2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
ben hala isim koyamadım oğluma
Ya bide şey oluyor bende acaba yanlış isim mi bu isimle sıkıntı çeker mi kaderi nasıl olur, işte atıyorum Yusuf koysam Yusuf peygamber çok çile çekmiş kör kuyularda kalmış onu koymasam mı fln, sonra diyorum sanki dertsiz insan var, ama ana yüreği işte bide ben modern isim sevmiyorum peygamber sahabi ismi istiyorum… sanki modern isimlerdekiler daha dertsiz olacak öyle bişe mi koysam diyorum, zor yaa

Papatyacım zaten Mart annesi olucaksın doğur da heyecan gelsin gruba
Ya benim sata göre 6 Nisan aşlında erken döllenme dediler ama belki de değil yavrum nisanda doğacak bilemeyizartık bundan şüphelenir oldum napim ama 2 gündür ağrım var kızlar resmen aşşağı bastırıyor bebiş, çarşamba kontrolüm var o zaman netleşir

hiçbir isim içime sinmiyor sanki aklıma birşeyler geliyor sonra sanki soğuyorum.

Kaldırilamayacak çok şey duydum bu süreçte. Ya başıma gelirse diye diye kendimi yedim uzun süreler. Sonra herkes kendi kaderini yaşıyor düşünüp durmakla bir şey olmuyor diye düşündüm. Bebeklerimize ailemizle sağlıklı uzun ömrümüz olsun inşallah

Sol tarafa yattığım zaman sanki kaburgamın alt uç kısmı ağrıyor. Biraz bastırıyorum veya elimi oraya koyuyorum geçiyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Acaba bebek ayağını falan mı dayıyor oraya?
Sağ tarafta öyle bir ağrı yok, inşallah kalple ilgili bir sıkıntı değildir..

Bana da oluyor bu. Çok net hissettim ayağını dayıyor kaburgama ben de ayağını seviyorum öyle olunca minicik bir ayak. Benimki otururken oluyor yaslanmadigim zaman.

İkisini de koy o zaman mesela ne olabilir Yusuf selman

Benimde oluyor o. Ben poposu diye düşünüyorum çünkü aynı zamanda sağ tarafımdan da vuruyor bazen böyle yaptıkça. Sol tarafa yatınca da oluyor namaz kılarken otururken kambur duruyorsam da

Ben de Muhammet Fatih olsun istiyorum. Eşim de benim tanıdığım tüm Muhammet ismindekiler sıkıntılı diyor kafa yapısı yani herkeste aynı olacak diye bişey yok ben inat edip koyacağım

Bana da oluyor bu. Çok net hissettim ayağını dayıyor kaburgama ben de ayağını seviyorum öyle olunca minicik bir ayak. Benimki otururken oluyor yaslanmadigim zaman.
Ayy ne güzel maşAllah
Benimde oluyor o. Ben poposu diye düşünüyorum çünkü aynı zamanda sağ tarafımdan da vuruyor bazen böyle yaptıkça. Sol tarafa yatınca da oluyor namaz kılarken otururken kambur duruyorsam da
Tee orda poposu napıyo acaba?

Kızlar size ne sorucam çoğunuz benden hafta olarak öndesiniz belirtileri benden önce yaşıyor olabilirsiniz. Bugün lavaboya gittiğimde sümük gibi bi akıntı gördüm iç çamaşırımda. Normalde de şu aya kadar hep akıntım oluyordu tabi ama böyle sümük gibi denk geldiğim olmadı. Kanlı filan değil, beyaz sarı arası rengi vardı. O yüzden nişan değildir diye düşünüyorum. Bu haftalarda olan bir şey mi yaşıyor musunuz böyle bir akıntı, yoksa doktoruma söylemeli miyim? Sonlara geldikçe totom tutuşuyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…