- 27 Ocak 2014
- 833
- 2.479
- 313
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #30.501
Hastaneden geldigimden beri uyuyamadim baska bi foruma bakiyodum denk geldigim seye bakin ruh hastasi bu millet ya vallahi memesini keserim bunu yapanin ay sabah sabah sinir oldum
Benim hemen hemen yok gibi bir parmak belki. Kaburgalarım açılmıyor da göbeğim öne öne büyüyo. Sabah yatakta doğruldum ayağa kalkınca kıt etti bişey kaburgalarımda üst üste binmiş sanırım biraz canım acıdı ama geçti sonra. Ama karnım aşağıda duruyorSırt üstü yattiginizda kaburganiz ile bebek arasında kaç parmak var bakarmisiniz?
kızlar ben de 37+0 da 3400 gr 50 cm gelen bi tombik kızla 38+3 e planlı sezaryen randevumu aldım
ssvd istiyodum ama çatın dar zor olur dedi, aslında denemeden bilemeyiz ama bi yandan da işime geldi
ödem, çatı ağrısı bel kalça ağrısı uykusuzluk hepsi hat safhada.
10 gün bile gözümde büyüyo desem yalan değil.
1 saattir acildeyim kizlar o hissettigim sey sanciymis ama baya az 21-33 arasinda gidip geliyor nst de. Doktorumda acil bi sezeryn icin gelmis gece 3 gibi sans eseri denk geldik bu sanciyla dogurmazsin suan agri gibi hissediyormusun dedi hayir agri yok sadece kasilma gibi oluyo dedim 50 nin ustune ciksa veya agri hissetsem İlac verecekti ama ben gayet iyiyim. Normalde bu kadar hissedilmezmis ama suyum az oldugu icin boyle kasiliyormus galibaboyle 3-4 hafta duranlarda var 1 hafta sonra doguranda agrin sizin yoksa suyun gelmediyse git evde yat dayanmaya calis dedi. Buda bu gecenin bir macerasiydi ay bu arada aciklik muayenesi biraz sey neyse korkutmak istemiyorumda ben biraz zorlandim neyseki tam kapali hala
Günaydın. Dün ben de aynısını yaşadım aslında ama kasık ağrısı değildi. Karnım göbek deliği hizasından sertleşip dağıldı sürekli akşam 3 4 kez oldu. Acı ağrı hissetmedim ama çok rahatsız edici bişeydi. Sancı olduğunu düşünüyorum ama düzenli ve uzun süreli olmadığı için gitmedim acile. İnternetten biraz okudum kasılmalar öyle oluyormuşo sürekli sürekli olursa bebeği aşağı doğum kanalına itiyormuş. Neden sakin kaldım bilemedim ama cahil cesareti sanırım Yarın randevum var bakalım nst ye bağlayacaktır doktor ne çıkacak.
Benim iki parmak var. cumartesi doktorum söyledi Bu en az dört olacak ki bebek aşağı iniyor diyebilelim dedi.Sırt üstü yattiginizda kaburganiz ile bebek arasında kaç parmak var bakarmisiniz?
1 saattir acildeyim kizlar o hissettigim sey sanciymis ama baya az 21-33 arasinda gidip geliyor nst de. Doktorumda acil bi sezeryn icin gelmis gece 3 gibi sans eseri denk geldik bu sanciyla dogurmazsin suan agri gibi hissediyormusun dedi hayir agri yok sadece kasilma gibi oluyo dedim 50 nin ustune ciksa veya agri hissetsem İlac verecekti ama ben gayet iyiyim. Normalde bu kadar hissedilmezmis ama suyum az oldugu icin boyle kasiliyormus galibaboyle 3-4 hafta duranlarda var 1 hafta sonra doguranda agrin sizin yoksa suyun gelmediyse git evde yat dayanmaya calis dedi. Buda bu gecenin bir macerasiydi ay bu arada aciklik muayenesi biraz sey neyse korkutmak istemiyorumda ben biraz zorlandim neyseki tam kapali hala
Kızlar toplaşın anlatıyorum çıktım doktorun yanındanNisan bebelerine bakın ya zıpırcık çıktı hepsi hadi ben yaşlı yorgun ve şekerliyim size ne oluyor kızlarpank umarım bebiş azıcık daha sabreder. BUKITOKI sen ne ettin ne alemdesin, arada güncelle bizi. Papatya0593 B Birdurumvar kaptırdık sıraları kızlar
Aynisi iste canim ben duramadim gittim cok az sanci cikti iyiki gitmemissinGünaydın. Dün ben de aynısını yaşadım aslında ama kasık ağrısı değildi. Karnım göbek deliği hizasından sertleşip dağıldı sürekli akşam 3 4 kez oldu. Acı ağrı hissetmedim ama çok rahatsız edici bişeydi. Sancı olduğunu düşünüyorum ama düzenli ve uzun süreli olmadığı için gitmedim acile. İnternetten biraz okudum kasılmalar öyle oluyormuşo sürekli sürekli olursa bebeği aşağı doğum kanalına itiyormuş. Neden sakin kaldım bilemedim ama cahil cesareti sanırım Yarın randevum var bakalım nst ye bağlayacaktır doktor ne çıkacak.
Kandırdı bizi minik, tabi doktor ne derse o canım, hayırlısı olsun, ikinizde Sağlıklı olsun, maşallah oğluşaKızlar toplaşın anlatıyorum çıktım doktorun yanındansancılarımı düşürdüler zaten geceden beri. Çatı muayenem hiç acımadı canım aşkım doktorumun sağolsun eli çok hafif ama şöyle 2 parmağım bile içerde dönerken zorlanıyor hemen bel kemiğie dokundu acıdı zaten bu şartlarda asla normal olmaz dedi. Yani yumrukk yaptı elini bacak arama koydu bak bacaklarının arasına bile sığmıyor çocuk burdan çıkamaz seni iç dış yırtar sana yıllarca sürecek bir travma asla yaşatamam dedi bende kabullendim tabiki sağlıklı nasıl olacaksa ikimiz içinde öyle olsun. Bu arada bebeğin haftası düşük diye kiloyu söylüyorum kızçeler sizdende erken olacak olan varsa korkmasın diye bebeğe ciğer geliştirici vurdu ya asla artık korkçak bişey yok bebek hazır dedi kilosu 2750 boyu 48 cm gayet ideal kiloya sakın takılma dedi yok takılmıyorum dedim. Bu akşam taburcu edicek evde ilaca devam dedi ama bir daha atak gelirse hemen alırım bekletmem dedi artık hazır dedi. Ama en son tarih 38+4 olur o da nisanın 6 sı gibi oluyor ama ben 04.04 ü seçerim eğer beklerse rahim ağzı ölçüsü mü ne bişey ölçtü 22 dedi o sınırda dedi açılma yok dedi ama rahim ağzına kafayı dayamış adet sancın bu yüzden dedi gelmek istiyor artık dedi bastırıyormuş. Herşey yoluna girmiş yani sancım olmqzsa 20 sinde tekrar kontrole gelicem bakıcak haftada 1 burdayız bakalım içim rahqtladı ya hayırlısı böyleymiş demekki
Ben aldim canim cidden baya guzel hatta emzirme atlati sevmedigim icin ordan kendime dantelli bide atlet aldimBiz akıllanmayız. Kızlar acile gitmese hiç kalkacağımız yok yerimizden.
Kasılmam yok ama ben de burda olanları okuyunca nihayet dün hastane çantamı hazırladım.Organizerlere yerleştirip orta boy bir bavula koydum eşyaları. Annemle hallettik.
Sadece emzirme atletleri ve sütyenini 15 dklık programda yıkamam lazım. Ayrıca trendyolda gördüğüm özkan underwear marka lohusa külotu almam gerek. En çok beğenilen o marka gördüğüm kadarıyla.Yüksek belli iç çamaşırı hiç giymiyorum. Bir tane bile yok elimde. Sezaryenden sonra iyi olur diye düşündüm.
Yalnız kendi kişisel bakım eşyalarım için ekstra çanta alıcam yanıma. Onu hazırlamadım. Diş macunu, fırçası, deodorant vs. için.
Bir de umarım hiç kullanmam gerekmez ama biberon, süt sağma makinesi gibi şeyleri dezenfekte edip ayırmam gerekiyor.
Ama hastane çantasını hazırlayınca büyük rahatlama geldi. Tavsiye ederim bitirin o işi.
Ay canım her sey gönlünce olsun. Senin minnoş sabırsız çıktı deseneKızlar toplaşın anlatıyorum çıktım doktorun yanındansancılarımı düşürdüler zaten geceden beri. Çatı muayenem hiç acımadı canım aşkım doktorumun sağolsun eli çok hafif ama şöyle 2 parmağım bile içerde dönerken zorlanıyor hemen bel kemiğie dokundu acıdı zaten bu şartlarda asla normal olmaz dedi. Yani yumrukk yaptı elini bacak arama koydu bak bacaklarının arasına bile sığmıyor çocuk burdan çıkamaz seni iç dış yırtar sana yıllarca sürecek bir travma asla yaşatamam dedi bende kabullendim tabiki sağlıklı nasıl olacaksa ikimiz içinde öyle olsun. Bu arada bebeğin haftası düşük diye kiloyu söylüyorum kızçeler sizdende erken olacak olan varsa korkmasın diye bebeğe ciğer geliştirici vurdu ya asla artık korkçak bişey yok bebek hazır dedi kilosu 2750 boyu 48 cm gayet ideal kiloya sakın takılma dedi yok takılmıyorum dedim. Bu akşam taburcu edicek evde ilaca devam dedi ama bir daha atak gelirse hemen alırım bekletmem dedi artık hazır dedi. Ama en son tarih 38+4 olur o da nisanın 6 sı gibi oluyor ama ben 04.04 ü seçerim eğer beklerse rahim ağzı ölçüsü mü ne bişey ölçtü 22 dedi o sınırda dedi açılma yok dedi ama rahim ağzına kafayı dayamış adet sancın bu yüzden dedi gelmek istiyor artık dedi bastırıyormuş. Herşey yoluna girmiş yani sancım olmqzsa 20 sinde tekrar kontrole gelicem bakıcak haftada 1 burdayız bakalım içim rahqtladı ya hayırlısı böyleymiş demekki
Süper, her şey yolundaKızlar toplaşın anlatıyorum çıktım doktorun yanındansancılarımı düşürdüler zaten geceden beri. Çatı muayenem hiç acımadı canım aşkım doktorumun sağolsun eli çok hafif ama şöyle 2 parmağım bile içerde dönerken zorlanıyor hemen bel kemiğie dokundu acıdı zaten bu şartlarda asla normal olmaz dedi. Yani yumrukk yaptı elini bacak arama koydu bak bacaklarının arasına bile sığmıyor çocuk burdan çıkamaz seni iç dış yırtar sana yıllarca sürecek bir travma asla yaşatamam dedi bende kabullendim tabiki sağlıklı nasıl olacaksa ikimiz içinde öyle olsun. Bu arada bebeğin haftası düşük diye kiloyu söylüyorum kızçeler sizdende erken olacak olan varsa korkmasın diye bebeğe ciğer geliştirici vurdu ya asla artık korkçak bişey yok bebek hazır dedi kilosu 2750 boyu 48 cm gayet ideal kiloya sakın takılma dedi yok takılmıyorum dedim. Bu akşam taburcu edicek evde ilaca devam dedi ama bir daha atak gelirse hemen alırım bekletmem dedi artık hazır dedi. Ama en son tarih 38+4 olur o da nisanın 6 sı gibi oluyor ama ben 04.04 ü seçerim eğer beklerse rahim ağzı ölçüsü mü ne bişey ölçtü 22 dedi o sınırda dedi açılma yok dedi ama rahim ağzına kafayı dayamış adet sancın bu yüzden dedi gelmek istiyor artık dedi bastırıyormuş. Herşey yoluna girmiş yani sancım olmqzsa 20 sinde tekrar kontrole gelicem bakıcak haftada 1 burdayız bakalım içim rahqtladı ya hayırlısı böyleymiş demekki
Çok şükür geçti bende öyle rahatladım canımDinlenince geçiyorsa hiçbir sorun yok diyorlar zaten. Biz bekleyelim. Vakti gelince olsun.
Ben malesef şanslı değilim bu konuda keşke önceden lazerli olsam daha kolay olurdu bende en son çare baktım Doğum başlıyor hemen jilete başvuracağım yapamazsam ağdayla çok zor zamanım olursa yine hallederim ama acil gelişirse durumlar yapamamBen bekliyorum daha. Son zamana kadar halledilebilir gibi geliyor. Yoksa tekrar başa dönüyoruz malum.
Ama benim planım lazerli olduğum için venüs jiletle nazikçe tüyleri almak. Hamileliğin ilk aylarında bilmediğim için lazere girmiştim; sonra hiç dokunmadım. O yüzden jilet sorun yaratmayacak bi kerelik. Sert çıkaramaz çünkü tek seferlik kullanımda. Sorunsuzca hallolur diye umuyorum. Ama ağda işi daha detaylı ve zor. Onu da başka bölgeler için kullanacağım.
Benim hemen hemen yok gibi bir parmak belki. Kaburgalarım açılmıyor da göbeğim öne öne büyüyo. Sabah yatakta doğruldum ayağa kalkınca kıt etti bişey kaburgalarımda üst üste binmiş sanırım biraz canım acıdı ama geçti sonra. Ama karnım aşağıda duruyor
Benim iki parmak var. cumartesi doktorum söyledi Bu en az dört olacak ki bebek aşağı iniyor diyebilelim dedi.
Kızlar toplaşın anlatıyorum çıktım doktorun yanındansancılarımı düşürdüler zaten geceden beri. Çatı muayenem hiç acımadı canım aşkım doktorumun sağolsun eli çok hafif ama şöyle 2 parmağım bile içerde dönerken zorlanıyor hemen bel kemiğie dokundu acıdı zaten bu şartlarda asla normal olmaz dedi. Yani yumrukk yaptı elini bacak arama koydu bak bacaklarının arasına bile sığmıyor çocuk burdan çıkamaz seni iç dış yırtar sana yıllarca sürecek bir travma asla yaşatamam dedi bende kabullendim tabiki sağlıklı nasıl olacaksa ikimiz içinde öyle olsun. Bu arada bebeğin haftası düşük diye kiloyu söylüyorum kızçeler sizdende erken olacak olan varsa korkmasın diye bebeğe ciğer geliştirici vurdu ya asla artık korkçak bişey yok bebek hazır dedi kilosu 2750 boyu 48 cm gayet ideal kiloya sakın takılma dedi yok takılmıyorum dedim. Bu akşam taburcu edicek evde ilaca devam dedi ama bir daha atak gelirse hemen alırım bekletmem dedi artık hazır dedi. Ama en son tarih 38+4 olur o da nisanın 6 sı gibi oluyor ama ben 04.04 ü seçerim eğer beklerse rahim ağzı ölçüsü mü ne bişey ölçtü 22 dedi o sınırda dedi açılma yok dedi ama rahim ağzına kafayı dayamış adet sancın bu yüzden dedi gelmek istiyor artık dedi bastırıyormuş. Herşey yoluna girmiş yani sancım olmqzsa 20 sinde tekrar kontrole gelicem bakıcak haftada 1 burdayız bakalım içim rahqtladı ya hayırlısı böyleymiş demekki
Ay canım her sey gönlünce olsun. Senin minnoş sabırsız çıktı desenetravmalı bir normal doğum olacağına mutlu bir sezeryan olsun. Yeterki sağlıkla kavuşun. Şuan ikinizin de iyi olmasına çok sevindim. En azından artık korkacak bir şeyin yok
Selam kızlarBUKITOKI nasılsın canım aklım hep sende, sancılar ne alemde?
B Bulut347 sen nasılsın bebişler nasıl görebiliyor musun arada?
Yalancısı gerçeğiyle sancı çekenlere de selam olsun, Allah kolaylık versin. Sezeryan için tarih alanlara da hayırlı uğurlu olsun çok heyecanlı bi sürece girdik yaben de dün hiç bişey yapmadım ama artık bebişler büyüyor kasılmaları sancıları artıyor, yakında birer ikişer gelmeye de başlarlar minnoşlar hepsi sağlıkla kolaylıkla gelsin insallah sonlara doğru yaklaşırken hamilelik bi romantik güzel gelmeye başladı bana
dün ütü günüydü bebişlerin tüm eşyaları, benim pijamalarım hep ütülendi Allaha şükürbebişlerin çanta kısmen hazırlandı bugün de benimkini de hazırlayıp tamamlayacağım insallah. Dün BUKITOKI nin hastaneye gitmesi ve B Bulut347 nin ikiz bebişlerini doğurmasıyla uykularım kaçtı sabah neyse kendime geldim iyi oldu. Annemle eşim hızlarını alamadılar bebişlerin eşyalarını da yerleştirdiler, bizim giyinme odasına da giriştiler en büyük sıkıntım oydu. Bugün de kalan işler hallolacak. Bu hafta halılar yıkamaya gidecek, koltuk yıkanacak, haftaya cam için adam, temizlik için kadın gelecek. Eşim de perdeleri yıkar. Allahım bu temizlik ne büyük dertmiş ya
Çok sağolun bebişlerim bende çok rahatladım çok şükür artık korkmuyorum herşey güzel gidiyor sancım hala var ama olacak dedi zaten bakalım evimi kedimi çok özledim bu akşam evimde olacağım için çok mutluyumSüper, her şey yolunda
Kiz benim birazcık daha var 2.5 hafta filanNisan bebelerine bakın ya zıpırcık çıktı hepsi hadi ben yaşlı yorgun ve şekerliyim size ne oluyor kızlarpank umarım bebiş azıcık daha sabreder. BUKITOKI sen ne ettin ne alemdesin, arada güncelle bizi. Papatya0593 B Birdurumvar kaptırdık sıraları kızlar
Seni muayene etti ama ben olmuş kadar oldum canım1 saattir acildeyim kizlar o hissettigim sey sanciymis ama baya az 21-33 arasinda gidip geliyor nst de. Doktorumda acil bi sezeryn icin gelmis gece 3 gibi sans eseri denk geldik bu sanciyla dogurmazsin suan agri gibi hissediyormusun dedi hayir agri yok sadece kasilma gibi oluyo dedim 50 nin ustune ciksa veya agri hissetsem İlac verecekti ama ben gayet iyiyim. Normalde bu kadar hissedilmezmis ama suyum az oldugu icin boyle kasiliyormus galibaboyle 3-4 hafta duranlarda var 1 hafta sonra doguranda agrin sizin yoksa suyun gelmediyse git evde yat dayanmaya calis dedi. Buda bu gecenin bir macerasiydi ay bu arada aciklik muayenesi biraz sey neyse korkutmak istemiyorumda ben biraz zorlandim neyseki tam kapali hala
Sağlıkla gelsin canım nasıl gelirse gelsinKızlar toplaşın anlatıyorum çıktım doktorun yanındansancılarımı düşürdüler zaten geceden beri. Çatı muayenem hiç acımadı canım aşkım doktorumun sağolsun eli çok hafif ama şöyle 2 parmağım bile içerde dönerken zorlanıyor hemen bel kemiğie dokundu acıdı zaten bu şartlarda asla normal olmaz dedi. Yani yumrukk yaptı elini bacak arama koydu bak bacaklarının arasına bile sığmıyor çocuk burdan çıkamaz seni iç dış yırtar sana yıllarca sürecek bir travma asla yaşatamam dedi bende kabullendim tabiki sağlıklı nasıl olacaksa ikimiz içinde öyle olsun. Bu arada bebeğin haftası düşük diye kiloyu söylüyorum kızçeler sizdende erken olacak olan varsa korkmasın diye bebeğe ciğer geliştirici vurdu ya asla artık korkçak bişey yok bebek hazır dedi kilosu 2750 boyu 48 cm gayet ideal kiloya sakın takılma dedi yok takılmıyorum dedim. Bu akşam taburcu edicek evde ilaca devam dedi ama bir daha atak gelirse hemen alırım bekletmem dedi artık hazır dedi. Ama en son tarih 38+4 olur o da nisanın 6 sı gibi oluyor ama ben 04.04 ü seçerim eğer beklerse rahim ağzı ölçüsü mü ne bişey ölçtü 22 dedi o sınırda dedi açılma yok dedi ama rahim ağzına kafayı dayamış adet sancın bu yüzden dedi gelmek istiyor artık dedi bastırıyormuş. Herşey yoluna girmiş yani sancım olmqzsa 20 sinde tekrar kontrole gelicem bakıcak haftada 1 burdayız bakalım içim rahqtladı ya hayırlısı böyleymiş demekki
Maşallah canım ne güzel herşey bitmek üzere benimde kapılar ben camlar kaldı birde perde ah eskiden olsa hemen kendim kalkardım ama şimdi bekliyorum yapılacak geçen hafta bi gaza girdim mutfak dolapları hallettim o bile nasıl mutlu etti benidün ütü günüydü bebişlerin tüm eşyaları, benim pijamalarım hep ütülendi Allaha şükürbebişlerin çanta kısmen hazırlandı bugün de benimkini de hazırlayıp tamamlayacağım insallah. Dün BUKITOKI nin hastaneye gitmesi ve B Bulut347 nin ikiz bebişlerini doğurmasıyla uykularım kaçtı sabah neyse kendime geldim iyi oldu. Annemle eşim hızlarını alamadılar bebişlerin eşyalarını da yerleştirdiler, bizim giyinme odasına da giriştiler en büyük sıkıntım oydu. Bugün de kalan işler hallolacak. Bu hafta halılar yıkamaya gidecek, koltuk yıkanacak, haftaya cam için adam, temizlik için kadın gelecek. Eşim de perdeleri yıkar. Allahım bu temizlik ne büyük dertmiş ya
Bu hareket olayları böyle insanı çok huzursuz ediyor gerçekten ben öyle durumlarda dürtüyorum baya bi bazen tepki verince rahatlıyorum annelik ne zor elim kızıyor sen istiyorsun ki o hiç dinlenmesin bırak uyuyordurBenim kiz yine sabahtan beri hareket etmiyor bana yine geldiler psikolojimi bozdu valla illa haftada bi iki gün arıza cikarcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?