2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Testler yoruyor adamı sorma bee. Ben de şeker yüklemesinden sonra test yok daha diyordum seviniyordum önce idrarda bakteri çıktı onu hallettik derken karaciğer enzimlerim yüksek çıktı ona test istedi şu anda.
Aa çok geçmiş olsun ya, benimki de dert mi şimdi Karaciğer enzimleri neden yükseliyor acaba? Her günümüz farklı sorunla geçiyor, sonra aman hamilelikte stres yapmayın jdhdjd oldu

Ya işte böyle bir açıklama istiyordum kafamda anlamlandıramadım ben de, o yüzden dert oldu. Herkeste değerlerin normal neden sürekli şeker testi istiyor diye soruyor bu sefer. Demek ki içine sinmemiş benim değerler. Doktor ne dese boynum kıldan ince, yaptır dediğinde yaptırıyorum en iyisini bilir zaten. Çok sağolun cevap için.

Benim de ayni belli olmuyor hamile oldugum bile ama yine de cok taktim ya hic gormedigim kilolar olunca ben 10 kiloyla hamileligi bitirirm diye dusunuyodum

Kızlar bulantı hapı hangisine iyi demiştiniz arkadaşım hamile çok bulantısı varmış bi haptan memnun olanlar vardı baya arkadaşıma tavsiye edeceğim de.
Ben prilam kullandım. Bazı günler 2 adet falan kullandım ancak etki etti. Doktorum zofer de vermişti. Daha etkili olan zofer. Ancak ben içeriğine bakıp kullanmak istemedim

Kızlar bulantı hapı hangisine iyi demiştiniz arkadaşım hamile çok bulantısı varmış bi haptan memnun olanlar vardı baya arkadaşıma tavsiye edeceğim de.
Prilam vermişti bana doktorum günde 4 taneye kadar içilebiliyor.çok uyku yapıyor ama onun sayesinde kursağıma 3-5 lokma bişeyler girmişti. Normalde 165 tl civarıydı aile hekimine “gebelik bulantısı- hiperemezis gradivarum” tanısıyla yazdırırsa devlet karşılıyor.

Aa çok geçmiş olsun ya, benimki de dert mi şimdi Karaciğer enzimleri neden yükseliyor acaba? Her günümüz farklı sorunla geçiyor, sonra aman hamilelikte stres yapmayın jdhdjd oldu
Vitaminler dokunuyormuş sanırım. Hala yüksekse biraz kullandırmayacakmış vitaminleri neyse ki çözümü var. Valla hiç takmıyorum napim

Yaa nasıl anladın döndüğünü?

Benim de başıma geldi, önce diş ipi kullandığımda kanamaya başladı sonra durum dururken de olmaya başlayınca tahlil vermiştim kalsiyumum düşük çıkmıştı. Takviye kullanmaya başladım, aynı zamanda kefir ve yoğurt tüketimimi artırdım şikayetim kalmadı. Yakında kan değerlerinize baktırmadıysanız kalsiyuma baktırabilirsiniz.

Bebeğin sağlıklı ise geri kalan hiçbir şeyi düşünme, dert etme lütfen. Onu kucağına aldığın zaman hepsi anlamsız gelecek
Bende 12 almisim canim artik 7. Ayi gectik cok normal bu kadar uzulme ve gercekten bunun kisiden kisiye degisen bisey olduguna inan ne yaparsan yap yine aliyosun veya alamiyosun tamamen bunye ve genetik faktorler
Evet sanirim bunyeyle ilgili haklisiniz kizlar ama duygusallik geldi bana 3.trimesterda taka taka buna taktim sanirim

Vitaminler dokunuyormuş sanırım. Hala yüksekse biraz kullandırmayacakmış vitaminleri neyse ki çözümü var. Valla hiç takmıyorum napim
Evet ya çözümü varsa sıkıntı değil, olmadı beslenmeyi biraz arttırın vitamini azaltın bi süre doktorun dediği gibi. Aman ne takıcaz bundan sonra gittiği yere kadar hdhdhhd

Canım öyle azar azar bir kanama olsa zaten baştan önlem alırdım. Saat başı zor duran bir kanama ve birden dün gece başladı. Şu iki günü bir atlatsam pazartesi ne diyecek bakalım dişçi

Kızlar biz yorulunca bebekler de yoruluyor sanırım, ben mesela iş için şehir dışındaydım dün gece çok geç döndüm, bugün resmen hiç uyanmadı, normalde bu saatlerde kıpır kıpır oluyor. Endişelenmekle endişelenmemek arasında bir yerlerdeyim, sürekli kendimi telkin ediyorum

Ay ne demek rica ederim doktorlar biz sormayınca açıklama yapmıyor genelde. Biz de böyle tırtıklayarak bilgi öğreniyoruz
Benim de ayni belli olmuyor hamile oldugum bile ama yine de cok taktim ya hic gormedigim kilolar olunca ben 10 kiloyla hamileligi bitirirm diye dusunuyodum
Ahahha hayaller hayatlar. Ben de öyle düşünüyordum ama yapacak bir şey yok gece yatağa yatarken dönerken falan tam bir sünger bob patrick karakterine dönüşüyorum
Ay sorma, canım prilam günde bir tane içmeme rağmen çok iyi geliyordu bana, sayesinde de güzel uyudum

Canım öyle azar azar bir kanama olsa zaten baştan önlem alırdım. Saat başı zor duran bir kanama ve birden dün gece başladı. Şu iki günü bir atlatsam pazartesi ne diyecek bakalım dişçi
Öyle zor duran devamlı bir kanamanız varsa zaten bence iki gün beklemeyin hiç. Ağızdaki kanama alanları enfeksiyona çok açık oluyor ilerlerse antibiyotik kullanmak zorunda kalabilirsiniz.

Kızlar nasılsınız ben bugün tüm sigortaları attırdım denk gelene gelmeyene sayıp sövüyorum kendimi yatak odasına kapattım artık biraz sakinleşeyim kimseyi görmeyim diye. Hiç böyle olmamıştım bi yandan da komik geliyor.

Kilo konusuna gelince kendime çok kızıyorum. Eskisi gibi yiyemiyorum 36 yıllık çöp midemin prenseslik yapacağı tuttu, şu anki normalime göre biraz fazla yesem (dün pilav yedim yarasın diye) karnım ağzıma kadar şişti büyüdü, midem ekşidi bi sürü. Biraz zorlayım fazla yiyeyim diyorum bu sefer bebelerden biri haftasından ileri diğeri geri, küçüğü büyütcez diye büyüğü şişirmeyeyim gereksiz yere diyorum. Of. Darlandum.

Öyle zor duran devamlı bir kanamanız varsa zaten bence iki gün beklemeyin hiç. Ağızdaki kanama alanları enfeksiyona çok açık oluyor ilerlerse antibiyotik kullanmak zorunda kalabilirsiniz.
Acildeyim zaten şuan için enfeksiyon yok Neyseki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…