2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bende uyku arttı iyice Kızlar geç kalktım kahvaltı yaptım ve resmen geri yattım , uykum var bide yani öyle boşta yatmıyorum, doktorum yürü dedikçe bana gelen uyku basması
Son doğumda okadar yorgundum ki 5 cm acilmam vardi egzersiz yap diyorlardı çok uykum var ben yaticam dedim neyin kafasını yaşadım bilmiyorum

Canım benim ne sıkması, çok geçmiş olsun , hızlıca toparlayın inşallah şükür farkedildi tedavi edildi , inşallah hızlıca da iyileşirsin
Dün çok korkmuştum ama şükür doktorum baya rahatlattı. Şimdi dinlencem bol bol umarım toparlarım

O da rahatlatmıştır aslında, güzel yöntem Sizin önceki doğumlar da normaldi değil mi?
Evet canım.Zaten doğuma kadar kimse yardım etmedi diye çocukların olmadığı bir yer gözlüyordum tek başıma oda da mis gibi uyumuştum.

Tekrar geçmiş olsun en azından farkedildi enfeksiyon tedaviyle düzelecektir inşallah

Kızlar bu arada nst deyken normal hiç sancım yoktu bebek uyuyormuş meğerse hemşire geldi bebek uyuyo doktor hanım hiç beğenmeyecek bunu dedi çikolata aldı geldi eşim o gelmeden şu bebeğin toplanma hareketi diyoruz ya ondan oldu ve sancılarım bi anda 40 la başlayıp 60 a çıktı Allah’tan kısa sürdü düzeldi sonra. Demek ki bebek toplanıyo dediğimiz şeyde kasılmaymış

Yarin gidicem tekrar kontrole
Her gün diken üstünde geçiyor senin de, Allah kolaylık versin. Bazen çocuklara konulan isimler ağır geliyor deniyor ya, senin nicki birdurumvar'dan herşeyyolunda, dahamükemmelolamazdı gibi bir şeye çevirsek bir rahatlama gelmez mi acaba? Şaka bir yana inşallah sıkıntısız hallolur her şey

Bak bunu hic düşünmedim ya benim geçmişte erken doğum düşük vs. Çok olunca insan panik oliyor bi de benim bünye de cocuk taşıma kapasitesi yok kabullendim

Peki 60 olduğunda ağrı var mıydı nasıldı? Sadece o toplanmayı mı hissettin sancı da var mıydı?

Bak bunu hic düşünmedim ya benim geçmişte erken doğum düşük vs. Çok olunca insan panik oliyor bi de benim bünye de cocuk taşıma kapasitesi yok kabullendim
Ben de kendim için öyle düşünüyorum hiç benlik değilmiş diyorum Keşke erkekler taşısaydı şu bebekleri tövbe dün oturuyoruz ben sağa yatsam az ah uh diye kalkıyorum. Namaz kılıyorum ay anam of şeklinde. Eşimde ayaklarını uzatmış iki yanında yastık kulaklık takmış bilgisayar oyunu oynuyo o kadar rahat ki

Karnim taş gibi oluyor ve kasiklara sanci giriyo
Evet sancı çıkabilir bu canım. Bugün nst de bebek toplanınca yani ben toplanma sanıyordum sancı olarak gösterdi çünkü. Pazartesi bende öyleydim 6 7 kez o şekilde oldu dün 1 2 kez oldu bugün nst den sonra da 1 2 kez oldu. Ama doktora sordum normal artık rahim kendini doğuma hazırlıyor o kasılmalarla dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…