- 15 Ağustos 2022
- 312
- 606
- 23
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #30.901
Ohh çok şükür, çatlattın kızım bizi meraktan. Hoş geldi Karancık şansı bahtı açık olsun, sizlere hayırlı evlat olsunYetecek kadar sütünün gelmesi harika, bir an önce koynuna gelmesi için dua edeceğiz
Gözünüz aydınmaşallah size ve Karan bebeğe, sağlıklı mutlu annelik babalı sevgi dolu kocaman bir ömür diliyorum umarım yarın hemen kavuşursunuz, dualarım sizinle
BUKITOKI canım sonunnda çok şükür aldık güzel haberini kavuştunuz sonunda Karan beye sütün de gelmiş maşallah, e zaten biraz küçük bey sabırsız davranıp erken geldgi için biraz beklyordk küvez olayını ama bence yarın kucagına verirler inşallah dualarımız seninle güzel haberlerni beklyoruz yine yaz bize
Maşallah Canmgözün aydın sağ Salim bitti şükür
İnşallah en kısa zamanda bebişin yanına da gelir tam için rahat olur.
Ayytaze annecik…rabbim en kısa zamanda kavuştursun . Gölge olayından sakın korkma oluyor öyle şeyler geçiyor ama inşallah. İnşallah yarına kalmadan yanına gelir bebişin
Allah razı olsun kızlar hepinizden çok teşekkür ederim dualarınızda lütfen unutmayın Rabbim kimseyi evladıyla ayrı koymasın dirayetli şekilde sütümü sağıp gönderiyorum 2 saatte bir ağlamanın falan bir faydası yok çünkü. Geçici bir durum çok şükür ki sağ salim bebişim gelecek yanıma. İsterim ki yarın olsunBUKITOKI Güzel haberlerinle mest ettin bizi, gözün aydın Allah size bağışlasın, güzel bir ömrü olsun Karan bebeğin
Her yeni doğumda hepimiz oturmuşuz da yeni bebeği kucaktan kucağa geçiyoruz, kokluyoruz sarılıyoruz gibi hissediyorum
Gözün aydın canım tebrik ediyorum güzel anne seni ve oğlunu hoşgeldi dünyanıza Allah’ın izniyle en kısa sürede de yanına gelecek inşallah canım dualarımız sizinle sen moralini hiç bozma yüksek tut sağ Salim geldi Allah’ın izniyle yanına da gelecek ikiniz çok güçlüsünüz ana oğul minicik bi ayrılık umarım hemencecik biterKızlar selam ancak telefonu elime alabildim sabah doğum oldu bebişimi gösterdi hemen götürdüler bi kere öpebildim babasına göstermişler videoları var gözler falan açık maşallah ama ciğerlernden birinde alt tarafta hafif leke var dediler kontrol amaçlı küveze aldılar beni 6 saat yatırdı kaldırmadılar o süre biraz sancılıydı ama ayağa kalkınca geçti çok şükür. Bebeğimi görmeye çıktım öyle güzel ki ördek dudaklım aynı ben herkes öyle söylüyortüm arkadaşlarım burdaydı odamı süslemişler herşey çok güzeldi bir tarafım buruk. Allah için dua edin yarın yanımıza versinler oğluşumu 2540 gr 47 cm doğdu Karan az öncede süt sağdım 2 şırınga çıktı yolladık ona bakalım şifa olsun inşallah her 2 saatte bir sağmam gerekiyormuş. Dua eden herkesten Allah razı olsun hepinizi öpüyorum kızlar
Allah razı olsun kızlar hepinizden çok teşekkür ederim dualarınızda lütfen unutmayın Rabbim kimseyi evladıyla ayrı koymasın dirayetli şekilde sütümü sağıp gönderiyorum 2 saatte bir ağlamanın falan bir faydası yok çünkü. Geçici bir durum çok şükür ki sağ salim bebişim gelecek yanıma. İsterim ki yarın olsunAllah yardımcımız olsun.
Allah razı olsun kızlar hepinizden çok teşekkür ederim dualarınızda lütfen unutmayın Rabbim kimseyi evladıyla ayrı koymasın dirayetli şekilde sütümü sağıp gönderiyorum 2 saatte bir ağlamanın falan bir faydası yok çünkü. Geçici bir durum çok şükür ki sağ salim bebişim gelecek yanıma. İsterim ki yarın olsunAllah yardımcımız olsun.
Yaa kızlar iyiki burası var sizle konuşmak çok iyi geliyor. Bura olmasa muhtemelen dünyada tek doğuran benmişim gibi gelirdi. Doğum anımı düşünüyorum çok heyecanlanıyorum korku geliyo falan neyse diyorum o zaman da kızlara yazıcam dua ederler bana rahatlatırlar beraber seviniriz heyecanlanırız falan sonra rahatlıyorum.
Genel olarak stresli bi gebelik geçirdim acaba ondan mı diyorum artık düşünmeye de gerek yok gerçi düşünsem de neyden oldugunu bulamayacagım. Şimdi önüme bakmam lazım bundan sonrası güzel olur inşallah. Ben ilk cuma öğrendim bu kadar geriliği biraz vardı ama daha da ilerlemiş sonrasında tam 4 doktor gezdim cumadan düne kadar biri prof biri yar doc hepsi aynı şeyi söyledi şuan hemen bebeği alacak bi durum görünmüyor suyu sınırda evet bebek de küçük hala büyümezse ve suyu da iyice azalırsa alıroz dediler ondan candan hazır olsun neyin ne olacagı belli olmaz bir anda da biter suyun anlamazsın bebek hareketlerini takip et azalırsa gel hemen dediler. Ama az da olsa kilo alıyorsa ve suyum bu seviyede kalırsa durdugu yere kadar duracak. Yarın kendi doktoruma randevum var şimdi bütün doktorlar farklı cihazla ölçtüğü için dediğin gibi farklı çıktı ölçümler bi en düşük ölçenle en yüksek çiçek arasında 250-300 gr fark var. Şimdi yarın gittiğimde belli olacak geçen haftadan bu haftaya kaç gr almış inşallah almıştır biraz suyu da iyidir
Doğum yapan arkadaşlar Allah evladınıza sağlıklı, sıhhatli, sizli uzun ömürler versin inşallah.35+3’üz biz de. Tansiyon yükselmesi başladı, yarın 24 saatlik idrar toplayacağım. Dua edin bana da. Protein çıkarsa sıradaki ben olabilirim. Bebeğin gelişimi iyi Allah’tan. Sağlıkla sıhhatle hepimiz evlatlarımıza kavuşalım inşaallah.
Geçmiş olsun, umarım protein negatif çıkar, biraz daha bekler bebeğinizDoğum yapan arkadaşlar Allah evladınıza sağlıklı, sıhhatli, sizli uzun ömürler versin inşallah.35+3’üz biz de. Tansiyon yükselmesi başladı, yarın 24 saatlik idrar toplayacağım. Dua edin bana da. Protein çıkarsa sıradaki ben olabilirim. Bebeğin gelişimi iyi Allah’tan. Sağlıkla sıhhatle hepimiz evlatlarımıza kavuşalım inşaallah.
Trigliserid kaç çıktı acaba bende 37 haftadayım çok yüksek çıktı ve koktumKarbonhidratı kesemicem valla. Tuzu kes dedi bana sadece, ki uzun zamandır tuzsuz yiyorum zaten ama ödemde değişiklik olmuyor. Trigliseridim falan çok aşırı yüksek çıkınca günde 3 şarkılık yürüyüş verdibelki ödeme iyi gelir bilemedim
Helal olsun kız sana maşallah böyle güzel bakan, mantıklı bi annesi varken sırtı yere gelmez Karan'ınİnsallah yarın kavuşursunuz canım, dualar hep seninle
BUKITOKI Allah hayırlı uzun ömürler versin canım iyisiniz çok şükür çok sevindim. Ördek dudaklıya kucak dolusu sevgiler Gönlünü ferah tut en kısa zamanda yanına gelecek. Dualarımızdasın
Çok şükür Allah razı olsun kızlar ay güzel haberler hepimize inşallahGözün aydın.Allah çok güzel bir ömür versin Karan’a sizinle beraber.
Ayrıca harikasın sen canım. Ne güzel düşünüyorsun. Ne kadar güzel karşılıyorsun bu süreci.Yanına gelecek elbette.
Ay maşallah maşallah 41 kere maşallahKızlar selam ancak telefonu elime alabildim sabah doğum oldu bebişimi gösterdi hemen götürdüler bi kere öpebildim babasına göstermişler videoları var gözler falan açık maşallah ama ciğerlernden birinde alt tarafta hafif leke var dediler kontrol amaçlı küveze aldılar beni 6 saat yatırdı kaldırmadılar o süre biraz sancılıydı ama ayağa kalkınca geçti çok şükür. Bebeğimi görmeye çıktım öyle güzel ki ördek dudaklım aynı ben herkes öyle söylüyortüm arkadaşlarım burdaydı odamı süslemişler herşey çok güzeldi bir tarafım buruk. Allah için dua edin yarın yanımıza versinler oğluşumu 2540 gr 47 cm doğdu Karan az öncede süt sağdım 2 şırınga çıktı yolladık ona bakalım şifa olsun inşallah her 2 saatte bir sağmam gerekiyormuş. Dua eden herkesten Allah razı olsun hepinizi öpüyorum kızlar
Sağlık ocağı testine göre yüksek çıkmıştı. 400 küsür mü neydi. Ama bn sağlık ocağı test sonuçlarına güvenmediğim için çok da sallamadım. Güvenilir bir lab da tekrar yaptırmanı önerebilirim. Yine yüksek çıkarsa da dert değil, Zaten 37 ye gelmişsin, bişi kalmamış. Hayırlısıyla sağlıklı bir doğum dilerimTrigliserid kaç çıktı acaba bende 37 haftadayım çok yüksek çıktı ve koktum
Normalde 10a 6 larda giderken son bi iki haftadır 13-9, 14-9 olmaya başlayınca gebelik tansiyonu başladı dedi doktorum o yüzden protein kaçağı olup olmadığına bakılacak umarım yoktur ama var olma ihtimaline karşılık doğum fikrine hazırlamaya çalışıyorum kendimiGeçmiş olsun, umarım protein negatif çıkar, biraz daha bekler bebeğinizAma alınsa da haftanız iyi neyseki, gelişimi de uyumluysa hemen yanınıza bile gelebilir önceden var mıydı tansiyon problemi, sonra mı çıktı? Bazılarında son haftalarda çıkabiliyormuş sanırım.
Benim neredeyse 2 haftadir tansiyonum bu sekilde korkma canim surekli olc tedbirli ol kol cantamda tansiyon aleti ile geziyorum dusun yani. Protein kacagi icin falanda herhafta kontrole gidiyorum surekli idrar kan bakiliyor allaha sukur suana kadar cikmadi yalnizca tansiyon seni korkutmasin. Hamur isi tarzi seyleri ve tuzu biraz kes canim bende cok etkili oluyor. Suan 11/7 civarina sabitlendi gibi cok nadir carpintim falan olunca 13/8 goruyorum ama doguma alacak kadar degil dedi doltorum o yuzden hic korkma duzenli idrar ver ve surekli tansiyon olcumu yapNormalde 10a 6 larda giderken son bi iki haftadır 13-9, 14-9 olmaya başlayınca gebelik tansiyonu başladı dedi doktorum o yüzden protein kaçağı olup olmadığına bakılacak umarım yoktur ama var olma ihtimaline karşılık doğum fikrine hazırlamaya çalışıyorum kendimi
Teşekkür ederim bilgilendirmen için canım, normal idrar tahlilinde benim de negatif çıkıyor protein. Sen 24 saatlik idrar vermiş miydin? Birinde negatiflen birinde pozitif çıkması mümkün mü ki?Benim neredeyse 2 haftadir tansiyonum bu sekilde korkma canim surekli olc tedbirli ol kol cantamda tansiyon aleti ile geziyorum dusun yani. Protein kacagi icin falanda herhafta kontrole gidiyorum surekli idrar kan bakiliyor allaha sukur suana kadar cikmadi yalnizca tansiyon seni korkutmasin. Hamur isi tarzi seyleri ve tuzu biraz kes canim bende cok etkili oluyor. Suan 11/7 civarina sabitlendi gibi cok nadir carpintim falan olunca 13/8 goruyorum ama doguma alacak kadar degil dedi doltorum o yuzden hic korkma duzenli idrar ver ve surekli tansiyon olcumu yap
Bu arada ben bi 10 gün önce 24 saatlik idrar vermiştim. Gebelikte sınır 300 imiş. Benimki 280 çıkmıştı, sıkıntı yok demişti doktorum. 300’ü geçmiş olabilir belki şimdiTeşekkür ederim bilgilendirmen için canım, normal idrar tahlilinde benim de negatif çıkıyor protein. Sen 24 saatlik idrar vermiş miydin? Birinde negatiflen birinde pozitif çıkması mümkün mü ki?
Ohhh şükür kavuşturacak gözünaydın canım. Sende karan da cok güçlüsünüz maşallah sizeKızlar selam ancak telefonu elime alabildim sabah doğum oldu bebişimi gösterdi hemen götürdüler bi kere öpebildim babasına göstermişler videoları var gözler falan açık maşallah ama ciğerlernden birinde alt tarafta hafif leke var dediler kontrol amaçlı küveze aldılar beni 6 saat yatırdı kaldırmadılar o süre biraz sancılıydı ama ayağa kalkınca geçti çok şükür. Bebeğimi görmeye çıktım öyle güzel ki ördek dudaklım aynı ben herkes öyle söylüyortüm arkadaşlarım burdaydı odamı süslemişler herşey çok güzeldi bir tarafım buruk. Allah için dua edin yarın yanımıza versinler oğluşumu 2540 gr 47 cm doğdu Karan az öncede süt sağdım 2 şırınga çıktı yolladık ona bakalım şifa olsun inşallah her 2 saatte bir sağmam gerekiyormuş. Dua eden herkesten Allah razı olsun hepinizi öpüyorum kızlar
Merhaba çok geçmiş olsun, tansiyon ilacı kullanıyor musunuz? Yeni mi oluştu acaba? Dualarımız sizinle, umarım terslik olmadan zamanında gelir bebiş, gerçi 1-2 hafta kalmış miyadında doğmasınaDoğum yapan arkadaşlar Allah evladınıza sağlıklı, sıhhatli, sizli uzun ömürler versin inşallah.35+3’üz biz de. Tansiyon yükselmesi başladı, yarın 24 saatlik idrar toplayacağım. Dua edin bana da. Protein çıkarsa sıradaki ben olabilirim. Bebeğin gelişimi iyi Allah’tan. Sağlıkla sıhhatle hepimiz evlatlarımıza kavuşalım inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?