2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245

Çok sevindim o duygu hiçbirşeye değişilmez bebeğinizi sağlıkla büyütün gözünüz aydın

Gözün aydın canım Doya doya kokla, sev
Çok ilginç bu şeye benziyor hani çocuk bir işi yapamaz ağlar sızlar ama öğrenmesi gerektigi için müdahale etmeyiz bir sonraki sorunla daha kolay baseder,buna benziyor.
Açıklamayı doktor yazmasa saçma bulurdum açıkçası

Yaa gözün aydın canım çok cok sevindiiiim. Nasıl mis kokuyodur şimdi. Sağlıkla büyüsün kuzun

Kızlar dün kontrol günümüzdü minnak kızımla. Her şey yolunda 2.450 gram 49 cm olarak ölçtü doktorum. 35 haftalığız. Biraz ölçüme şaştım doğrusu 2 hafta önce 1900 gram 44 cm di. Bakalım hatalıysada bir kaç haftaya öğreneceğiz Gebeliğim boyunca bir dönem şeker takibi yapmıştım. Sonrasında olmadığına karar verdik. Bu şeker işi gebeliğin son haftalarına doğru yeniden hortlayabileceği için 2 gün ölçüm yapıp bir sonraki gidişimde iletmemi istedi. Artık haftalık kontroller geldi.

Gunaydin kizlar mart annelerinde cok cok kotu bi durum yasanmis bende az once okudum kendi derdimi tasami unuttum acikcasi. Allahim hepimize saglikla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin kilosu azmis, gerilik varmis hepsi bos varsin kuveze girsin yeterki saglikli olsunlar. Psikolojik olarak etkilendim baya o yuzden ne oldugunu yazmak istemedim okumak isteyen girer okur ama kaldiramaycak olanlar olabilir acik acik yazmayalim o yuzden buraya

Gozun aydin canimm cok sukur Sen karanina kavustun darisi bizlere bende atlasima saglikla kavussaydim bi ne hastaligim kalacak ne derdim vallahi

Ben de okudum çok üzüldüm

Çoookk sevindim şimdi her şey çok daha güzel olacak

bende aynı durumdayım, çok canım sıkıldı, burayada yazmak istemedim ama çok etkilendim daha kendime gelemedim

Günaydın herkese. Hadi konuyu değiştirelim . Göbek adı meselesi konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar? Kızımda ameliyat ekibi koymuştu bunda babamın adı olan Yusuf u koydurmayı düşünüyorum. Bir de şöyle bir istatistik bulmuştum...

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-15-00-41-55-354_com.instagram.android.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 72
Gözünüz aydın çok sevindim sağlıkla mutlulukla büyüsün minik oğlunuz

Acaba karakterine bir etkisi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…