- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #30.481
Aynen öyleBi de kendimizi hazırlama işi var.kendini hazırlama diyince vücut temizliği diye algıladım ama doğru mu anladım
Haftaya salı randevum var. Gün netleşsin de ona göre yaparım ben de
Kendimi geçen hazırladım ya keşke Doğuma kadar yeten bir süre olsa çünkü baya zor o durumneyse bi kez daha hazırlayacağız artık mecbur
Ben 34+1 de hazır olmayı düşünüyorum iki gün sonra yani son kez kuaförüme gideceğim zaten 1 ay gelmez bacaklarimdaki tüylerde dökülüyor kendiliğindenAynen öyledün o kadar kasılma yaşayınca gece sıklaşırsa eyvahlar olsun dedim rezillik Bugün o işi de aradan çıkarayım. Çok tüylü değilim ama yine de gerildim istemedim öyle gitmeyi
Ay yalandır belki ben inanmak istemedimHastaneden geldigimden beri uyuyamadim baska bi foruma bakiyodum denk geldigim seye bakin ruh hastasi bu millet ya vallahi memesini keserim bunu yapanin ay sabah sabah sinir oldum
Canım 36 dan sonra çok normal merak etme hepimiz yaşıyoruz artık bu ağrılarıKızlar Günaydın,
Dün akşam herkes aynı şeyi yaşamış sanırım hahah :) ilk defa bukadar net kasıklarım kasıldı baya regl agrısı gibi 45 dakika sürdü bebek sertleşti sonra gaz agrısı mı anlayamadım da gaz cıkarınca rahatladım ama hep o rahmımde bir regl agrısı var. Hatta pilates topuna oturdum hareket ettim azaldı baya gecede hatta suanda da artık hıssedılır bir baskı var ama sukur agrı vs yok. 36+2 deyim normal heralde yarın doktor kontrolum var, bu açılma belirtisi vs değildir dimi daha beklesin bebiş ya yalancı kasılmadır belkii ://
Artık baş ağrılarımda sıklaştı sürekli ninelerimiz gibi kafamı sıkıyorum birşeylenapcagıımı şaşırdım ama saglıklı ve zamanında gelsin, insallah normal istiyorum öyle olur ama bebiş nasıl isterse nasıl sağlıklı olursa
Hala pilates ve yogaya devam ediyorum minik yürüyüşler ypıyorım doktor baksın artık yarın biara dedim bugune mı alsam da sonra o agrı gecınce vazgectim ama cok net regl baskısı agrısıydı bıde kasılma gibide değil direk agrı surdu, bianda da bıcak battı bı sanıye efsane acııdı oda gitti normal heralde ya herkes aynı seylerı soruyor ama kusura bakmayın tam bi alınt yapcam hop diğerimi okuyorum hahah
Koca 9 ay boyunca bacaklarımı belki de iki-üç kez almışımdır o da tek tük tüyler. Ama göbeğimde ve ayva tüyü dahi olmayan omzumda erkek gibi tüyler çıktıBen 34+1 de hazır olmayı düşünüyorum iki gün sonra yani son kez kuaförüme gideceğim zaten 1 ay gelmez bacaklarimdaki tüylerde dökülüyor kendiliğinden
Yaşlı ve şekerliNisan bebelerine bakın ya zıpırcık çıktı hepsi hadi ben yaşlı yorgun ve şekerliyim size ne oluyor kızlarpank umarım bebiş azıcık daha sabreder. BUKITOKI sen ne ettin ne alemdesin, arada güncelle bizi. Papatya0593 B Birdurumvar kaptırdık sıraları kızlar
Dün tam yatma zamanı bebeğim kıpır kıpır oldu. Aşağı kısma inanılmaz baskı yaptı hatta sanki kafasıyla orayı ittiriyorduDedim bu oğlan aceleci kafasını kanala mı sokuyor nedir
Neyseki sabah normal uyandım, ama gece boyu sertlik ve ağrı/sancı oldu ara ara..
Koca 9 ay boyunca bacaklarımı belki de iki-üç kez almışımdır o da tek tük tüyler. Ama göbeğimde ve ayva tüyü dahi olmayan omzumda erkek gibi tüyler çıktıGebelik cidden çok ilginç bir süreç
Aynen onlarda doğumdan sonra dökülür bence benimde olmuştu önceden.Koca 9 ay boyunca bacaklarımı belki de iki-üç kez almışımdır o da tek tük tüyler. Ama göbeğimde ve ayva tüyü dahi olmayan omzumda erkek gibi tüyler çıktıGebelik cidden çok ilginç bir süreç
Dökülüyor onlar doğumdan sonraBenim de göbeğimde çıktı tüyler. Muayene öncesi alıyorum hep ağda bantlarıyla. Hiçbir çoğalma sertleşme sıkıntı olmadı. Çoğunlukla kimse almaz da ben takıyorum böyle şeylere
Ama şimdi göbeğim şiştiği için tüyler pek belli değil gibi. Gerginlikten herhalde
Bence de öyle. Aşağı inse bir rahatlama gelir midedeki baskı da kalkar diye düşünüyorum.Dün benim bebek de aşağıya çok baskı yaptı.
Bir de nefes almakta zorlanıyordum.
Hem aşağı baskı hem de nefes almada zorluk ikisi bi arada. Ama sabaha doğru rahatladım. Daha iyi nefes alabiliyorum.
Nefes almamı zorlaştırması aşağı inmediğini gösteriyor herhalde
Ben diğer bebeğimde de aynı sorunu yaşadım ve ağda ile aldım. Hiç de sonradan artma veya renginde koyulaşma vs olmadı. Doğumdan sonra bir kez aldım bir daha çıkmadı. Normalde almayın çoğalıyor diyorlar ama öyle bir sıkıntı yaşamadımBenim de göbeğimde çıktı tüyler. Muayene öncesi alıyorum hep ağda bantlarıyla. Hiçbir çoğalma sertleşme sıkıntı olmadı. Çoğunlukla kimse almaz da ben takıyorum böyle şeylere
Ama şimdi göbeğim şiştiği için tüyler pek belli değil gibi. Gerginlikten herhalde
Evet evet diğerinde de aynı olmuştu o yüzden çok takmıyorum.Aynen onlarda doğumdan sonra dökülür bence benimde olmuştu önceden.
Ben de uyandığımdan beri nefes almada zorlanlyorum alıyorum da yetmiyo acayip daraldım sola yatınca geçerdi o da geçirmiyor duşa girdim çıktım yine aynı niye böyle oldu anlamadımDün benim bebek de aşağıya çok baskı yaptı.
Bir de nefes almakta zorlanıyordum.
Hem aşağı baskı hem de nefes almada zorluk ikisi bi arada. Ama sabaha doğru rahatladım. Daha iyi nefes alabiliyorum.
Nefes almamı zorlaştırması aşağı inmediğini gösteriyor herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?