2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben de yürürken değil ama bazen bebek hareket ettiğinde o batma hissi oluyo çok rahatsız edici gerçekten

Mideden olabileceğini hiç düşünmemiştim belki de öyledir

Allah yardımcın olsun sağlıcakla kavuş bebeğine canım, erken farkedilmiş neyseki..
Amin canım doktorum sağolsun çok yakından takip edip erken farketti
Ben oglumu 36+6 da dogum yaptim korkma haftan cok güzel ciğer geliştirici vuruldum mu
Pazartesi tekrar kontrolüm var henüz doktorum ciğer geliştirici ile ilgili birşey demedi belki pazartesi söyleyecektir inşallah sağlıkla gelir.
Saglıcakla kucağına al inşallah
Aminnn inşallah sağol canım

Kızlar hastanede kullanmak için nasıl bir terlik tercih ettiniz? Crocs tarzı olur mu sizce?
Ay benim de tek eksiğim bu sanırım çantamda rahat bi sey giymek istiyorum ama sabahlık falan alakasız olacak gibi. Ne aldınız kızlar terkin ya az bi fikir verin ne oluuuur

Hangi sebeple protein kaçağına baktınız belirti fln var mıydı

Kızlar hemoroid problemi olustu, genel cerrah sezeryan dusunmelisin dogumda daha kötü olur dedi. Yarin da çatı muayenesi olucam ama aklim cok karisik. Normal istiyordum nerden çıktı bu şimdi yasayan var mi?

Kızlar hemoroid problemi olustu, genel cerrah sezeryan dusunmelisin dogumda daha kötü olur dedi. Yarin da çatı muayenesi olucam ama aklim cok karisik. Normal istiyordum nerden çıktı bu şimdi yasayan var mi?
Ne durumda peki ağrı falan var mı seviyesi nasıl acaba?

Ben yaşıyorum. Çok büyük maalesef. Cerraha görünmedim. Aile hekimi krem verdi ama aynı duruyor. Kadın doğumcu ile doğum şeklini daha konuşmadık. İlaç verdi mi genel cerrah?

Sağolun kızlar mesajlarınızı okudum, doktoruma ulaşamadım ama başka bir doktor arkadaşıma sordum. Kan gelmediği sürece telaş yapma, kasılma ya da sancı hissedersen takip et doktoruna yaz dedi. Öyle sancım yok şu an için. Yine takip edeceğim kendimi. Zaten anladığım kadarıyla nişan gelse bile hemen doğum olmayabiliyormuş. Sancıları beklemek gerekiyormuş. Ulaşırsam doktoruma da haber vericem. virgovirgo kuzenimin eşi de sizin haftanızda zorunlu sezaryen olmuştu. İnanın erken bir hafta olmuyor. Sağlıkla gelsin kuzucuk. Bu haftayı bol dinlenmeli geçirin, doğum sonrası ihtiyacınız olacak.

Ben yaşıyorum. Çok büyük maalesef. Cerraha görünmedim. Aile hekimi krem verdi ama aynı duruyor. Kadın doğumcu ile doğum şeklini daha konuşmadık. İlaç verdi mi genel cerrah?
Ne durumda peki ağrı falan var mı seviyesi nasıl acaba?
Başlangıç seviyesiymis, ağrı falan yok sadece ufak şişlik var. Krem ve ilac verdi. Sirf bu yuzden normal dogumu dusunmemek mi lazım kafam cok karisti. Sezeryan dusunmuyordum ama normal olsa ppmuzdan ameliyat olucaz sezeryan olsa karnimizdan, ne zor secim

Kızlaaaar ben öksürürken doğurcam heralde her öksürük krizinde karnım kasılıyo alt kısmım nasıl ağrıyor anlatamam

Ben geçen doktora sordum hemoroid başladı normal doğumu engeller mi diye ağrın var mı dedi yok sadece şişlik dedim yapabilirsin engellemez ama doğumdan sonra artırabilir dedi. Kendi doğum yapacağım doktora soracağım ptesi günü bakalım o ne diyecek

Allah rast getirsin insallah hersey su gibi yolunda akar gider

Kızlaaaar ben öksürürken doğurcam heralde her öksürük krizinde karnım kasılıyo alt kısmım nasıl ağrıyor anlatamam
Ya cok geçmiş olsun. Bir şey kullanıyor musunuz öksürük için. Doktorum bana newvit önermişti doğal şurup o benim öksürüğünü kesti yanında zencefil de yapıyordum

Canım doktorun normal doğum sakıncalı dediyse evet malesef düşünmemek lazım. Ben de bu sebepten sezeryan olacağım. Normal doğumda o insanüstü ıkınmalar sebebiyle hiçbir hemoroidi olmayanda bile çıkıyormuş, kaldı ki bizde zaten var. Daha beter olmasını göze alıp doğumdan sonraki süreçte perişan olacağıma sezeryan olurum daha iyi. Artık herkes 2 gün sonra hayatına devam ediyor sezeryanda

Kızlaar kızlar cıktım doktordan 3050 gr olmuş benmki, suyu cok dedi kanala da girmiş , boynunda kordon dolanmış, en son gün 3nisana verddi, ama dayanırsa diyor iğne vurdular ciğer geliştirici erken gelme ihtmaliyle, salı günü de ikinci kez vurulacakmışım, ben de durumlar böyle, heycandan ölüyoruz hepimiz

Aynen bana da böyle dedi. Engellemez ama daha da büyür dedi. Allah yardımcımız olsun

Sezeryandan sonra kalici göbek olusumundan cok cekiniyorum, ama böyle giderse sezeryan olucam galiba

Ya cok geçmiş olsun. Bir şey kullanıyor musunuz öksürük için. Doktorum bana newvit önermişti doğal şurup o benim öksürüğünü kesti yanında zencefil de yapıyordum
Aspinatura nın bitkisel şurubunu kullanıyorum. Birde antibiyotik başladık

Hayırlı olsun canım kanala girdiği için mi erken doğum ihtimali var dedi? Bir de boynuna kordon dolanması için bişey yapılıyor mu yoksa kendiliğinden düzelmesi mi bekleniyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…