- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.781
Burun kanaması için gitmedim hala az az devam ediyor. Dişi sormuştum doktoruma dişçiye gidebilirsin demişti sonra apse patlamıştı dişimde diş ağrımda geçmişti yaptırmadım. İhmal ettim açıkçası.Burun kanaması yaşamıştım birinci trimesterde. Şimdi de bu çıktıfırçalarken kanasa eyvallah diycem de durduk yere kanayınca insan ne yapacağını şaşırıyor. Doktora vs gitmiş miydin peki herhangi bir önlem alındı mı?
Kaç kilo aldın ki? Şekerin normal anlamadım. Doktorun dediyse bi bildiği vardır demek istiyorum ama çok pimpirikli mi ki acabaKızlar ya ben size ne sorucam, ben ilk şeker yüklemesi yaptırdığımda sonuçlarım açlık 93, 1. saat tokluk 104, 2. saat tokluk 104 çıkmıştı. Doktorum “aslında sonuç güzel ama sen yine de diyetisyene git kilo alımını yavaşlatmamız lazım, 10 gün boyunca da dikkat et sonrasında yeniden açlık ve tokluk kan şekerine bakalım” demişti. Neyse ben diyetisyene gittim 10 gündür de ittire kaktıra uymaya çalıştım listeye olduğu kadar hdhdhd. Dün kan verdim açlık ve 2 saat sonra tokluk olacak şekilde. Açlık 86, tokluk 81 çıktı. Sonuç güzel diyetten dolayı daha da düşük şekerin hatta filan dedi ama 3 hafta sonraki randevumuzda bu sefer açlık ve 1 saat sonraki tokluk için kan istedi djdhdjjd. Haydaa ajshhsj Aranızda böyle bi şey yaşayan var mı, damarlarda kan kalmadı kan vermekten.
Beybi sorma benim kiloyu djdhs 15 kg şu an için, doğuma daha var 2 buçuk ay.Kaç kilo aldın ki? Şekerin normal anlamadım. Doktorun dediyse bi bildiği vardır demek istiyorum ama çok pimpirikli mi ki acaba
Sağlıklı bir şekilde şu süreci tamamlasakBurun kanaması için gitmedim hala az az devam ediyor. Dişi sormuştum doktoruma dişçiye gidebilirsin demişti sonra apse patlamıştı dişimde diş ağrımda geçmişti yaptırmadım. İhmal ettim açıkçası.
Memorial kendi anlasmali organizasyon sirketi diisnda sirket kabul etmiyormus birde yoe duymustum canim 5 binde cok fazla gercekten bende 5-10 tane ucan balon cikolata gelen gidene ikramlik lohusa serbeti ve baklava verecegim yeter sanirim zaten ramazan ayima denk geliyorKızlar hastane odasına süsleme yapmayı ya da yaptırmayı düşünüyor musunuz? Ben haftaiçinde bizim hastanenin anlaşmalı olduğu organizasyon firmasından fiyat aldım oda süslemeye 5bin TL dediler. Ben de onların kullandıkları balon zincirlerinden kendim almaya karar verdim. partiden.com diye bir site buldum çok güzel balon aranjmanları var üstelik fiyatlar da 250 civarında. Kapı süsünü zaten ayrıca yaptırmıştım. Hediyelikleri ve çikolatayı da ekledik mi bitti gitti işte al sana organizasyon :))
Bu hafif sert şeritli bir ışık küçük makyaj aynasını parçalamak suretiyle elde ettimAaa ışıklı ne kadar güzel olmuş
Kasnağa mı doladın nasıl ekledin ışıkları?
Fazla mı pimpirikleniyor bu konuda acaba doktorun acaba direkt şeker yükselemesi de yapmamış benim doktorda açlık tokluk yaptı ve normal çıkınca öyle kapandı konuKızlar ya ben size ne sorucam, ben ilk şeker yüklemesi yaptırdığımda sonuçlarım açlık 93, 1. saat tokluk 104, 2. saat tokluk 104 çıkmıştı. Doktorum “aslında sonuç güzel ama sen yine de diyetisyene git kilo alımını yavaşlatmamız lazım, 10 gün boyunca da dikkat et sonrasında yeniden açlık ve tokluk kan şekerine bakalım” demişti. Neyse ben diyetisyene gittim 10 gündür de ittire kaktıra uymaya çalıştım listeye olduğu kadar hdhdhd. Dün kan verdim açlık ve 2 saat sonra tokluk olacak şekilde. Açlık 86, tokluk 81 çıktı. Sonuç güzel diyetten dolayı daha da düşük şekerin hatta filan dedi ama 3 hafta sonraki randevumuzda bu sefer açlık ve 1 saat sonraki tokluk için kan istedi djdhdjjd. Haydaa ajshhsj Aranızda böyle bi şey yaşayan var mı, damarlarda kan kalmadı kan vermekten.
İkimizin masallahi var zaten canimBeybi sorma benim kiloyu djdhs 15 kg şu an için, doğuma daha var 2 buçuk ay.Aslında pimpirikli değil çok rahat bi adam, o yüzden aklıma takıldı bu kadar şeker testi yaptırması belki bileniniz vardır diye sormak istedim. Bu arada ailemde hiç şeker hastası yok, bebek şu an için kilolu değil dün baktığında 1050 gr’dı haftasıyla uyumlu, suyum fazla değil. Doğuma kadar kan verdirtmez inşallah, takatimiz kalmamıştırrr.
Gebelikte diş eti kanamaları sık sık oluyor diye okumuştum benimde çok kanamıştı araştırdıgımda doktorunuza danışın denmiş ama bir sorun yoktu Benim canım mesela burnumda bi anda kanıyor hormonal olabilir diye düşünüyorum bu dönemde inşallah seninde öyledirMerhaba kızlar, dün diş eti kanaması beni mahvettigece defalarca uyandım kanı da zor durdurduk. Pazartesiye randevu aldım bakalım ne olacak. Zedelendi mi ne oldu anlamadım hep aynı yerden kanama oluyor. Oysaki ağrı vs de yok
Benim de karaciğer enzimlerim yüksek. Vitaminler dokunmuş olabilir dedi doktor dün bi daha kan istedi yüksek devam ederse kesecek veya değiştirecek. Bişey çıkıyor illa ki. Bebekler sağlıklıysa napalım artık gerisi hallolur bi şekildeSağlıklı bir şekilde şu süreci tamamlasak
Testler yoruyor adamı sorma bee. Ben de şeker yüklemesinden sonra test yok daha diyordum seviniyordum önce idrarda bakteri çıktı onu hallettik derken karaciğer enzimlerim yüksek çıktı ona test istedi şu anda.Beybi sorma benim kiloyu djdhs 15 kg şu an için, doğuma daha var 2 buçuk ay.Aslında pimpirikli değil çok rahat bi adam, o yüzden aklıma takıldı bu kadar şeker testi yaptırması belki bileniniz vardır diye sormak istedim. Bu arada ailemde hiç şeker hastası yok, bebek şu an için kilolu değil dün baktığında 1050 gr’dı haftasıyla uyumlu, suyum fazla değil. Doğuma kadar kan verdirtmez inşallah, takatimiz kalmamıştırrr.
Eline sağlık canım, ben de bu hafta başlamayı düşünüyordum ki şu diş eti kanama zımbırtısını halledebilirsemBu hafif sert şeritli bir ışık küçük makyaj aynasını parçalamak suretiyle elde ettimiki kasnağın arasına sıkıştırıp vidayı öyle sıktım pil kutusunu da arkaya yapıştırdım sıcak silikon ile canım alta da pleksi isim yapıştıracağım.
Canım ama bu çok sık oluyor dün gece 10 dan beri 7 defa kanadı ve zor duruyor. Hiç normal değil haftasonuna denk gelmese şaşırırdım zatenGebelikte diş eti kanamaları sık sık oluyor diye okumuştum benimde çok kanamıştı araştırdıgımda doktorunuza danışın denmiş ama bir sorun yoktu Benim canım mesela burnumda bi anda kanıyor hormonal olabilir diye düşünüyorum bu dönemde inşallah seninde öyledir
Canım bir ara benim de yüksekti, iki hafta boyu tüm ilaçları kesti doktor. Normale döndü. Çok geçmiş olsunBenim de karaciğer enzimlerim yüksek. Vitaminler dokunmuş olabilir dedi doktor dün bi daha kan istedi yüksek devam ederse kesecek veya değiştirecek. Bişey çıkıyor illa ki. Bebekler sağlıklıysa napalım artık gerisi hallolur bi şekilde
Aynen ben de ikramlık olarak sadece paketli çikolata vereceğim baklavaya bile gerek yok. dediğin gibi ramazan olacak zaten ki olmasa bile gelen de oturup bişeyler yemesin bir zahmetMemorial kendi anlasmali organizasyon sirketi diisnda sirket kabul etmiyormus birde yoe duymustum canim 5 binde cok fazla gercekten bende 5-10 tane ucan balon cikolata gelen gidene ikramlik lohusa serbeti ve baklava verecegim yeter sanirim zaten ramazan ayima denk geliyor
Suyunuzun azaldığı amnisure testi ile kesinleşti mi bana test yapıldı 25+1 deyim çok korkuyorumMidem kucuk oldugu icin inanin 1,5 bile cok geliyor gun icinde yemek yeme istegim kalmiyor ama bugunden itibaren 2,5lt icmeye basladim zorlada olsa
28. Haftadayım 8 kilo aldım. Ama gören öyle kilo almışsın falan demiyor, hatta hamile olduğum bile yeni yeni belli olmaya başladı. Yemek yemekten olduğunu sanmıyorum canım. Başta benim de moralim bozuluyordu ama artık takmıyorum. Demek ki vücudumuzun buna ihtiyacı var, öyle düşünelimkizlar aldigim kilo 10 olmus ustelik ekstra bir istahim da yok yemememe ragmen kilo almisimdun modum oyle dustu ki oturup agladim artik,yiyen almaz ben niye aliyorum diye.Zayif hamile kaldim,yag oranim cok dusuktu yillardir spor yaptigim icin herkes vucudun yaglandirmistir kendini sut icin o yuzden fazla aldin diyor ama aklima yatmiyor bir turlu Baktiginizda sadece gobegim var bacagim filan hala ince ama cok moralim bozuldu bilmiyorum belki de hormonal olarak duygusallastim son 3 ay daha ne kadar kilo aliriz
Normalde 2. Saatin 1. Saatten az çıkması bekleniyor, sende sınırlar içinde ama 2. Saat düşmemiş. sonuçlar çok kötü çıkmamış ama hem fazla kilo alımın hem de değerleri birlikte yorumlayınca doktorun önlem almak istemiş olabilir. Bence kontrollü gitmekten zarar gelmez. Ben de sık sık kan verip değerlerime baktırıyorum, kanımda bariz bir azalma olmadıKızlar ya ben size ne sorucam, ben ilk şeker yüklemesi yaptırdığımda sonuçlarım açlık 93, 1. saat tokluk 104, 2. saat tokluk 104 çıkmıştı. Doktorum “aslında sonuç güzel ama sen yine de diyetisyene git kilo alımını yavaşlatmamız lazım, 10 gün boyunca da dikkat et sonrasında yeniden açlık ve tokluk kan şekerine bakalım” demişti. Neyse ben diyetisyene gittim 10 gündür de ittire kaktıra uymaya çalıştım listeye olduğu kadar hdhdhd. Dün kan verdim açlık ve 2 saat sonra tokluk olacak şekilde. Açlık 86, tokluk 81 çıktı. Sonuç güzel diyetten dolayı daha da düşük şekerin hatta filan dedi ama 3 hafta sonraki randevumuzda bu sefer açlık ve 1 saat sonraki tokluk için kan istedi djdhdjjd. Haydaa ajshhsj Aranızda böyle bi şey yaşayan var mı, damarlarda kan kalmadı kan vermekten.
Sen yine sağlıklı şeylerle kilo alıyorsun ya üzülmez insanİkimizin masallahi var zaten canimbende 12 almisim dun tartildim heralde biz biraz pis bogaziz her halti yiyoruz yoksa baska bi aciklama bulamiyorum kendime dun gece 11 de cevizli sucuk yiyodum mesela ne alakaysa ben almayimda kim alsin amacim bu kilolalari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?