- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.121
Aynen bende öleyimKızlar ben artık yatsam yatamıyorum, otursam oturamıyorum, karnım sürekli ağzımda, sürekli uyuma modundayım o da heralde günler hızlı geçsin diye :)
Canım yanlış ölçmüştürKızlar size bir soru aklıma asla yatmadı ama geçen hafta 36+2 de boyu 36+2 ile uyumluydu bu hafta gittik 37+2 de 36+1 ile uyumlu cıktı mumkun degıl dimi doktor yanlıs olcmuştur yoksa gerileme falan allah askna nasıl olcak dmi?
Aa canım çok sevindim yazmana , ne olduğunu bilmiyorum ama boşver gelmene sevindik, merak ediyordukHelllööö kızlar geri geldim, kimseyle mesajlaşmadım ve bana sorarsanız usulsüz bir şey de yazmadım birbirine onca hakaret eden varken benim kullandığım bir kelime cımbızlanmış resmen bu durum beni buradan oldukça soğutsa da sizler olduğunuz için bir süre daha takılacağım. Çok heyecanlıyım sabaha az var ama üç dakika bile geçmiyor sanki. Bugün durup durup ağladım duygularımın kontrolünü tamamen yitirmiş durumdayım son dakika bir şey olacak diye çok korkuyorum
Ölçüm yanlıştır canımKızlar size bir soru aklıma asla yatmadı ama geçen hafta 36+2 de boyu 36+2 ile uyumluydu bu hafta gittik 37+2 de 36+1 ile uyumlu cıktı mumkun degıl dimi doktor yanlıs olcmuştur yoksa gerileme falan allah askna nasıl olcak dmi?
Ya başka bir konuya yorum yapmıştım orada kullandığım bir kelimeye takılmışlar.Aa canım çok sevindim yazmana , ne olduğunu bilmiyorum ama boşver gelmene sevindik, merak ediyordukbugün güzelce dinlen, yarın yeni hayatının ilk günü
Yarin güzel haberlerini bekliyoruzHelllööö kızlar geri geldim, kimseyle mesajlaşmadım ve bana sorarsanız usulsüz bir şey de yazmadım birbirine onca hakaret eden varken benim kullandığım bir kelime cımbızlanmış resmen bu durum beni buradan oldukça soğutsa da sizler olduğunuz için bir süre daha takılacağım. Çok heyecanlıyım sabaha az var ama üç dakika bile geçmiyor sanki. Bugün durup durup ağladım duygularımın kontrolünü tamamen yitirmiş durumdayım son dakika bir şey olacak diye çok korkuyorum
Anladım canım, geldin ya bizim için önemli olan oYa başka bir konuya yorum yapmıştım orada kullandığım bir kelimeye takılmışlar.
Canım benim doğuma giderken ayağımı sürüyeceğim ve seni anacağım ardımdan hemen gel diye. Sıramız daha da karışmasın
Canım ikizler iyiler bugün aldik eve getirdik. Ama çok yordular bizi hiç bakamıyorum buraya kusura bakmayınPapatya0593 hâlâ doğurmadın mı?
@BUKITOKI canım nasılsınız, tedavi nasıl gidiyor?
B Bulut347 ikizlerin iyi mi kuzum?
Evet canim haftada 1 gidiyordum bu haftadan itibaren haftada 2 gidecegiz artikDoktora her hafta mı gidiyorsunuz siz?
Olcumde hata vardır tabi ki hiç takılma , benim de olmuştu öyle boyu bir oncekinden daha az çıkmıştı mesela. Olabiliyor :)Kızlar size bir soru aklıma asla yatmadı ama geçen hafta 36+2 de boyu 36+2 ile uyumluydu bu hafta gittik 37+2 de 36+1 ile uyumlu cıktı mumkun degıl dimi doktor yanlıs olcmuştur yoksa gerileme falan allah askna nasıl olcak dmi?
Yaaa iki bebe birden, nasıl yorulmayasiniiz. Sağlıkla büyütün kuzularıCanım ikizler iyiler bugün aldik eve getirdik. Ama çok yordular bizi hiç bakamıyorum buraya kusura bakmayın
Yaaa maşallah ne güzel bı dogum hikayesi o oyleeee. Herkeslerin başına darısı insallaaaaahEveet gerçekten bence doğumu üzüntü başlattı. Çok üzülüyordum eşimden ayrılacağım diye. Adam işe döneceği gün babalık iznine ayrıldıHe bir de doğuma girdi Doktorum çağırdı babayı alalım diye, adam şok
Ne anlatayım ki kuzum hamdolsun çok güzel geçti. Su geldi, iki saatte bir açılma oldu doktorum ıkın dedi bebiş geldiZayıf bir bebekti hatırlarsınız hep üzülüyordum ama o zayıf bebek hop kollarıma kondu
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz, muhteşem geçsin her şeyHelllööö kızlar geri geldim, kimseyle mesajlaşmadım ve bana sorarsanız usulsüz bir şey de yazmadım birbirine onca hakaret eden varken benim kullandığım bir kelime cımbızlanmış resmen bu durum beni buradan oldukça soğutsa da sizler olduğunuz için bir süre daha takılacağım. Çok heyecanlıyım sabaha az var ama üç dakika bile geçmiyor sanki. Bugün durup durup ağladım duygularımın kontrolünü tamamen yitirmiş durumdayım son dakika bir şey olacak diye çok korkuyorum
Bazı hastalıkların tespiti alınan topuk kanından yapılıyor. İki kere bakıyorlar ilki doğunca hastanede 2. Si de 1 hafta kadar sonra aile hekimliğindeDoğum yapanlara soruyorum bebeğe ilk genetik testleri doğumdan sonra alınan topuk kanıyla mı yapılıyor bilginiz var mı kızlar? Ben çok evhamlı bi tipim sağlıkla doğum olduktan sonra bile bu testlerin sonuçları temiz çıkmadan tam anlamıyla rahatlayamicam kesin
Yaaa büyük gün gelip çatmış inanılmazHelllööö kızlar geri geldim, kimseyle mesajlaşmadım ve bana sorarsanız usulsüz bir şey de yazmadım birbirine onca hakaret eden varken benim kullandığım bir kelime cımbızlanmış resmen bu durum beni buradan oldukça soğutsa da sizler olduğunuz için bir süre daha takılacağım. Çok heyecanlıyım sabaha az var ama üç dakika bile geçmiyor sanki. Bugün durup durup ağladım duygularımın kontrolünü tamamen yitirmiş durumdayım son dakika bir şey olacak diye çok korkuyorum
Hadi ya beni hala 2 haftada 1 çağırıyor. Yarınki kontrolde bi söyleyim ne zaman düşecek haftada bire diyeEvet canim haftada 1 gidiyordum bu haftadan itibaren haftada 2 gidecegiz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?