- 7 Aralık 2021
- 252
- 815
- 53
- 30
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.181
Ya okurken altta 13 gün kaldığını görünce ben heyecanlanıyorum djdhhd. Nasıl 13 olabilir, nasıl geçti bu zaman.Böyle düşünmek lazım yoksa canım her isimden korkuyoruz işte,Bencede konulabilecek en güzel isimlerden aynı zamanda, efendimizin ahlakıyla ahlaklansın, ona ümmet olsun inşallah
Benim midem yapıyor onu, yemek yediğimde uyuduğumda sürekli oluyor. Hatta bıçak batırır gibi ağrıyor, bebekle alakalı değil. Midem rahatsa olmuyor. Doktora da sordum, reflü yapıyordur dedi. Ben de kalpten şüphelendim ama doktor öyle diyince gitmedim.Sol tarafa yattığım zaman sanki kaburgamın alt uç kısmı ağrıyor. Biraz bastırıyorum veya elimi oraya koyuyorum geçiyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Acaba bebek ayağını falan mı dayıyor oraya?
Sağ tarafta öyle bir ağrı yok, inşallah kalple ilgili bir sıkıntı değildir..
Ya bide şey oluyor bende acaba yanlış isim mi bu isimle sıkıntı çeker mi kaderi nasıl olur, işte atıyorum Yusuf koysam Yusuf peygamber çok çile çekmiş kör kuyularda kalmış onu koymasam mı fln, sonra diyorum sanki dertsiz insan var, ama ana yüreği iştebide ben modern isim sevmiyorum peygamber sahabi ismi istiyorum… sanki modern isimlerdekiler daha dertsiz olacak öyle bişe mi koysam diyorum, zor yaa
isim koysam da bir kapı süsünün hediyeliklerinin siparişini vericem daha strese girdim isim koyamadan gelecek yavrum diye
hiçbir isim içime sinmiyor sanki aklıma birşeyler geliyor sonra sanki soğuyorum.
Sol tarafa yattığım zaman sanki kaburgamın alt uç kısmı ağrıyor. Biraz bastırıyorum veya elimi oraya koyuyorum geçiyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Acaba bebek ayağını falan mı dayıyor oraya?
Sağ tarafta öyle bir ağrı yok, inşallah kalple ilgili bir sıkıntı değildir..
Ya ben bi arkadaş daha deyince baktım da yapamadım telden , bilgisayardan mi yapmak gerekiyor, bana da sonradan arkadaş engellenince geçti ya grup çok anlamıyorum, akşam bi laptoptan deneyeyim, bilen varsa anlatsın yapayım ya dediğin gibi doğumdan sonra zorYa okurken altta 13 gün kaldığını görünce ben heyecanlanıyorum djdhhd. Nasıl 13 olabilir, nasıl geçti bu zaman.Acaba tabloya isim kısmı da mı eklesen sayın yöneticim ya da bebeklerin doğum tarihi de olabilir. Sonra oğluşun doğunca aklına gelmicez.
Nişan değil canım o nişan hem biraz daha iri olur hem de kanlı kahvemsi bir rengi olurKızlar size ne sorucam çoğunuz benden hafta olarak öndesiniz belirtileri benden önce yaşıyor olabilirsiniz.Bugün lavaboya gittiğimde sümük gibi bi akıntı gördüm iç çamaşırımda. Normalde de şu aya kadar hep akıntım oluyordu tabi ama böyle sümük gibi denk geldiğim olmadı. Kanlı filan değil, beyaz sarı arası rengi vardı. O yüzden nişan değildir diye düşünüyorum. Bu haftalarda olan bir şey mi yaşıyor musunuz böyle bir akıntı, yoksa doktoruma söylemeli miyim? Sonlara geldikçe totom tutuşuyor sanırım.
Canım telaşlandırmak istemem ama benim ilk gebeliğimde 39. haftamda tarif ettiğin gibi bir akıntım olmuştu sümük gibi doktorum nişan olduğunu söylemişti. Doktorunu bilgilendir bence.Kızlar size ne sorucam çoğunuz benden hafta olarak öndesiniz belirtileri benden önce yaşıyor olabilirsiniz.Bugün lavaboya gittiğimde sümük gibi bi akıntı gördüm iç çamaşırımda. Normalde de şu aya kadar hep akıntım oluyordu tabi ama böyle sümük gibi denk geldiğim olmadı. Kanlı filan değil, beyaz sarı arası rengi vardı. O yüzden nişan değildir diye düşünüyorum. Bu haftalarda olan bir şey mi yaşıyor musunuz böyle bir akıntı, yoksa doktoruma söylemeli miyim? Sonlara geldikçe totom tutuşuyor sanırım.
Tam olarak durum ne canım bulamadım ordaki mesajı ne gibi sıkıntı varmış benimde bebeğim de var gelişme geriliği çok korkuyorum üstelik biraz rahatsızlandım ve influenza B pozitif çıktıGunaydin kizlar mart annelerinde cok cok kotu bi durum yasanmis bende az once okudum kendi derdimi tasami unuttum acikcasi. Allahim hepimize saglikla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin kilosu azmis, gerilik varmis hepsi bos varsin kuveze girsin yeterki saglikli olsunlar. Psikolojik olarak etkilendim baya o yuzden ne oldugunu yazmak istemedim okumak isteyen girer okur ama kaldiramaycak olanlar olabilir acik acik yazmayalim o yuzden buraya
Bu iğne batma hissi arada bana da oluyor seninki kadar yoğun değil ama rahatsız ediyor. Çatı kemiği genişlemesinden yazıyodu netteKızlar bende de iki gündür tam altta iğne gibi batıyor bazen yürürken ah dedirtiyor, iki büklüm ediyor, inşallah bu kadar acıtmıyordur sancı yoksa doğuramam diye korktum, resmen bişey batıyor ya iki gündür bu çıktı, ayaktayken oluyor.
Sanırım nişanın illa kanlı ya da kahverengi olması gerekmiyor. Öyle okumuştum bir yerde. Nişan olabilir yaniKızlar size ne sorucam çoğunuz benden hafta olarak öndesiniz belirtileri benden önce yaşıyor olabilirsiniz.Bugün lavaboya gittiğimde sümük gibi bi akıntı gördüm iç çamaşırımda. Normalde de şu aya kadar hep akıntım oluyordu tabi ama böyle sümük gibi denk geldiğim olmadı. Kanlı filan değil, beyaz sarı arası rengi vardı. O yüzden nişan değildir diye düşünüyorum. Bu haftalarda olan bir şey mi yaşıyor musunuz böyle bir akıntı, yoksa doktoruma söylemeli miyim? Sonlara geldikçe totom tutuşuyor sanırım.
Boyle birsey yok herkesin ki kanlı ya da kahverengi gelmiyorNişan değil canım o nişan hem biraz daha iri olur hem de kanlı kahvemsi bir rengi olur
Ben de hala isim koyamayanlardanım.ben hala isim koyamadım oğluma
Mideden olabileceğini hiç düşünmemiştim belki de öyledirBenim midem yapıyor onu, yemek yediğimde uyuduğumda sürekli oluyor. Hatta bıçak batırır gibi ağrıyor, bebekle alakalı değil. Midem rahatsa olmuyor. Doktora da sordum, reflü yapıyordur dedi. Ben de kalpten şüphelendim ama doktor öyle diyince gitmedim.
Allah yardımcın olsun sağlıcakla kavuş bebeğine canım, erken farkedilmiş neyseki..Dün 24 saatlik idrar takibi yapmıştım bugün sonucum çıktı. Protein değerim sınırın çok az üstünde gebelik zehirlenmesi başlangıcıymış. Kısmetse 36+5’te yani haftaya cuma doğuma gireceğim, dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Ben oglumu 36+6 da dogum yaptim korkma haftan cok güzel ciğer geliştirici vuruldum muDün 24 saatlik idrar takibi yapmıştım bugün sonucum çıktı. Protein değerim sınırın çok az üstünde gebelik zehirlenmesi başlangıcıymış. Kısmetse 36+5’te yani haftaya cuma doğuma gireceğim, dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Saglıcakla kucağına al inşallahDün 24 saatlik idrar takibi yapmıştım bugün sonucum çıktı. Protein değerim sınırın çok az üstünde gebelik zehirlenmesi başlangıcıymış. Kısmetse 36+5’te yani haftaya cuma doğuma gireceğim, dualarınızı eksik etmeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?