2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Burun kanaması için gitmedim hala az az devam ediyor. Dişi sormuştum doktoruma dişçiye gidebilirsin demişti sonra apse patlamıştı dişimde diş ağrımda geçmişti yaptırmadım. İhmal ettim açıkçası.

Kaç kilo aldın ki? Şekerin normal anlamadım. Doktorun dediyse bi bildiği vardır demek istiyorum ama çok pimpirikli mi ki acaba

Kaç kilo aldın ki? Şekerin normal anlamadım. Doktorun dediyse bi bildiği vardır demek istiyorum ama çok pimpirikli mi ki acaba
Beybi sorma benim kiloyu djdhs 15 kg şu an için, doğuma daha var 2 buçuk ay. Aslında pimpirikli değil çok rahat bi adam, o yüzden aklıma takıldı bu kadar şeker testi yaptırması belki bileniniz vardır diye sormak istedim. Bu arada ailemde hiç şeker hastası yok, bebek şu an için kilolu değil dün baktığında 1050 gr’dı haftasıyla uyumlu, suyum fazla değil. Doğuma kadar kan verdirtmez inşallah, takatimiz kalmamıştırrr.

Sağlıklı bir şekilde şu süreci tamamlasak

Memorial kendi anlasmali organizasyon sirketi diisnda sirket kabul etmiyormus birde yoe duymustum canim 5 binde cok fazla gercekten bende 5-10 tane ucan balon cikolata gelen gidene ikramlik lohusa serbeti ve baklava verecegim yeter sanirim zaten ramazan ayima denk geliyor

Aaa ışıklı ne kadar güzel olmuş
Kasnağa mı doladın nasıl ekledin ışıkları?
Bu hafif sert şeritli bir ışık küçük makyaj aynasını parçalamak suretiyle elde ettim iki kasnağın arasına sıkıştırıp vidayı öyle sıktım pil kutusunu da arkaya yapıştırdım sıcak silikon ile canım alta da pleksi isim yapıştıracağım.

Fazla mı pimpirikleniyor bu konuda acaba doktorun acaba direkt şeker yükselemesi de yapmamış benim doktorda açlık tokluk yaptı ve normal çıkınca öyle kapandı konu

İkimizin masallahi var zaten canim bende 12 almisim dun tartildim heralde biz biraz pis bogaziz her halti yiyoruz yoksa baska bi aciklama bulamiyorum kendime dun gece 11 de cevizli sucuk yiyodum mesela ne alakaysa ben almayimda kim alsin amacim bu kilolalari.

Gebelikte diş eti kanamaları sık sık oluyor diye okumuştum benimde çok kanamıştı araştırdıgımda doktorunuza danışın denmiş ama bir sorun yoktu Benim canım mesela burnumda bi anda kanıyor hormonal olabilir diye düşünüyorum bu dönemde inşallah seninde öyledir

Sağlıklı bir şekilde şu süreci tamamlasak
Benim de karaciğer enzimlerim yüksek. Vitaminler dokunmuş olabilir dedi doktor dün bi daha kan istedi yüksek devam ederse kesecek veya değiştirecek. Bişey çıkıyor illa ki. Bebekler sağlıklıysa napalım artık gerisi hallolur bi şekilde

Testler yoruyor adamı sorma bee. Ben de şeker yüklemesinden sonra test yok daha diyordum seviniyordum önce idrarda bakteri çıktı onu hallettik derken karaciğer enzimlerim yüksek çıktı ona test istedi şu anda.

Medical parka gidiyorum Doğum paketi içinde oda süsleme var diye geçiyor arkadasım Doğum yaptı fotoğrafını attı bebeğin beşiği ve annenin yatağı süslenmiş birde kapının önüne içinde balon olan kutulardan koyulmuş ben ekstra bi kapı süs koyabilirim diye düşünüyorum öyle abartı bir süsleme işine girmeyeceğim

Eline sağlık canım, ben de bu hafta başlamayı düşünüyordum ki şu diş eti kanama zımbırtısını halledebilirsem
Canım ama bu çok sık oluyor dün gece 10 dan beri 7 defa kanadı ve zor duruyor. Hiç normal değil haftasonuna denk gelmese şaşırırdım zaten
Canım bir ara benim de yüksekti, iki hafta boyu tüm ilaçları kesti doktor. Normale döndü. Çok geçmiş olsun

Aynen ben de ikramlık olarak sadece paketli çikolata vereceğim baklavaya bile gerek yok. dediğin gibi ramazan olacak zaten ki olmasa bile gelen de oturup bişeyler yemesin bir zahmet

28. Haftadayım 8 kilo aldım. Ama gören öyle kilo almışsın falan demiyor, hatta hamile olduğum bile yeni yeni belli olmaya başladı. Yemek yemekten olduğunu sanmıyorum canım. Başta benim de moralim bozuluyordu ama artık takmıyorum. Demek ki vücudumuzun buna ihtiyacı var, öyle düşünelim

Normalde 2. Saatin 1. Saatten az çıkması bekleniyor, sende sınırlar içinde ama 2. Saat düşmemiş. sonuçlar çok kötü çıkmamış ama hem fazla kilo alımın hem de değerleri birlikte yorumlayınca doktorun önlem almak istemiş olabilir. Bence kontrollü gitmekten zarar gelmez. Ben de sık sık kan verip değerlerime baktırıyorum, kanımda bariz bir azalma olmadı eşim dalga geçiyor artık ama napalım doktorun diyorsa yaptırmalısın

Sen yine sağlıklı şeylerle kilo alıyorsun ya üzülmez insan Ama benim doktor psikolojimle oynuyor her kontrolde tartıyla bakışmaktan bebeğe odaklanamıyorum djhdjd Artık çikolata koklayıp ağzıma salatalık atacak kıvama geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…