2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canım normal ya , bebek var suyu var göğüslerin var, bende 14 aldım , olabilir kiloyu takma ya veririz

Canım normal ya , bebek var suyu var göğüslerin var, bende 14 aldım , olabilir kiloyu takma ya veririz
Bi yanim oyle diyor zaten vericeksin takma diye, bir tarafimda niye aliyosun diyor hayir yiyor olsam da alsam cidden dicem tamam ama yemiyorum da ekstra seker de yok.. bilmiyorum dun cok bozuldu valla moralim

Canım evde onlardan da var paradontax sensodyne ama dediğim gibi şimdiye kadar böyle bir sorunum olmadığı için onları kullanmamıştım. Evet kan sulandırıcı alıyorum hem iğne hem coraspin zaten beni korkutan da o

Geçmiş olsun. Benimde başladı ilk hamileliğimde de böyleydi diş eti hastalıkları olabiliyor hamilelikte diş etlerinde çekilme acıma olursa bir cezveye su koyup 1 tatlı kaşığı kekiği kaynatıp süz . Soğuduktan sonra her diş fırçalamanda bol bol gargara yap diş eti çekilmesine iyi geliyor

Bende 12 almisim canim artik 7. Ayi gectik cok normal bu kadar uzulme ve gercekten bunun kisiden kisiye degisen bisey olduguna inan ne yaparsan yap yine aliyosun veya alamiyosun tamamen bunye ve genetik faktorler

Çekilme değil de şişmiş benimkiler olmadı olmadı bir anda böyle yoğun oldu ya ondan korktum
Tuzlu su ile gargara yapıyorum pazartesi doktor ne der bakalım

Bebeğin sağlıklı ise geri kalan hiçbir şeyi düşünme, dert etme lütfen. Onu kucağına aldığın zaman hepsi anlamsız gelecek

Kızlar hastane odasına süsleme yapmayı ya da yaptırmayı düşünüyor musunuz? Ben haftaiçinde bizim hastanenin anlaşmalı olduğu organizasyon firmasından fiyat aldım oda süslemeye 5bin TL dediler. Ben de onların kullandıkları balon zincirlerinden kendim almaya karar verdim. partiden.com diye bir site buldum çok güzel balon aranjmanları var üstelik fiyatlar da 250 civarında. Kapı süsünü zaten ayrıca yaptırmıştım. Hediyelikleri ve çikolatayı da ekledik mi bitti gitti işte al sana organizasyon :))

Ultra softu da kullandım, super softu da ikisi de güzel yumuşaklık açısından öneririm. Umarım bi daha yaşamazsınız, zaten doğru düzgün gece uykumuzu alamıyoruz, üstüne diş eti kötü olmuş. Geçmiş olsun yeniden.

Geçmiş olsun. Diş problemi benim hamilelik boyunca hep oldu Bi ara apseliydi diş ağrısı da yaşadım normalde hiç diş kanamam olmazdı ama şu an dişimi fırçalarken oluk oluk kanıyor. Ayrıca burnumda kanıyor.

Evet düşünüyorum.. Fakat bazı hastaneler izin vermiyor kendi organizatörü dışında veya sizin kendinizin süsleme yapmasına ...
Benim doğum yapacağım hastane malesef öyle. Kapı süsü taktırırım cibinlik ve birkaç balon yeterli olur. Abartı birşey yapmayacağım...

Kızlar ya ben size ne sorucam, ben ilk şeker yüklemesi yaptırdığımda sonuçlarım açlık 93, 1. saat tokluk 104, 2. saat tokluk 104 çıkmıştı. Doktorum “aslında sonuç güzel ama sen yine de diyetisyene git kilo alımını yavaşlatmamız lazım, 10 gün boyunca da dikkat et sonrasında yeniden açlık ve tokluk kan şekerine bakalım” demişti. Neyse ben diyetisyene gittim 10 gündür de ittire kaktıra uymaya çalıştım listeye olduğu kadar hdhdhd. Dün kan verdim açlık ve 2 saat sonra tokluk olacak şekilde. Açlık 86, tokluk 81 çıktı. Sonuç güzel diyetten dolayı daha da düşük şekerin hatta filan dedi ama 3 hafta sonraki randevumuzda bu sefer açlık ve 1 saat sonraki tokluk için kan istedi djdhdjjd. Haydaa ajshhsj Aranızda böyle bi şey yaşayan var mı, damarlarda kan kalmadı kan vermekten.

Teşekkür ederim canım
Burun kanaması yaşamıştım birinci trimesterde. Şimdi de bu çıktı fırçalarken kanasa eyvallah diycem de durduk yere kanayınca insan ne yapacağını şaşırıyor. Doktora vs gitmiş miydin peki herhangi bir önlem alındı mı?

Kızlar bulantı hapı hangisine iyi demiştiniz arkadaşım hamile çok bulantısı varmış bi haptan memnun olanlar vardı baya arkadaşıma tavsiye edeceğim de.

Başka firmaya izin verilmemesini anlarım da odanın içinde kendi yaptığımız şeye ne karışırlar ki ilk defa duydum böyle bişey oda 2 günlüğüne benim değil mi istediğimi yaparım tonla para vermişim zaten hastaneye

Ama o an veremeyebilir. Sistemde belli oluyor ya. Yaa ben görevlendirme çalışıyorum. Depodayım. Son haftalarda da bir yol buluruz dedim. Böylesi içime daha çok sindi. Bir de Vertigo geçirince zaten halim kalmadı. İdaremi çok seviyorum benimşe uğraşmasınlar bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…