- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.201
Ben de yürürken değil ama bazen bebek hareket ettiğinde o batma hissi oluyo çok rahatsız edici gerçektenKızlar bende de iki gündür tam altta iğne gibi batıyor bazen yürürken ah dedirtiyor, iki büklüm ediyor, inşallah bu kadar acıtmıyordur sancı yoksa doğuramam diye korktum, resmen bişey batıyor ya iki gündür bu çıktı, ayaktayken oluyor.
Amin canım doktorum sağolsun çok yakından takip edip erken farkettiMideden olabileceğini hiç düşünmemiştim belki de öyledir
Allah yardımcın olsun sağlıcakla kavuş bebeğine canım, erken farkedilmiş neyseki..
Pazartesi tekrar kontrolüm var henüz doktorum ciğer geliştirici ile ilgili birşey demedi belki pazartesi söyleyecektir inşallah sağlıkla gelir.Ben oglumu 36+6 da dogum yaptim korkma haftan cok güzel ciğer geliştirici vuruldum mu
Aminnn inşallah sağol canımSaglıcakla kucağına al inşallah
Ay benim de tek eksiğim bu sanırım çantamda rahat bi sey giymek istiyorum ama sabahlık falan alakasız olacak gibi. Ne aldınız kızlar terkin ya az bi fikir verin ne oluuuurKızlar hastanede kullanmak için nasıl bir terlik tercih ettiniz? Crocs tarzı olur mu sizce?
Hangi sebeple protein kaçağına baktınız belirti fln var mıydıDün 24 saatlik idrar takibi yapmıştım bugün sonucum çıktı. Protein değerim sınırın çok az üstünde gebelik zehirlenmesi başlangıcıymış. Kısmetse 36+5’te yani haftaya cuma doğuma gireceğim, dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Tansiyonum gebelik süresince 10-6 seviyelerindeyken 13-9, 14-9 çıkmaya başlayınca doktorum şüphelendi öylelikle çıktı. Bendeki tek belirti tansiyon oldu. Beneğin gelişiminde vs sıkıntı olmadı Allah’a şükürHangi sebeple protein kaçağına baktınız belirti fln var mıydı
Ne durumda peki ağrı falan var mı seviyesi nasıl acaba?Kızlar hemoroid problemi olustu, genel cerrah sezeryan dusunmelisin dogumda daha kötü olur dedi. Yarin da çatı muayenesi olucam ama aklim cok karisik. Normal istiyordum nerden çıktı bu şimdiyasayan var mi?
Ben yaşıyorum. Çok büyük maalesef. Cerraha görünmedim. Aile hekimi krem verdi ama aynı duruyor. Kadın doğumcu ile doğum şeklini daha konuşmadık. İlaç verdi mi genel cerrah?Kızlar hemoroid problemi olustu, genel cerrah sezeryan dusunmelisin dogumda daha kötü olur dedi. Yarin da çatı muayenesi olucam ama aklim cok karisik. Normal istiyordum nerden çıktı bu şimdiyasayan var mi?
Ben yaşıyorum. Çok büyük maalesef. Cerraha görünmedim. Aile hekimi krem verdi ama aynı duruyor. Kadın doğumcu ile doğum şeklini daha konuşmadık. İlaç verdi mi genel cerrah?
Başlangıç seviyesiymis, ağrı falan yok sadece ufak şişlik var. Krem ve ilac verdi. Sirf bu yuzden normal dogumu dusunmemek mi lazım kafam cok karisti. Sezeryan dusunmuyordum ama normal olsa ppmuzdan ameliyat olucaz sezeryan olsa karnimizdan, ne zor secimNe durumda peki ağrı falan var mı seviyesi nasıl acaba?
Ben geçen doktora sordum hemoroid başladı normal doğumu engeller mi diye ağrın var mı dedi yok sadece şişlik dedim yapabilirsin engellemez ama doğumdan sonra artırabilir dedi. Kendi doğum yapacağım doktora soracağım ptesi günü bakalım o ne diyecekBaşlangıç seviyesiymis, ağrı falan yok sadece ufak şişlik var. Krem ve ilac verdi. Sirf bu yuzden normal dogumu dusunmemek mi lazım kafam cok karisti. Sezeryan dusunmuyordum ama normal olsa ppmuzdan ameliyat olucaz sezeryan olsa karnimizdan, ne zor secim
Dün 24 saatlik idrar takibi yapmıştım bugün sonucum çıktı. Protein değerim sınırın çok az üstünde gebelik zehirlenmesi başlangıcıymış. Kısmetse 36+5’te yani haftaya cuma doğuma gireceğim, dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Ya cok geçmiş olsun. Bir şey kullanıyor musunuz öksürük için. Doktorum bana newvit önermişti doğal şurup o benim öksürüğünü kesti yanında zencefil de yapıyordumKızlaaaar ben öksürürken doğurcam heraldeher öksürük krizinde karnım kasılıyo alt kısmım nasıl ağrıyor anlatamam
Canım doktorun normal doğum sakıncalı dediyse evet malesef düşünmemek lazım. Ben de bu sebepten sezeryan olacağım. Normal doğumda o insanüstü ıkınmalar sebebiyle hiçbir hemoroidi olmayanda bile çıkıyormuş, kaldı ki bizde zaten var. Daha beter olmasını göze alıp doğumdan sonraki süreçte perişan olacağıma sezeryan olurum daha iyi. Artık herkes 2 gün sonra hayatına devam ediyor sezeryandaBaşlangıç seviyesiymis, ağrı falan yok sadece ufak şişlik var. Krem ve ilac verdi. Sirf bu yuzden normal dogumu dusunmemek mi lazım kafam cok karisti. Sezeryan dusunmuyordum ama normal olsa ppmuzdan ameliyat olucaz sezeryan olsa karnimizdan, ne zor secim
Aynen bana da böyle dedi. Engellemez ama daha da büyür dedi. Allah yardımcımız olsunBen geçen doktora sordum hemoroid başladı normal doğumu engeller mi diye ağrın var mı dedi yok sadece şişlik dedim yapabilirsin engellemez ama doğumdan sonra artırabilir dedi. Kendi doğum yapacağım doktora soracağım ptesi günü bakalım o ne diyecek
Sezeryandan sonra kalici göbek olusumundan cok cekiniyorum, ama böyle giderse sezeryan olucam galibaCanım doktorun normal doğum sakıncalı dediyse evet malesef düşünmemek lazım. Ben de bu sebepten sezeryan olacağım. Normal doğumda o insanüstü ıkınmalar sebebiyle hiçbir hemoroidi olmayanda bile çıkıyormuş, kaldı ki bizde zaten var. Daha beter olmasını göze alıp doğumdan sonraki süreçte perişan olacağıma sezeryan olurum daha iyi. Artık herkes 2 gün sonra hayatına devam ediyor sezeryanda
Aspinatura nın bitkisel şurubunu kullanıyorum. Birde antibiyotik başladıkYa cok geçmiş olsun. Bir şey kullanıyor musunuz öksürük için. Doktorum bana newvit önermişti doğal şurup o benim öksürüğünü kesti yanında zencefil de yapıyordum
Hayırlı olsun canım kanala girdiği için mi erken doğum ihtimali var dedi? Bir de boynuna kordon dolanması için bişey yapılıyor mu yoksa kendiliğinden düzelmesi mi bekleniyor?Kızlaar kızlar cıktım doktordan 3050 gr olmuş benmki, suyu cok dedi kanala da girmiş , boynunda kordon dolanmış, en son gün 3nisana verddi, ama dayanırsa diyoriğne vurdular ciğer geliştirici erken gelme ihtmaliyle, salı günü de ikinci kez vurulacakmışım, ben de durumlar böyle, heycandan ölüyoruz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?