- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.121
Aynen siz 2 sene bile beklemeyin bana kalırsa 1 yaştan sonra başlayın bunun 9 ayı da var Allah yardımcımız olsunOoo sen gencoymuşsun, bizim yaşlar ilerliyor riske atmamak lazımHakkımızı geç hamile kalmakta kullandık
kızlarrr bu akşam 7 gibi sürpriz oldu ve oğluşumu yanıma getirdilero saatten beri onunla uğraşıyoruz öyle güzel ki emmesini görmek çıplak bedenine sarılmak Allahım hepinize tez vakitte bu duyguyu çok güzel şekilde tattırsın küveze bebişi giren anneler sakın üzülmesin beni hatırlayın bak 1 buçuk gün sonunda hemencik geldi oğluşum dua eden herkesi çok öpüyorum aetık bende uyuyacağım iyiki varsınız kızlar
Çok sevindim o duygu hiçbirşeye değişilmez bebeğinizi sağlıkla büyütün gözünüz aydınkızlarrr bu akşam 7 gibi sürpriz oldu ve oğluşumu yanıma getirdilero saatten beri onunla uğraşıyoruz öyle güzel ki emmesini görmek çıplak bedenine sarılmak Allahım hepinize tez vakitte bu duyguyu çok güzel şekilde tattırsın küveze bebişi giren anneler sakın üzülmesin beni hatırlayın bak 1 buçuk gün sonunda hemencik geldi oğluşum dua eden herkesi çok öpüyorum aetık bende uyuyacağım iyiki varsınız kızlar
Gözün aydın canımkızlarrr bu akşam 7 gibi sürpriz oldu ve oğluşumu yanıma getirdilero saatten beri onunla uğraşıyoruz öyle güzel ki emmesini görmek çıplak bedenine sarılmak Allahım hepinize tez vakitte bu duyguyu çok güzel şekilde tattırsın küveze bebişi giren anneler sakın üzülmesin beni hatırlayın bak 1 buçuk gün sonunda hemencik geldi oğluşum dua eden herkesi çok öpüyorum aetık bende uyuyacağım iyiki varsınız kızlar
Açıklamayı doktor yazmasa saçma bulurdum açıkçasıÇok ilginç bu şeye benziyor hani çocuk bir işi yapamaz ağlar sızlar ama öğrenmesi gerektigi için müdahale etmeyiz bir sonraki sorunla daha kolay baseder,buna benziyor.
Bunu önerdi. Daha uygunu da vardı ama onermedigi markayı almayayım dedim bunu aldım ben de. 240tl 40 ml olanı.Yakın zamanda doğuran herkes Lansinoh göğüs ucu kremi gayet iyi ve yeterli diyor çoğumuz ondan aldık. Doktorun hangi markaları önerdi bilmiyorum ama çok para vermeye gerek yok bence
Bana da doktorum dedi daha başlamadin mi basla diye. Ne sıklıkla kullanılıyor bu sabah akşam yeterli mi acabaKızlar o lansinosh kremi sanırım etkili olması için şimdiden kullanmak gerekiyormuş. İki arkadaşımda öyle dedi kullanmaya başla diye.
Ben başladım günde bi kere sürüyorumBana da doktorum dedi daha başlamadin mi basla diye. Ne sıklıkla kullanılıyor bu sabah akşam yeterli mi acaba
Doktora hiç sormadım bilmiyorum kiBana da doktorum dedi daha başlamadin mi basla diye. Ne sıklıkla kullanılıyor bu sabah akşam yeterli mi acaba
Yaa gözün aydın canım çok cok sevindiiiim. Nasıl mis kokuyodur şimdi. Sağlıkla büyüsün kuzunkızlarrr bu akşam 7 gibi sürpriz oldu ve oğluşumu yanıma getirdilero saatten beri onunla uğraşıyoruz öyle güzel ki emmesini görmek çıplak bedenine sarılmak Allahım hepinize tez vakitte bu duyguyu çok güzel şekilde tattırsın küveze bebişi giren anneler sakın üzülmesin beni hatırlayın bak 1 buçuk gün sonunda hemencik geldi oğluşum dua eden herkesi çok öpüyorum aetık bende uyuyacağım iyiki varsınız kızlar
Gozun aydin canimm cok sukurkızlarrr bu akşam 7 gibi sürpriz oldu ve oğluşumu yanıma getirdilero saatten beri onunla uğraşıyoruz öyle güzel ki emmesini görmek çıplak bedenine sarılmak Allahım hepinize tez vakitte bu duyguyu çok güzel şekilde tattırsın küveze bebişi giren anneler sakın üzülmesin beni hatırlayın bak 1 buçuk gün sonunda hemencik geldi oğluşum dua eden herkesi çok öpüyorum aetık bende uyuyacağım iyiki varsınız kızlar
Ben de okudum çok üzüldümGunaydin kizlar mart annelerinde cok cok kotu bi durum yasanmis bende az once okudum kendi derdimi tasami unuttum acikcasi. Allahim hepimize saglikla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin kilosu azmis, gerilik varmis hepsi bos varsin kuveze girsin yeterki saglikli olsunlar. Psikolojik olarak etkilendim baya o yuzden ne oldugunu yazmak istemedim okumak isteyen girer okur ama kaldiramaycak olanlar olabilir acik acik yazmayalim o yuzden buraya
Çoookk sevindimkızlarrr bu akşam 7 gibi sürpriz oldu ve oğluşumu yanıma getirdilero saatten beri onunla uğraşıyoruz öyle güzel ki emmesini görmek çıplak bedenine sarılmak Allahım hepinize tez vakitte bu duyguyu çok güzel şekilde tattırsın küveze bebişi giren anneler sakın üzülmesin beni hatırlayın bak 1 buçuk gün sonunda hemencik geldi oğluşum dua eden herkesi çok öpüyorum aetık bende uyuyacağım iyiki varsınız kızlar
bende aynı durumdayım, çok canım sıkıldı, burayada yazmak istemedim ama çok etkilendim daha kendime gelemedimGunaydin kizlar mart annelerinde cok cok kotu bi durum yasanmis bende az once okudum kendi derdimi tasami unuttum acikcasi. Allahim hepimize saglikla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin kilosu azmis, gerilik varmis hepsi bos varsin kuveze girsin yeterki saglikli olsunlar. Psikolojik olarak etkilendim baya o yuzden ne oldugunu yazmak istemedim okumak isteyen girer okur ama kaldiramaycak olanlar olabilir acik acik yazmayalim o yuzden buraya
Gözünüz aydın çok sevindim sağlıkla mutlulukla büyüsün minik oğlunuzkızlarrr bu akşam 7 gibi sürpriz oldu ve oğluşumu yanıma getirdilero saatten beri onunla uğraşıyoruz öyle güzel ki emmesini görmek çıplak bedenine sarılmak Allahım hepinize tez vakitte bu duyguyu çok güzel şekilde tattırsın küveze bebişi giren anneler sakın üzülmesin beni hatırlayın bak 1 buçuk gün sonunda hemencik geldi oğluşum dua eden herkesi çok öpüyorum aetık bende uyuyacağım iyiki varsınız kızlar
Acaba karakterine bir etkisi var mı?Günaydın herkese. Hadi konuyu değiştirelim . Göbek adı meselesi konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar? Kızımda ameliyat ekibi koymuştu bunda babamın adı olan Yusuf u koydurmayı düşünüyorum. Bir de şöyle bir istatistik bulmuştum...
Hiç fikrim yok adetten diye düşünüyorumAcaba karakterine bir etkisi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?