2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ay bende öyleyim ya kalcama surekli kramp giriyo yürüyemiyorum surekli kasılma başladı valls benim son yaklaşıyor belli ki

Dun benimde swnci cikti yarın tekrar kontrole gidicem

Hastanede molfix kullandılar o da iyiydi. Ben evde prima aldım, o işte totoya yapıştı. Şimdi sleepy büyük ama taşma falan yapmadan kullanıyorum hiç değilse. Beğendim şimdiye kadar. Ama dediğim gibi benim tecrübem daha 2-3 günlük

Aaaaa ne kadar kötüymüş yaaa çok şaşırdım acıbadem de herkes çok relax takılıyordu valla. Parasını verirsen büyük oda, organizasyon falan hepsini yapıyorlar. Medicana da kötü bir hastane değil ama olanakları kötüymüş

Evet baya devlet hastanesinden halliceymis gibi davrandilar anlamadim bende

Hof ben de öyleyim ya 8 de uyandım, 11:30-1:30 arası uyumuşum, şu an hafif sağa doğru yatıyorum her an uyuyabilirim
Bende uyku arttı iyice Kızlar geç kalktım kahvaltı yaptım ve resmen geri yattım , uykum var bide yani öyle boşta yatmıyorum, doktorum yürü dedikçe bana gelen uyku basması

Çok geçmiş olsun bebişin atışlarının düzelmesine sevindim insallah olmaz bi daha antibiyotik de baslamıssın nasıl olsa bi an önce fayda eder o da

Hadi bakalım hayırlısı bebişler sancılara çok hızlı başladı sanki artık kimin için heyecanlanacağımı şaşırır oldum yarın güzel haberlerle gel insallah ben de nick ini değiştirirsen huzur bulacakmışsın gibi bi hissiyata kapıldım bak şu an
Benimde sancılar başladı valla diken üstündeyim
Yarin bi daha gitcem hastaneye

Çok geçmiş olsun, ateş bebeğin kalp atışını direkt etkiliyor, umarım tekrarlamaz, acil şifalar diliyorum, antibiyotik iyi gelecektir

Nasil değişiyor bu degistireyim bari

Biraz korkuttu evet kalp atışları ama şükür düzeldi. Ateşden kaynaklı olduğunu düşündü doktor

Yaa kızlar iyiki burası var sizle konuşmak çok iyi geliyor. Bura olmasa muhtemelen dünyada tek doğuran benmişim gibi gelirdi. Doğum anımı düşünüyorum çok heyecanlanıyorum korku geliyo falan neyse diyorum o zaman da kızlara yazıcam dua ederler bana rahatlatırlar beraber seviniriz heyecanlanırız falan sonra rahatlıyorum.

Genel olarak stresli bi gebelik geçirdim acaba ondan mı diyorum artık düşünmeye de gerek yok gerçi düşünsem de neyden oldugunu bulamayacagım. Şimdi önüme bakmam lazım bundan sonrası güzel olur inşallah. Ben ilk cuma öğrendim bu kadar geriliği biraz vardı ama daha da ilerlemiş sonrasında tam 4 doktor gezdim cumadan düne kadar biri prof biri yar doc hepsi aynı şeyi söyledi şuan hemen bebeği alacak bi durum görünmüyor suyu sınırda evet bebek de küçük hala büyümezse ve suyu da iyice azalırsa alıroz dediler ondan candan hazır olsun neyin ne olacagı belli olmaz bir anda da biter suyun anlamazsın bebek hareketlerini takip et azalırsa gel hemen dediler. Ama az da olsa kilo alıyorsa ve suyum bu seviyede kalırsa durdugu yere kadar duracak. Yarın kendi doktoruma randevum var şimdi bütün doktorlar farklı cihazla ölçtüğü için dediğin gibi farklı çıktı ölçümler bi en düşük ölçenle en yüksek çiçek arasında 250-300 gr fark var. Şimdi yarın gittiğimde belli olacak geçen haftadan bu haftaya kaç gr almış inşallah almıştır biraz suyu da iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…