- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #30.921
Hoşgeldin kader arkadaşımNormalde 10a 6 larda giderken son bi iki haftadır 13-9, 14-9 olmaya başlayınca gebelik tansiyonu başladı dedi doktorum o yüzden protein kaçağı olup olmadığına bakılacak umarım yoktur ama var olma ihtimaline karşılık doğum fikrine hazırlamaya çalışıyorum kendimi
Çok teşekkürler canım çok fazla yükselmediğinden ilaç kullanmıyorum şuan bir de yediğime içtiğime dikkat edince dengeleniyor şükür. Amin inşallah Allah hepimize anneliği en güzel haliyle yaşatsınMerhaba çok geçmiş olsun, tansiyon ilacı kullanıyor musunuz? Yeni mi oluştu acaba? Dualarımız sizinle, umarım terslik olmadan zamanında gelir bebiş, gerçi 1-2 hafta kalmış miyadında doğmasınaherşey sağlıkla olsun...
Maşallah Allah anneli babalı büyütsünHoşgeldin kader arkadaşımgebelik tansiyonu varsa da panik olma. 34+5 te tansiyon sebebiyle alınan minnoşla yan yana uyuyoruz şu anda. Haftan gelmiş sayılır senin de, hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın umarım
Allah kolaylık versin, umarım sonuçların temiz çıkar. Bebiş biraz daha fırsat verirse ne âlâ ama olmazsa da haftan iyiDoğum yapan arkadaşlar Allah evladınıza sağlıklı, sıhhatli, sizli uzun ömürler versin inşallah.35+3’üz biz de. Tansiyon yükselmesi başladı, yarın 24 saatlik idrar toplayacağım. Dua edin bana da. Protein çıkarsa sıradaki ben olabilirim. Bebeğin gelişimi iyi Allah’tan. Sağlıkla sıhhatle hepimiz evlatlarımıza kavuşalım inşaallah.
Günaydıngünaydın kızlaaarr, doğum yapan annelerimizden güzel haberleri aldık, sıradaki kimm :))) bugün herkesin sancılar ne durumda, ben her gün sabah gayet enerjik sağlam başlayıp 4 ten sonra başlıyor yalancı sancılar bi panikler bende :))) ama nası güzel heyecan bunlar yalancı da olsa
Yaa evet durup durup akşam başlıyor sancılar, heyecan yaptırıyorgünaydın kızlaaarr, doğum yapan annelerimizden güzel haberleri aldık, sıradaki kimm :))) bugün herkesin sancılar ne durumda, ben her gün sabah gayet enerjik sağlam başlayıp 4 ten sonra başlıyor yalancı sancılar bi panikler bende :))) ama nası güzel heyecan bunlar yalancı da olsa
Benim arkadaşım da nişanı gelir gelmez gitmişti. Bir gün hastanede yatırdılar ertesi gün dayadılar suni sancıyıGünaydın
Yalancı sancılar bence yorulunca daha çok kendini gösteriyor gibi bende dinleniyorum bolca istirahat ediyorum hafifliyor ama azıcık da işvyapalım gün içinde öğlenden sonra kendini hatırlatıyor birde tuhaf epeydir dinliyorum bazen aşırı oluyor bazen çok azalıyor bende bu yüzden sakinliğimi korumaya çalışıyorum
Dün bi doğum hikayesi okudum güzel diye tabi kadınında benim gibi nişanı gelmiş ve panik yapıp doktora gitmemiş evde egzersizlere devam etmiş sancıları takip etmiş sıkıştıkça gitmiş ve hemencecik olmuş doğumu Allah’ım bende ilk nişanım gelince korkudan gitmiştin sanki hemen doğum başlayacak gibi işte tecrübesizlik bakalım 38 i görebilirsek inşallah bende başalarım çalışmalarayerleri silerim artık
Ah canım sorma baktım nişanı gördüm hastaneye koştuk tabi doktor da bırakmadı 3 cm açılma var dedi sabaha kadar hiç ma hiç değişmedi o açılma bir gece kaldım boşu boşuna kendi sancımda yeterli gelmedi sonra gelsin suni sancılarBenim arkadaşım da nişanı gelir gelmez gitmişti. Bir gün hastanede yatırdılar ertesi gün dayadılar suni sancıyı
İlk doğum olunca insan biraz daha panik oluyor, bebek her an gelecekmiş gibi.
Ben de sürekli kontrol ediyorum nişan vs gelmiş mi diye
Teşekkürler bende 650 çıkınca trigliserid korktum
Benimde 17.haftada filan 288lerdeydi eminim benimde su an firlamistir daha daTeşekkürler bende 650 çıkınca trigliserid korktum
ahh ah dinlenebilenlere suan acaip imreniyorum, ben hala 8-5 calıstıgım için gün içi biraz yoruluyorum, kendimi ancak aksam 9 dan sonra koltuga uzatabiliyorum, kıymetinin bilin kızlar :) ama sanırım haklısın haftasonu evdeyken daha az sancım oluyo akşamları. Ne güzel doğum hikayesiymiş o öyle, normal dogum bekleyenler umarım aynen öyle en kısa sürede kolayca doğuruverirler, ben sezeryan mecbur ama önceden gelecek korkusu çok var o yüzden sancı korntrolü yapıyoruz mecbur :)Günaydın
Yalancı sancılar bence yorulunca daha çok kendini gösteriyor gibi bende dinleniyorum bolca istirahat ediyorum hafifliyor ama azıcık da iş yapayım gün içinde öğlenden sonra kendini hatırlatıyor ,birde tuhaf epeydir dinliyorum kendimi bazen aşırı oluyor bazen çok azalıyor bende bu yüzden sakinliğimi korumaya çalışıyorum
Dün bi doğum hikayesi okudum güzel diye tabi kadınında benim gibi nişanı gelmiş ve panik yapıp doktora gitmemiş evde egzersizlere devam etmiş sancıları takip etmiş sıklaştıkça gitmiş ve hemencecik olmuş doğumu Allah’ım bende ilk nişanım gelince korkudan gitmiştim sanki hemen doğum başlayacak gibi işte tecrübesizlik bakalım 38 i görebilirsek inşallah bende başalarım çalışmalarayerleri silerim artık kapı pencere dalarım ne varsa
ama cok heycanlı yaaa :)) dakika tutuyosun falan :) evdekiler bi panik oluyo :) yalan olmasın hem korku var hem de istiyor gibiyiz erken merken sanırım sabır kalmadı kavusmak isteği var :)Yaa evet durup durup akşam başlıyor sancılar, heyecan yaptırıyor
Gerçi dün gün içinde oldu benim ya da akşam eve düştüğüm gibi uyuduğum için farketmemiş olabilirim
İnsanı korkutuyorlar bide 650 olduğunu görünce nasıl oldum kesin bı sorun var dedimBenimde 17.haftada filan 288lerdeydi eminim benimde su an firlamistir daha da
Kim korkuttu seni ben sağlık ocağında rutin yaptırmıştım doktorum görünce kızdı boşa stres gebelikte kolestrol bakılmaz dediİnsanı korkutuyorlar bide 650 olduğunu görünce nasıl oldum kesin bı sorun var dedim
Yani sağlık ocağinda rutin yaptırıyorum kimsede demiyor yaptırma bunu diye sonuç çıkıncada bu ne böyle eti azalt genetik heralde ailede ondan yükseldi diyorlarKim korkuttu seni ben sağlık ocağında rutin yaptırmıştım doktorum görünce kızdı boşa stres gebelikte kolestrol bakılmaz dedi
Saglik ocağının saçmalıkları en son geçen hafta çağırdılar kan verdim doktora direk dedim kolesterol değerlerine bakmayın gebelikte bakılmaz dedi doktorum dedim kadın bakmamışYani sağlık ocağinda rutin yaptırıyorum kimsede demiyor yaptırma bunu diye sonuç çıkıncada bu ne böyle eti azalt genetik heralde ailede ondan yükseldi diyorlar
Bir an arkadaşımla mı konuşuyorum dedimAh canım sorma baktım nişanı gördüm hastaneye koştuk tabi doktor da bırakmadı 3 cm açılma var dedi sabaha kadar hiç ma hiç değişmedi o açılma bir gece kaldım boşu boşuna kendi sancımda yeterli gelmedi sonra gelsin suni sancılarhala içimde kaldı acaba beklesem kendi sancım bekleyince yeterli olur mu diye maalesef hastanede işleyişler bu şekilde ilerliyor
O bende de var sancım arttığı günler abartmıyor baya oluyor o zaman panikliyorum ve sürekli bakıyorum bir şey var mı nişan falan
Aaa o zaman benim önümüzdeki hafta nişanlım gelirEveeeet napıyoruyuuz? Nişan gelince hemen hastaneye koşmuyoruz arkadaşlarçünkü nişandan 2 hafta sonra doğurmuştum ilk kızımı nişan da genelde. Çatı müayenesinden sonra geliyor .
Hem de nasıllama cok heycanlı yaaa :)) dakika tutuyosun falan :) evdekiler bi panik oluyo :) yalan olmasın hem korku var hem de istiyor gibiyiz erken merken sanırım sabır kalmadı kavusmak isteği var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?