2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bi de kendimizi hazırlama işi var. kendini hazırlama diyince vücut temizliği diye algıladım ama doğru mu anladım
Haftaya salı randevum var. Gün netleşsin de ona göre yaparım ben de
Aynen öyle dün o kadar kasılma yaşayınca gece sıklaşırsa eyvahlar olsun dedim rezillikBugün o işi de aradan çıkarayım. Çok tüylü değilim ama yine de gerildim istemedim öyle gitmeyi

Ben erken lohusa depresyonuna girdim herhaldeHersey üstüme üstüme geliyor eşimde eve döndüğünden beri eski haline geri döndü umrunda bile değilim gece yatağımizi ayırdım onunla uğraşacağıma bari tek yatayım zaten yakında gidiyorum kafasındayim.

Kendimi geçen hazırladım ya keşke Doğuma kadar yeten bir süre olsa çünkü baya zor o durum neyse bi kez daha hazırlayacağız artık mecbur

Ben bekliyorum daha. Son zamana kadar halledilebilir gibi geliyor. Yoksa tekrar başa dönüyoruz malum.
Ama benim planım lazerli olduğum için venüs jiletle nazikçe tüyleri almak. Hamileliğin ilk aylarında bilmediğim için lazere girmiştim; sonra hiç dokunmadım. O yüzden jilet sorun yaratmayacak bi kerelik. Sert çıkaramaz çünkü tek seferlik kullanımda. Sorunsuzca hallolur diye umuyorum. Ama ağda işi daha detaylı ve zor. Onu da başka bölgeler için kullanacağım.

Aynen öyle dün o kadar kasılma yaşayınca gece sıklaşırsa eyvahlar olsun dedim rezillikBugün o işi de aradan çıkarayım. Çok tüylü değilim ama yine de gerildim istemedim öyle gitmeyi
Ben 34+1 de hazır olmayı düşünüyorum iki gün sonra yani son kez kuaförüme gideceğim zaten 1 ay gelmez bacaklarimdaki tüylerde dökülüyor kendiliğinden

Canım 36 dan sonra çok normal merak etme hepimiz yaşıyoruz artık bu ağrıları

Ben 34+1 de hazır olmayı düşünüyorum iki gün sonra yani son kez kuaförüme gideceğim zaten 1 ay gelmez bacaklarimdaki tüylerde dökülüyor kendiliğinden
Koca 9 ay boyunca bacaklarımı belki de iki-üç kez almışımdır o da tek tük tüyler. Ama göbeğimde ve ayva tüyü dahi olmayan omzumda erkek gibi tüyler çıktı Gebelik cidden çok ilginç bir süreç

Dün tam yatma zamanı bebeğim kıpır kıpır oldu. Aşağı kısma inanılmaz baskı yaptı hatta sanki kafasıyla orayı ittiriyordu Dedim bu oğlan aceleci kafasını kanala mı sokuyor nedir
Neyseki sabah normal uyandım, ama gece boyu sertlik ve ağrı/sancı oldu ara ara..

Dün benim bebek de aşağıya çok baskı yaptı.
Bir de nefes almakta zorlanıyordum.
Hem aşağı baskı hem de nefes almada zorluk ikisi bi arada. Ama sabaha doğru rahatladım. Daha iyi nefes alabiliyorum.
Nefes almamı zorlaştırması aşağı inmediğini gösteriyor herhalde

Benim de göbeğimde çıktı tüyler. Muayene öncesi alıyorum hep ağda bantlarıyla. Hiçbir çoğalma sertleşme sıkıntı olmadı. Çoğunlukla kimse almaz da ben takıyorum böyle şeylere
Ama şimdi göbeğim şiştiği için tüyler pek belli değil gibi. Gerginlikten herhalde

Aynen onlarda doğumdan sonra dökülür bence benimde olmuştu önceden.

Dökülüyor onlar doğumdan sonra

Bence de öyle. Aşağı inse bir rahatlama gelir midedeki baskı da kalkar diye düşünüyorum.
Ben diğer bebeğimde de aynı sorunu yaşadım ve ağda ile aldım. Hiç de sonradan artma veya renginde koyulaşma vs olmadı. Doğumdan sonra bir kez aldım bir daha çıkmadı. Normalde almayın çoğalıyor diyorlar ama öyle bir sıkıntı yaşamadım

Sırt üstü yattiginizda kaburganiz ile bebek arasında kaç parmak var bakarmisiniz?

Benim sol,sağ boş mideme ayağını dayamış ortada 4 parmak assagida duruyor ama kasıklarım çok şişti bugün leğen kemiklerime ağrılı baskı yapıyor

Ben de uyandığımdan beri nefes almada zorlanlyorum alıyorum da yetmiyo acayip daraldım sola yatınca geçerdi o da geçirmiyor duşa girdim çıktım yine aynı niye böyle oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…