2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245

Gözünüz aydın maşallah size ve Karan bebeğe, sağlıklı mutlu annelik babalı sevgi dolu kocaman bir ömür diliyorum umarım yarın hemen kavuşursunuz, dualarım sizinle

Maşallah Canm gözün aydın sağ Salim bitti şükür
İnşallah en kısa zamanda bebişin yanına da gelir tam için rahat olur.

Ayy taze annecik…rabbim en kısa zamanda kavuştursun . Gölge olayından sakın korkma oluyor öyle şeyler geçiyor ama inşallah. İnşallah yarına kalmadan yanına gelir bebişin

Allah razı olsun kızlar hepinizden çok teşekkür ederim dualarınızda lütfen unutmayın Rabbim kimseyi evladıyla ayrı koymasın dirayetli şekilde sütümü sağıp gönderiyorum 2 saatte bir ağlamanın falan bir faydası yok çünkü. Geçici bir durum çok şükür ki sağ salim bebişim gelecek yanıma. İsterim ki yarın olsun Allah yardımcımız olsun.

Eklentiler

• 9F4D5CAB-8DE2-4BC6-9D73-15050665DBE3.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 125
Gözün aydın canım tebrik ediyorum güzel anne seni ve oğlunu hoşgeldi dünyanıza Allah’ın izniyle en kısa sürede de yanına gelecek inşallah canım dualarımız sizinle sen moralini hiç bozma yüksek tut sağ Salim geldi Allah’ın izniyle yanına da gelecek ikiniz çok güçlüsünüz ana oğul minicik bi ayrılık umarım hemencecik biter

Helal olsun kız sana maşallah böyle güzel bakan, mantıklı bi annesi varken sırtı yere gelmez Karan'ın İnsallah yarın kavuşursunuz canım, dualar hep seninle

Gözün aydın. Allah çok güzel bir ömür versin Karan’a sizinle beraber.
Ayrıca harikasın sen canım. Ne güzel düşünüyorsun. Ne kadar güzel karşılıyorsun bu süreci. Yanına gelecek elbette.

Burası gerçekten çok iyi geliyor insana, birbirimizin heyecanını, sevincini, kaygısını paylaşabiliyoruz. En yakınımıza anlatamadıklarımızı kolayca ortaya döküyoruz burda. İyi ki varsınız hepiniz

İnsallah canım, cevabını bulamayacağın sorularda boğma kendini yarın içini ferahlatacak haberler alırsın insallah

İnsallah sonuclar güzel cıkar hersey yolundadır

Geçmiş olsun, umarım protein negatif çıkar, biraz daha bekler bebeğiniz Ama alınsa da haftanız iyi neyseki, gelişimi de uyumluysa hemen yanınıza bile gelebilir önceden var mıydı tansiyon problemi, sonra mı çıktı? Bazılarında son haftalarda çıkabiliyormuş sanırım.

Trigliserid kaç çıktı acaba bende 37 haftadayım çok yüksek çıktı ve koktum

Helal olsun kız sana maşallah böyle güzel bakan, mantıklı bi annesi varken sırtı yere gelmez Karan'ın İnsallah yarın kavuşursunuz canım, dualar hep seninle

Çok şükür Allah razı olsun kızlar ay güzel haberler hepimize inşallah ben yine süt sağmaya uyandım gittim teslim ettim durumu daha iyiyimiş çok şükür beslenmeyede başlamış Allahım dua eden tüm anne ve hamişlerden razı olsun hepinizi öpüyor ve uyuyorum

Ay maşallah maşallah 41 kere maşallah
Hadi gözün aydın olsun minnoşu hızlıca getirirler yanına hiç merak etme. Hatta biz bunları yazarken belki de getirmişlerdir sağlıklı, hızurlu, mutlu ve uzun bir ömrü olsun inşallahh

Sırada kim geliyor?

Trigliserid kaç çıktı acaba bende 37 haftadayım çok yüksek çıktı ve koktum
Sağlık ocağı testine göre yüksek çıkmıştı. 400 küsür mü neydi. Ama bn sağlık ocağı test sonuçlarına güvenmediğim için çok da sallamadım. Güvenilir bir lab da tekrar yaptırmanı önerebilirim. Yine yüksek çıkarsa da dert değil, Zaten 37 ye gelmişsin, bişi kalmamış. Hayırlısıyla sağlıklı bir doğum dilerim

Kızlar doktorum bana marka vermeden korse önerdi. Medikal malzemeler satan yerlerden almanı öneririm dedi. Tecrübelilere soruyorum ne almam gerekir sizce?

Bu arada sabah tartıya çıktım; hamile kalmadan önceki kiloma 2 kg kalmış sadece. Bütün kiloyu vermişim. Zaten çok da almamıştım ama nasıl gitmiş anlamadım. Dün kendi kotumu giydim; hamilelikten önce giydiğim bir kottu. 10 günde sezaryen doğum ile bu seviyeye gelmeyi beklemiyordum ama oluyormuş demek ki

Yani bence korse almasam da olur çünkü kilom kalmamış bile. E karnım da çıkmamıştı zaten, dolayısıyla sarkma ve çatlak da yok. Ama eşim “ben seni tanıyorum en ufak bir pürüzde keşke korse kullansaydım diyeceksin” dediği için alayım dedim. Önerilerinize açığım

Normalde 10a 6 larda giderken son bi iki haftadır 13-9, 14-9 olmaya başlayınca gebelik tansiyonu başladı dedi doktorum o yüzden protein kaçağı olup olmadığına bakılacak umarım yoktur ama var olma ihtimaline karşılık doğum fikrine hazırlamaya çalışıyorum kendimi

Benim neredeyse 2 haftadir tansiyonum bu sekilde korkma canim surekli olc tedbirli ol kol cantamda tansiyon aleti ile geziyorum dusun yani. Protein kacagi icin falanda herhafta kontrole gidiyorum surekli idrar kan bakiliyor allaha sukur suana kadar cikmadi yalnizca tansiyon seni korkutmasin. Hamur isi tarzi seyleri ve tuzu biraz kes canim bende cok etkili oluyor. Suan 11/7 civarina sabitlendi gibi cok nadir carpintim falan olunca 13/8 goruyorum ama doguma alacak kadar degil dedi doltorum o yuzden hic korkma duzenli idrar ver ve surekli tansiyon olcumu yap

Teşekkür ederim bilgilendirmen için canım, normal idrar tahlilinde benim de negatif çıkıyor protein. Sen 24 saatlik idrar vermiş miydin? Birinde negatiflen birinde pozitif çıkması mümkün mü ki?

Teşekkür ederim bilgilendirmen için canım, normal idrar tahlilinde benim de negatif çıkıyor protein. Sen 24 saatlik idrar vermiş miydin? Birinde negatiflen birinde pozitif çıkması mümkün mü ki?
Bu arada ben bi 10 gün önce 24 saatlik idrar vermiştim. Gebelikte sınır 300 imiş. Benimki 280 çıkmıştı, sıkıntı yok demişti doktorum. 300’ü geçmiş olabilir belki şimdi

Ohhh şükür kavuşturacak gözünaydın canım. Sende karan da cok güçlüsünüz maşallah size dua ettim hep sana bugun kavuşursunuz inşallah

Merhaba çok geçmiş olsun, tansiyon ilacı kullanıyor musunuz? Yeni mi oluştu acaba? Dualarımız sizinle, umarım terslik olmadan zamanında gelir bebiş, gerçi 1-2 hafta kalmış miyadında doğmasına herşey sağlıkla olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…