2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bu tam makyajlı ve protez tırnaklı doğuran grup kim o zaman ben o kadar yapmam da en azından ojem olsaydı. Kendi doktoruma sorayım yine de belki onaylar
Ya evet kim bunlarrr. Ben kendimi iyi hissetmem istiyorum. Gidip bi İpek kirpik yaptırsam bi parmağımı boş bırakıp diğerlerini doldursam psikolojime iyi gelir en azından

Oyy cok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın neyse son düzlük diye diye iyice perte çıkcaz hepimiz bu gidişle

Çok geçmiş olsun bu sene enfeksiyon gebeliklerin promosyonu oldu resmen
Çok geçmiş olsun, benim de hafif ağrım vardı, idrar yolu enfeksiyonu olmuş, antibiyotik içiyorum 3günlük, hayırlısıyla şu son günleri sağ salim tamamlasak çok iyi olacak

Benim arkadaşım 25 haftalıkken apandist ameliyatı oldu, sonra da sezeryan doğum yaptı aynı yerden açtılar. Allah gönlünüze göre versin 1.ler öyle güzel gelsin ki 2. De kolaylıkla ve hevesle olsun
Yok Allah korusun ya hiç çekilecek gibi değil öylede dikişlerin iyileşmesi bile 1 yıl anca,
Dikişlerin üstüne bir bebe daha çok zor olur

Yalancı çoban gibi olmayım da Mart grubunda öyle olacaz yakında kimse inanmıcak diyen anneler vardı, Allahtan ben doktora fln haber etmedim di
Ya aynen bende yazmamaya calsiyorum ağrım olunca geçmezse dayanzsam ozamn yazıyorum ablama söyleyince ebeyi ara hemen diyor kadını mesgul etmek istemiyorum.

Valla ben bilmem ben burda çok alakasız bi topikte şahit oldum 1 yaşında yoktu kızı vardı arkadaşın, emziriyordu da, doktora bi gidiyor ki 20 haftalık hamile cinsiyeti falan öğrenip geliyor yakın bi arkadaşım da oğlu 14 aylıkken mi ne kızını doğurdu olabiliyor böyle şeyler. İsteyenler için ışığı gören gelsin ne ala ben bundan gayri kocamla namaste-namaste
Ay ne güzel tabirmiş, bi doktorda ilk 6 ay daha kolay olur demiş ama bilimsel olarak ta yüzde 2 emzirmenin gebe kalması, bilemedim ama benim motivem artık bu sözdür

Merhaba kızlar art Med gebelik testi testi açtığımda böyle çok silik ikinci çizgi gördüm adete 6 gün var kasık ve bel ağrısı var

Eklentiler

• IMG_20230316_224512.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20230316_224447.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20230316_224439.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20230316_224433.webp
    14 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20230316_224419.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 73
Benim annemde ben 6 aylıkken gebe kalmış, çok ağlamış hatta bakamıcam diye, şimdi bile canı sıkılınca kardeşim sen beni istememişsin zaten der

Ay ne güzel tabirmiş, bi doktorda ilk 6 ay daha kolay olur demiş ama bilimsel olarak ta yüzde 2 emzirmenin gebe kalması, bilemedim ama benim motivem artık bu sözdür
sapphire_silk e katılıyorum gerçekten hemen oluyormuş hatta 9 aylık bebeği olan bi arkadasım var emiyor bebeği oluvermiş hemen daha yeni bahsetti düşünün

Yazın kızlar beni de ilk bir sene içerisinde tekrar dememek isteyenlere gerçi bu kadar sorunlu bir hamileliği tekrar piçikolocim kaldırır mı henüz emin değilim ama olacaksa çok beklememem lazım malumunuz yaşlı ve şekerliyim Bu arada 12’den sonra 37 haftalık oluyorum yarın son kontrolüm var bakalım neler duyacağım.

Uf ne zor psikolojileer, ben de Aynı sizler gibiyim ya ihmal edersem ya kendine kötü hissederse ya kıskanırsa ya yetisemezsem diye kırk çeşit sey döndürüyorum kafamda .

Umarim dengeyi korumak, düşüncesi kadar zor olmaz da bu işin de altından kalkarız :/

Papatya0593 ay heyecanlandım geliyor mu acabasi :)
Ayy asansörde kendime şöyle bı baktım az önce karnım aşağı inmiş resmen beniiğm telaslandim bak şimdi

kızlarrr bu akşam 7 gibi sürpriz oldu ve oğluşumu yanıma getirdiler o saatten beri onunla uğraşıyoruz öyle güzel ki emmesini görmek çıplak bedenine sarılmak Allahım hepinize tez vakitte bu duyguyu çok güzel şekilde tattırsın küveze bebişi giren anneler sakın üzülmesin beni hatırlayın bak 1 buçuk gün sonunda hemencik geldi oğluşum dua eden herkesi çok öpüyorum aetık bende uyuyacağım iyiki varsınız kızlar

Yaaaa olumlu anne Maşallah size kavuştunuz sonunda. Cok sevindim. Bizim yerimize de kokusunu içine Çek. Darısı hepimizin başına insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…