- 21 Mart 2014
- 1.824
- 1.949
- 333
- 29
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #30.881
Ayni haftaya veriyolar canim genelde kan testlerinin yapilmasini takibenKizlar ben simdi ayin 22 sinde tekrar doktora gidicem sabah ac gel anestezi teati ve ekg yapilicak dedi. Sonrasinda en fazla kac gun sonraya verir acaba gunu
Gozun aydin canim masallah karan bebege en ykin zamanda yanina gelir inaniyorum ben hic kafana takma bu surecte sen kendine iyi bak cabucan toparlanKızlar selam ancak telefonu elime alabildim sabah doğum oldu bebişimi gösterdi hemen götürdüler bi kere öpebildim babasına göstermişler videoları var gözler falan açık maşallah ama ciğerlernden birinde alt tarafta hafif leke var dediler kontrol amaçlı küveze aldılar beni 6 saat yatırdı kaldırmadılar o süre biraz sancılıydı ama ayağa kalkınca geçti çok şükür. Bebeğimi görmeye çıktım öyle güzel ki ördek dudaklım aynı ben herkes öyle söylüyortüm arkadaşlarım burdaydı odamı süslemişler herşey çok güzeldi bir tarafım buruk. Allah için dua edin yarın yanımıza versinler oğluşumu 2540 gr 47 cm doğdu Karan az öncede süt sağdım 2 şırınga çıktı yolladık ona bakalım şifa olsun inşallah her 2 saatte bir sağmam gerekiyormuş. Dua eden herkesten Allah razı olsun hepinizi öpüyorum kızlar
Kızlar selam ancak telefonu elime alabildim sabah doğum oldu bebişimi gösterdi hemen götürdüler bi kere öpebildim babasına göstermişler videoları var gözler falan açık maşallah ama ciğerlernden birinde alt tarafta hafif leke var dediler kontrol amaçlı küveze aldılar beni 6 saat yatırdı kaldırmadılar o süre biraz sancılıydı ama ayağa kalkınca geçti çok şükür. Bebeğimi görmeye çıktım öyle güzel ki ördek dudaklım aynı ben herkes öyle söylüyortüm arkadaşlarım burdaydı odamı süslemişler herşey çok güzeldi bir tarafım buruk. Allah için dua edin yarın yanımıza versinler oğluşumu 2540 gr 47 cm doğdu Karan az öncede süt sağdım 2 şırınga çıktı yolladık ona bakalım şifa olsun inşallah her 2 saatte bir sağmam gerekiyormuş. Dua eden herkesten Allah razı olsun hepinizi öpüyorum kızlar
Senin ve bebeğin için en hayırlısı olsun canım.Zamaninda sağ salim kucağına al inşaallah bebişini.Doğum yapan arkadaşlar Allah evladınıza sağlıklı, sıhhatli, sizli uzun ömürler versin inşallah.35+3’üz biz de. Tansiyon yükselmesi başladı, yarın 24 saatlik idrar toplayacağım. Dua edin bana da. Protein çıkarsa sıradaki ben olabilirim. Bebeğin gelişimi iyi Allah’tan. Sağlıkla sıhhatle hepimiz evlatlarımıza kavuşalım inşaallah.
Hayırlı olsun gözünüz aydın İnşallah bebeğinizi yanınıza getirirler yarına içiniz ferah olsun bak ne güzel sıkıntısız doğmuş size gelmişKızlar selam ancak telefonu elime alabildim sabah doğum oldu bebişimi gösterdi hemen götürdüler bi kere öpebildim babasına göstermişler videoları var gözler falan açık maşallah ama ciğerlernden birinde alt tarafta hafif leke var dediler kontrol amaçlı küveze aldılar beni 6 saat yatırdı kaldırmadılar o süre biraz sancılıydı ama ayağa kalkınca geçti çok şükür. Bebeğimi görmeye çıktım öyle güzel ki ördek dudaklım aynı ben herkes öyle söylüyortüm arkadaşlarım burdaydı odamı süslemişler herşey çok güzeldi bir tarafım buruk. Allah için dua edin yarın yanımıza versinler oğluşumu 2540 gr 47 cm doğdu Karan az öncede süt sağdım 2 şırınga çıktı yolladık ona bakalım şifa olsun inşallah her 2 saatte bir sağmam gerekiyormuş. Dua eden herkesten Allah razı olsun hepinizi öpüyorum kızlar
Babyneo almayı tercih ettim. İnstagramda vs. bu markayı kendi sitesinden daha uyguna satanlar olsa da güvenemedim, ya malzeme aynı değilse taklitse diye kendi sitesinden aldım. Benim kullanacağım çeşit cover diye geçiyor. İçindeki bezi alıyorsun dışı sabit kalıyor. Bir de pocket diye geçen modeller var. Youtubedaki videoları izleyip cover kullanmaya karar verdim. İç bezi kalın olandan aldım emiciliği de yüksek. 2 tane dış bez(cover) ve 13 tane iç bez yaklaşık 1600 lira tuttu.Bende senin gibiyim canım sadece hastanede lazım olur diye 1 paket sleepy aldım, tuvalet iletişimi deneyeceğim, ybb almadım henüz onu hangi marka aldın acaba boyut ve fiyat nedir, iletişimi uygularken onu kullanmamız gerekiyormuş çünkü altı ıslak olmayınca hazır beze daha çabuk alışıyorlar iletişim zorlaşıyor
Tuvalet iletişimini ilk doğduğu andan itibaren mi denemeyi düşünüyorsunuz?
Ayy yani nasipse 10 gune falan doguruyorumAyni haftaya veriyolar canim genelde kan testlerinin yapilmasini takiben
Amin canım inşallah yorumun içimi ferahlattı olumlu yorumlar okumak bile iyi geliyor ❤Kızlar K Kisgunesim22 bence gebelik stresine bağlayıp kendinizi üzmeyin , gebelik uzun bi süreç 9 ay düşünün emin olun herkes stresli şeyler yaşadı ve ülkemizde 45 bin kişi vefat etti hepimiz çook etkilendik, bu olanlar elimizde değil ki, inanın çok büyük bir sıkıntı yok Allah’ın izniyle bebişler sağlıkla gelecek , kendinize bunları düşünüp ekstra stres yapmayın, bi arkadaşıma da gelişim geriliği var dediler son ay kız o kadar çok yedi ki kaç kg aldı hesabı yok sonunda da bebek doğdu gayet Sağlıklı, kendinizi üzmeyin önemli olan ciğer gelişimi , hepimiz haftalarımızı doldurduk gelişimleri iyi inşallah iyi olacaklar
Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah ikinizde hemen toparlarsınız. Ne güzel kavuştunuz artık darısı bize❤Kızlar selam ancak telefonu elime alabildim sabah doğum oldu bebişimi gösterdi hemen götürdüler bi kere öpebildim babasına göstermişler videoları var gözler falan açık maşallah ama ciğerlernden birinde alt tarafta hafif leke var dediler kontrol amaçlı küveze aldılar beni 6 saat yatırdı kaldırmadılar o süre biraz sancılıydı ama ayağa kalkınca geçti çok şükür. Bebeğimi görmeye çıktım öyle güzel ki ördek dudaklım aynı ben herkes öyle söylüyortüm arkadaşlarım burdaydı odamı süslemişler herşey çok güzeldi bir tarafım buruk. Allah için dua edin yarın yanımıza versinler oğluşumu 2540 gr 47 cm doğdu Karan az öncede süt sağdım 2 şırınga çıktı yolladık ona bakalım şifa olsun inşallah her 2 saatte bir sağmam gerekiyormuş. Dua eden herkesten Allah razı olsun hepinizi öpüyorum kızlar
Ohh çok şükür, çatlattın kızım bizi meraktan. Hoş geldi Karancık şansı bahtı açık olsun, sizlere hayırlı evlat olsunKızlar selam ancak telefonu elime alabildim sabah doğum oldu bebişimi gösterdi hemen götürdüler bi kere öpebildim babasına göstermişler videoları var gözler falan açık maşallah ama ciğerlernden birinde alt tarafta hafif leke var dediler kontrol amaçlı küveze aldılar beni 6 saat yatırdı kaldırmadılar o süre biraz sancılıydı ama ayağa kalkınca geçti çok şükür. Bebeğimi görmeye çıktım öyle güzel ki ördek dudaklım aynı ben herkes öyle söylüyortüm arkadaşlarım burdaydı odamı süslemişler herşey çok güzeldi bir tarafım buruk. Allah için dua edin yarın yanımıza versinler oğluşumu 2540 gr 47 cm doğdu Karan az öncede süt sağdım 2 şırınga çıktı yolladık ona bakalım şifa olsun inşallah her 2 saatte bir sağmam gerekiyormuş. Dua eden herkesten Allah razı olsun hepinizi öpüyorum kızlar
Gözünüz aydınKızlar selam ancak telefonu elime alabildim sabah doğum oldu bebişimi gösterdi hemen götürdüler bi kere öpebildim babasına göstermişler videoları var gözler falan açık maşallah ama ciğerlernden birinde alt tarafta hafif leke var dediler kontrol amaçlı küveze aldılar beni 6 saat yatırdı kaldırmadılar o süre biraz sancılıydı ama ayağa kalkınca geçti çok şükür. Bebeğimi görmeye çıktım öyle güzel ki ördek dudaklım aynı ben herkes öyle söylüyortüm arkadaşlarım burdaydı odamı süslemişler herşey çok güzeldi bir tarafım buruk. Allah için dua edin yarın yanımıza versinler oğluşumu 2540 gr 47 cm doğdu Karan az öncede süt sağdım 2 şırınga çıktı yolladık ona bakalım şifa olsun inşallah her 2 saatte bir sağmam gerekiyormuş. Dua eden herkesten Allah razı olsun hepinizi öpüyorum kızlar
Canım birbirimize biraz alışırız hemen hemen bi 20-30 günlükken denerim diye umuyorumMaşllah şimdi görebildim ne mutlu sana
Maşallah CanmKızlar selam ancak telefonu elime alabildim sabah doğum oldu bebişimi gösterdi hemen götürdüler bi kere öpebildim babasına göstermişler videoları var gözler falan açık maşallah ama ciğerlernden birinde alt tarafta hafif leke var dediler kontrol amaçlı küveze aldılar beni 6 saat yatırdı kaldırmadılar o süre biraz sancılıydı ama ayağa kalkınca geçti çok şükür. Bebeğimi görmeye çıktım öyle güzel ki ördek dudaklım aynı ben herkes öyle söylüyortüm arkadaşlarım burdaydı odamı süslemişler herşey çok güzeldi bir tarafım buruk. Allah için dua edin yarın yanımıza versinler oğluşumu 2540 gr 47 cm doğdu Karan az öncede süt sağdım 2 şırınga çıktı yolladık ona bakalım şifa olsun inşallah her 2 saatte bir sağmam gerekiyormuş. Dua eden herkesten Allah razı olsun hepinizi öpüyorum kızlar
AyyKızlar selam ancak telefonu elime alabildim sabah doğum oldu bebişimi gösterdi hemen götürdüler bi kere öpebildim babasına göstermişler videoları var gözler falan açık maşallah ama ciğerlernden birinde alt tarafta hafif leke var dediler kontrol amaçlı küveze aldılar beni 6 saat yatırdı kaldırmadılar o süre biraz sancılıydı ama ayağa kalkınca geçti çok şükür. Bebeğimi görmeye çıktım öyle güzel ki ördek dudaklım aynı ben herkes öyle söylüyortüm arkadaşlarım burdaydı odamı süslemişler herşey çok güzeldi bir tarafım buruk. Allah için dua edin yarın yanımıza versinler oğluşumu 2540 gr 47 cm doğdu Karan az öncede süt sağdım 2 şırınga çıktı yolladık ona bakalım şifa olsun inşallah her 2 saatte bir sağmam gerekiyormuş. Dua eden herkesten Allah razı olsun hepinizi öpüyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?