- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #30.841
Ay bende öyleyim ya kalcama surekli kramp giriyo yürüyemiyorum surekli kasılma başladı valls benim son yaklaşıyor belli kiBen de kendim için öyle düşünüyorumhiç benlik değilmiş diyorum Keşke erkekler taşısaydı şu bebekleri tövbe dün oturuyoruz ben sağa yatsam az ah uh diye kalkıyorum. Namaz kılıyorum ay anam of şeklinde. Eşimde ayaklarını uzatmış iki yanında yastık kulaklık takmış bilgisayar oyunu oynuyo o kadar rahat ki
Dun benimde swnci cikti yarın tekrar kontrole gidicemEvet sancı çıkabilir bu canım. Bugün nst de bebek toplanınca yani ben toplanma sanıyordum sancı olarak gösterdi çünkü. Pazartesi bende öyleydim 6 7 kez o şekilde oldu dün 1 2 kez oldu bugün nst den sonra da 1 2 kez oldu. Ama doktora sordum normal artık rahim kendini doğuma hazırlıyor o kasılmalarla dedi.
Hastanede molfix kullandılar o da iyiydi. Ben evde prima aldım, o işte totoya yapıştı. Şimdi sleepy büyük ama taşma falan yapmadan kullanıyorum hiç değilse. Beğendim şimdiye kadar. Ama dediğim gibi benim tecrübem daha 2-3 günlükCanım benim kızda (40+5 te) akşam 18:30 da nst ye girdim en son hiç bi nst de sancım olmadı, gece 2yi geçerken suyum geldi sancım ondan sonra düzensiz olarak başladı suni sancı taktılar.
Aa öyle mi, ben de molfix pure&soft ya da prima alayım diyodum, molfix alayım o daha büyüktür. Sleepy nasıl beğendin mi sen kızımda yeni çıkmıştı bezi yanlardan kopmuştu takmadan bi önyargı oldu bende nedense
Cihazdan cihaza çok fark ediyor ölçüm hele devletteki cihazlarla özel arasında ciddi fark çıkması mümkün. Kendi doktorunla konuşmadan bu kadar canını sıkma canım insallah iyi haberlerle döneceksin. Olasılıklar yüzünden hamişliğin son zamanlarını zehir etme kendine
Aaaaa ne kadar kötüymüş yaaa çok şaşırdımBu arada kizlar medicanada dogum yapacaklar icin yaziyorum. Diger sehirdekilerle aynimidir bilmiyorum ama ankara bu sekilde,
Esleri doguma genellikle almiyorlar ama doktor bazen insiyatif kullanabiliyormus
Odaya canli cicek, balon vb seyler almiyorlar yasakmis
Kendiniz susleyebilirsiniz diyorlar ama yasaklari cikinca sadece kapi susu ve kurdela tarzi seyler kaliyo onlarla ne kadar suslenirse
Lohusa serbeti ve asiri kotu bi bebek cantasi veriyorlar sadece onun harici bi hizmet yok
Dogumdan sonra 1 saat ziyaretcilere izin veriyoruz ama 1 saatten sonra baba ve 1 adet refakatci harici kimseyi istemiyoruz dedi
Sezeryanda 36 saatten once cikarmiyorlarmis hastaneden
Covid testi olayi kaldirilmis kimseden istemiyorlarmis
Aklima gelenleri sordum ciktim odalara baktim, oda isi biraz sans sanirim buyuk tipde var kucuk tipde bu sekilde yani.
Ay hadi inşallahEveet bence hazırlık yapıyor
Seni tanımak istiyorum yiğidimSon doğumda okadar yorgundum ki 5 cm acilmam vardi egzersiz yap diyorlardı çok uykum var ben yaticam dedim neyin kafasını yaşadım bilmiyorum
Evet baya devlet hastanesinden halliceymis gibi davrandilar anlamadim bendeAaaaa ne kadar kötüymüş yaaa çok şaşırdımacıbadem de herkes çok relax takılıyordu valla. Parasını verirsen büyük oda, organizasyon falan hepsini yapıyorlar. Medicana da kötü bir hastane değil ama olanakları kötüymüş
Bende uyku arttı iyice Kızlar geç kalktım kahvaltı yaptım ve resmen geri yattım , uykum var bide yani öyle boşta yatmıyorum, doktorum yürü dedikçe bana gelen uyku basması
Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hemen anlatıyorum olanları. Dün ateşim bir anda 38.5 39 a kadar çıktı mide bulantısı başladı bir kaç kez kustum. Kusmalarımdan sonra karnım iyice sertleşmeye başladı alt tarafımda ciddi ağrılar oldu. Hemen kadın doğum acil olan bir hastaneye gittik. Orada önce ultrasonla bakıldı normal dedi sonra alttan muayene yaptı ( ne kötü bir şeymiş oooo ölüyodum acıdaan ) onada normal dedi nst ye bağladılar. Nst bitti bi yarım saat dolan gel tekrar bakalım dedi biraz sıkıntılı kalp atışları dedi. Sonra tekrar bağladılar bebekte taşikardi var dedi kalp atışları çok hızlı ve sık dedi. İstersen yatış yapalım ama yer yok acilde kalablıkta yatman lazım dedi bende onu istemedim kendi doktoruma gidicem dedim. Sabah kalktım hemen kendi doktpruma gittim beneğin kalp atışları düzelmiş çok şükür her şey yolunda dedi. Ama bana iki tane serum taktı biraz toparlarson dedi. Ciddi enfeksiyonun var dedi antibiyotiğe başladıkbaya uzun yazdım umarım sıkmamışımdır sizi
Benimde sancılar başladı valla diken üstündeyim
Yarin bi daha gitcem hastaneye
Çok geçmiş olsun, ateş bebeğin kalp atışını direkt etkiliyor, umarım tekrarlamaz, acil şifalar diliyorum, antibiyotik iyi gelecektirKızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hemen anlatıyorum olanları. Dün ateşim bir anda 38.5 39 a kadar çıktı mide bulantısı başladı bir kaç kez kustum. Kusmalarımdan sonra karnım iyice sertleşmeye başladı alt tarafımda ciddi ağrılar oldu. Hemen kadın doğum acil olan bir hastaneye gittik. Orada önce ultrasonla bakıldı normal dedi sonra alttan muayene yaptı ( ne kötü bir şeymiş oooo ölüyodum acıdaan ) onada normal dedi nst ye bağladılar. Nst bitti bi yarım saat dolan gel tekrar bakalım dedi biraz sıkıntılı kalp atışları dedi. Sonra tekrar bağladılar bebekte taşikardi var dedi kalp atışları çok hızlı ve sık dedi. İstersen yatış yapalım ama yer yok acilde kalablıkta yatman lazım dedi bende onu istemedim kendi doktoruma gidicem dedim. Sabah kalktım hemen kendi doktpruma gittim beneğin kalp atışları düzelmiş çok şükür her şey yolunda dedi. Ama bana iki tane serum taktı biraz toparlarson dedi. Ciddi enfeksiyonun var dedi antibiyotiğe başladıkbaya uzun yazdım umarım sıkmamışımdır sizi
Çok geçmiş olsunYarin bi daha gitcem hastaneye
Nasil değişiyor bu degistireyim bariHof ben de öyleyim ya8 de uyandım, 11:30-1:30 arası uyumuşum, şu an hafif sağa doğru yatıyorum her an uyuyabilirim
Çok geçmiş olsun bebişin atışlarının düzelmesine sevindim insallah olmaz bi dahaantibiyotik de baslamıssın nasıl olsa bi an önce fayda eder o da
Hadi bakalım hayırlısı bebişler sancılara çok hızlı başladı sanki artık kimin için heyecanlanacağımı şaşırır oldumyarın güzel haberlerle gel insallah ben de nick ini değiştirirsen huzur bulacakmışsın gibi bi hissiyata kapıldım bak şu an
Tesekkur ederim canımÇok geçmiş olsun
Biraz korkuttu evet kalp atışları ama şükür düzeldi. Ateşden kaynaklı olduğunu düşündü doktorHof ben de öyleyim ya8 de uyandım, 11:30-1:30 arası uyumuşum, şu an hafif sağa doğru yatıyorum her an uyuyabilirim
Çok geçmiş olsun bebişin atışlarının düzelmesine sevindim insallah olmaz bi dahaantibiyotik de baslamıssın nasıl olsa bi an önce fayda eder o da
Hadi bakalım hayırlısı bebişler sancılara çok hızlı başladı sanki artık kimin için heyecanlanacağımı şaşırır oldumyarın güzel haberlerle gel insallah ben de nick ini değiştirirsen huzur bulacakmışsın gibi bi hissiyata kapıldım bak şu an
Teşekkür ederim evet ateş etkiliyormuş. Umarım toparlarım bir an önceÇok geçmiş olsun, ateş bebeğin kalp atışını direkt etkiliyor, umarım tekrarlamaz, acil şifalar diliyorum, antibiyotik iyi gelecektir
Hesap detaylarında girince ilk o çıkıyor karşınaNasil değişiyor bu degistireyim bari
Genel olarak stresli bi gebelik geçirdim acaba ondan mı diyorum artık düşünmeye de gerek yok gerçi düşünsem de neyden oldugunu bulamayacagım. Şimdi önüme bakmam lazım bundan sonrası güzel olur inşallah. Ben ilk cuma öğrendim bu kadar geriliği biraz vardı ama daha da ilerlemiş sonrasında tam 4 doktor gezdim cumadan düne kadar biri prof biri yar doc hepsi aynı şeyi söyledi şuan hemen bebeği alacak bi durum görünmüyor suyu sınırda evet bebek de küçük hala büyümezse ve suyu da iyice azalırsa alıroz dediler ondan candan hazır olsun neyin ne olacagı belli olmaz bir anda da biter suyun anlamazsın bebek hareketlerini takip et azalırsa gel hemen dediler. Ama az da olsa kilo alıyorsa ve suyum bu seviyede kalırsa durdugu yere kadar duracak. Yarın kendi doktoruma randevum var şimdi bütün doktorlar farklı cihazla ölçtüğü için dediğin gibi farklı çıktı ölçümler bi en düşük ölçenle en yüksek çiçek arasında 250-300 gr fark var. Şimdi yarın gittiğimde belli olacak geçen haftadan bu haftaya kaç gr almış inşallah almıştır biraz suyu da iyidirCanım benim kızda (40+5 te) akşam 18:30 da nst ye girdim en son hiç bi nst de sancım olmadı, gece 2yi geçerken suyum geldi sancım ondan sonra düzensiz olarak başladı suni sancı taktılar.
Aa öyle mi, ben de molfix pure&soft ya da prima alayım diyodum, molfix alayım o daha büyüktür. Sleepy nasıl beğendin mi sen kızımda yeni çıkmıştı bezi yanlardan kopmuştu takmadan bi önyargı oldu bende nedense
Cihazdan cihaza çok fark ediyor ölçüm hele devletteki cihazlarla özel arasında ciddi fark çıkması mümkün. Kendi doktorunla konuşmadan bu kadar canını sıkma canım insallah iyi haberlerle döneceksin. Olasılıklar yüzünden hamişliğin son zamanlarını zehir etme kendine
Ben de yazacaktım şimdi çok merak ediyorumBUKITOKI ne alemdesin ya 10 saat oldu bebisini koynuna aldın mi çok merak ediyoruz.
Kaçıncı haftadaydın canım?Benimde sancılar başladı valla diken üstündeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?