- 5 Ağustos 2015
- 374
- 554
- 103
- 34
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.161
Zaman var dahaben hala isim koyamadım oğluma
Evet ben de crocs tarzı vardı onu yıkadım çantaya koycam inşallahKızlar hastanede kullanmak için nasıl bir terlik tercih ettiniz? Crocs tarzı olur mu sizce?
Ya bide şey oluyor bende acaba yanlış isim mi bu isimle sıkıntı çeker mi kaderi nasıl olur, işte atıyorum Yusuf koysam Yusuf peygamber çok çile çekmiş kör kuyularda kalmış onu koymasam mı fln, sonra diyorum sanki dertsiz insan var, ama ana yüreği işteben hala isim koyamadım oğluma
Ya benim sata göre 6 Nisan aşlında erken döllenme dediler ama belki de değil yavrum nisanda doğacak bilemeyizPapatyacım zaten Mart annesi olucaksın doğur da heyecan gelsin gruba
isim koysam da bir kapı süsünün hediyeliklerinin siparişini vericem daha strese girdim isim koyamadan gelecek yavrum diyeZaman var daha
hiçbir isim içime sinmiyor sanki aklıma birşeyler geliyor sonra sanki soğuyorum.Ya bide şey oluyor bende acaba yanlış isim mi bu isimle sıkıntı çeker mi kaderi nasıl olur, işte atıyorum Yusuf koysam Yusuf peygamber çok çile çekmiş kör kuyularda kalmış onu koymasam mı fln, sonra diyorum sanki dertsiz insan var, ama ana yüreği iştebide ben modern isim sevmiyorum peygamber sahabi ismi istiyorum… sanki modern isimlerdekiler daha dertsiz olacak öyle bişe mi koysam diyorum, zor yaa
Kaldırilamayacak çok şey duydum bu süreçte. Ya başıma gelirse diye diye kendimi yedim uzun süreler. Sonra herkes kendi kaderini yaşıyor düşünüp durmakla bir şey olmuyor diye düşündüm.Gunaydin kizlar mart annelerinde cok cok kotu bi durum yasanmis bende az once okudum kendi derdimi tasami unuttum acikcasi. Allahim hepimize saglikla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin kilosu azmis, gerilik varmis hepsi bos varsin kuveze girsin yeterki saglikli olsunlar. Psikolojik olarak etkilendim baya o yuzden ne oldugunu yazmak istemedim okumak isteyen girer okur ama kaldiramaycak olanlar olabilir acik acik yazmayalim o yuzden buraya
Bana da oluyor bu. Çok net hissettim ayağını dayıyor kaburgamaSol tarafa yattığım zaman sanki kaburgamın alt uç kısmı ağrıyor. Biraz bastırıyorum veya elimi oraya koyuyorum geçiyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Acaba bebek ayağını falan mı dayıyor oraya?
Sağ tarafta öyle bir ağrı yok, inşallah kalple ilgili bir sıkıntı değildir..
İkisini de koy o zamanYa bide şey oluyor bende acaba yanlış isim mi bu isimle sıkıntı çeker mi kaderi nasıl olur, işte atıyorum Yusuf koysam Yusuf peygamber çok çile çekmiş kör kuyularda kalmış onu koymasam mı fln, sonra diyorum sanki dertsiz insan var, ama ana yüreği iştebide ben modern isim sevmiyorum peygamber sahabi ismi istiyorum… sanki modern isimlerdekiler daha dertsiz olacak öyle bişe mi koysam diyorum, zor yaa
Bunlar Tatlı sorunlarisim koysam da bir kapı süsünün hediyeliklerinin siparişini vericem daha strese girdim isim koyamadan gelecek yavrum diye
Benimde oluyor o. Ben poposu diye düşünüyorum çünkü aynı zamanda sağ tarafımdan da vuruyor bazen böyle yaptıkça. Sol tarafa yatınca da oluyor namaz kılarken otururken kambur duruyorsam daSol tarafa yattığım zaman sanki kaburgamın alt uç kısmı ağrıyor. Biraz bastırıyorum veya elimi oraya koyuyorum geçiyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Acaba bebek ayağını falan mı dayıyor oraya?
Sağ tarafta öyle bir ağrı yok, inşallah kalple ilgili bir sıkıntı değildir..
Ben de Muhammet Fatih olsun istiyorum. Eşim de benim tanıdığım tüm Muhammet ismindekiler sıkıntılı diyor kafa yapısı yaniYa bide şey oluyor bende acaba yanlış isim mi bu isimle sıkıntı çeker mi kaderi nasıl olur, işte atıyorum Yusuf koysam Yusuf peygamber çok çile çekmiş kör kuyularda kalmış onu koymasam mı fln, sonra diyorum sanki dertsiz insan var, ama ana yüreği iştebide ben modern isim sevmiyorum peygamber sahabi ismi istiyorum… sanki modern isimlerdekiler daha dertsiz olacak öyle bişe mi koysam diyorum, zor yaa
Ağır gelir diye korkuyorum Muhammet isminden deBen de Muhammet Fatih olsun istiyorum. Eşim de benim tanıdığım tüm Muhammet ismindekiler sıkıntılı diyor kafa yapısı yaniherkeste aynı olacak diye bişey yok ben inat edip koyacağım
Ayy ne güzel maşAllahBana da oluyor bu. Çok net hissettim ayağını dayıyor kaburgamaben de ayağını seviyorum öyle olunca minicik bir ayak. Benimki otururken oluyor yaslanmadigim zaman.
Tee orda poposu napıyo acaba?Benimde oluyor o. Ben poposu diye düşünüyorum çünkü aynı zamanda sağ tarafımdan da vuruyor bazen böyle yaptıkça. Sol tarafa yatınca da oluyor namaz kılarken otururken kambur duruyorsam da
Yusuf’u örnek verdim canım ya Yusuf çok kondu son zamanlardaİkisini de koy o zamanmesela ne olabilir Yusuf selman
Ben de olumlusunu düşünüyorum. Eve bereket getirirmişAğır gelir diye korkuyorum Muhammet isminden de
Hiçbir fikrim yokAyy ne güzel maşAllah
Tee orda poposu napıyo acaba?
Böyle düşünmek lazım yoksa canım her isimden korkuyoruz işte,Bencede konulabilecek en güzel isimlerden aynı zamanda, efendimizin ahlakıyla ahlaklansın, ona ümmet olsun inşallahBen de olumlusunu düşünüyorum. Eve bereket getirirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?