- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.141
Hiç düşünmedim. İsmi eşim seçti ben de yanına bi tane seçtim. Eşim koydurursa tabiGünaydın herkese. Hadi konuyu değiştirelim . Göbek adı meselesi konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar? Kızımda ameliyat ekibi koymuştu bunda babamın adı olan Yusuf u koydurmayı düşünüyorum. Bir de şöyle bir istatistik bulmuştum...
Ay isim konusu bile beni sinir etti bide göbek adına giremeyeceğimHiç düşünmedim. İsmi eşim seçti ben de yanına bi tane seçtim. Eşim koydurursa tabibu konularda bi tık gıcıklığı vardır kendisinin
Hala ismi olmayanlardan mısın yoksaAy isim konusu bile beni sinir etti bide göbek adına giremeyeceğim
Tabiki olmaz olur muAcaba karakterine bir etkisi var mı?
Bir hadisi şerif var çocuklarınızı güzel isimlerle isimlendirin diye.Hatta İslam'da isim koyma hakkı bu yüzdendir bebeğin ismini kim koyarsa koysun ahirette sorguya baba çekilir güzel isim verdin mi diye.Bu ince bir mesele.Kizima babası cemre ismini koymustu ben istememiştim ama oğlumuza babsi kızımıza annesinin ismi olsun diye sonradan aklı başına geldi 2 yıl önce Betül olarak değiştirdik anlamı sıkıntılı diye.Cocugun huyu çok fark ediyor.İsim karaktere etki eder.Hiç fikrim yok adetten diye düşünüyorum
Günaydın herkese. Hadi konuyu değiştirelim . Göbek adı meselesi konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar? Kızımda ameliyat ekibi koymuştu bunda babamın adı olan Yusuf u koydurmayı düşünüyorum. Bir de şöyle bir istatistik bulmuştum...
Acaba karakterine bir etkisi var mı?
Aynen canım ne zormuş ya ama bu konuda ben bebek bekleyenlere yeni şey diyorum her aklınıza geleni sormayın düşünün karar verin sonra biz buna karar verdik deyin, yoksa herkes bir fikir söylüyor bişey diyor isimden soğuyorsun ya sonra asla isim bulamıyorsunHala ismi olmayanlardan mısın yoksa
Kura çekinAynen canım ne zormuş ya ama bu konuda ben bebek bekleyenlere yeni şey diyorum her aklınıza geleni sormayın düşünün karar verin sonra biz buna karar verdik deyin, yoksa herkes bir fikir söylüyor bişey diyor isimden soğuyorsun ya sonra asla isim bulamıyorsun
Kesinlikle bana kalsa ben de hala yoktu isim. Eşim Fatih ismini çok sevdiğini söylemişti görüşürkende daha erkek olduğunu öğrendiğimizden beri ismi belliAynen canım ne zormuş ya ama bu konuda ben bebek bekleyenlere yeni şey diyorum her aklınıza geleni sormayın düşünün karar verin sonra biz buna karar verdik deyin, yoksa herkes bir fikir söylüyor bişey diyor isimden soğuyorsun ya sonra asla isim bulamıyorsun
Bizim öğretmen arkadaş eşiyle bir türlü karar verememiş. Kendisi başka istiyor eşi başka. Sonra kura çekelim demişler eşinin istediği çıkmış. Meğer uyanık kocası tüm kağıtlara kendi istediği ismi yazmışKura çekinAblam da çok kararsız kalınca ise yaramıştı.
Ayyy çok severim Fatih isminiKesinlikle bana kalsa ben de hala yoktu isim. Eşim Fatih ismini çok sevdiğini söylemişti görüşürkende daha erkek olduğunu öğrendiğimizden beri ismi belliAllah’tan okulda falan o isimde öğrencim yok
Doğuran oldukça ben de hevesleniyorum. Diyorum ne güzel bahar da geliyo o ilk zamanların sıkıntısını atıp baharda dolaşacaklar biz yeni doğururkenAaaa ne sessiz grup ? Niye doğurmuyonuz?heyecanla giriyorum doğuran var mı diye tık yok …
Ben 40 ı bekleyeceğim öyle karar verdimAaaa ne sessiz grup ? Niye doğurmuyonuz?heyecanla giriyorum doğuran var mı diye tık yok …
Ay ben hiç göbek adı falan düşünmedimGünaydın herkese. Hadi konuyu değiştirelim . Göbek adı meselesi konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar? Kızımda ameliyat ekibi koymuştu bunda babamın adı olan Yusuf u koydurmayı düşünüyorum. Bir de şöyle bir istatistik bulmuştum...
Ay evet biz öyle yaptık karar verdik ismine bebişin öyle söyledik herkese. Biz bunu istiyoruz buna karar verdik dedik. Yoksa herkes ayrı bi dünyada vallaAynen canım ne zormuş ya ama bu konuda ben bebek bekleyenlere yeni şey diyorum her aklınıza geleni sormayın düşünün karar verin sonra biz buna karar verdik deyin, yoksa herkes bir fikir söylüyor bişey diyor isimden soğuyorsun ya sonra asla isim bulamıyorsun
Ben 40 ı bekleyeceğim öyle karar verdim
ben hala isim koyamadım oğlumaAynen canım ne zormuş ya ama bu konuda ben bebek bekleyenlere yeni şey diyorum her aklınıza geleni sormayın düşünün karar verin sonra biz buna karar verdik deyin, yoksa herkes bir fikir söylüyor bişey diyor isimden soğuyorsun ya sonra asla isim bulamıyorsun
Papatyacım zaten Mart annesi olucaksın doğur da heyecan gelsin grubaBen 40 ı bekleyeceğim öyle karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?