kadar kilo aliriz
Bi yanim oyle diyor zaten vericeksin takma diye, bir tarafimda niye aliyosun diyor hayir yiyor olsam da alsam cidden dicem tamam ama yemiyorum da ekstraCanım normal ya , bebek var suyu var göğüslerin var, bende 14 aldım , olabilir kiloyu takma ya veririz
Canım evde onlardan da var paradontax sensodyne ama dediğim gibi şimdiye kadar böyle bir sorunum olmadığı için onları kullanmamıştım. Evet kan sulandırıcı alıyorum hem iğne hem coraspin zaten beni korkutan da oParadontax diş macununu da desene, tadı başta garip gelebilir, pek Tatlı değil diğerlerine göre ama ona alışınca da diğerleri çok Tatlı gelmeye başlıyor. Ben de oral-b şarjlı kullanıyorum ama kanamam olmadı. Sadece diş ipi kullanınca kanıyor. Sen bi de kan sulandırıcı kullanıyordun di mi? Kanama ondan fazla olmuş da olabilir. Geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Benimde başladı ilk hamileliğimde de böyleydiMerhaba kızlar, dün diş eti kanaması beni mahvettigece defalarca uyandım kanı da zor durdurduk. Pazartesiye randevu aldım bakalım ne olacak. Zedelendi mi ne oldu anlamadım hep aynı yerden kanama oluyor. Oysaki ağrı vs de yok
Bende 12 almisim canim artik 7. Ayi gectik cok normal bu kadar uzulme ve gercekten bunun kisiden kisiye degisen bisey olduguna inan ne yaparsan yap yine aliyosun veya alamiyosun tamamen bunye ve genetik faktorlerkizlar aldigim kilo 10 olmus ustelik ekstra bir istahim da yok yemememe ragmen kilo almisimdun modum oyle dustu ki oturup agladim artik,yiyen almaz ben niye aliyorum diye.Zayif hamile kaldim,yag oranim cok dusuktu yillardir spor yaptigim icin herkes vucudun yaglandirmistir kendini sut icin o yuzden fazla aldin diyor ama aklima yatmiyor bir turlu Baktiginizda sadece gobegim var bacagim filan hala ince ama cok moralim bozuldu bilmiyorum belki de hormonal olarak duygusallastim son 3 ay daha ne kadar kilo aliriz
Çekilme değil de şişmiş benimkilerGeçmiş olsun. Benimde başladı ilk hamileliğimde de böyleydidiş eti hastalıkları olabiliyor hamilelikte diş etlerinde çekilme acıma olursa bir cezveye su koyup 1 tatlı kaşığı kekiği kaynatıp süz . Soğuduktan sonra her diş fırçalamanda bol bol gargara yap diş eti çekilmesine iyi geliyor
Bebeğin sağlıklı ise geri kalan hiçbir şeyi düşünme, dert etme lütfen. Onu kucağına aldığın zaman hepsi anlamsız gelecekkizlar aldigim kilo 10 olmus ustelik ekstra bir istahim da yok yemememe ragmen kilo almisimdun modum oyle dustu ki oturup agladim artik,yiyen almaz ben niye aliyorum diye.Zayif hamile kaldim,yag oranim cok dusuktu yillardir spor yaptigim icin herkes vucudun yaglandirmistir kendini sut icin o yuzden fazla aldin diyor ama aklima yatmiyor bir turlu Baktiginizda sadece gobegim var bacagim filan hala ince ama cok moralim bozuldu bilmiyorum belki de hormonal olarak duygusallastim son 3 ay daha ne kadar kilo aliriz
Ultra softu da kullandım, super softu da ikisi de güzel yumuşaklık açısından öneririm. Umarım bi daha yaşamazsınız, zaten doğru düzgün gece uykumuzu alamıyoruz, üstüne diş eti kötü olmuş. Geçmiş olsun yeniden.Braun Oral-B şarjlı diş fırçasını kullanıyorum. Düzenli olarak fırçalarım, aksatmam bakımını. Fırçalamayla alakalı olsa bu zamana kadar çoktan olmaz mıydı?
Dün sabah dişlerimi fırçaladıktan sonra hiçbir şey yoktu. Akşam 10 gibi kanamaya başladı. Gece de üç defa falan uyandım
Super soft yazanı mı kullanıyorsun?
Geçmiş olsun. Diş problemi benim hamilelik boyunca hep olduMerhaba kızlar, dün diş eti kanaması beni mahvettigece defalarca uyandım kanı da zor durdurduk. Pazartesiye randevu aldım bakalım ne olacak. Zedelendi mi ne oldu anlamadım hep aynı yerden kanama oluyor. Oysaki ağrı vs de yok
Evet düşünüyorum.. Fakat bazı hastaneler izin vermiyor kendi organizatörü dışında veya sizin kendinizin süsleme yapmasına ...Kızlar hastane odasına süsleme yapmayı ya da yaptırmayı düşünüyor musunuz? Ben haftaiçinde bizim hastanenin anlaşmalı olduğu organizasyon firmasından fiyat aldım oda süslemeye 5bin TL dediler. Ben de onların kullandıkları balon zincirlerinden kendim almaya karar verdim. partiden.com diye bir site buldum çok güzel balon aranjmanları var üstelik fiyatlar da 250 civarında. Kapı süsünü zaten ayrıca yaptırmıştım. Hediyelikleri ve çikolatayı da ekledik mi bitti gitti işte al sana organizasyon :))
Teşekkür ederim canımUltra softu da kullandım, super softu da ikisi de güzel yumuşaklık açısından öneririm. Umarım bi daha yaşamazsınız, zaten doğru düzgün gece uykumuzu alamıyoruz, üstüne diş eti kötü olmuş. Geçmiş olsun yeniden.
Burun kanaması yaşamıştım birinci trimesterde. Şimdi de bu çıktıGeçmiş olsun. Diş problemi benim hamilelik boyunca hep olduBi ara apseliydi diş ağrısı da yaşadım normalde hiç diş kanamam olmazdı ama şu an dişimi fırçalarken oluk oluk kanıyor. Ayrıca burnumda kanıyor.
Şekerim lütfen bir benimki değil :dŞunun tatlılığına bakınEki Görüntüle 3198392
Başka firmaya izin verilmemesini anlarım da odanın içinde kendi yaptığımız şeye ne karışırlar ki ilk defa duydum böyle bişey oda 2 günlüğüne benim değil mi istediğimi yaparım tonla para vermişim zaten hastaneyeEvet düşünüyorum.. Fakat bazı hastaneler izin vermiyor kendi organizatörü dışında veya sizin kendinizin süsleme yapmasına ...
Benim doğum yapacağım hastane malesef öyle. Kapı süsü taktırırım cibinlik ve birkaç balon yeterli olur. Abartı birşey yapmayacağım...
PrilamKızlar bulantı hapı hangisine iyi demiştiniz arkadaşım hamile çok bulantısı varmış bi haptan memnun olanlar vardı baya arkadaşıma tavsiye edeceğim de.
Ama o an veremeyebilir. Sistemde belli oluyor ya. Yaa ben görevlendirme çalışıyorum. Depodayım. Son haftalarda da bir yol buluruz dedim. Böylesi içime daha çok sindi. Bir de Vertigo geçirince zaten halim kalmadı. İdaremi çok seviyorum benimşe uğraşmasınlar bir dahaBen ikinci dönemin sonunda gitmem gerekmesin diye 33'te ayrılmayı planlıyorum, ilk üç haftaya denk geliyor o da. Sonrasında rapor vs uğraşmak istemiyorum temiz hallolsun.Üç haftada bir üniteyi de bitiririm oh mis
Doğru belki rica etsem verir 32 raporunu, iki tur gitmemiş olurum
Prilam öneriliyor gebelerde. Ben çok memnun kalmıştım.Kızlar bulantı hapı hangisine iyi demiştiniz arkadaşım hamile çok bulantısı varmış bi haptan memnun olanlar vardı baya arkadaşıma tavsiye edeceğim de.
Aaa ışıklı ne kadar güzel olmuşŞekerim lütfen bir benimki değil :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?