2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Arkadaşınızın Memorial'da nasıl bir kötü deneyimi varmış? Doktoru kimmiş? Ben de oraya gidiyorum doğumum da orada olacak o yüzden merak ettim

Evet kaçıyor. 32+0 olduğumuzda doktor görmeli. Ona göre rapor yazacak. Ama ben izne ayrılmak için de rapor alınıyor diye biliyorum. Bunu idareme soracağım.
24 şubatta son çalışma günüm olacak benim de bakalım.

Kızlar şuna gerek var mı çok övüyorlar gittikçede pahalanıyor, alsam mı dedim

Çocuklar renkleri 6 aydan sonra algılıyormuş.
Onun öncesinde bu kadar renkli eşya dikkat dağıtıyormuş. O sebeple zaten genelde siyah beyaz zeka kartları göstererek başlanıyor yenidoğan bebeklerde.
Ama yine de 6 ay zaten hemen geçer. Şimdiden de alınabilir. Ben de bakınıyorum. En önerilen marka da bu. Piyanolu olması da önemliymiş.

Aynı durumdayım. 3 hafta gitmek gerekiyor mutlaka. 33te ayrılmış olacağım ben de 2.dönem sonu gelmemek için.
sadece seminerde gerekirse gideriz bu şekilde.
Başka bir arkadaşım da 34.haftasında ayrılmış olacak 3 hafta gelip.

Ne kadar hoşmuş. Sade ve şık duruyor. Rengi de harika. Güle güle kullan

Ben de sorayım bir dönem başında. Bazen idareciler farklı farklı da yaklaşabiliyolar, bir arkadaşım 37'ye kadar nöbet tuttu. Olmaması lazım normalde. Bir an önce 24 Şubat olsun da aklımda okulla dersle ilgili bir şey olmasın, sadece bebeğe odaklanayım istiyorum.
Geçende bu zeka kartlarıyla da ilgili bir yorum gördüm, o da mantıklı geldi. Bebeklere Rorschach testi gibi manasız şekiller göstermenin anlamı olmadığını, elma resmi göstermek yerine elmanın kendisini göstermenin en iyisi olduğunu söylüyordu. Düşününce doğru dedim.

Yerli ve yabancı kaynaklarda faydaları anlatılıyor. O yüzden ben kullanacağım. Aldım bile kartlardan.
gerçek elma da kırmızı sarı yeşil renklerde olduğundan arada fark var bence.
Siyah beyaz olması gerekiyor neticede. Ama her konuda mutlaka zıt bir görüş oluyor.

İdareciler de çok değişiyır cidden. 37 haftaya kadar tutturamaz nöbet normalde. Hakkını aramayanda da hata var.
Bi de mesela bazısı nöbet tutmamak için rapor beklerken benim idarecilerim gerek yok dedi.
Nöbet listesi değiştiği gibi yapmayı bıraktım.
Ama 32.haftada çalışabilir raporunu kesinlikle istediler.

Evet ben de zıt görüşler duyduğumda Nasreddin Hoca gibi sen de haklısın, e sen de haklısın diyorum her birine.

Benim de sıkıntı olmadı, direkt düştüler nöbetten. Bakalım ne diyecekler izin için.

Kızlar weparents diye bir uygulamaya kaydoldum, doktorlar uzmanlar her gün video paylaşıyorlar. Pilates yoga videoları da oluyor. Ücretli bir uygulama, bana güzel geldi sizlere de önereyim dedim

merhabalar iciniz de DBT(tetanoz, difteri, boğmaca) bu karma asidan yaptiran var mi. doktorum israrli bu konuda. ben de yillardir tetanoz asisi olmadim.

merhabalar iciniz de DBT(tetanoz, difteri, boğmaca) bu karma asidan yaptiran var mi. doktorum israrli bu konuda. ben de yillardir tetanoz asisi olmadim.
Hayır yaptırmadım ama bu konuda bir kaç doktorun açıklamasına denk geldim internette. Gebelikte Tetanoz aşısı yaptırmak yerine bu saydığınız karma aşıyı yaptırıp bebeğin bağışıklığını erken aktive etmenin daha faydalı olduğunu söylüyorlardı. Ne kadar doğru bilemiyorum.

Arkadaşınızın Memorial'da nasıl bir kötü deneyimi varmış? Doktoru kimmiş? Ben de oraya gidiyorum doğumum da orada olacak o yüzden merak ettim
Canım doktoru sana yazmıştım, bebek malesef kalbi yavaşlamış ve kakasını yutmuş halde doğmuş ciğerleri kötü durumdaymış , apar topar ambulansla şehir hastanesine sevk edilmiş, orda uzun süre yoğun bakımda kaldı, çok ilgili de bulmamış hastaneyi şehir hastanesinde hemşireler daha ilgilendi demişti ama asıl kusur doktorda zaten yoğun bakım en kapsamlı şehir hastanelerinde sen takılma yani bu kötü tecrübeye doktorun o kişi değil

Benimde doktorum çalışamaz raporu vereceğim 32’de dedi. Çalışır raporu demedi. 2 hafta daha çalışınca seminerler hariç denk geliyo sanki zaten o da 32. Hafta civarı oluyor diye hesapladım ben kaba taslak. Daha idareyle hesap yapmadık.

Ben yaptiracagim canim 27. Haftadan sonra yapilirsa bebegede geciyormus ve 0-3 ay koruyormus bebegi subatin 10 unda randevum giderken adacel asi alip hastanede vurduracagim

Çok geçmiş olsun, hangi diş fırçasını kullanıyorsunuz? Belki işinize yarar diye diş hekimimin bana önerdiği iki marka oldu onları önereyim, Curaprox veya Tepe. Ben yıllardır Curaprox kullanıyorum diş etlerime çok iyi geldi.

Braun Oral-B şarjlı diş fırçasını kullanıyorum. Düzenli olarak fırçalarım, aksatmam bakımını. Fırçalamayla alakalı olsa bu zamana kadar çoktan olmaz mıydı?
Dün sabah dişlerimi fırçaladıktan sonra hiçbir şey yoktu. Akşam 10 gibi kanamaya başladı. Gece de üç defa falan uyandım
Super soft yazanı mı kullanıyorsun?

Paradontax diş macununu da desene, tadı başta garip gelebilir, pek Tatlı değil diğerlerine göre ama ona alışınca da diğerleri çok Tatlı gelmeye başlıyor. Ben de oral-b şarjlı kullanıyorum ama kanamam olmadı. Sadece diş ipi kullanınca kanıyor. Sen bi de kan sulandırıcı kullanıyordun di mi? Kanama ondan fazla olmuş da olabilir. Geçmiş olsun

kizlar aldigim kilo 10 olmus ustelik ekstra bir istahim da yok yemememe ragmen kilo almisim dun modum oyle dustu ki oturup agladim artik,yiyen almaz ben niye aliyorum diye.Zayif hamile kaldim,yag oranim cok dusuktu yillardir spor yaptigim icin herkes vucudun yaglandirmistir kendini sut icin o yuzden fazla aldin diyor ama aklima yatmiyor bir turlu Baktiginizda sadece gobegim var bacagim filan hala ince ama cok moralim bozuldu bilmiyorum belki de hormonal olarak duygusallastim son 3 ay daha ne kadar kilo aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…