2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Çalışabilir raporu almadan 4 gün çalışamaz mısınız acaba 24ü de izinle ayrılsanız?
Ben 24ünde 32 oluyorum o gün alıp çıkacağım izne

Çalışabilir raporu almadan 4 gün çalışamaz mısınız acaba 24ü de izinle ayrılsanız?
Ben 24ünde 32 oluyorum o gün alıp çıkacağım izne

A ne güzel denk gelmiş
İdare çalışabilir raporu kesinlikle olmalı dedi bana. 32.haftada mutlaka almalısın diyor.
Ben de ona göre muayenemi ayarlamıştım.
Tekrar görüşmem gerek idareyle

Kesinlikle yapisal kafaya takicak bir sey yok canim.Benim de karnim cok cikmadi ustelik cok zayif olmama ragmen.Halam da ayni sekildeymis genetik oluyor bu isler bence..Halam ben 6 aylik gibi bir karinla doguma girdim demisti ic karni genismis.

Çok geçmiş olsun ailen için Allah beterinden esirgesin bi daha göstermesin. Maşallah bebişlerin kiloları da yakınmış birbirine güzelce büymüş kuzular

Son haftalarda kilo alımı annenin yavaşlıyormuş canım ben bi ara 1 er ikişer alarak gittim son haftalarda 200 gr - 500 gr fln alır oldum haftada, karnımda o hızlı büyüme sürecini bitirdi benim de zaten büyük ama dediğin gibi son haftalarda artık büyümüyor gibi, bi ara aynaya her baktığımda şaşırıyordum, yani bence normal bu

Selam kızlar, ne zamandır yazamıyorum bi türlü. eşimin kardeşi bizde onunla kızımla zaman geçirmeye, kendimi gündemden uzak tutmaya çalışıyorum ama kalamıyorum ruh gibiyim evde kaç gündür. Dün bebekleri görmeye gittik gayet iyi büyümüşler küçük olan büyük olana yaklaşmış çok şükür. Ben de 1 kilo falan almışım. Çıkışta hastane çıkışı vb bi kaç eksiklerini hallettik. Bi ara lohusa pijamalarıma bakıp ona göre sipariş vermem gerek ki 30. haftada hastane çantam hazır olsun istiyorum ne olur ne olmaz. Doktorun 34 ilk hedefimiz sonrasında korkmaya gerek yok zaten dedi bakalım insallah güzelce beklerler içerde günlerini

Mart ayı topiginde böyle birsey buldum lazım olabilir.Dr doğumdan sonra süt cogalsin diye vermiş fayda ettiğini söylüyorlar.

Eklentiler

• image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar iyi geceler.
Ben bir süre internetimi tamamen kapatmayı düşünüyorum burdan da çıkış yapacağım bi kaç hafta. Kafamı dağıtmak için burayı okuyordum ama bi konuda toplu mezar falan demişlerdi ben de yoktur öyle bişey yazmıştım yorum olarak. Yazan kişi bana görsel atmış özelden boş bulunup açtım ve kendimi çok kastım bi anda görünce şimdi midem bulanıyor, sırtım ağrıyor. Şekerim ya da tansiyonum düştü sanırım uzandım

Biri diğerinden küçüktü her defasında, Maşallah yaklaşmışlar birbirlerine
Güzelce beklerler haftalarını annesi, stres yapma sen

Yani hamile birisine neden öyle bir görsel gönderilir bilemedim ama olan olmuş artık. Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yapmalısın/yapmalıyız. Komple interneti kapatmak seni rahatlatacak belki de dediğin gibi. Şu günlerde sosyal medyayı, whatsapp ı falan kısıtlı kullanmamız gerektiğini düşünüyorum ben de. Kendimizden başka sorumluluklarımız var çünkü. Bebeğimize iyi bakmak gibi, onu strese sokmamak gibi…
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Biraz daha sabredip güzel günlere kavuşalım inşallah kısa zamanda

Günaydın herkese. Herkes gibi kahroluyorum, tv den ve Twitter dan ister istemez takip ediyorum olanları. Artık ağlamadan izliyorum, biraz sakinleştim sanarken yatağa girince gördüğüm fotolar videolar gözümün önüne gelmeye başladı birer birer, mahvoldum. Empati kurmadan yapamıyorum. Ben bu acıyı izlemeyi bile kaldıramıyorken onlar yaşıyor. Kimseyi kötü etkilemek istemiyorum ama hepimiz travma yaşıyoruz sanırım. Nasıl atlatacağız bilmiyorum. Bildiğim tek şey, sorumluların hesap vermeyeceği.

Mart ayı topiginde böyle birsey buldum lazım olabilir.Dr doğumdan sonra süt cogalsin diye vermiş fayda ettiğini söylüyorlar.

Ben de gördüm. Orayı okuyorum hep zaten. Bizim konu sessizleşti baya.
Hemen yazan kişinin mesajıyla beraber ekran görüntüsü aldım.
Bir mart annesi daha doğurmuş oldu.
Bizde de gelecek ay doğumlar başlar. Buraya çok güzel doğum hikayeleri yazmak nasip olsun hepimize inşallah.

Maslaalh canım. Çok şükür bebeklerin iyiymiş. banada aynisni dedi doktorum. artık korkmana gerek yok. 30. Haftayı geçtiğini için dedi .34. de geçersek süper olur dedi. Doğum ne zaman olur diye sordum. Gidebildigi yere kadar dedi. 36-37-38 dedi

İnşaallah içim daralıyor benimde insanların da kafası karışık aldığım anakucaginda Kocaeli'de göndermiş kargo şirketi ben İstanbuldayim.Aradim bugün napiyorsunuz siz diye.Teslim edilecekse şikayet edeceğizde geri gönderecekler.Doğuma gekimce ben en son doğrurum herhalde Nisan 22 de 38 bitiyor benim beklemezse belki birkaç gün önce yine en sona kalırım.

Ben de yarın 30+0 oluyorum. Yalnız, bebek 40 haftayı doldurmadan gelirse doğum sonrasına iznim yetişmiyor çalışmam gerekiyor diye hesapladım karnelere kadar.(Doğru hesapladım mı emin değilim, ilk gebelik acemiliği var :)) O yüzden haftaya çalışabilir raporu alayım, 3 Mart'ta izne ayrılayım diye düşündüm.

Ben de yarın 30+0 oluyorum. Yalnız, bebek 40 haftayı doldurmadan gelirse doğum sonrasına iznim yetişmiyor çalışmam gerekiyor diye hesapladım karnelere kadar.(Doğru hesapladım mı emin değilim, ilk gebelik acemiliği var :)) O yüzden haftaya çalışabilir raporu alayım, 3 Mart'ta izne ayrılayım diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…