2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Günaydij kizlar,
İzne ciktigimdan beri buralari aksattim biraz. Okudum ama hepsini olmasa da :)
Bebeklerimiz gelmiş N nail art BUKITOKI cok tebrik ederim derim kizlar , kuzulariniz gelmiş kimbilir naisl güzeller BUKITOKI canım ben de durusuna hayran kaldım sen doğum öncesi hem şimdi ki.. olması gereken bu ama bunu sergilemeyi hepimiz beceremeyebiliriz. İnşallah çoook kısa bı zamanda yanında olacak Karan. Sağlıkla buyusunler

Ben başka göremedim ama yok değil mi başka gelen bebemiz?

Ben de kuluçkaya yatmış gibi hissediyorum eve geçtiğimden beri . Aheste şekilde hazırlık yapıyorum ama gören daha çok var der öyle bir ahestelik hâlbuki 15 gün kalmış . 25inde doğumdan önce kontrolum vardı da benim bı goresim var neyin merakiysa :) bı devlet randevusu mu alsam naapsam

Hoşgeldin kader arkadaşım gebelik tansiyonu varsa da panik olma. 34+5 te tansiyon sebebiyle alınan minnoşla yan yana uyuyoruz şu anda. Haftan gelmiş sayılır senin de, hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın umarım

Çok teşekkürler canım çok fazla yükselmediğinden ilaç kullanmıyorum şuan bir de yediğime içtiğime dikkat edince dengeleniyor şükür. Amin inşallah Allah hepimize anneliği en güzel haliyle yaşatsın
Maşallah Allah anneli babalı büyütsün bu açıdan rahatım çok şükür dediğin gibi zaten az kalmıştı herşeyde hayır vardır doğum sırasında tansiyonun arttı mı onu kontrol altına alırlar heralde demi ondan biraz korkuyorum zaten panik bir tipim

Allah kolaylık versin, umarım sonuçların temiz çıkar. Bebiş biraz daha fırsat verirse ne âlâ ama olmazsa da haftan iyi Tüm kalbimle Amin diyorum duana. Hepimizin sona doğru yüreği ağzında

günaydın kızlaaarr, doğum yapan annelerimizden güzel haberleri aldık, sıradaki kimm :))) bugün herkesin sancılar ne durumda, ben her gün sabah gayet enerjik sağlam başlayıp 4 ten sonra başlıyor yalancı sancılar bi panikler bende :))) ama nası güzel heyecan bunlar yalancı da olsa

Günaydın
Yalancı sancılar bence yorulunca daha çok kendini gösteriyor gibi bende dinleniyorum bolca istirahat ediyorum hafifliyor ama azıcık da iş yapayım gün içinde öğlenden sonra kendini hatırlatıyor ,birde tuhaf epeydir dinliyorum kendimi bazen aşırı oluyor bazen çok azalıyor bende bu yüzden sakinliğimi korumaya çalışıyorum

Dün bi doğum hikayesi okudum güzel diye tabi kadınında benim gibi nişanı gelmiş ve panik yapıp doktora gitmemiş evde egzersizlere devam etmiş sancıları takip etmiş sıklaştıkça gitmiş ve hemencecik olmuş doğumu Allah’ım bende ilk nişanım gelince korkudan gitmiştim sanki hemen doğum başlayacak gibi işte tecrübesizlik bakalım 38 i görebilirsek inşallah bende başalarım çalışmalara yerleri silerim artık kapı pencere dalarım ne varsa

Yaa evet durup durup akşam başlıyor sancılar, heyecan yaptırıyor
Gerçi dün gün içinde oldu benim ya da akşam eve düştüğüm gibi uyuduğum için farketmemiş olabilirim

Benim arkadaşım da nişanı gelir gelmez gitmişti. Bir gün hastanede yatırdılar ertesi gün dayadılar suni sancıyı
İlk doğum olunca insan biraz daha panik oluyor, bebek her an gelecekmiş gibi.
Ben de sürekli kontrol ediyorum nişan vs gelmiş mi diye

Ah canım sorma baktım nişanı gördüm hastaneye koştuk tabi doktor da bırakmadı 3 cm açılma var dedi sabaha kadar hiç ma hiç değişmedi o açılma bir gece kaldım boşu boşuna kendi sancımda yeterli gelmedi sonra gelsin suni sancılar hala içimde kaldı acaba beklesem kendi sancım bekleyince yeterli olur mu diye maalesef hastanede işleyişler bu şekilde ilerliyor
O bende de var sancım arttığı günler abartmıyor baya oluyor o zaman panikliyorum ve sürekli bakıyorum bir şey var mı nişan falan

ahh ah dinlenebilenlere suan acaip imreniyorum, ben hala 8-5 calıstıgım için gün içi biraz yoruluyorum, kendimi ancak aksam 9 dan sonra koltuga uzatabiliyorum, kıymetinin bilin kızlar :) ama sanırım haklısın haftasonu evdeyken daha az sancım oluyo akşamları. Ne güzel doğum hikayesiymiş o öyle, normal dogum bekleyenler umarım aynen öyle en kısa sürede kolayca doğuruverirler, ben sezeryan mecbur ama önceden gelecek korkusu çok var o yüzden sancı korntrolü yapıyoruz mecbur :)
Yaa evet durup durup akşam başlıyor sancılar, heyecan yaptırıyor
Gerçi dün gün içinde oldu benim ya da akşam eve düştüğüm gibi uyuduğum için farketmemiş olabilirim
ama cok heycanlı yaaa :)) dakika tutuyosun falan :) evdekiler bi panik oluyo :) yalan olmasın hem korku var hem de istiyor gibiyiz erken merken sanırım sabır kalmadı kavusmak isteği var :)

Kim korkuttu seni ben sağlık ocağında rutin yaptırmıştım doktorum görünce kızdı boşa stres gebelikte kolestrol bakılmaz dedi
Yani sağlık ocağinda rutin yaptırıyorum kimsede demiyor yaptırma bunu diye sonuç çıkıncada bu ne böyle eti azalt genetik heralde ailede ondan yükseldi diyorlar

Yani sağlık ocağinda rutin yaptırıyorum kimsede demiyor yaptırma bunu diye sonuç çıkıncada bu ne böyle eti azalt genetik heralde ailede ondan yükseldi diyorlar
Saglik ocağının saçmalıkları en son geçen hafta çağırdılar kan verdim doktora direk dedim kolesterol değerlerine bakmayın gebelikte bakılmaz dedi doktorum dedim kadın bakmamış

Bir an arkadaşımla mı konuşuyorum dedim Tamamen aynı hikayeniz
Eveeeet napıyoruyuuz? Nişan gelince hemen hastaneye koşmuyoruz arkadaşlar çünkü nişandan 2 hafta sonra doğurmuştum ilk kızımı nişan da genelde. Çatı müayenesinden sonra geliyor .
Aaa o zaman benim önümüzdeki hafta nişanlım gelir
ama cok heycanlı yaaa :)) dakika tutuyosun falan :) evdekiler bi panik oluyo :) yalan olmasın hem korku var hem de istiyor gibiyiz erken merken sanırım sabır kalmadı kavusmak isteği var :)
Hem de nasıll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…