2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Böyle düşünmek lazım yoksa canım her isimden korkuyoruz işte,Bencede konulabilecek en güzel isimlerden aynı zamanda, efendimizin ahlakıyla ahlaklansın, ona ümmet olsun inşallah
Ya okurken altta 13 gün kaldığını görünce ben heyecanlanıyorum djdhhd. Nasıl 13 olabilir, nasıl geçti bu zaman. Acaba tabloya isim kısmı da mı eklesen sayın yöneticim ya da bebeklerin doğum tarihi de olabilir. Sonra oğluşun doğunca aklına gelmicez.

Benim midem yapıyor onu, yemek yediğimde uyuduğumda sürekli oluyor. Hatta bıçak batırır gibi ağrıyor, bebekle alakalı değil. Midem rahatsa olmuyor. Doktora da sordum, reflü yapıyordur dedi. Ben de kalpten şüphelendim ama doktor öyle diyince gitmedim.

Kız niye öyle diyosun Yusuf deyince benim aklıma ahlakı ve güzelliği geliyor mesela çilesiz peygamber sahabi mi olmuş hem? Ben şanslı mutlu olsun diye Uras koyacağım da dertsiz mi sürecek hayatını sanki. Allah şanslarını bahtlarını güzel yazsın napcan.

Ayy aynı stres bende de var hediyelik neyse de bi kapı süsü bari olsun yavruların ya
isim koysam da bir kapı süsünün hediyeliklerinin siparişini vericem daha strese girdim isim koyamadan gelecek yavrum diye

Ayynen bana da öyle oluyor bütün isimler bomboş geliyor bazen de.
hiçbir isim içime sinmiyor sanki aklıma birşeyler geliyor sonra sanki soğuyorum.

Benim sağdakinin en büyük hobisi kaburgamı zorlamak artık emin oldum buna. Baş pozisyondayken poposunu dayıyodu, bu aralar makat geliş artık kafa kol ne varsa delmeye çalışıyo sanki

Ya ben bi arkadaş daha deyince baktım da yapamadım telden , bilgisayardan mi yapmak gerekiyor, bana da sonradan arkadaş engellenince geçti ya grup çok anlamıyorum, akşam bi laptoptan deneyeyim, bilen varsa anlatsın yapayım ya dediğin gibi doğumdan sonra zor

Kızlar bende de iki gündür tam altta iğne gibi batıyor bazen yürürken ah dedirtiyor, iki büklüm ediyor, inşallah bu kadar acıtmıyordur sancı yoksa doğuramam diye korktum, resmen bişey batıyor ya iki gündür bu çıktı, ayaktayken oluyor.

Nişan değil canım o nişan hem biraz daha iri olur hem de kanlı kahvemsi bir rengi olur

Canım telaşlandırmak istemem ama benim ilk gebeliğimde 39. haftamda tarif ettiğin gibi bir akıntım olmuştu sümük gibi doktorum nişan olduğunu söylemişti. Doktorunu bilgilendir bence.

Tam olarak durum ne canım bulamadım ordaki mesajı ne gibi sıkıntı varmış benimde bebeğim de var gelişme geriliği çok korkuyorum üstelik biraz rahatsızlandım ve influenza B pozitif çıktı Allah ım hayırlısı ile atlatsam şu gebeliği saglıkla alsam bi kucağıma

Bu iğne batma hissi arada bana da oluyor seninki kadar yoğun değil ama rahatsız ediyor. Çatı kemiği genişlemesinden yazıyodu nette

Sanırım nişanın illa kanlı ya da kahverengi olması gerekmiyor. Öyle okumuştum bir yerde. Nişan olabilir yani

mammamia44 erken doğumumda kalın, uzun ve beyaz saydam gibi bir akıntı gelmişti. Nişanmış anlamadım. Diğer akıntılardan çok farklıydı. Çıktım lavabodan. Odaya geçerken çamaşıra bir şey aktığını hissettim. Kırmızı kan vardı çamaşırda.

Mideden olabileceğini hiç düşünmemiştim belki de öyledir
Allah yardımcın olsun sağlıcakla kavuş bebeğine canım, erken farkedilmiş neyseki..

Ben oglumu 36+6 da dogum yaptim korkma haftan cok güzel ciğer geliştirici vuruldum mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…