2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Canım yanlış ölçmüştür

Helllööö kızlar geri geldim, kimseyle mesajlaşmadım ve bana sorarsanız usulsüz bir şey de yazmadım birbirine onca hakaret eden varken benim kullandığım bir kelime cımbızlanmış resmen bu durum beni buradan oldukça soğutsa da sizler olduğunuz için bir süre daha takılacağım. Çok heyecanlıyım sabaha az var ama üç dakika bile geçmiyor sanki. Bugün durup durup ağladım duygularımın kontrolünü tamamen yitirmiş durumdayım son dakika bir şey olacak diye çok korkuyorum

Aa canım çok sevindim yazmana , ne olduğunu bilmiyorum ama boşver gelmene sevindik, merak ediyorduk bugün güzelce dinlen, yarın yeni hayatının ilk günü

Ölçüm yanlıştır canım

Aa canım çok sevindim yazmana , ne olduğunu bilmiyorum ama boşver gelmene sevindik, merak ediyorduk bugün güzelce dinlen, yarın yeni hayatının ilk günü
Ya başka bir konuya yorum yapmıştım orada kullandığım bir kelimeye takılmışlar.

Canım benim doğuma giderken ayağımı sürüyeceğim ve seni anacağım ardımdan hemen gel diye. Sıramız daha da karışmasın

Yarin güzel haberlerini bekliyoruz

Anladım canım, geldin ya bizim için önemli olan o

Hadi bakalım hayır demem

Olcumde hata vardır tabi ki hiç takılma , benim de olmuştu öyle boyu bir oncekinden daha az çıkmıştı mesela. Olabiliyor :)

Yaaa maşallah ne güzel bı dogum hikayesi o oyleeee. Herkeslerin başına darısı insallaaaaah

Yarın güzel haberlerini bekliyoruz, muhteşem geçsin her şey

Kizlaar, kaburgada batma, nefes almada zorluk, oturu kalkarken zorlanma , uyurken kırk takla atma, yemek yedikten sonra bin pisman olma ne ararsanız var. Amma gelin görün kiii doğum yaklaşıyor diye aldı beni bi Hüzün. Ayrilasim yok falan..saçma sapan bi ruh halindeyim. Cumartesi kontrolde 30unu seçtik tarih için diyeceğim ama yani sırf şu ruh halimden dolayi tarihi otelesem mi falan diyorum kendi kendime doktorun vereceği son tarihe kadar (en geç 3unde alalım demişti de ).
Velhasıl durumum bu zorlanıyorum ama bitiyor olması inanılmaz bir hüzün veriyo bana var mı böyle tuhaf bı ruh halinde olan ben gibii.
Tek miyim yoksa

Bazı hastalıkların tespiti alınan topuk kanından yapılıyor. İki kere bakıyorlar ilki doğunca hastanede 2. Si de 1 hafta kadar sonra aile hekimliğinde

Yaaa büyük gün gelip çatmış inanılmaz

Çok heyecanlı, kavuşma öncesi gecesi kimbilir nasıl duygular yasatiyordu
Sağlıkla kavuşun inşallah, çok güzel haberlerle bekliyoruz sizi burada

Kızlar doğum için sizde
23.04.23 mü
24.04.23 mü
Vaktinden önce kendi gelmezse küçük bey ikisinden birini seçeceğim.
23 nisan bayramın son gününe denk geliyor ama sorun olmaz dedi doktorum

Son 3-4 gunde karnimda inanilmaz bi buyume var benimde iceride neler oluyor bilmiyorum ama artik asiri rahatsiz olmaya basladim karnim resmen tas gibi gram yer kalmadi sanki. Asiri gerilmis durumdayim gunde 3 kere yaglaniyorum bana misin demiyor. Suan bi igne dokundursaniz patlayacagim sanki daha min 2 hafta daha duracak dedi doktor vallahi nasil dayanicam bilmiyorum. Sizde durumlar nasil kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…