2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
merhabalar iciniz de DBT(tetanoz, difteri, boğmaca) bu karma asidan yaptiran var mi. doktorum israrli bu konuda. ben de yillardir tetanoz asisi olma
Ben yaptiracagim canim 27. Haftadan sonra yapilirsa bebegede geciyormus ve 0-3 ay koruyormus bebegi subatin 10 unda randevum giderken adacel asi alip hastanede vurduracagim
evwt doktorum da aynısını soyledi canim. ben kovid aşısı bile olmadim. ama söz konusu bebek olunca artik yaptiricam.

Öyle oluyor endişelenme bence. Ben de çarşamba günü misafir ağırladım o gün bi kaç kez kıpırdandı gece sadece ben de farkettim ama iki gündür dinlenmedeyim dün akşam hareketliydi epey hatta gözümü kapattım tam uykuya dalacakken bir vurdu aklımı aldı

Yani nasil desem farkli hissettim o gece hatta korktum da boyle degisik hareketler yapti hissetmedigim yerlerde hissettim hareketlerini ozellikle midemde tekmelerini hissettim dedim döndü bu cocuk
Ay ben de bugün değişik değişik hareketler hissettim hep tekme gibiydi bugün farklı oldu daha belirgin. Bir de hep sol alttan hissediyodum bugün sağ üstte hissediyorum ve baya yukarıda kaburgamın altında nerdeyse çok tuhaf geldi benimki de mi döndü acaba ki

Evet ya bu organizasyon bana da biraz pahalı geliyp, hepimiz kapı süsü bi şekilde yapıyor yada yaptırıyoruz, hediyelklermiz var falan, bu işi halledeblcek bi tanıdıgımıza bi iki balonda eklettk mi oldu bitti bence zaten bu süreç yeterince iliğimizi kemiğimiz sömürdü, o paraya bebişimize bişiler alırız diyorum
Kızlar bulantı hapı hangisine iyi demiştiniz arkadaşım hamile çok bulantısı varmış bi haptan memnun olanlar vardı baya arkadaşıma tavsiye edeceğim de.
Prillam dr. Acıkcası 4 ay bunsuz yasayamadığım ilaç, günde 3 kullanıyordum ben yüzyılın icadı
ahaha aramıza hosgeldin, ben gün aşırı attırıyorum o sigortaları cok normal hormonlarımız sağolsun canım, yemek konusunda bende dertliyim, burda kilo aldom diye dertlenen arkadasları görünce imreniyorum, ilk aylar bulantıdan -4kg indim zaten, sonra da bi türlü açamadım iştahı, hamilelik başından -4+6 = 2kg denklemnde kaldım moralm bozuluyor, ama bebişim şükür almıs bugün kontrol vardı sabah 1,400gr cıktı şükür hatta tpmbiş dedi inanamadm, onlar alacağı varsa bizden alıp yine alıyorlar anlasılan, kafanı takma yani senin iki fındık ayarlıyordur onu, protein yemeğe agırlık ver canım

Kızlar benim bi sorum var 32.hafta raporu almamız lazım ya calısanlar olarak, ama ben ilk zamandan beri haftam hep bir bucuk ileri seyrediyor, biz muayeneye sata göre mi 32.haftada mı gideceğiz, yoksa ultrasonda görünen tarih mi kafam karıstı,

3. Trimester mood swings e erken girdik sanırım ben de annemle babamı bezdirdim. Babam bugün “karantinamıza kendi evimizde mi devam etsek” diyordu anneme

Sen az kilo almıştın neden rahatsız etti ki karnın? Çok çekilmez olduğu durumlarda gaviscon rahatlatacaktır. Doktoruna sorarak kullanabilirsin

Haftan ileride seyredebilir. Son adet tarihine göre 32+0 da almak gerekiyor
Ultrrasonun ileri vermesi resmiyette bişi değiştirmiyor

Olabilir canim bende nasil bisey oldugunu hic duymamistim ama icimden bi ses farkli seyler oluyo dedi bilmesekde anliyoruz bence senin de dönmüs olabilir

Yok artık beş bin mi Kapı süsünü kendim yapacağım, çikolatalarımı aldım yine kendim süsleyeceğim. Arkadaşım şerbet yapacak bitti gitti. Yani içinde çok fazla hevesi olan yapsın elbette ama bana gereksiz geliyor

Sakin ol ben de artık biraz fazla yesem kendime gelemiyorum bir kaç saat, mide kaldırmıyor. Sende iki tane var, midene baya az yer kalıyordur. Az az sık sık yemeliyiz aslında, bi de öyle denemek lazım. Sinir bozukluğu hepimizde var ya. Umarım sakinleştirmeyi başarırlar seni yoksa insan daha fena sinirleniyor

Ahahahaha bu babuşlar kilo az aldım evet ama karnım bazen inanılmaz şişiyor, sertleşiyor, geriliyor patlayacak gibi oluyor. gaz desem artık o kadar gaz olmuyor, reflü desem o iyi çok şükür anlamadım neden doktor da normal dedi magnezyum verdi arada onu içiyorum

Suyunuzun azaldığı amnisure testi ile kesinleşti mi bana test yapıldı 25+1 deyim çok korkuyorum
Merhaba benim sonradan yukseldi suyum hala da ayni seviyede cok sukur bir sorun kalmadi insallah sizinde duzelir , su azligi genel olarak bebegin bobrek sorunu varsa oluyormus yuregim agzimda gezmistim aniden suyu biterse yasataamzsak diye ama cok sukur gecti suan 28+5 im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…