2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kesinlikle bende oyle dusunuyorum iyiki varsiniz kizlar Bebek yapmak icin gayret ettigimiz vakitler de burasi hep bana cok iyi gelmisti kendimi yalniz hissetmemistim. Simdi de oyle baskalarina soramayacagimiz veya kimsenin bizi anlamayacagini dusundugumuz korkularimizi birbirimizle paylasiyoruz ve birbirimizi anliyoruz. Bu cok guzel

Selam ☺ 35+4'ten sancısız kasılmasız devam ediyorum. Sizlerden duyunca bende ne zaman olacak diye beklemedeyim. Papatya0593 gibi olacağım ben de galiba. Ne zaman sancın kasılman olacak yaz mutlaka. Kasılma tarif edenleri okuyup hmmm öyle miymiş diyebiliyorum şimdilik Bu arada ben devlet hastanesine her hafta gidiyorum, özele iki haftada bir. Devletteki doktorum her gittiğimde nst istedi 32. haftadan beri. 2 haftada bir çağırıyor ama bende enfeksiyon sık olduğu için riske atmak istemiyorum her hafta gidiyorum.

Bez konusunda ben tuvalet iletişimi denemeye kararlıyım ☺ Yine de sleepy yenidoğan bez aldım, her ihtimale karşı kullanacağım. En azından başlarda kafam rahat eder. Sonrası için ybb aldım bugün geldi onlar da. İnşallah başarırım, ilerleyen zamanlarda başardım diyebilmeyi hayal ediyorum ☺

Yaklaştıkça aynı sorular bende de başladı nasıl doğurmuşlar maşaallah diye çocuklu kadınlara hayret ediyorum

İnşallah canım dediğin gibi sağlık sorunu olmasın küvöze girmesinler ben bakarım ona büyütürüm Allah ın izniyle

Stresli gebelik konusunda da durumumuz benzer canım. 12 haftalıkken babam kalp krizi geçirdi 1 hafta yoğun bakımda kaldı, 16 haftalıkken evime hırsız girdi ziynet eşyalarım çalındı, 20li haftalarda beni çok üzen ailevi bazı problemler yaşadım sonrasında psikolojik destek almaya başladım. Acaba bunlar mı etkiledi bebeğimi diye düşünüyorum bende.. Bundan sonrasında güzel gelişir sağlıkla doğarlar inşallah ümit etmekten başka çaremiz yok. Son haftalarımı da buna üzülerek geçirmek istemiyorum olumlu düşünelim bu günler bir daha gelmeyecek ve mevcut durumda elimizden gelen pek bir şey yok.

Kizlar ben simdi ayin 22 sinde tekrar doktora gidicem sabah ac gel anestezi teati ve ekg yapilicak dedi. Sonrasinda en fazla kac gun sonraya verir acaba gunu

Bende senin gibiyim canım sadece hastanede lazım olur diye 1 paket sleepy aldım, tuvalet iletişimi deneyeceğim, ybb almadım henüz onu hangi marka aldın acaba boyut ve fiyat nedir, iletişimi uygularken onu kullanmamız gerekiyormuş çünkü altı ıslak olmayınca hazır beze daha çabuk alışıyorlar iletişim zorlaşıyor

Maşllah şimdi görebildim ne mutlu sana

Kızlar K Kisgunesim22 bence gebelik stresine bağlayıp kendinizi üzmeyin , gebelik uzun bi süreç 9 ay düşünün emin olun herkes stresli şeyler yaşadı ve ülkemizde 45 bin kişi vefat etti hepimiz çook etkilendik, bu olanlar elimizde değil ki, inanın çok büyük bir sıkıntı yok Allah’ın izniyle bebişler sağlıkla gelecek , kendinize bunları düşünüp ekstra stres yapmayın, bi arkadaşıma da gelişim geriliği var dediler son ay kız o kadar çok yedi ki kaç kg aldı hesabı yok sonunda da bebek doğdu gayet Sağlıklı, kendinizi üzmeyin önemli olan ciğer gelişimi , hepimiz haftalarımızı doldurduk gelişimleri iyi inşallah iyi olacaklar

Tuvalet iletişimini ilk doğduğu andan itibaren mi denemeyi düşünüyorsunuz?

İnşallah canım

Günaydın kızlar, BUKITOKI yi almışlardır şimdi ameliyathaneye, ay inşallah çok iyi geçer Uyanır uyanmaz aklıma ilk gelen şey bu oldu, hemen girip bakayım dedim

dualarımız seninle

Günaydın BUKITOKI ben de kalkar kalkmaz sana baktım dua ettim sağlıkla kavuşun hasret giderin. Gözlerim dolu dolu senle aynı gündeyiz.
Hepimizin burda kaka meme gaz konuşacağı günler gelsin

Ayyy sırada BUKITOKI mi var? Çok heyecanlı arada başkaşarı olmadı dimi? Papatya0593 ne alemde?

BUKITOKI sabah namazında senin için dua ettim canım, heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz.

ben de sabırsızlıkla bekliyorum ses yok henüz BUKITOKI
Kızlar selam ancak telefonu elime alabildim sabah doğum oldu bebişimi gösterdi hemen götürdüler bi kere öpebildim babasına göstermişler videoları var gözler falan açık maşallah ama ciğerlernden birinde alt tarafta hafif leke var dediler kontrol amaçlı küveze aldılar beni 6 saat yatırdı kaldırmadılar o süre biraz sancılıydı ama ayağa kalkınca geçti çok şükür. Bebeğimi görmeye çıktım öyle güzel ki ördek dudaklım aynı ben herkes öyle söylüyor tüm arkadaşlarım burdaydı odamı süslemişler herşey çok güzeldi bir tarafım buruk. Allah için dua edin yarın yanımıza versinler oğluşumu 2540 gr 47 cm doğdu Karan az öncede süt sağdım 2 şırınga çıktı yolladık ona bakalım şifa olsun inşallah her 2 saatte bir sağmam gerekiyormuş. Dua eden herkesten Allah razı olsun hepinizi öpüyorum kızlar

Canımm benim gözün aydın İkinize de maşallah Çok güçlü bir kadınsın, herkes bu kadar hazırlıklı olamazdı, mızmızlanmadın haftası küçük şu bu diye gerçekten tebrik ederim seni. Bundan sonrası kolaylıkla çözülecek eminim.
Rabbim çok ayrı bırakmasın hemen kavuştursun sizi, Karan beyi benim yerime de kokla

Yaa cok sukur haber alabilidik canim merak ettik hepimiz Insallah en kisa zamanda yanina gelir bebisin saglicakla, sen de hemen toparlanirsin insallah

Gözün aydın canım benim yarın inşallah oğlun yanında olacak güzel sütünle gücüne kavuşacak Allah analı babalı büyütsün.

Gözün aydın olsun canım, çok sevindim sağlıklı olmanıza umarım en kısa zamanda gelir bebişin yanına

Oyyy anne balı doğmuş. İnşallah en kısa sürede evinize gitmek de nasip olur oğluşunla. Her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim, hemen toparlar o da kısmetse. Dualarımız seninle.

Canımm hayırlı olsun ne güzel kavuştunuz inşallah hemen de yanına gelir Karan dualarım seninle

Rabbim şifa versin hayırlı olsun biran önce kucağına al kuzunu bir daha koynundan ayırma inşaallah.Rabbim önce İslam sonra sana ve babasına bağışlasın.İnsaallah daha kısa sürede kavuşursunuz hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…