- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.101
Sabah 10 da yazistik ya sezonluk dizi gibi burası
Ya şimdi bi kalktım gene girdi bişey iki büklüm etti , yarın bi gideyim olmadı yaSancı yok mu
Yalancı çoban gibi olmayım daSabah 10 da yazistik ya sezonluk dizi gibi burası
Ya evet kim bunlarrr. Ben kendimi iyi hissetmem istiyorum. Gidip bi İpek kirpik yaptırsam bi parmağımı boş bırakıp diğerlerini doldursam psikolojime iyi gelir en azındanBu tam makyajlı ve protez tırnaklı doğuran grup kim o zamanben o kadar yapmam da en azından ojem olsaydı. Kendi doktoruma sorayım yine de belki onaylar
Ben 28 oluyorum en ideali benim için siz 2 senede karar kılın ben çoook zorlanırım 2 senedeW woodhousemma 5 benim için çok, 40 oluyorumbence de 2 yaşa girdikten sonra olabilir. Tuvalet meme vs hallettikten sonra tabii
Kizlar dun idrar kan falan vermistim kasigimdaki agrinin sebebi belli oldu kum döküyormusumKaslarimiz gebelikte daha gevsek oldugu icin cok siddetli agri hissetmemem normalmis, hafifce batma disinda bisey hissetmiyorum. Ben yine bahtsiz gebelikte basa gelebilecek ne varsa yasiyorum esim bile gülüyor artik baska ne olacak cok merak ediyorum diye valla artik 38-39 da gozum yok ben 36 ya ragziyim su 3 haftayida bi gecirseydim
Çok geçmiş olsun, benim de hafif ağrım vardı, idrar yolu enfeksiyonu olmuş, antibiyotik içiyorum 3günlük, hayırlısıyla şu son günleri sağ salim tamamlasak çok iyi olacak
Kesinlikle canım. Hayırlısı neyse o olsun. Gönül isterdi ki bu kadar beklemeyelim hemen bebeklerimiz olsun ama demek ki bizim için hayırlı zaman buymuş
Allah olana hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin
Yok Allah korusun yahiç çekilecek gibi değil öylede dikişlerin iyileşmesi bile 1 yıl anca,
Dikişlerin üstüne bir bebe daha çok zor olur
Ya aynen bende yazmamaya calsiyorum ağrım olunca geçmezse dayanzsam ozamn yazıyorum ablama söyleyince ebeyi ara hemen diyor kadını mesgul etmek istemiyorum.Yalancı çoban gibi olmayım daMart grubunda öyle olacaz yakında kimse inanmıcak diyen anneler vardı, Allahtan ben doktora fln haber etmedim di
Ay ne güzel tabirmiş, bi doktorda ilk 6 ay daha kolay olur demiş ama bilimsel olarak ta yüzde 2 emzirmenin gebe kalması, bilemedim ama benim motivem artık bu sözdür
Bunu deneyeyim. Teşekkür ederimMerhaba göğüs ucu kremi olarak ayva çekirdeği jeli önerebilirim aşağıda videosunu bırakıyorum
Ooo sen gencoymuşsun, bizim yaşlar ilerliyor riske atmamak lazımBen 28 oluyorum en ideali benim için siz 2 senede karar kılın ben çoook zorlanırım 2 senede
Benim annemde ben 6 aylıkken gebe kalmış, çok ağlamış hattaValla ben bilmem ben burda çok alakasız bi topikte şahit oldum 1 yaşında yoktu kızı vardı arkadaşın, emziriyordu da, doktora bi gidiyor ki 20 haftalık hamile cinsiyeti falan öğrenip geliyoryakın bi arkadaşım da oğlu 14 aylıkken mi ne kızını doğurdu olabiliyor böyle şeyler. İsteyenler için ışığı gören gelsin ne ala ben bundan gayri kocamla namaste-namaste
Ay ne güzel tabirmiş, bi doktorda ilk 6 ay daha kolay olur demiş ama bilimsel olarak ta yüzde 2 emzirmenin gebe kalması, bilemedim ama benim motivem artık bu sözdür
ay evet bende de var bi tane 2017 dogumlu :) sabah kalk onu kreşe bırak aksam al yemek falan yorucu ama güzel, bi yandan da içim buruluyor, acaba oğlumla doğum yaptıktan sonra ilgilenemem azalır haksızlk edermiyim , son yalnız zamanlarımız diye bi duygulanıyorum, sende de var mı öyle duygular? yoksa ben hormonlardan iyice abarttm mı herşeyi
Ah canım olmaz mı çok korkuyorum farkında olmadan yetişemezsem o yüzden ya ihmal edersem diyorum kızım birde yapı olarak çok naif bi çocuk öyle istediğini yaptırıp uğraşmaz ama için için üzülürse üzersem diye korkuyorum şimdiden annecim o bakıma muhtaç olduğu için onunla ilgileneceğim o emecek o yüzden yanımda yatacak sürekli böyle ona anlatarak geçiriyorum günleri bide depremden sonra korktuğu için şuan birlikte yatıyoruz bebek doğduğunda kendini dışlanmış hissetmemesi için artık elimden geleni yapacağım
Yaaaa olumlu annekızlarrr bu akşam 7 gibi sürpriz oldu ve oğluşumu yanıma getirdilero saatten beri onunla uğraşıyoruz öyle güzel ki emmesini görmek çıplak bedenine sarılmak Allahım hepinize tez vakitte bu duyguyu çok güzel şekilde tattırsın küveze bebişi giren anneler sakın üzülmesin beni hatırlayın bak 1 buçuk gün sonunda hemencik geldi oğluşum dua eden herkesi çok öpüyorum aetık bende uyuyacağım iyiki varsınız kızlar
Çok ilginç bu şeye benziyor hani çocuk bir işi yapamaz ağlar sızlar ama öğrenmesi gerektigi için müdahale etmeyiz bir sonraki sorunla daha kolay baseder,buna benziyor.Açıklamayı okuyunca bir yaşıma daha girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?