2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Gozun aydin canim masallah karan bebege en ykin zamanda yanina gelir inaniyorum ben hic kafana takma bu surecte sen kendine iyi bak cabucan toparlan

Oyy maşallah ona Allah nazarlardan saklasın en kısa zamanda kavuşursunuz insallah zaten kontrol amaçlı alınmış sonra gelsin mis kokulu günler. Allah güzel günlerini göstersin hep huzurla büyütün Karan’ı

Doğum yapan arkadaşlar Allah evladınıza sağlıklı, sıhhatli, sizli uzun ömürler versin inşallah. 35+3’üz biz de. Tansiyon yükselmesi başladı, yarın 24 saatlik idrar toplayacağım. Dua edin bana da. Protein çıkarsa sıradaki ben olabilirim. Bebeğin gelişimi iyi Allah’tan. Sağlıkla sıhhatle hepimiz evlatlarımıza kavuşalım inşaallah.

Senin ve bebeğin için en hayırlısı olsun canım.Zamaninda sağ salim kucağına al inşaallah bebişini.

Hayırlı olsun gözünüz aydın İnşallah bebeğinizi yanınıza getirirler yarına içiniz ferah olsun bak ne güzel sıkıntısız doğmuş size gelmiş

Babyneo almayı tercih ettim. İnstagramda vs. bu markayı kendi sitesinden daha uyguna satanlar olsa da güvenemedim, ya malzeme aynı değilse taklitse diye kendi sitesinden aldım. Benim kullanacağım çeşit cover diye geçiyor. İçindeki bezi alıyorsun dışı sabit kalıyor. Bir de pocket diye geçen modeller var. Youtubedaki videoları izleyip cover kullanmaya karar verdim. İç bezi kalın olandan aldım emiciliği de yüksek. 2 tane dış bez(cover) ve 13 tane iç bez yaklaşık 1600 lira tuttu.
3 kg-20 kg aralığında kullanılabiliyor. Üzerinde birçok çıtçıt var onlarla beden ayarı yapılıyor. Zaten iletişim başarılı olursa (ki neden olmasın) çocuk ayaklandıktan sonrası çok daha kolay olacak ☺

Tuvalet iletişimini ilk doğduğu andan itibaren mi denemeyi düşünüyorsunuz?

Ola ki sezaryenlik bir durumum olursa ertelemeyi düşünebilirim durumuma göre. Küçük tuvaletin sinyallerini yakalamak zor oluyormuş ama en azından büyüğü yakalarım diye ümit ediyorum

Mesajlar bayağı birikmiş hepsine cevap vermek isterken bu birden fazla alıntı yapma kısmını falan ben çok beceremiyorum kızlar hepinize kolaylıklar diliyorum.
Bugün 35+3 ultrasona girdim 46 cm 2390 kg çıktı birkaç değeri hafta olarak geride görünüyor ama doktor normal olduğunu söyledi sizin sayenizde ben de üzülmüyorum artık yeter ki sağlıkla dogsunlar.
Birde bugün bir teyze kendi doğumunu anlattı suyu geldiğini zor anlamış doktora gitmiş doktor 2. Eldiveni giyemeden doğurmuş darısı hepimizin başına

Stresin etkilediğini düşünüyorum canım bende gerçekten. İnternette de yazıyoe düşük doğum ağırlığına sebep olır diye tabi elle tutulur gözle görülür bişey olmadığı için doktorlar da evet stresten diyemiyor. Sonuçta ikimizinde görünüşte herşeyi normal kan akışı bebek hareketi falan. Gerçekten stres etkilemiş olabilir yani dediğin gibi önümüze bakalım artık kendimizi ve bebeğimizi düşünelim biraz bundan sonrası iyi olsun❤

Amin canım inşallah yorumun içimi ferahlattı olumlu yorumlar okumak bile iyi geliyor ❤

Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah ikinizde hemen toparlarsınız. Ne güzel kavuştunuz artık darısı bize❤

Ohh çok şükür, çatlattın kızım bizi meraktan. Hoş geldi Karancık şansı bahtı açık olsun, sizlere hayırlı evlat olsun Yetecek kadar sütünün gelmesi harika, bir an önce koynuna gelmesi için dua edeceğiz

Gözünüz aydın maşallah size ve Karan bebeğe, sağlıklı mutlu annelik babalı sevgi dolu kocaman bir ömür diliyorum umarım yarın hemen kavuşursunuz, dualarım sizinle

BUKITOKI canım sonunnda çok şükür aldık güzel haberini kavuştunuz sonunda Karan beye sütün de gelmiş maşallah, e zaten biraz küçük bey sabırsız davranıp erken geldgi için biraz beklyordk küvez olayını ama bence yarın kucagına verirler inşallah dualarımız seninle güzel haberlerni beklyoruz yine yaz bize

Maşallah Canm gözün aydın sağ Salim bitti şükür
İnşallah en kısa zamanda bebişin yanına da gelir tam için rahat olur.

Ayy taze annecik…rabbim en kısa zamanda kavuştursun . Gölge olayından sakın korkma oluyor öyle şeyler geçiyor ama inşallah. İnşallah yarına kalmadan yanına gelir bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…