- 7 Temmuz 2021
- 1.267
- 1.023
- 63
- 35
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.741
Dolapta çok temiz ikinci elleri varKızlar şuna gerek var mı çok övüyorlar gittikçede pahalanıyor, alsam mı dedim
Arkadaşınızın Memorial'da nasıl bir kötü deneyimi varmış? Doktoru kimmiş? Ben de oraya gidiyorum doğumum da orada olacak o yüzden merak ettimBugün herkes dertli bende paylaşayım, bende doktorla kafayı yemiş durumdayım kızlar, bu haftaya kadar görev yaptığım yerdeydim şimdi ankarada devam edip doğumu orada yapacağım ailem orda ama çok araştırdıkça çok şey duydum , bi arkadaşımın memorialle kötü deneyimi var malum koru çukurambar olayı sonra medical park i araştırınca ordada çok şikayet gördüm , bi arkadaşım şehir hastanesinde doğum yapmış çok memnun oda devlet asistan fln mı yaptırır bide hassasiyetim var kadın doktor istiyorum devlete gidersem o şansım yok fln, delirmek üzereyim o kadar çok araştırdım ki, rüyalarımda hep doğuruyorum, erkek olmak ne kolay ya doğum hiç onların derdi değil gibi geliyor, araştırdıkça aslında heryerle ilgili kötü yorum var ama gördükçe soğuyorum valla cahillik mutluluk ya pimpiriklenmek ne kötü birşey
Enee ben muayene günümde 31+4 oluyorum, kaçıyor mı 3 günleBu raporu aldıktan sonra izne çıkmak için ekstra bir şey almamıza gerek yok değil mi, çalışabilir raporundan sonra istediğimiz zaman ayrılabiliyoruz?
Kızlar şuna gerek var mı çok övüyorlar gittikçede pahalanıyor, alsam mı dedim
Ben ikinci dönemin sonunda gitmem gerekmesin diye 33'te ayrılmayı planlıyorum, ilk üç haftaya denk geliyor o da. Sonrasında rapor vs uğraşmak istemiyorum temiz hallolsun.Üç haftada bir üniteyi de bitiririm oh mis
Doğru belki rica etsem verir 32 raporunu, iki tur gitmemiş olurum
Herkes bebişkosunun ismini belirledi mi, ben o kısmı sona doğru düşünürüm diye hep erteliyorum
Kızlar en son suwen den gelen lohusa pijamalarını da geri gönderdikten sonra bunu buldum. Aşırı rahat, belindeki lastik de incecik, esnek. Tchibo dan sabahlık aldım bi de, iki tane gelecek, birini beğenip diğerini göndericem. Bu pijama biraz koldan ve paçadan uzun oldu sadece, onu da terzide yaptırırım diye düşündüm. O kadar parayı bilmediğim markaya verip 2-3 defa kullanmak yerine, böyle sade ve sonra da giyilebileceğim bir şey olsun istedim. Yarıca lohusa yakınları tarzıma hiç uymuyor. Hala arayanlara fikir olabilir
Ben de sorayım bir dönem başında. Bazen idareciler farklı farklı da yaklaşabiliyolar, bir arkadaşım 37'ye kadar nöbet tuttu. Olmaması lazım normalde. Bir an önce 24 Şubat olsun da aklımda okulla dersle ilgili bir şey olmasın, sadece bebeğe odaklanayım istiyorum.Evet kaçıyor. 32+0 olduğumuzda doktor görmeli. Ona göre rapor yazacak. Ama ben izne ayrılmak için de rapor alınıyor diye biliyorum. Bunu idareme soracağım.
24 şubatta son çalışma günüm olacak benim de bakalım.
Geçende bu zeka kartlarıyla da ilgili bir yorum gördüm, o da mantıklı geldi. Bebeklere Rorschach testi gibi manasız şekiller göstermenin anlamı olmadığını, elma resmi göstermek yerine elmanın kendisini göstermenin en iyisi olduğunu söylüyordu. Düşününce doğru dedim.Çocuklar renkleri 6 aydan sonra algılıyormuş.
Onun öncesinde bu kadar renkli eşya dikkat dağıtıyormuş. O sebeple zaten genelde siyah beyaz zeka kartları göstererek başlanıyor yenidoğan bebeklerde.
Ama yine de 6 ay zaten hemen geçer. Şimdiden de alınabilir. Ben de bakınıyorum. En önerilen marka da bu. Piyanolu olması da önemliymiş.
Ben de sorayım bir dönem başında. Bazen idareciler farklı farklı da yaklaşabiliyolar, bir arkadaşım 37'ye kadar nöbet tuttu. Olmaması lazım normalde. Bir an önce 24 Şubat olsun da aklımda okulla dersle ilgili bir şey olmasın, sadece bebeğe odaklanayım istiyorum.
Geçende bu zeka kartlarıyla da ilgili bir yorum gördüm, o da mantıklı geldi. Bebeklere Rorschach testi gibi manasız şekiller göstermenin anlamı olmadığını, elma resmi göstermek yerine elmanın kendisini göstermenin en iyisi olduğunu söylüyordu. Düşününce doğru dedim.
Evet ben de zıt görüşler duyduğumda Nasreddin Hoca gibi sen de haklısın, e sen de haklısın diyorum her birine.Yerli ve yabancı kaynaklarda faydaları anlatılıyor. O yüzden ben kullanacağım. Aldım bile kartlardan.
gerçek elma da kırmızı sarı yeşil renklerde olduğundan arada fark var bence.
Siyah beyaz olması gerekiyor neticede. Ama her konuda mutlaka zıt bir görüş oluyor.
İdareciler de çok değişiyır cidden. 37 haftaya kadar tutturamaz nöbet normalde. Hakkını aramayanda da hata var.
Bi de mesela bazısı nöbet tutmamak için rapor beklerken benim idarecilerim gerek yok dedi.
Nöbet listesi değiştiği gibi yapmayı bıraktım.
Ama 32.haftada çalışabilir raporunu kesinlikle istediler.
Hayır yaptırmadım ama bu konuda bir kaç doktorun açıklamasına denk geldim internette. Gebelikte Tetanoz aşısı yaptırmak yerine bu saydığınız karma aşıyı yaptırıp bebeğin bağışıklığını erken aktive etmenin daha faydalı olduğunu söylüyorlardı. Ne kadar doğru bilemiyorum.merhabalar iciniz de DBT(tetanoz, difteri, boğmaca) bu karma asidan yaptiran var mi. doktorum israrli bu konuda. ben de yillardir tetanoz asisi olmadim.
Canım doktoru sana yazmıştım, bebek malesef kalbi yavaşlamış ve kakasını yutmuş halde doğmuş ciğerleri kötü durumdaymış , apar topar ambulansla şehir hastanesine sevk edilmiş, orda uzun süre yoğun bakımda kaldı, çok ilgili de bulmamış hastaneyi şehir hastanesinde hemşireler daha ilgilendi demişti ama asıl kusur doktorda zaten yoğun bakım en kapsamlı şehir hastanelerinde sen takılma yani bu kötü tecrübeye doktorun o kişi değilArkadaşınızın Memorial'da nasıl bir kötü deneyimi varmış? Doktoru kimmiş? Ben de oraya gidiyorum doğumum da orada olacak o yüzden merak ettim
Benimde doktorum çalışamaz raporu vereceğim 32’de dedi. Çalışır raporu demedi. 2 hafta daha çalışınca seminerler hariç denk geliyo sanki zaten o da 32. Hafta civarı oluyor diye hesapladım ben kaba taslak. Daha idareyle hesap yapmadık.Evet kaçıyor. 32+0 olduğumuzda doktor görmeli. Ona göre rapor yazacak. Ama ben izne ayrılmak için de rapor alınıyor diye biliyorum. Bunu idareme soracağım.
24 şubatta son çalışma günüm olacak benim de bakalım.
Ben yaptiracagim canim 27. Haftadan sonra yapilirsa bebegede geciyormus ve 0-3 ay koruyormus bebegi subatin 10 unda randevum giderken adacel asi alip hastanede vurduracagimmerhabalar iciniz de DBT(tetanoz, difteri, boğmaca) bu karma asidan yaptiran var mi. doktorum israrli bu konuda. ben de yillardir tetanoz asisi olmadim.
Çok geçmiş olsun, hangi diş fırçasını kullanıyorsunuz? Belki işinize yarar diye diş hekimimin bana önerdiği iki marka oldu onları önereyim, Curaprox veya Tepe. Ben yıllardır Curaprox kullanıyorum diş etlerime çok iyi geldi.Merhaba kızlar, dün diş eti kanaması beni mahvettigece defalarca uyandım kanı da zor durdurduk. Pazartesiye randevu aldım bakalım ne olacak. Zedelendi mi ne oldu anlamadım hep aynı yerden kanama oluyor. Oysaki ağrı vs de yok
Braun Oral-B şarjlı diş fırçasını kullanıyorum. Düzenli olarak fırçalarım, aksatmam bakımını. Fırçalamayla alakalı olsa bu zamana kadar çoktan olmaz mıydı?Çok geçmiş olsun, hangi diş fırçasını kullanıyorsunuz? Belki işinize yarar diye diş hekimimin bana önerdiği iki marka oldu onları önereyim, Curaprox veya Tepe. Ben yıllardır Curaprox kullanıyorum diş etlerime çok iyi geldi.
Paradontax diş macununu da desene, tadı başta garip gelebilir, pek Tatlı değil diğerlerine göre ama ona alışınca da diğerleri çok Tatlı gelmeye başlıyor. Ben de oral-b şarjlı kullanıyorum ama kanamam olmadı. Sadece diş ipi kullanınca kanıyor. Sen bi de kan sulandırıcı kullanıyordun di mi? Kanama ondan fazla olmuş da olabilir. Geçmiş olsunBraun Oral-B şarjlı diş fırçasını kullanıyorum. Düzenli olarak fırçalarım, aksatmam bakımını. Fırçalamayla alakalı olsa bu zamana kadar çoktan olmaz mıydı?
Dün sabah dişlerimi fırçaladıktan sonra hiçbir şey yoktu. Akşam 10 gibi kanamaya başladı. Gece de üç defa falan uyandım
Super soft yazanı mı kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?