- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #24.821
evwt doktorum da aynısını soyledi canim. ben kovid aşısı bile olmadim. ama söz konusu bebek olunca artik yaptiricam.Ben yaptiracagim canim 27. Haftadan sonra yapilirsa bebegede geciyormus ve 0-3 ay koruyormus bebegi subatin 10 unda randevum giderken adacel asi alip hastanede vurduracagim
Canım geçmiş olsun yaAcildeyim zatenşuan için enfeksiyon yok Neyseki
Acildeyim zatenşuan için enfeksiyon yok Neyseki
Öyle oluyor endişelenme bence. Ben de çarşamba günü misafir ağırladım o gün bi kaç kez kıpırdandı gece sadece ben de farkettim ama iki gündür dinlenmedeyim dün akşam hareketliydi epey hatta gözümü kapattım tam uykuya dalacakken bir vurdu aklımı aldıKızlar biz yorulunca bebekler de yoruluyor sanırım, ben mesela iş için şehir dışındaydım dün gece çok geç döndüm, bugün resmen hiç uyanmadı, normalde bu saatlerde kıpır kıpır oluyor. Endişelenmekle endişelenmemek arasında bir yerlerdeyim, sürekli kendimi telkin ediyorum
Ay ben de bugün değişik değişik hareketler hissettim hep tekme gibiydi bugün farklı oldu daha belirgin. Bir de hep sol alttan hissediyodum bugün sağ üstte hissediyorum ve baya yukarıda kaburgamın altında nerdeyse çok tuhaf geldi benimki de mi döndü acaba kiYani nasil desem farkli hissettim o gece hatta korktum da boyle degisik hareketler yapti hissetmedigim yerlerde hissettim hareketlerini ozellikle midemde tekmelerini hissettim dedim döndü bu cocuk
W woodhousemma Valla belirlemek zorunda kaldık diyelim. Bebeğin kapı süsüydü hediyelikleriydi derken hepsine isim yazıldığı için sipariş verebilelim diye belirledik gitti. Biz de rahatladık iyi olduYok yok belirlemedik yalnız değilsin
Canım geçmiş olsun ya
Teşekkürler kızlarÇok geçmiş olsun ya bi an önce gittiğin iyi olmuş, kolayca çözüme kavuşur insallah
Evet ya bu organizasyon bana da biraz pahalı geliyp, hepimiz kapı süsü bi şekilde yapıyor yada yaptırıyoruz, hediyelklermiz var falan, bu işi halledeblcek bi tanıdıgımıza bi iki balonda eklettk mi oldu bitti benceKızlar hastane odasına süsleme yapmayı ya da yaptırmayı düşünüyor musunuz? Ben haftaiçinde bizim hastanenin anlaşmalı olduğu organizasyon firmasından fiyat aldım oda süslemeye 5bin TL dediler. Ben de onların kullandıkları balon zincirlerinden kendim almaya karar verdim. partiden.com diye bir site buldum çok güzel balon aranjmanları var üstelik fiyatlar da 250 civarında. Kapı süsünü zaten ayrıca yaptırmıştım. Hediyelikleri ve çikolatayı da ekledik mi bitti gitti işte al sana organizasyon :))
Prillam dr. Acıkcası 4 ay bunsuz yasayamadığım ilaç, günde 3 kullanıyordum ben yüzyılın icadıKızlar bulantı hapı hangisine iyi demiştiniz arkadaşım hamile çok bulantısı varmış bi haptan memnun olanlar vardı baya arkadaşıma tavsiye edeceğim de.
Kızlar nasılsınız ben bugün tüm sigortaları attırdım denk gelene gelmeyene sayıp sövüyorumkendimi yatak odasına kapattım artık biraz sakinleşeyim kimseyi görmeyim diye. Hiç böyle olmamıştım bi yandan da komik geliyor.
Kilo konusuna gelince kendime çok kızıyorum. Eskisi gibi yiyemiyorum 36 yıllık çöp midemin prenseslik yapacağı tuttu, şu anki normalime göre biraz fazla yesem (dün pilav yedim yarasın diye) karnım ağzıma kadar şişti büyüdü, midem ekşidi bi sürü. Biraz zorlayım fazla yiyeyim diyorum bu sefer bebelerden biri haftasından ileri diğeri geri, küçüğü büyütcez diye büyüğü şişirmeyeyim gereksiz yere diyorum. Of. Darlandum.
3. Trimester mood swings e erken girdik sanırımKızlar nasılsınız ben bugün tüm sigortaları attırdım denk gelene gelmeyene sayıp sövüyorumkendimi yatak odasına kapattım artık biraz sakinleşeyim kimseyi görmeyim diye. Hiç böyle olmamıştım bi yandan da komik geliyor.
Kilo konusuna gelince kendime çok kızıyorum. Eskisi gibi yiyemiyorum 36 yıllık çöp midemin prenseslik yapacağı tuttu, şu anki normalime göre biraz fazla yesem (dün pilav yedim yarasın diye) karnım ağzıma kadar şişti büyüdü, midem ekşidi bi sürü. Biraz zorlayım fazla yiyeyim diyorum bu sefer bebelerden biri haftasından ileri diğeri geri, küçüğü büyütcez diye büyüğü şişirmeyeyim gereksiz yere diyorum. Of. Darlandum.
Ne dediler peki??Acildeyim zatenşuan için enfeksiyon yok Neyseki
Haftan ileride seyredebilir. Son adet tarihine göre 32+0 da almak gerekiyorKızlar benim bi sorum var 32.hafta raporu almamız lazım ya calısanlar olarak, ama ben ilk zamandan beri haftam hep bir bucuk ileri seyrediyor, biz muayeneye sata göre mi 32.haftada mı gideceğiz, yoksa ultrasonda görünen tarih mi kafam karıstı,
Olabilir canim bende nasil bisey oldugunu hic duymamistim ama icimden bi ses farkli seyler oluyo dedi bilmesekde anliyoruz bence senin de dönmüs olabilirAy ben de bugün değişik değişik hareketler hissettim hep tekme gibiydi bugün farklı oldu daha belirgin. Bir de hep sol alttan hissediyodum bugün sağ üstte hissediyorum ve baya yukarıda kaburgamın altında nerdeyse çok tuhaf geldi benimki de mi döndü acaba ki
Acil diş hekimi yok ki ne desinler eve yolladılarNe dediler peki??
Yok artık beş bin miKızlar hastane odasına süsleme yapmayı ya da yaptırmayı düşünüyor musunuz? Ben haftaiçinde bizim hastanenin anlaşmalı olduğu organizasyon firmasından fiyat aldım oda süslemeye 5bin TL dediler. Ben de onların kullandıkları balon zincirlerinden kendim almaya karar verdim. partiden.com diye bir site buldum çok güzel balon aranjmanları var üstelik fiyatlar da 250 civarında. Kapı süsünü zaten ayrıca yaptırmıştım. Hediyelikleri ve çikolatayı da ekledik mi bitti gitti işte al sana organizasyon :))
Tamamdır son adete göre hesabımı yapıp gideym o zaman sağolasınHaftan ileride seyredebilir. Son adet tarihine göre 32+0 da almak gerekiyor
Ultrrasonun ileri vermesi resmiyette bişi değiştirmiyor
Sakin olKızlar nasılsınız ben bugün tüm sigortaları attırdım denk gelene gelmeyene sayıp sövüyorumkendimi yatak odasına kapattım artık biraz sakinleşeyim kimseyi görmeyim diye. Hiç böyle olmamıştım bi yandan da komik geliyor.
Ahahahaha bu babuşlar3. Trimester mood swings e erken girdik sanırımben de annemle babamı bezdirdim. Babam bugün “karantinamıza kendi evimizde mi devam etsek” diyordu anneme
Sen az kilo almıştın neden rahatsız etti ki karnın? Çok çekilmez olduğu durumlarda gaviscon rahatlatacaktır. Doktoruna sorarak kullanabilirsin
Merhaba benim sonradan yukseldi suyum hala da ayni seviyede cok sukur bir sorun kalmadi insallah sizinde duzelir , su azligi genel olarak bebegin bobrek sorunu varsa oluyormus yuregim agzimda gezmistim aniden suyu biterse yasataamzsak diye ama cok sukur gecti suan 28+5 imSuyunuzun azaldığı amnisure testi ile kesinleşti mi bana test yapıldı 25+1 deyim çok korkuyorum
Merak ettim en son kac ölctuler ? 10 un altina duserse cok riskli dediler bana o yonden soruyorum testi kac olunca yaptilarSuyunuzun azaldığı amnisure testi ile kesinleşti mi bana test yapıldı 25+1 deyim çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?