2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Hiç düşünmedim. İsmi eşim seçti ben de yanına bi tane seçtim. Eşim koydurursa tabi bu konularda bi tık gıcıklığı vardır kendisinin

Acaba karakterine bir etkisi var mı?
Tabiki olmaz olur mu
Hiç fikrim yok adetten diye düşünüyorum
Bir hadisi şerif var çocuklarınızı güzel isimlerle isimlendirin diye.Hatta İslam'da isim koyma hakkı bu yüzdendir bebeğin ismini kim koyarsa koysun ahirette sorguya baba çekilir güzel isim verdin mi diye.Bu ince bir mesele.Kizima babası cemre ismini koymustu ben istememiştim ama oğlumuza babsi kızımıza annesinin ismi olsun diye sonradan aklı başına geldi 2 yıl önce Betül olarak değiştirdik anlamı sıkıntılı diye.Cocugun huyu çok fark ediyor.İsim karaktere etki eder.

Milena35 maşallah küçük hanıma
pank merak etme günü geldiğinde sağlıkla neşeyle gelecek Atlas bebek de
Herşey güzel olacak dostlar iyiyi, güzeli görelim onun için dua edelim bugün cuma mübarek gün.

Ben kızıma da koydum, oğullarıma da koyacağız insallah birisi kayınpederimin bir tanesi dedemin adı olacak (eşim son dakika golü atmazsa) insallah ikisi de güzel anlamlı isimler. Çocuklarımın normal isimleri Kuranda geçen isimler olmadığı için manevi olarak daha anlamlı olmasına bakıyorum. Ben adı konulan kişinin özelliklerini alacağına çok inanıyorum hatta biraz da ondan koyuyorum. Çocuklardan birinin adı kesin değil ama göbek adı var çok şükür
Acaba karakterine bir etkisi var mı?

Hala ismi olmayanlardan mısın yoksa
Aynen canım ne zormuş ya ama bu konuda ben bebek bekleyenlere yeni şey diyorum her aklınıza geleni sormayın düşünün karar verin sonra biz buna karar verdik deyin, yoksa herkes bir fikir söylüyor bişey diyor isimden soğuyorsun ya sonra asla isim bulamıyorsun

Kura çekin Ablam da çok kararsız kalınca ise yaramıştı.

Kesinlikle bana kalsa ben de hala yoktu isim. Eşim Fatih ismini çok sevdiğini söylemişti görüşürkende daha erkek olduğunu öğrendiğimizden beri ismi belli Allah’tan okulda falan o isimde öğrencim yok

Kura çekin Ablam da çok kararsız kalınca ise yaramıştı.
Bizim öğretmen arkadaş eşiyle bir türlü karar verememiş. Kendisi başka istiyor eşi başka. Sonra kura çekelim demişler eşinin istediği çıkmış. Meğer uyanık kocası tüm kağıtlara kendi istediği ismi yazmış
Tâbi kimlik çıktıktan sonra itiraf gelmiş

Ay ben hiç göbek adı falan düşünmedim normal isme zor karar verdik biz

Ay evet biz öyle yaptık karar verdik ismine bebişin öyle söyledik herkese. Biz bunu istiyoruz buna karar verdik dedik. Yoksa herkes ayrı bi dünyada valla

Merhaba hanımlar
Öncelikle sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allah. Yeni buldum burayı bende nasip olursa Nisan ayında oğlumu kucağıma alabileceğim. Bu ay kızım 1 yaşına girecek inşallah yazılanları okurken biri yazmıştı hatırlamıyorum ciğer geliştirici iğne olayını eğer okuyorsa ben kızımda da bu uygulamayı kullanıyordum orada görünce aklıma geldi bebişleri sabırsız olup kucağına gelenler sağlıkla güzelliklerle büyütmek nasip olsun.

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-17-11-50-41-248_istanbul.codify.opdrbanuciftci.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 52
ben hala isim koyamadım oğluma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…