2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Haklısın bende öyle yapacağım şuandan itibaren haftaya randevu vaktim geliyor zaten amaaan herşey olacağına varır

BUKITOKI kizlar ev yogurdugunu arttirin kesinlikle bu isin cozumu kalsiyum kefir ayran yogurt ne buluyorsaniz mayalayin oglen aksam menulerine dahil edin muhakkak
Her gün bir kase ev yoğurdu yiyorum. Çökelek de yemeye başladım, omlete koyuyorum. İki kaseye çıkarayım yoğurdu, teşekkürler

Canım senin için çok sevindim, inşallah umut olur herşeyi unutturur, eminim çok zordu ama sende güçlüsün atlattın hepimiz evliliğimiz de zor dönemler geçirdik ama hepsi bi imtihan kimse dört dörtlük değil, aile olmak yuva kurmak kolay değil, Allah hepimizin yuvasını korusun

teşekkür ederim canım, amin inşallah, umudumuz için bir şans daha verdik evliğimize, gerçekten zormuş bu benim ikinci evliliğim de ilk senemdi çok zorlandım dibine kadar, bundan sonra her şey güzel olur umarım

Gözün aydın, haberler güzel ben de bugün sağlık ocağında tartıldım. 8.5 kg almış görünüyorum ama ilk kiloma evdeki tartıyla bakmıştım. Yine de bir 8 kg rahat aldım. Hemşire protein yersen bebek alır, karbonhidrat yersen yap olup sende kalır dedi, üzüldüm biraz ama napiyim. Zaten çok carb yemiyorum, daha napabilirim

Hoşgeldin Umut’un yol ışığı olur umarım sana

Ben de hastane konusunda çok kararsız kalmıştım. Seçenek çok, bu da kararsızlığı artırıyor. Şu an gittiğim hastane Medicana Ataşehir, fiyat olarak diğer Medicanalardan pahalı bir hastane, zaten beş yıldızlı otel gibi yapmışlar. Ama gel gör ki yorumlar çok kötü. İdari personelden, işleyişten falan şikayetçi olan çok. Yalnız çok iyi doktorları falan almışlar, bakınca gerçekten alanında çok iyi hocalar proflar falan var. Ben de gözümü karartıp seçtim o şekilde. Yorumlara kalsa hayatta seçemezdim. Önemli olan doktorun yorumları, ben öyle yaptım. Doktor ve hastanedeki yenidoğan yoğun bakımı imkanları falan iyiyse çok düşünmeye gerek yok bence. Kriterlerin hastaneden ziyade bunlar olabilir

Benimki de öyle. Sabaha karşı tuvalet için kalktığımda uyanmış oluyor o da bi de gece yatmadan çok hareketli. Uyku düzeni böyle olursa yandık
Kızlar ilk 4 ay bir düzen beklemiyoruz. Çünkü bu mikrominişler henüz gece-gündüz ayrımını yapamıyor. Bir de hala kendisini sizin bir uzvunuz zannediyor olacaklar. Oğlum gerçekten karnımda gece 1 de uyanıksa dünyaya geldiğindede uyanıktı ama sonra 4. Ay atağı sonrası yavaş yavaş düzene girdi.

Eki Görüntüle 3198137
Ben de bundan aldım, normal çanta gibi diye bunu seçtim. Bebişten kalan vakitlerde kendim kullanmayı düşünüyorum. Tatillerde filan sırt çantası candır.
Bu da baya güzel, ben de böyle kendi çantammış gibi görüntüsü olsun istiyorum. Oyüzden deri mi alsam diye düşündüm ama fiyatlar baya yüksek heralde kıyıp alıcam

Allah yardımcımız olsun vallahi daha 2,5 ay varr..

bugün alıcam tekrar kalsiyumu doktorum söyledi bende böbrek taşı olduğu için vermiyordu kalsiyum fazla ama ağrım çoğalınca günde 2 kere içeceksin dedi mecbur başlayacağım. umarım iyi gelir canım

Potasyum eksikliği de kramp yaratıyormuş diye okumuştum dün. Muz yiyebilirsin umarım iyi gelir
canım yiyorum hamileliğimin başından beri günde 2 muz yiyoorum severek hemde bence benimki muzluk değil yoğurt az yiyorum süt her sabah içiyorum. kalsiyum ilacıyla yoğurda ağırlık vereceğim
BUKITOKI kizlar ev yogurdugunu arttirin kesinlikle bu isin cozumu kalsiyum kefir ayran yogurt ne buluyorsaniz mayalayin oglen aksam menulerine dahil edin muhakkak
ben mayalamayı hiç denemedim bugüne kadar ama normalde de az yiyordum çoğaltayaım canım
kuzum muz süper yiyorum günde 2 tane en başından beri bence sorun yoğurt az tüketiyorum ona ağırlık vereceğim.

O zaman uykular haram oldu söyleriz hep beraber

Çok sevindimmmm hoş geldin güzel haberlerle Umut dolu geldin

MaşAllah canım Benimkinin tüm organları haftasıyla uyumlu ama göbek çevresi geride yani zayıf bir bebek haftasına göre. Son zamanlarda kilo almadım ona bağlıyorum. Anneme geldim önüme ne koyduysa zorla da olsa yedim vallahi
Akıntının normal olmasına da sevindim soru işaretleri gitti

Ben ekmek çok yiyorum ondan oldu sanırım. Napalım artık dikkat edeceğiz bi şekilde tamamlanacak bu süreç

Benim eşimin tarafı hep göbekli soya çekim olmuş göbek napalımEn çok akıntı beni tedirgin ediyordu zaten

Benim eşimin tarafı hep göbekli soya çekim olmuş göbek napalımEn çok akıntı beni tedirgin ediyordu zaten
Benim doktorum da genetik dedi, çok mühim değil canım. Önden de gidebilir geriden de gelebilir. Diğer organlar sağlıklı olsun dediğin gibi akıntı olarak sorun çıkmasın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…